Νέα

SOS Προστασια και καθαριοτητα μετα το σεξ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis_38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Μηνύματα
400
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ο Μαρης ειχε γινει το επικεντρο, ομως τα μεγαλα συμφεροντα τον "φαγανε".
Θυμασαι τη θεραπεια του κλωνε;



Δεντρο ειμαι..... :new_shocked:
οχι αυτον δεν τον εχω ακουσει,παλι κανενας δοκτωρας θα ηταν φαινεται.
Πιστευεις σοβαρα τωρα οτι υπαρχει θεραπεια για ολα;
Αυτο λενε και για τον καρκινο,ωραιο και ευκολο θεμα.
Βολευει αυτο την φαντασια γιατι επειδη πηγαμε στο φεγγαρι ειναι επακολουθο
να τα εχουμε λυσει ολα,καμια φορα και εγω το πιστευω...
 

Επισκέπτης
Aν σιχαινεσαι η αν δεν εχεις γερο ανοσοποιητικο μην κανεις σεξ καθολου σε χωρους η και με ατομα που σου προκαλουν υποψιες.   Αν ανηκεις στους τυχερους που εσυ και η οικογενεια σου δεν εχετε ακομη μολυνθει απο το παρασιτο - σκουληκι enterobius vermicularis (υπολογιζεται οτι o ενας στους τρεις ανθρωπους ειναι μολυσμενοι ενω στα παιδια, απο ηλικια 5 μεχρι 10, το ποσοστο μολυνσης ειναι 50%)τοτε εστω και μια μονη επισκεψη σε μπουρδελο, οσα αντισηπτικα κι'αν χρησιμοποιησεις μετα το σεξ, σου εξασφαλιζει την σιγουρη μεταδοση του παρασιτου.


Τ'αυγα ειναι τοσο πολλα, τοσο μικρα, τοσο ανθεκτικα και τοσο αυτοκολλητα που κολλας ακομη κι'απ'την εισπνοη της σκονης πανω στην οποια εχουν επικολληθει τα αυγα.
Ενα απλο τιναγμα η μια σφαλιαρα πανω σ'ενα μολυσμενο σεντονι η στην μαξιλαροθηκη του κρεββατιου ειναι αρκετο για να γεμισει το δωματιο με αιωρουμενα σωματιδια σκονης με αυγα.
Κυριο συμπτωμα της μολυνσης ειναι μια ενοχλητικη φαγουρα γυρω απο την κωλοτρυπιδα κυριως τις βραδυνες η τις πρωτες πρωινες ωρες καθως τα γκαστρωμενα θηλυκα σκουληκια εξερχονται απο το εντερο προκειμενου να γεννησουν μεχρι 15000 αυγα εκαστ ογυρω απο την περιοχη του πρωκτου.

Οσο για τον Μαρη που λετε αυτα ολα τα προβληματα που σας φαινονται ισως αξεπεραστα τα εχει λυσει προ πολλου και εκ του ασφαλους.

τυπε, κατα πασα πιθανοτητα εχεις ενα παρασιτο που το λενε τοξοπλασμα στο σωμα σου και στονν εγκεφαλο σου που σου τρωει εγκεφαλικα κυταρα... και εσυ ασχολείσαι με ενα σκουλικι που σου προκαλει φαγουρα στη κωλοτρυπίδα? 

κανε μια κωλογλυφαδα και χεσ'τα τα σκουλικια
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom