aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εσυ ποσα θα εδινες;;να δουμε ποσα ξυλωνεστε!πεστε μας!αντε αντε
εσυ ποσα θα εδινες;;να δουμε ποσα ξυλωνεστε!πεστε μας!αντε αντε
΄εσυ ποσα θα εδινες;;
Πηγαινε θεατρο και παρακολουθησε την παρασταση..''Ο ηλιθιος και ο Πανηλιθιος''...θα σε βοηθησει να μπεις σε μια απο τις δυο αυτες κατηγοριες.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.παιχτάκο πάιξε το πουλάκι σου........μετά τιμής ο Πυρόκαυλος
Φιλος...η.....κλωνος σου????????οχι αλλα το παιδι που το ανοιξε ειναι φιλος μου και δε καταλαβαινω το προβλημα σου!!
Πηγαινε θεατρο και παρακολουθησε την παρασταση..''Ο ηλιθιος και ο Πανηλιθιος''...θα σε βοηθησει να μπεις σε μια απο τις δυο αυτες κατηγοριες.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
κοφτο ενταξει?φιλος μου.εγω δεν εχω κλωνους!Φιλος...η.....κλωνος σου????????
κοφτο ενταξει?φιλος μου.εγω δεν εχω κλωνους!
μαριάννα άστον είναι παίχτουρας του πουλιού του....
Σε ευχαριστω που τοση ωρα σκεφτοσουν για μενα...τωρα αν θελεις σκεψου λιγο και για τον εαυτο σου..θα σε βοηθησω λιγο...Κρετινος ειναι αυτος που δεν καταλαβαινει τιποτα,που ειναι σχεδον ζωο!!!Ηλιθιος ειναι αυτος που λεει ενα πραγμα σε λαθος στιγμη.Μπορει να ειναι σωστο,αλλα ο χρονος που το λεει, το κανει λανθασμενο!Αρα ο ηλιθιος ειναι αυτος που κανει γκαφες!Παμε τωρα στον πανηλιθιο..αυτος απλα καλυπτει ολες τις προαναφερομενες κατηγοριες.Κοιταξε να τρυπωσεις σε καποια κατηγορια μονος σου για να μην με αναγκασεις και φτιαξω για σενα μια ξεχωριστη αλλη κατηγορια!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.τόση ώρα αυτό σκεφτόσουν.Εσύ θα κάνεις σίγουρα το πανηλίθιο......Μετα τιμής Ο Πυρόκαυλος
Συγνωμη που μου περασε η ιδεα αυτηκοφτο ενταξει?φιλος μου.εγω δεν εχω κλωνους!
πως εγινε αυτο;ανοιξες δικο σου μαγαζι;Εγώ πάλι βαρέθηκα να πληρώνω και αποφάσισα να με πληρώνουνε
Εγώ πάλι βαρέθηκα να πληρώνω και αποφάσισα να με πληρώνουνε
Αφου λοιπον εισαι περιζητητος τι γυρευεις σε αυτο το site?Τπτ απ'τα δύο. Απλά είμαι περιζήτητος ;)