Νέα

Ποσο παραμυθιασμα πρεπει για να πηδας?

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα mariakosk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906

ετσι γαμαω εγω

 

Συνημμένα

  • h-mplouza-tou-tupa-1.jpg
    h-mplouza-tou-tupa-1.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 12

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Μηνύματα
6.377
Κριτικές
2
Like
5.545
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες ανήκουν σε τρεις κατηγορίες.
α) Αυτές που ότι και να κάνεις δεν τις πηδάς.
β) Σε αυτές που όσο και μαλάκας και να είσαι σε γουστάρουν.
γ) Σε αυτές που θέλουν το ψησιματάκι τους για να σου κάτσουν.
Στο θέμα μας τώρα που είναι η τρίτη κατηγορία. Η γκόμενα δεν είναι ο εξομολόγος μας. Άρα βουρ στο παραμύθι. Κάθε είδους παραμύθι και οποιαδήποτε αλλαγή απαιτείται στον χαρακτήρα και στη συμπεριφορά μας, για να την πηδήξουμε. Και να είστε σίγουροι πως το παραμύθι γουστάρει να το ακούσει. Στα κάτω κάτω δεν μιλάτε για το ποιο αγαθό πλάσμα της φύσης. Η γυναίκα έχει ένα σωρό ελαττώματα όπως η καχυποψία και η ψευτιά. Για την γυναίκα ολόκληρη η ζωή είναι μια παράσταση. Για αυτό βάφετε και στολίζετε ξεγελώντας μας όχι μόνο με τα λόγια.

Μια κατηγορία που αυξάνεται και πληθύνεται καθώς όλο και πιο πολλές ψάχνουν τον σούπερ ουάου γκόμενο, καλά δε λέμε να είσαι μπάζο, αλλά και για να γαμήσεις πάλι  κλικ πρέπει να κάνεις τρομάρα τους. Τις προάλες γνώρισα μέσω κοινού κύκλου μία που γλυκοίταζε (έπιανε κουβέντα) με κάτι άντρες σχεδόν μοντέλα, και η συγκεκριμένη  για να με φτάσει στο ύψος χρειάζεται υποβοήθηση σκαμνιού και δεν είναι και καμιά κουκλάρα... απλώς μια εμφανίσιμη κοπέλα με τα πλην και τα συν της πάντα εμφανισιακά μιλάμε Όταν λοιπόν την προσέγγισα απλώς με έναν τυπικό τρόπο μου φερόταν και παάνταγε τυπικά, διεκπαιρωτικά , δεν φαινόταν και δεν φαίνεται να έχει ενδιαφέρον, αυτό κάνει μπαμ. Βέβαια θα συνεχιστεί η προσπάθεια δε λέω αλλά φαίνεται αν η άλλη ψιλοενδιαφέρεται... Και δε μιλάμε για να πιάσω γκόμενα αλλά ακόμα και απλώς ανθρώπινη κουβέντα. Είναι απλώς τυπική και σε κρατάει σε απόσταση.

Καλά για το β δε συζητάμε, η περίτρανη απόδειξη του ότι αν σε γουστάρει μια γκόμενα είσαι τελειωμένος, σε κυνηγάει συνέχεια...

γ) Σίγουρα, καλό το ψησιματάκι, καλά τα ψέματα αλλά δε θέλει πολύ. Μετά ξεφεύγεις. Αν μία, δύο βλέπεις δεν τραβά, δεν ασχολείσαι. Το ότι για τη γυναίκα η ζωή είναι μια παράσταση είναι υποκειμενικό. Η παράσταση τελειώνει σύντομα όμως... Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΤΥΧΕΣ ΚΑΘΩΣ "ΖΟΥΝ" ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 - 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΞΙΜΟΥΝ. Τι εννοώ; Μέσα σε μια δεκαετία ή εικοσαετία είναι ωραίες νέες κλπ. Μετά έχουν άλλες ομορφιές βέβαια αλλά όχι αυτές που είχαν πριν. Ελάχιστες καταφέρνουν να είναι όπως ήταν. Η δική μου γνώμη βέβαια είναι ότι δεν μετράει αυτή η πρόσκαιρη ομορφιά αλλά ας μιλήσουμε υλιστικά και το πως το βλέπουν οι περισσότεροι. Μετά αρχίζουν τα δύσκολα, οι επιταγές της κοινωνίας, πρέπει να κάνεις οικογένεια, να βρεις καλό παλικάρι, οι ρυτίδες, οι πατσάδες κλπ. Επομένως λογικό είναι να θέλουν να το απολαύσουν παραπάνω. Εμείς είμαστε κλασικά τα θύματα.

Δες πόσα θύματα υπάρχουν, που για λόγους αγαμίας (μιλάμε τρελή αγαμία) και μπακουριάς κάνουν τα πάντα να βρουν γκόμενα... Αυτές είναι πιο χαλαρές. Λογικό.

ΥΓ1: Τώρα αν μια γκόμενα είναι εμφανίσιμη, δεν είναι χοντρή και προσέχει τον εαυτό της, δεν ζητάει τον ουρανό με τα άστρα αλλά νορμάλ πράγματα έχει όποιον θέλει. Γιατί οι περισσότεροι ψάχνονται και είναι μόνοι τους.

ΥΓ2 Οι ψευτόμαγκες - γαμιάδες που λένε ότι βρίσκεις εύκολα σεξ (ή ακόμα και γκόμενες) στα μπαρ και κάτι τέτοιες μπούρδες ας μου υποδείξουν κανένα μπαρ από αυτά που βρίσκεις, χωρίς να πληρώσεις 200 ευρώ σε ποτά, να σταματήσω και εγώ και οι λοιποί εδώ μέσα να πηγαίνουν στα πορνεία και να μας ξεπετάνε οι ιερόδουλες.

ΥΓ3: Το πιο εύκολα πράγμα στο κόσμο, το φλέρτ, το έχουμε αναγάγει σε στρατηγικό παιχνίδι. Εμπλέκονται μέσα από φίλοι μέχρι και κοινωνικά δίκτυα.

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom