Αλεξα ειχα περασει στο de paris μετα τη καραντινα...παει καιρος ομως, ωραιο κορμι, ηθελα να επιμεινει πιο πολυ σε προκατακτικα..σε στασεις-στησιματα οκ..αλλα για φουλ προγραμμα περιμενα περισσοτερα..τωρα η Αμαντα εχει πολυ καλες κριτικες..ομως νταρντανα..για μενα too fat..Αμαντα θα περάσεις καλά αν σου αρέσουν οι νταρντανες γυναίκες, με μένα τουλάχιστον ήταν ζεστή στο κρεβάτι και πρόθυμη να με ικανοποιήσει . Το τσιμπούκι της είναι επίσης αξιόλογο. Για Αλέξα δε γνωρίζω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Studio Deluxe (Ισμήνης 2 και Βουλιαγμένης, Δάφνη)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Studio Deluxe
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Την έχω λοκαρει και εγω αλλά ο συνδιασμός λατίνα 19 ετών είναι καταστροφικός.Λουσία δοκίμασε κανείς?
Μυρίζομαι φόλα αλλά έχει βυζάρες...
Για να μη το μετανιώσω αν εξαφανιστεί, πήγα σήμερα Αριστοτέλους.Την έχω λοκαρει και εγω αλλά ο συνδιασμός λατίνα 19 ετών είναι καταστροφικός.
Βγαίνει στο σαλόνι και το σαγόνι μου χτύπησε το πάτωμα. Μουναρος, τα βυζιά ξεχείλιζαν.
-δε μιλάει αγγλικά, μεγάλο πρόβλημα
-βυζαρες τεράστιες απίστευτες αλλά λόγω μεγέθους μαλλον αρκετά μαλακες στην αφή. Αλλά απίστευτες οπτικά.
-με πολύ κόπο την τελείωσα με γλυφομούνι. Τελείωσε δυνατά με τρέμουλο και ωραίες κραυγές.
-πιπα καλή
-doggy και τελείωσα
Δεν είναι φόλα με την καμία, αλλά λόγω συνεννόησης και λίγης αμηχανίας της ηλικίας δε θα ξαναπήγαινα.
Στο σαλόνι μετά από τη Λουσία βγήκε και μια Καρολίνα. Σκέτη κόλαση με τρελούς βυζους και αυτή και μου έδωσε την αίσθηση ότι είναι πολύ καλή. Θα δοκιμαστεί στο μέλλον!
Είσαι ωραίος!! Τι πρόγραμμα πήρες και σε άφησε να τη γλύψεις στο μουνι?Για να μη το μετανιώσω αν εξαφανιστεί, πήγα σήμερα Αριστοτέλους.
Βγαίνει στο σαλόνι και το σαγόνι μου χτύπησε το πάτωμα. Μουναρος, τα βυζιά ξεχείλιζαν.
-δε μιλάει αγγλικά, μεγάλο πρόβλημα
-βυζαρες τεράστιες απίστευτες αλλά λόγω μεγέθους μαλλον αρκετά μαλακες στην αφή. Αλλά απίστευτες οπτικά.
-με πολύ κόπο την τελείωσα με γλυφομούνι. Τελείωσε δυνατά με τρέμουλο και ωραίες κραυγές.
-πιπα καλή
-doggy και τελείωσα
Δεν είναι φόλα με την καμία, αλλά λόγω συνεννόησης και λίγης αμηχανίας της ηλικίας δε θα ξαναπήγαινα.
Στο σαλόνι μετά από τη Λουσία βγήκε και μια Καρολίνα. Σκέτη κόλαση με τρελούς βυζους και αυτή και μου έδωσε την αίσθηση ότι είναι πολύ καλή. Θα δοκιμαστεί στο μέλλον!
69Είσαι ωραίος!! Τι πρόγραμμα πήρες και σε άφησε να τη γλύψεις στο μουνι?
nikolakis66
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 855
- Πόντοι
- 376
στο προγραμμα του Κηφισού 30 τη πηρε το ματι μου.Η Αμάντα παίδες ξερει κανεις που δουλεύει πλέον?
Ειχα κανει ενα περασμα απο λ.αθηνων...δεν μου εβγαλε κατι ιδιαιτερο...περασα γιατι αρεσε σ ενα συναγωνιστη πιο πριν απο μενα..βυζαρες εχει...εχουν παρει την κατιουσα ομως...Λουσία δοκίμασε κανείς?
Μυρίζομαι φόλα αλλά έχει βυζάρες...
Batplug
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Παίχτηςστο προγραμμα του Κηφισού 30 τη πηρε το ματι μου.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.081
- Πόντοι
- 5.916
Ποιά ΑΜΆΝΤΑ ? Του Σπύρου Πάτση και παλαιότερα Φ104?Η Αμάντα παίδες ξερει κανεις που δουλεύει πλέον?
Ahortagos141
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2018
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.876
- Πόντοι
- 2.846
Δεν παίζει να είναι η Αμάντα που ήταν καυλωμενη πάντα , αυτή έχει κρεμάσει προ πολλού το στριγκο της , μακάρι αλλά δενΠοιά ΑΜΆΝΤΑ ? Του Σπύρου Πάτση και παλαιότερα Φ104?
tapantaola
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 381
- Πόντοι
- 290
Για μια εβδομαδουλα γύρισε αυτή έβγαλε μεροκάματο και χαιρέτησε πάλι δυστυχώς δεν πρόλαβες φιλεΡε μάγκες γύρισε όντως η Katy?
Batplug
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Μια νταρντανα ξανθια με πολλα πιασίματα που νομίζω δούλευε deluxe. Μονο σε φωτογραφίες την εχω δει στο πόρταλ δε γνωριζω που δούλευε πρωτύτερα.Ποιά ΑΜΆΝΤΑ ? Του Σπύρου Πάτση και παλαιότερα Φ104?
Σορρυ για την αργοπορημένη απάντηση.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.328
- Πόντοι
- 27.261
μια Αμάντα με πιασήματα υπάρχει στo Κηφισού 60, αν εννοείς αυτήν.Μια νταρντανα ξανθια με πολλα πιασίματα που νομίζω δούλευε deluxe. Μονο σε φωτογραφίες την εχω δει στο πόρταλ δε γνωριζω που δούλευε πρωτύτερα.
Σορρυ για την αργοπορημένη απάντηση.
- κηφισου 60 = αμαντα (χαμογελαστη και με χειραψια αλα "μαη νεημ ιζ ελενη" φαση, νταρντανα με τα ολα της κοπελα για αναλογους φανς, οχι για μενα. μου εβγαλε ομως πολυ καλη αυρα και πιστευω θα περασετε καλα οσοι ειστε σε αυτο το στυλ. αν ειστε δε και ανετοι και το εχετε, νομιζω θα φτασετε σε πιο... "απ-λεβελ". ετσι μου εβγαλε. οι προμοφωτος αρκετα κοντα θα ελεγα)
Batplug
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Αυτήν εννοούσα ευχαριστώ φίλε, απλά δε φαίνεται σε κανενα πρόγραμμα με βάρδιες απο τα διαθέσιμα - αλλα και το δικο τους σαιτ.μια Αμάντα με πιασήματα υπάρχει στo Κηφισού 60, αν εννοείς αυτήν.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.328
- Πόντοι
- 27.261
μπορεί να είναι σε καμία άδεια η κοπέλα, συμβαίνει τακτικά.Αυτήν εννοούσα ευχαριστώ φίλε, απλά δε φαίνεται σε κανενα πρόγραμμα με βάρδιες απο τα διαθέσιμα - αλλα και το δικο τους σαιτ.
μπες πόρταλ και δες τις κοπέλες, γενικά, του εκάστοτε στούντιο και πιστεύω θα τη βρεις αλλά και θα βγάλεις άκρη επίσης.
προσωπικά αυτό κάνω πριν πάω κάπου για να μην τρέχω τσάμπα λόγω αποστάσεων.
βέβαια αυτό γίνεται με τον καιρό, όταν έχεις μάθει λίγο και το πώς δουλεύουν κυκλικά οι κοπέλες μεταξύ τους, με τις συνεργασίες-αλυσίδες των στούντιος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 115
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις