Νέα

Πουτάνες: βολική διαφυγή ή αυτοσκοπός; (για παντρεμένους)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα kon.air
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.348
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Το θέμα το δανείστηκα από κάτι που μου έγραψε χθες ένα άλλο μέλος του site, που δεν είναι όμως παντρεμένος. Θα ήθελα λοιπόν, αν κρίνετε ότι σας ενδιαφέρει, να θέσω αυτό το ερώτημα κυρίως στους παντρεμένους, όπως εγώ, γιατί πιστεύω ότι έχει ενδιαφέρον να ανταλλάξουμε απόψεις, για ποιό λόγο δηλ. ο καθένας από εμάς επιλέγει τη λύση: α. της εξωσυζυγικής ερωτικής συνεύρεσης (για να το πω έτσι κομψά), και μάλιστα β. όχι με μια (περιστασιακή ή μη) ερωμένη, αλλά με μια επαγγελματία (πουτάνα), είτε πολυτελείας είτε όχι, ανάλογα με τις δυνατότητές του.
Είναι λοιπόν η αιτία που διαλέγουμε να τα σκάμε σε μια πουτάνα για να τη πηδήξουμε, μια βολική (αλλά σύντομη) διέξοδος διαφυγής από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη καθημερινή συζυγική μας συμβίωση; Ή είναι αυτοσκοπός, δηλ. είμαστε μουνείλωτες (για να δανειστώ το πολύ πετυχημένο nickname άλλου μέλους); Και γιατί επιλέγουμε τη λύση της επί πληρωμή συνεύρεσης και όχι της ερωμένης; Και για να το πάω ένα βήμα παρακάτω: Γιατί δεν μας "κάθονται" αλλιώς (δηλ. χωρίς πληρωμή) τέτοιες γυναίκες (νέες, όμορφες κλπ.) ή γιατί δεν θέλουμε να βάλουμε κι άλλο μπελά στο κεφάλι μας; Αν θέλετε, τοποθετηθείτε.
 

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
5.234
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
βαλε θεμα...
 
OP
OP
K

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.348
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

"Είναι για εμάς τους παντρεμένους οι πουτάνες μια βολική διαφυγή ή αυτοσκοπός;"

Το έβαλα, αλλά το έφαγε η μαρμάγκα, έστειλα και σχετικό pm στον Tipos, για να το προσθέσει αν μπορεί, εκτός κι αν πρέπει πρώτα να ελεγχθεί-τροποποιηθεί.
 

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
513
Κριτικές
78
Like
1.327
Πόντοι
6.195
Μιλώντας για τον εαυτό μου, είναι μιά εύκολη διέξοδος για ερωτική ποικιλία. Είτε είναι του 20άρικου είτε είναι CT, είναι μιά ασφαλής διέξοδος που δεν αφήνει περιθώρια να χαλάσεις την οικογενειά σου.
Από προσωπική εμπειρία και τις δύο φορές που υπήρξε εξωσυζυγική σχέση, αν και το ήξεραν και το είχαν αποδεχθεί το ότι είμαι παντρεμένος, στο τέλος το γύρναγαν και ήθελαν κάτι πιό μόνιμο. Ξεκίνησαν στο στύλ "σε γουστάρω και δεν με νοιάζει που είσαι παντρεμένος" και κατέληξαν "αφού είμαστε καλά και την βρίσκουμε γιατί μενεις με την γυνάικα σου" , άσχετα αν είχα ξηγηθεί από την αρχή ότι πάω μόνο για να περάσουμε καλά.
Από τότε προτιμώ να δίνω κάτι παραπάνω (όχι απαραίτητα) και να έχω μία σχέση αμιγώς σεξουαλική και προκαθορισμένη. Ακόμα και να γνωριστείς, μετά από πολλές συνευρέσεις, με μιά κοπέλλα, και να έχεις μιά πιό "ζεστή" μεταχείριση , τα όρια παραμένουν ξεκάθαρα για τον καθένα.
Δεν έχει να κάνει με το αν μας κάθονται τόσο νέες και όμορφες (που δεν μας κάθονται :) :) ) όσο για την ασφάλεια της σχέσης.
 

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Μηνύματα
6.278
Like
43
Πόντοι
66
Ο παντρεμενος που δεν θελει να χωρισει και δεν ειναι μαλακας θα παει με πουτανα,οι λογοι ευνοητοι...
 

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.279
Κριτικές
18
Like
193
Πόντοι
5.775
Μετά τα δύο προηγούμενα εύστοχα post δεν υπάρχουν πολλά να προσθέσει κανείς.

Εφ' όσον κάποιος δεν έχει συναισθηματικά/διαπροσωπικά προβλήματα με το έτερον ήμισυ, δεν έχει λόγο να ριψοκινδυνεύει με παράλληλη σχέση, εκτός από έναν: την φιλαρέσκεια - το να "επιβεβαιώνεται" μέσω του ότι "αρέσει".

Αυτό όμως αποτελεί ύβρι. Την οποία, δυστυχώς, πλειστάκις ακολουθεί η συντριβή...
 

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Μηνύματα
334
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
Μετά τα δύο προηγούμενα εύστοχα post δεν υπάρχουν πολλά να προσθέσει κανείς.

Εφ' όσον κάποιος δεν έχει συναισθηματικά/διαπροσωπικά προβλήματα με το έτερον ήμισυ, δεν έχει λόγο να ριψοκινδυνεύει με παράλληλη σχέση, εκτός από έναν: την φιλαρέσκεια - το να "επιβεβαιώνεται" μέσω του ότι "αρέσει".

Αυτό όμως αποτελεί ύβρι. Την οποία, δυστυχώς, πλειστάκις ακολουθεί η συντριβή...



πολυ σωστο αυτο  με την υβρι . το εχουμε δει τοσες φορες στισ αρχαιες τραγωδιες... γαιτι να θελει κανεις να κανει τραγωδια την προσωπικη του ζωη?
εκτος και ηδη είναι
:grin:
 

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Μηνύματα
916
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Τι να πω ρε παιδιά...άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου,άβυσσος και πρέζα οι γυναίκες.
Νομίζω ότι καθένας μιλάει για τον εαυτό του και απλά κάνουμε μια αναφορά.Το τι είναι σωστό ή όχι ας μην το αναλύσουμε,τουλάχιστον ΄γώ δεν θα μπω σε τέτοια διαδικασία. Εγώ και παντρεμένος είμαι(και μετράει η γυναίκα μου),αλλά δυστυχώς το μουνί δεν κόβεται....Πλησιάζω τα 40,οκ ,περνάει η μπογιά μου ακόμα,τουλάχιστον έτσι φαίνεται στην πράξη,με τα γυμναστήρια μου κτλ.Δεν το παίζω κάτι,δεν είμαι κάτι,απλά το παλεύω όσο γίνεται γιατί το γουστάρω. Κάποιος είπε για επιβεβαίωση.Μπορεί και αυτό.Ϊσως ότι περνάνε και τα χρόνια και πόσο ακόμα θα μπορούμε να γαμάμε.Ίσως γιατί υπάρχει πολύ μουνί έξω και προκλητικά κινείται.Π¨οσες φορές την έχω γλυτώσει από τρακάρισμα γιατί κοιτάω κανένα μουνάκι..Ϊσως γιατί δεν μπορείς να γαμάς συνέχεια το ίδιο μουνί.Πολλά ίσως.Μπορεί να είμαι και αχόρταγος.Πάντος άρρωστος με το μουνί είμαι...Πέρισυ η χρονιά δεν πήγε τόσο καλά.Φέτος μέχρι στιγμής τα εξωσυζυγικά πάνε παραπάνω από καλά και εναλλάσονται...και βέβαια εννοείται ότι η άλλη πλευρά πάντα γνωρίζει ότι είμαι παντρεμένος.Και δεν φτάνει αυτό,ξέρετε ποιά είναι η κατάντια?? περνάω και ενισχύω και τα studio.
Μία στο τόσο με τη γυναίκα,2 φορές μ.ο.  εβδομαδιαίως τα εξωσυζυγικά και καταλήγουμε να πληρώνουμε και τις επαγγελματίες πουτάνες.Δεν βγάζω άκρη,δεν περιμένω να βγάλεται κι εσείς.Τώρα βολική διαφυγή? Ίσως και ναι,πληρώνεις ,γαμάς και τελειώνει εκεί.Εμένα δεν μου είναι αρκετό.Γιατί ? γιατί μάλλον θες και κάτι παραπάνω,απ το να σηκωθείς να ντυθείς και να φύγεις ή να ξέρεις ότι έχεις λίγα λεπτά της ώρας για να χύσεις και τέλος...Θέλω το κάτι παραπάνω.Στην τελική κι εδώ πληρώνεις,κάτι το φαγητό,κάτι το ξενοδοχείο κάτι εδώ, κάτι εκεί,να μην σου πω ότι έρχεται πιο ακριβή και σου ζαλίζει και τ' αρχίδια καμιά φορά.Επικίνδυνο? και βέβαια...για πολλούς και διάφορους λόγους.Τι να πω ρε παιδιά? Αρρώστια μεγάλη το μουνί και δεν υπάρχει θεραπεία...θες όλο και πιο πολύ ,πιο πολύ......έχεις τη γυναίκα,έχεις τη γκόμενα (που καμιά φορά τείνει να γίνει δεύτερη γυναίκα,κοιτάς και καμιά έκτακτη ξεπέτα).Μπαίνεις κι εδώ μέσα,βλέπεις κάτι μουνάκια στις φωτογραφίες των στούντιο,θες να περάσεις κι από κει...συμπέρασμα? μουνί = πρέζα ....
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.751
Πόντοι
7.783
Το παρακάτω είναι αναδημοσίευση, το είχα γράψει προ ημερών:

Στις εκδιδόμενες γυναίκες το τίμημα καταβάλλεται πριν διαδραματιστεί η συνουσία και πρόκειται αποκλειστικά και μόνο για προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό.
Στις συνήθεις γυναίκες το τίμημα καταβάλλεται κυρίως μετά τη συνουσία, δεν είναι ποτέ προσυμφωνημένο, είναι ακαθόριστο ως είδος (συνήθως είναι συναισθημετικό - ψυχολογικό τίμημα), έχει δε απροσδιόριστο ύψος και διάρκεια επιβολής του.
 

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
4.130
Like
10
Πόντοι
16
1-Το 99% συνηθως παντρευονται μπαζα και μετα τρεχουν στις ωραιες αλλοδαπες.
2-Εδω ωραιες γυναικες δεν υπαρχουν εκτος αν βρεις καμια αλλοδαπη ,πραγμα δυσκολο.
3-Οι ιεροδουλες δεν ειναι λυση αναγκης αλλα η καλυτερη 'λυση' για τον αντρα που σεβεται τον εαυτο του και θελει να περναει καλα με ωραιες γυναικες.

Επισης......η κατασταση ειναι η εξης:

Πρεπει να εχεις χρημα-σπιτι- καλο αυτοκινητο πολυ ιστορια και ολα αυτα για τι?
Για να γαμησεις το μπαζακι την διπλανης πορτας?
Πολλα για το τιποτα.............

Ενω μπορεις να γαμας 10 πανεμορφα αλλοδαπα τη μερα στα ρδελα και να κανεις τη ζωη σου!
 

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Μηνύματα
6.278
Like
43
Πόντοι
66
Για μενα αυτοι που κανουν παραλληλες σχεσεις δεν πολυγουσταρουν πλεον την συζυγο και ψαχνουν αφορμη για χωρισμο εστω και υποσυνηδειτα.Μπορει να την σκαπουλαρει μια,δυο,τρεις,στην τεταρτη σχεση θα βρεθει καμια παλαβιαρα να τον διεκδικησει και να τον χωρισει,μπαινει σε ρισκο.Με την πουτανα δεν υπαρχει κινδυνος εκτος κι αν το παρακανει και η συζυγος τον υποπτευθει και κανει ιστοριες...
 
OP
OP
K

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.348
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Παιδιά, συνεχίστε ακάθεκτοι, δεν το περίμενα να διαβάσω τόσα σωστά πράγματα (απ' όλους σας) μέσα σε τόσο λίγη ώρα που ανέβηκε το thread, ειλικρινά νόμιζα ότι δεν θα είχε ανταπόκριση αλλά είπα να το ανεβάσω για να δω αν είμαι μόνο εγώ που κάνω τέτοιες σκέψεις, όμως εσείς το έχετε προχωρήσει το θέμα πολύ παρακάτω. Μόλις μπορέσω και βρω λίγη ηρεμία, θα γράψω κι εγώ τη γνώμη μου.

Υ.Γ.1 Το thread δεν περιορίζεται μόνο σε απόψεις παντρεμένων, μπορούν φυσικά και οι ανύπαντροι να εκφράσουν τη άποψή τους (που είναι καλοδεχούμενη), από τη δική τους οπτική γωνία. Απλά, εγώ ανήκω στους πρώτους και πιστεύω ότι διαφέρουν τα κίνητρα και η ψυχολογία ανάμεσα σ' αυτούς που ανήκουν στη 1η και σ' αυτούς που ανήκουν στη 2η κατηγορία. Και σίγουρα μπορώ να μπω πιο εύκολα στη θέση των πρώτων. Γιατί όταν ήμουν στη θέση των δεύτερων, πάνε αρκετά χρόνια, δεν είχα την ευκαιρία να γευτώ τέτοιες "χαρές".
Υ.Γ.2 Την ιδέα για αυτό το thread μου την έδωσε, όπως έγραψα στην αρχή, άλλο μέλος του site που επικοινωνώ πλέον με mails, απλά για λόγους διακριτικότητας προτίμησα να μη δημοσιοποιήσω το όνομά του, μέχρις ότου το θελήσει ο ίδιος, δεν είναι άλλωστε και κανένα κρατικό μυστικό.
 

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Μηνύματα
1.279
Κριτικές
18
Like
193
Πόντοι
5.775
Υ.Γ.1 Το thread δεν περιορίζεται μόνο σε απόψεις παντρεμένων, μπορούν φυσικά και οι ανύπαντροι να εκφράσουν τη άποψή τους (που είναι καλοδεχούμενη), από τη δική τους οπτική γωνία.

Μη περιμένεις σοβαρές και νηφάλιες τοποθετήσεις από μη-παντρεμένους. Για αυτούς είμαστε κόκκινο πανί, παρτάκηδες που θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Χολή και ανάθεμα να περιμένεις.

Το έργο έχει παιχτεί σε άλλα Threads στο (και πρόσφατο) παρελθόν, όπου μπουρδελιάδηδες και γεροντομπεμπέκες ενώθηκαν σε αγαστή σύμπνοια να μας σιχτηρίσουν. imho, δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα.
 
OP
OP
K

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.348
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Μη περιμένεις σοβαρές και νηφάλιες τοποθετήσεις από μη-παντρεμένους. Για αυτούς είμαστε κόκκινο πανί, παρτάκηδες που θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.

Ελπίζω να μη γίνει αυτό, γιατί άλλο είναι το ζητούμενο του thread αυτού, και ως τώρα όσοι έγραψαν το πήγαν προς τη σωστή κατεύθυνση, άριστα μπορώ να πω. Στο κάτω-κάτω ας μην ξεχνάμε, κι εμείς κι αυτοί, ότι εκεί που είναι ήμασταν κι εδώ που είμαστε θα 'ναι.  :rockon: :rockon: :rockon: Βέβαια υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες, μη το ξεχνάμε, αμετανόητοι εργένηδες, χωρισμένοι (από παλιά) κλπ., γι' αυτούς πάω πάσο, είναι άλλη κατηγορία, και σίγουρα έχουν άλλη ψυχολογία από εμάς που είμαστε στη πρέσα του γάμου (παιδιών, γκρίνιας, υποχρεώσεων κλπ. κλπ.).
 

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Μηνύματα
9.197
Like
759
Πόντοι
146
Η ευκολη λυση για μια αλλαγη χωρις να κινδυνευεις απο ζηλιες, τηλεφωνηματα ,τυχαιες και καλα συναντησεις.
 

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Μηνύματα
707
Like
2
Πόντοι
6
τα χουμε πει αυτα την βιζιτα την πληρωνεις για να φυγει!πληρωνεις φευγει και τελος το πανυγηρι
 

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Μηνύματα
237
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν να παραθέσω και εγώ την άποψη μου (είμαι ανύπαντρος). Πιστεύω πως ο γάμος είναι ευλογία και δώρο στον άνθρωπο, ο έρωτας ίσως να είναι το ποιό όμορφο πράγμα που απολαμβάνουμε στην ζωή μας...Στις ημέρες μας όμως έτσι όπως είναι τα πράγματα ο γάμος είναι η λύση στο άνδρα για να κάνει παιδιά, είνα κατάντια και την άποωή μου, ξεπεσμός...Οι ελλεινήδες δεν αξίζουν για τίποτα... έχουν καβαλήσει το καλάμι νομίζουν οτι κάποιες είναι...και ερωτώ αφού στο τέλος καταλήγουμε στις ιερόδουλες γιατι να μην πάμε σε αυτές από την αρχή??? 
 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
36.816
Κριτικές
5
Like
43
Πόντοι
366
Καλύτερη γκόμενα( ή"γκόμενα")είναι η καινούργια γκόμενα ( ή "γκόμενα" επί πληρωμή).Ανυπαντρος
 

dem123

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2009
Μηνύματα
85
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου φιλε Kon.air, ευχαριστω για το λινκ γιατι δεν εβρισκα το ποστ σου.

Λοιπον να πω ευχαριστω για τη διακριτικοτητα αλλα το ψευδωνυμο μου ειναι ηδη αρκετα διακριτικο  :grin: Ναι το επωνυμο μου δεν ειναι 123... χαχαχα

Πολλα ενδιαφεροντα ειπωθηκαν και θελω να καταθεσω την προσφατη αποψη μου, διοτι ως βραχος που μαι αλλαζω γνωμη καθε 5 δευτερολεπτα!

Ξεκινησα τις σιτι τουρς απο εντολη γιατρου (!!!) και κολλησα αγρια, σε 2 μηνες εδωσα 7 χιλιαρικα. Εφτασαν να ναι αυτοσκοπος ετσι στα βαθεια που πεσα, σε σημειο να μην εχω κανονισει κατι ενα απογευμα και να μπαινω στο ζουζανα να δω τι υπαρχει σημερα να ζμπρωξουμε.

Μια βδομαδα τωρα τα εχω ξαναβρει με μια κοπελα που μαι φουλ ερωτευμενος και δεν με νοιαζει να κλεισω σιτι τουρ. Παρ'ολα αυτα το μυαλο μου παει προς τα κει, ειτε αναμνησεις προσφατων ραντισματων, ειτε να μπω να δω τα νεα τι ερχεται στην πολη μας αυτη τη βδομαδα... Το ερωτημα ειναι ποσο συντομα θα ξανακλεισω γιατι αυτο που μου αρεσει πιο πολυ στη φαση ειναι η ευκολια της ποικιλιας και με αστερια γκομεναρες που τα δινουν ολα χωρις οφειλες αργοτερα.

Το υγειες πιστευω ειναι η επιλογη της βολικης διαφυγης. Αντιθετως εγω εφτασα στον αυτοσκοπο.

Μετρον αριστον. Ουτε να πηγαινεις καθε λιγο, ουτε και καθολου  :grin: Καπου στη μεση...
 

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Μηνύματα
990
Κριτικές
16
Like
10
Πόντοι
1.997
Μιλώντας για τον εαυτό μου, είναι μιά εύκολη διέξοδος για ερωτική ποικιλία. Είτε είναι του 20άρικου είτε είναι CT, είναι μιά ασφαλής διέξοδος που δεν αφήνει περιθώρια να χαλάσεις την οικογενειά σου.
Από προσωπική εμπειρία και τις δύο φορές που υπήρξε εξωσυζυγική σχέση, αν και το ήξεραν και το είχαν αποδεχθεί το ότι είμαι παντρεμένος, στο τέλος το γύρναγαν και ήθελαν κάτι πιό μόνιμο. Ξεκίνησαν στο στύλ "σε γουστάρω και δεν με νοιάζει που είσαι παντρεμένος" και κατέληξαν "αφού είμαστε καλά και την βρίσκουμε γιατί μενεις με την γυνάικα σου" , άσχετα αν είχα ξηγηθεί από την αρχή ότι πάω μόνο για να περάσουμε καλά.
Από τότε προτιμώ να δίνω κάτι παραπάνω (όχι απαραίτητα) και να έχω μία σχέση αμιγώς σεξουαλική και προκαθορισμένη. Ακόμα και να γνωριστείς, μετά από πολλές συνευρέσεις, με μιά κοπέλλα, και να έχεις μιά πιό "ζεστή" μεταχείριση , τα όρια παραμένουν ξεκάθαρα για τον καθένα.
Δεν έχει να κάνει με το αν μας κάθονται τόσο νέες και όμορφες (που δεν μας κάθονται :) :) ) όσο για την ασφάλεια της σχέσης.
Ναι σε όλα εκτός του 20ρικου. Αν και δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια είμαι λίγο του πιο "πολυτελούς". Σε όλα τα ψηφίζω ΝΑΙ.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom