Νέα

Studio Deluxe (Ισμήνης 2 και Βουλιαγμένης, Δάφνη)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Studio Deluxe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
60
Like
3.231
Πόντοι
2.666
Αμαντα θα περάσεις καλά αν σου αρέσουν οι νταρντανες γυναίκες, με μένα τουλάχιστον ήταν ζεστή στο κρεβάτι και πρόθυμη να με ικανοποιήσει . Το τσιμπούκι της είναι επίσης αξιόλογο. Για Αλέξα δε γνωρίζω
Αλεξα ειχα περασει στο de paris μετα τη καραντινα...παει καιρος ομως, ωραιο κορμι, ηθελα να επιμεινει πιο πολυ σε προκατακτικα..σε στασεις-στησιματα οκ..αλλα για φουλ προγραμμα περιμενα περισσοτερα..τωρα η Αμαντα εχει πολυ καλες κριτικες..ομως νταρντανα..για μενα too fat..

MIKADOXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
136
Πόντοι
1
Λουσία δοκίμασε κανείς?
Μυρίζομαι φόλα αλλά έχει βυζάρες...

MIKADOXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
136
Πόντοι
1
Την έχω λοκαρει και εγω αλλά ο συνδιασμός λατίνα 19 ετών είναι καταστροφικός.
Για να μη το μετανιώσω αν εξαφανιστεί, πήγα σήμερα Αριστοτέλους.

Βγαίνει στο σαλόνι και το σαγόνι μου χτύπησε το πάτωμα. Μουναρος, τα βυζιά ξεχείλιζαν.

-δε μιλάει αγγλικά, μεγάλο πρόβλημα
-βυζαρες τεράστιες απίστευτες αλλά λόγω μεγέθους μαλλον αρκετά μαλακες στην αφή. Αλλά απίστευτες οπτικά.
-με πολύ κόπο την τελείωσα με γλυφομούνι. Τελείωσε δυνατά με τρέμουλο και ωραίες κραυγές.
-πιπα καλή
-doggy και τελείωσα

Δεν είναι φόλα με την καμία, αλλά λόγω συνεννόησης και λίγης αμηχανίας της ηλικίας δε θα ξαναπήγαινα.

Στο σαλόνι μετά από τη Λουσία βγήκε και μια Καρολίνα. Σκέτη κόλαση με τρελούς βυζους και αυτή και μου έδωσε την αίσθηση ότι είναι πολύ καλή. Θα δοκιμαστεί στο μέλλον!

Noizy

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
2
Like
215
Πόντοι
0
Για να μη το μετανιώσω αν εξαφανιστεί, πήγα σήμερα Αριστοτέλους.

Βγαίνει στο σαλόνι και το σαγόνι μου χτύπησε το πάτωμα. Μουναρος, τα βυζιά ξεχείλιζαν.

-δε μιλάει αγγλικά, μεγάλο πρόβλημα
-βυζαρες τεράστιες απίστευτες αλλά λόγω μεγέθους μαλλον αρκετά μαλακες στην αφή. Αλλά απίστευτες οπτικά.
-με πολύ κόπο την τελείωσα με γλυφομούνι. Τελείωσε δυνατά με τρέμουλο και ωραίες κραυγές.
-πιπα καλή
-doggy και τελείωσα

Δεν είναι φόλα με την καμία, αλλά λόγω συνεννόησης και λίγης αμηχανίας της ηλικίας δε θα ξαναπήγαινα.

Στο σαλόνι μετά από τη Λουσία βγήκε και μια Καρολίνα. Σκέτη κόλαση με τρελούς βυζους και αυτή και μου έδωσε την αίσθηση ότι είναι πολύ καλή. Θα δοκιμαστεί στο μέλλον!
Είσαι ωραίος!! Τι πρόγραμμα πήρες και σε άφησε να τη γλύψεις στο μουνι?

Batplug

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Η Αμάντα παίδες ξερει κανεις που δουλεύει πλέον?

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
60
Like
3.231
Πόντοι
2.666
Λουσία δοκίμασε κανείς?
Μυρίζομαι φόλα αλλά έχει βυζάρες...
Ειχα κανει ενα περασμα απο λ.αθηνων...δεν μου εβγαλε κατι ιδιαιτερο...περασα γιατι αρεσε σ ενα συναγωνιστη πιο πριν απο μενα..βυζαρες εχει...εχουν παρει την κατιουσα ομως...

Ahortagos141

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Like
170
Πόντοι
1
Ρε μάγκες γύρισε όντως η Katy?

Συνημμένα

• Screenshot_20240911_115852_Chrome.jpg
    Screenshot_20240911_115852_Chrome.jpg
    259,1 KB · Εμφανίσεις: 24

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.876
Πόντοι
2.846
Ποιά ΑΜΆΝΤΑ ? Του Σπύρου Πάτση και παλαιότερα Φ104?
Δεν παίζει να είναι η Αμάντα που ήταν καυλωμενη πάντα , αυτή έχει κρεμάσει προ πολλού το στριγκο της , μακάρι αλλά δεν

Batplug

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Ποιά ΑΜΆΝΤΑ ? Του Σπύρου Πάτση και παλαιότερα Φ104?
Μια νταρντανα ξανθια με πολλα πιασίματα που νομίζω δούλευε deluxe. Μονο σε φωτογραφίες την εχω δει στο πόρταλ δε γνωριζω που δούλευε πρωτύτερα.
Σορρυ για την αργοπορημένη απάντηση.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.327
Πόντοι
27.261
Μια νταρντανα ξανθια με πολλα πιασίματα που νομίζω δούλευε deluxe. Μονο σε φωτογραφίες την εχω δει στο πόρταλ δε γνωριζω που δούλευε πρωτύτερα.
Σορρυ για την αργοπορημένη απάντηση.
μια Αμάντα με πιασήματα υπάρχει στo Κηφισού 60, αν εννοείς αυτήν.
- κηφισου 60 = αμαντα (χαμογελαστη και με χειραψια αλα "μαη νεημ ιζ ελενη" φαση, νταρντανα με τα ολα της κοπελα για αναλογους φανς, οχι για μενα. μου εβγαλε ομως πολυ καλη αυρα και πιστευω θα περασετε καλα οσοι ειστε σε αυτο το στυλ. αν ειστε δε και ανετοι και το εχετε, νομιζω θα φτασετε σε πιο... "απ-λεβελ". ετσι μου εβγαλε. οι προμοφωτος αρκετα κοντα θα ελεγα)

Batplug

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
μια Αμάντα με πιασήματα υπάρχει στo Κηφισού 60, αν εννοείς αυτήν.
Αυτήν εννοούσα ευχαριστώ φίλε, απλά δε φαίνεται σε κανενα πρόγραμμα με βάρδιες απο τα διαθέσιμα - αλλα και το δικο τους σαιτ.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.327
Πόντοι
27.261
Αυτήν εννοούσα ευχαριστώ φίλε, απλά δε φαίνεται σε κανενα πρόγραμμα με βάρδιες απο τα διαθέσιμα - αλλα και το δικο τους σαιτ.
μπορεί να είναι σε καμία άδεια η κοπέλα, συμβαίνει τακτικά.
μπες πόρταλ και δες τις κοπέλες, γενικά, του εκάστοτε στούντιο και πιστεύω θα τη βρεις αλλά και θα βγάλεις άκρη επίσης.
προσωπικά αυτό κάνω πριν πάω κάπου για να μην τρέχω τσάμπα λόγω αποστάσεων.
βέβαια αυτό γίνεται με τον καιρό, όταν έχεις μάθει λίγο και το πώς δουλεύουν κυκλικά οι κοπέλες μεταξύ τους, με τις συνεργασίες-αλυσίδες των στούντιος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom