Νέα

Sex παντρέμενων ή ζευγαριών που συζούν

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosathens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikosathens

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
13
Like
0
Πόντοι
0
αν και η ποιότητα είνια πιο σημαντικη απο τη ποσότητα κάνω αυτό το κατι σαν δημοσκοπηση. παρακαλώ να απαντήσουν αληθινά όσοι το ζουν. εγώ έχω ξενερώσει συζώ΄2 χρόνια και το σεξ έπεσε στα επιίπεδα του μια τη βδομάδα και να λέω και ευχαριστώ? είμαι ο μόνος που δεν ικανοποιούμαι από την κοπέλα μου όσο πρέπει?
 

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Μηνύματα
606
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Φίλε μεγάλη ανακάλυψη. Αλλες τρεις τέτοιες και βάζεις κάρο επάνω. Σε πειράζω και σε καλωσορίζω στο club. Παίζουν και άλλοι παράγοντες πάντως, κατά πόσο δουλεύετε και οι δύο, τι κούραση υπάρχει, ηλικία και διάφορα άλλα. Ωστόσο η αλήθεια είναι, πράγματι, αυτή. Από ένα σημείο και μετά περνάς καλυτερα με άλλα πράγματα, ένα ποτό ας πούμε μαζί της στο μπαρ (πάω τώρα να το πιω, γι αυτο στο λέω), παρά με το σεξ-μαζί της εννοείται.
 
OP
OP
N

nikosathens

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Μηνύματα
13
Like
0
Πόντοι
0
εχω φαει τρελη φρίκη, σε βαθμό που σκέφτομαι να χωρίσω. είμαι στα 30. υπάρχει κούραση αλλά εγώ όσο κουρασμένος και να είμαι για ενα τουλαχιστον είμαι πάντα ετοιμοπόλεμος
 

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Μηνύματα
234
Like
1
Πόντοι
1
μεγαλο προβλημα φιλε γιαυτο και δεν παντρευομαι...
 

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Μηνύματα
490
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
βγαλανε ενα θεμα που λεει ποσο ικανοποιημενες ειναι οι γυναικες απο την σεξουαλικη τους ζωη.......εμας μας ρωτησανε ποτε?σιγα μην μας ρωτησουνε ......αφου ειμαστε μαλακες και τα δινουμε στα cg.....φιλαρακο οσο για σενα πρεπει να επιβληθεις...να της πεις οτι κοιτα να δεις κυρα μου ειμαι αντρας και θελω σεξ...οπως εσυ θελεις φουστανακια και πιστωτικες εγω θελω ανθρωπινα πραγματα...ακου εκει....ρε  σεις ξυπνηστε μας εχουν παρει το πανω χερι οι γκομενες ρεεεεεεε........δειξτε λιγο αντριλα και καφριλα.......
 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Μηνύματα
10.208
Κριτικές
5
Like
60.413
Πόντοι
12.056
Κατα την γνωμη μου δεν ειναι σωστο να αναφερομαστε σε τοσο προσωπικα θεματα οπως ο γαμος.Σιγουρα τιποτα δεν ειναι το ιδιο μετα απο καποια χρονια.Το θεμα ειναι να υπαρχει διαθεση να το αλλαξε και οι 2 σας...αλλιως την κοπανας οσο ειναι καιρος
 

jimmye

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Μηνύματα
234
Like
1
Πόντοι
1
εγω οταν ειπα για προβλημα εννοουσα οτι εγω δεν εχω τη διαθεση οπως στην αρχη. και αυτο μου τυχαινε παντα με ολες τις κοπελες μου .
 

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Μηνύματα
126
Like
2
Πόντοι
1
Κάθε μέρα παστίτσιο το βαριέσαι ρε παιδί μου κάποια στιγμή... :helpplea:
 

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.435
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
16
Κάθε μέρα παστίτσιο το βαριέσαι ρε παιδί μου κάποια στιγμή... :helpplea:

ΛΑΘΟΣ! ...σχεδόν.

Τι εννοώ? Εάν το "παστίτσιο" που ανέφερες, μπορεί να σου προσφέρεται καθημερινά με άλλο "περιτύλιγμα", πότε σαν μπριζόλα, πότε σαν φασολάδα, πότε σαν προφιτερόλ κλπ, τότε έχετε δίπλα σας μια ΠΟΛΥ καλή γυναίκα και προσέξτε να μην σας φύγει.

Θα το επαναλάβω: O άντρας σε μια σχέση κάνει κουμάντο (ή τουλάχιστον έτσι νομίζει) κι έτσι ΠΡΕΠΕΙ να φαίνεται προς τα έξω, αλλά μια ΣΩΣΤΗ κοπέλα είναι αυτή που ΚΡΑΤΑΕΙ τη σχέση και αναδεικνύει έναν άντρα. Όλοι οι πετυχημένοι άντρες, είχαν μια πολύ καλή, αφοσιωμένη και συγκαταβατική γυναίκα πλάι τους! Μια γυναίκα που τους αγαπάει τόσο πολύ που τους δίνει ΑΥΤΟ που θέλουν (σε κάθε επίπεδο - όχι μόνο σεξουαλικό), ΠΡΙΝ αυτοί το ζητησουν.

Μια γυναίκα που μπορεί να αλλάζει με επιτυχία ρόλους μεταξύ "συντρόφου", "ερωμένης", "μητέρας", "συζύγου", "γατούλας" κλπ... κρατάει ΠΑΝΤΑ το ενδιαφέρον του άντρα της. Επειδή λοιπόν μιλώ από προσωπική εμπειρία, σας διαβεβαιώνω πως μετά από σχεδόν 7 χρόνια με την ίδια κοπέλα, το sex όχι μόνο δεν έχει μειωθεί αλλά υπάρχουν περίοδοι που φτάνει και τις 2 φορές τη μέρα, κάθε μέρα (σε περιόδους διακοπών μπορεί και περισσότερες).

Μια σεξουαλική επαφή με μορφή "διεκπεραίωσης", η έλλειψη επικοινωνίας, η απώλεια της "τρέλας" είναι επικίνδυνα στοιχεία που τελματώνουν μια σχέση και οι δύο σύντροφοι αρχίζουν και βαριούνται. Αν το ζευγάρι καταφέρει να βλέπει ο ένας τον άλλον σαν "γκόμενα" και "γκόμενος", ή "η μουνάρα που γαμάω" και "ο γαμιάς μου", ή ακόομη πιο απλά "το μωρό μου"... να είστε σίγουροι πως η μαγεία δεν θα σβήσει ΠΟΤΕ!

Εσείς οι συνάδελφοι άντρες του forum που έχετε μακρόχρονη σχέση, απαντήστε μου με το χέρι στην καρδιά:

- Πότε γαμήσατε (quickie) τελευταία φορά τη γυναίκα σας στα όρθια, στο χωλ του σπιτιού σας?
- Πότε την πήρατε τελευταία φορά με το αυτοκίνητο να πάτε σε κάποιο δασάκι και να κάνετε έρωτα μεσα ΚΑΙ έξω από το αυτοκίνητο?
- Πότε αφήσατε το κρεβάτι του σπιτιού σας και την πήγατε τελευταία φορά σε ένα XXX ξενοδοχείο παριστάνοντας το παράνομο ζευγαράκι?
- Πότε μπήκατε τελευταία φορά ΜΑΖΙ σε ένα jakuzzi και να ξεσκιστήκατε στο sex?
- Πότε κάνατε τελευταία φορά έρωτα υπό το φως των κεριών?
- Πότε σας έκανε τσιμπούκι τελευταία φορά την ώρα που οδηγούσατε είτε στον αυτοκινητόδρομο, είτε ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ με ενδεχόμενο να σας βλέπουν από τα διπλανα αυτοκίνητα ή τα αστικά λεοφορεία?
- Πότε γυμναστήκατε τελευταία φορά? Πότε ασχοληθήκατε τελευταία φορά με την περιποίηση του κορμιού της κοπέλας/γυναίκας σας? Πότε της κάνατε μασάζ με αρωματικά έλαια και της ξυρίσατε ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ το μουνάκι της... ακόμη κι αν δεν είχε μείνει τίποτα για ξύρισμα?
- Πότε κάνατε τελευταία φορά ΜΑΖΙ κάτι extreme?

Πότε?

... σωστό ή λάθος, πιστευω πως η "ερωτική χημεία" είναι κατά ένα ποσοστό 20% τύχη (να βρεις τον άνθρωπο που θα σου ταιριάζει στο κρεβάτι αλλά και στη ζωή), όμως το υπόλοιπο 80% είναι αποκλειστικά στο χέρι μας να το καλλιεργήσουμε. Ο έρωτας είναι το δώρο του θεού στον άνθρωπο και είναι κρίμα να το μετατρέπουμε (μερικές φορές) σε τυπική διαδικασία.

Αν δεν συμφωνείτε με τα παραπάνω, είμαι όλος αυτιά να ακούσω τις τεκμηριωμένες αντιρρήσεις σας.
 

grios

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Μηνύματα
33
Like
0
Πόντοι
0
για μενα πάντως το μαμησι με την κοπελα μου (ειμαστε 10 χρονια μαζι) ειναι το καλυτερο απο όλα.
σιγουρα έχει μια σταθερη πορεια με την εννοια ότι ξερουμε και οι δυο πως αρεσει στον αλλον.
αυτο δεν θεωρω οτι είναι κακο.
δλδ με την πουτανα είναι καλυτερα?οχι λεω εγω,απλως διαφορετικα.
στην πουτανα πας 5 αντε 15 λεπτα και τελος ενω στο σπιτι ειναι αλλιως,θα σου φερει ενα ποτηρι νερο που λεει ο λογος μετα την πραξη.
τωρα γιαυτο που λενε οτι το σεχ κουραζετε στον γαμο-σχεση-συγκατοικιση πραγματι συμβαινει γιατι εκτος απο το γαμησι εχεις και το συνολικο αποτελεσμα της συγκατοικησης με τα καλα και τα κακα.
Στην τελικη ρε παιδια καμια κοπελα στα σπιτια μετα κοκκινα φωτακια δεν σου μαγειρευει ουτε σου πλενει τα σωβρακα αλλα ούτε σε παιρνει αγκαλια στο κρεβατι για να κοιμηθητε!
κανω λαθος?
 

grios

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Μηνύματα
33
Like
0
Πόντοι
0
PATHFINDER μια χαρα τα λες και όντως έτσι δεν κουραζουμε την σχεση μας.
ειμαι 100% συμφωνος.
όπως και να το κάνεις χρειάζονται και το αλάτι και το πιπερι σε μια σχεση εννοω αυτα που προειπες.
μετα από 20-30 χρόνια δεν ξερω αλλα εμεις μια χαρα τα πάμε ακομα
 

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.435
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
16

Όχι βέβαια! Πολύ σωστά τα λες - με συμπληρώνεις!

Επιπλέον βέβαια, να αναφερθεί και το εξής:

Εάν (ανεξάρτητα αν είμαστε μαζί με την κοπέλα 1 μήνα ή 20 χρόνια) εμείς οι άντρες, αρχίσουμε (επειδή θα ΝΟΜΙΣΟΥΜΕ πως η γυναίκα μας είναι περισσότερο φιλαράκι μας παρά ερωμένη μας) στα πλαίσια μιας συγκατοικισης να κλάνουμε, να ρευόμαστε, να κατουράμε ή να χέζουμε στο WC που αυτή χτενίζεται ή βάφεται την ίδια στιγμή... ε, είναι φυσικό αργά ή γρήγορα να απομυθοποιηθούμε στα μάτια της! Η γυναίκα ΛΑΤΡΕΥΕΙ σαν θεό τον άντρα με τον οποίο είναι ερωτευμένη! Συμφέρον μας λοιπόν, είναι να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ "θεός" για αυτήν... αν καταλαβαίνετε που το πάω.

Το οτι είμαστε άνθρωποι... δεν σημαίνει οτι θα ΕΚΤΙΘΕΜΕΘΑ και θα φαινόμαστε πεζοί και καθημερινοί ακόμη και στη σύντροφό μας. ΜΕΤΡΑΕΙ αυτό και έχει αποτέλεσμα! Μπορεί μεταξύ κολλητών φίλων τα προαναφερθέντα να αποτελούν must της παρέας, όμως με την γυναίκα μας δεν κάναμε φαντάροι μαζί - ευτυχώς!


Τέλος, αν μετά από όλα αυτά, η γυναίκα σας δεν είναι ρε παιδί μου αυτό που σας κάνει "κλικ"... ε χαλάστε τα μαζί της και βρείτε άλλη που να σας κάνει! Τόσες έχει εκεί έξω που μπορούν να μας εκτιμήσουν!

:)  :)  :)
 

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
456
Like
1
Πόντοι
1
Pathfinder μιλάς πολύ σωστά.
Οι περισσότεροι γι'αυτά που έγραψες παραπάνω θα σκεφτούν από μέσα τους (από έξω τους θα πουν άλλα) ''Τι πράγματα είναι αυτά;; ''
Ξέρεις γιατί θα το σκεφτούν αυτό;;;
Γιατί μας έφαγε η σοβαροφάνεια. (λες και θα ζήσουμε τα 1000 χρόνια) :jerking:
 

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Μηνύματα
152
Like
2
Πόντοι
1
Σου στέλνω μήνυμα μ'ενα ταμ ταμ, να μαγειρεύεις με βιτάμ...
 

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.134
Like
26
Πόντοι
16
Μάλλον θα συμφωνήσω με τους περισσότερους πιο πάνω, και θα ήθελα να προσθέσω :
Σαφώς και μετά απο κάποια χρόνια γάμου, (εγώ 7), υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χαθεί ένα μέρος απο τον αρχικό ενθουσιασμό, και λόγω και της καθημερινής κούρασης (παιδιά, υποχρεώσεις, δουλειά) να μειώνεται σε κάποιες περιόδους η συχνότητα των επαφών μεταξύ ενός παντρεμένου ζευγαριού.
Πόλλές φορές έχει τύχει, να θέλω εγώ (γιατί γενικά ο άντρας είναι πιο εύκολα ''έτοιμος'', όπως λέει και ο φίλος που άνοιξε το θρεντ), και να μη θέλει η γυναίκα μου για διάφορους λόγους (κούραση κυρίως).
Όμως δεν μπορώ να πώ ότι αισθάνθηκα ποτέ να μην με αγαπάει, (θα έλεγα ότι είναι ειλικρινής). Σε μένα αυτό φαίνεται σε περιόδους που είμαστε πιο χαλαροί, (π.χ. διακοπές, όταν μπορούμε, γιατί δεν πάμε κάθε χρόνο), όπου πραγματικά ξεσκιζόμαστε, και 2 και 3 φορές τη μέρα !
Αν όμως το ζευγάρι τα πάει καλά, και υπάρχει κατανόηση και σεβασμός, τότε έχεί αυξηθεί και η οικειότητα, και η ανάγκη τις έστω λιγότερες φορές επαφής να ικανοποιήσει ο ένας τον  άλλον.....
Όπως έχω ξανααναφέρει και σε άλλο θρεντ, αν υπάρχει αγάπη στο ζευγάρι, τότε η επαφή με τη γυναίκα σου δε συγκρίνεται με καμιά άλλη, λόγω ακριβώς αυτής της οικειότητας...
Μπορείς να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να χρειάζεται να παριστάνεις οτιδήποτε άλλο ''δήθεν'' μάτσο ή αντρικό ή δεν ξέρω γω τι άλλο, φοβούμενος την απομυθοποίηση, εννοείται βέβαια σεβόμενος κάποιες βασικές αρχές (π.χ. καθαριότητα, εμφάνιση, ).
Κι αυτό γιατι ο σύντροφος σου τόσα χρόνια σε έχει μάθει και σε αποδέχεται όπως είσαι και κάνει έρωτα μαζί σου για αυτό ακριβώς που είσαι....
Καμιά δεν με παίρνει μέσα της, δεν με ''αγκαλιάζει'' εκείνη τη στιγμή, δεν με χαιδέυει, δεν με ρουφάει λες κι έχω μέλι, δεν με γλείφει στα μπαλλάκια με τέτοια τρυφερότητα, και δεν τελιώνει έτσι εύκολα μόλις της πώ δυό γλυκές κουβέντες (πράγμα που φτιάχνει και μένα) , πιο καλά από τη γυναίκα μου, ακριβώς γιατί υπάρχει το παρελθόν μας, που δεν μπορείς ποτέ να έχεις με τις λύσεις του αγοραίου έρωτα....(αν κι ο ίδιος πάω πότε - πότε έτσι για αλλαγή, ποτέ δεν είδα καμιά όπως τη γυναίκα μου...)
Μπορεί λοιπόν όντως να πέφτει η συχνότητα, αλλά σε ένα ζευγάρι που υπάρχει αγάπη, είναι τελείως άλλη η ποιότητα!
Θα πρότεινα λοιπόν στο φίλο, να μη χαλάσει το γάμο του, αν νοιώθει ότι το πρόβλημα είναι θέμα κόπωσης ή έστω ρουτίνας, αλλά να το συζητήσει ανθρώπινα με τη γυναίκα του....
Αν όμως νιώθει ότι δεν τον αγαπάει (και γι αυτό τον αποφεύγει), τότε σαφώς να φύγει.....Κάπου θα βρεί καλύτερα!
 

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Μηνύματα
152
Like
2
Πόντοι
1
Όσο θα βρίσκω πρόθυμους πτωχους που να θέλουν να τα καταπιούν γιατί όχι; :)
 

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Μηνύματα
321
Like
2
Πόντοι
1
εγω συζω 4 χρονια και εχουμε φτασει σε σημειο να το κανουμε εως και μια στις 15.κατα τ'αλλα περναμε πολυ καλα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom