Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 349K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (7 μέλη και 15 επισκέπτες)

LION-974

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.361
Κριτικές
10
Like
2.713
Πόντοι
3.385
Να μη σε ρωτήσω τι δεν ισχύει από αυτά που γράφω και να σου ζητήσω να μας πεις εσύ τι ισχύει, γιατί θα σε χάσουμε πάλι.
"Μαγκακο" νομίζω ότι ήρθε η ώρα να διαβείς το Ρουβίκωνα.
Καραγκιοζάκο, όπως βλέπεις, άριστη μνήμη δεν έχεις.
Ρούφα το αυγό σου ειδικέ διεθνολόγε-μπουρδολόγε τώρα και άντε παίξε παραπέρα.
 

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.481
Κριτικές
2
Like
64.383
Πόντοι
12.056
μαι.gif
 
  • Χαχα
Αντιδράσεις: riding

resp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Μηνύματα
4.204
Like
4.343
Πόντοι
1.706
Καραγκιοζάκο, όπως βλέπεις, άριστη μνήμη δεν έχεις.
Ρούφα το αυγό σου ειδικέ διεθνολόγε-μπουρδολόγε τώρα και άντε παίξε παραπέρα.
Οπως έγραψα δε μου έκανε καμία εντύπωση ο διαλογος μαζί σου, γιατί προφανώς αραδιαζες κουταμαρες κι εκεί, γι'αυτό και δεν τον θυμάμαι.
Οπότε η μνήμη μου παραμένει αριστη. Μην τρελαίνεσαι να μου την πρις γιατί γελοιοποιεισαι.
Πες μας εσύ τι ισχύει. Εγώ θα το δεχτώ.
Μέχρι τότε Veni, Vidi, Vici.
Χου ρε τραχανά.
 

riding

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Μηνύματα
1.903
Κριτικές
1
Like
4.408
Πόντοι
456
Ενταξει,η χωρα ξερουμε οτι ειναι μπανανια και οι κατοικοι της ιθαγενεις,γι αυτο δεν "προκόβει" ο Ελληνας στον τοπο του,γιατι ειναι ενα μεγαλο μπουρδελο.

Ως τοτε,μεγαλη προσοχη μυστες να μην "την φατε" διοτι μετα δεν βρισκεις δικιο σ αυτο το σκατάδικο.

Δυστυχως,εχω κολητο που βαζει το παιδι του ακομα στα τρενα,παρ ολο που τοσες οικογενειες καταστραφηκαν μολις ενα χρονο πριν.

Αφηστε τα γνωστα δεξια μουνοπανα να κανακευουν,Αδωνιδες,Βοριδηδες και γοννο Κουλη γιατι σιγουρα τα παιρνουν.

Η οικογενεια μου δεν εχει ουτε εναν δεξιο μεσα και πρωτος μου ξαδερφος μεγαλος θιασωτης Κουλη,πριν μια βδομαδα τα εχωνε ασχημα στο μουνι.

Αυτοι που ειναι πραγματιστες,τα βλεπουν,οι αλλοι προσοχη.
 

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.102
Like
139
Πόντοι
16
Τα πράγματα είναι απλά.

Ο πορφυρογέννητος ηγεμόνας και οι αυλικοί του θα κάμουν ό,τι χρειαστεί για να παραμείνουν στην εξουσία.Θα μπορούσε βέβαια να θυσίασει τον μπουλούκο Καραμαν-αλή και να εδραιωθεί στα μάτια του κόσμου ως ο δίκαιος τιμωρός - μπουλουκοφάγος.
Δεν το κάνει όμως και φθείρεται κι ο ίδιος ανεπανόρθωτα.Είναι τελικα δυνατό λόμπι εξουσίας το Καραμαν-αλήδικο.

Πάντως, τα γεγονότα εκτυλίσσονται σαν φάρσα.Την ώρα που διέρρεε το μονταρισμένο ηχητικό και οι κυβερώντες κραύγαζαν ότι δέχονται επίθεση από οικονομικά συμφέροντα, αποκαλύπτεται ότι ταυτοχρόνως δυο μεγαλοστελέχη του γαλάζιου κάστρου του Μαξίμου είχαν συνάντηση στο σπίτι αυτού που κατηγορούν ως υποκινητή της επίθεσης (Σερ Βαγγέλας).

Η συνέχεια στο νεο επεισόδιο...
 
Τελευταία τροποποίηση:

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Μηνύματα
466
Κριτικές
1
Like
328
Πόντοι
21
έχουν πλάκα φίλε ,
τα έχουν χάσει επειδή ένας από τους κουμπάρους έβγαλε στη φόρα ένα στοιχείο από τα πολλά της συγκάλυψης
Τους χάλασε την αλά Βόρειος Κορέα προπαγάνδα - σανό
Στο μεταξύ ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι ,τους φτύνει, 88% πιστεύουν πως έγινε συγκάλυψη
και τα τρολ της Πειραιώς ξεθάβουν Σάμινα πριν 40 χρόνια και μέσα στην παραζάλη τους μπλέκουν και την μάνα του Φύσσα :2funny:

Θα τιμωρηθεί η σιχαμερή αναλγησία και η διαφθορά τους στην κάλπη,
το ίδιο που πάθανε θεσ/νίκη , θεσσαλία και με Δούκα θα επαναληφθεί σε όλη την χώρα
Εν τω μεταξύ χθες στην ομιλία του Κούλη στη Βουλή, πήρε το αυτί μου να λέει κάτι για το Βατοπέδι αλλά δεν το έπιασα καλά. Πώς έφτασε εκεί; Γιατί μας υπενθύμισε τη φαυλότητα του πολιτικού συστήματος;
 
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Μηνύματα
466
Κριτικές
1
Like
328
Πόντοι
21
Επομένως παραβιάστηκε η ΕΣΔΑ, το Διεθνές Σύμφωνο για κτλ. , ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ
αλλά ΚΑΙ το Σύνταγμα


ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ* 26.08.2018

Το τεκμήριο αθωότητας, η θεώρηση δηλαδή του κάθε ύποπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης ως αθώου μέχρι την απόδειξη της ενοχής του σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες, αποτελεί τον «καθρέπτη» κάθε νομικού πολιτισμού. Μπορεί να μην αναφέρεται ρητά στο Σύνταγμά μας, αποτελεί όμως συστατικό στοιχείο τόσο των συνταγματικών εγγυήσεων που αφορούν την επιβολή των ποινών και τη δίκαιη δίκη (άρθρα 6, 7 και 20 του Συντάγματος) αλλά και γενικότερα της αρχής του κράτους δικαίου (άρθρο 25). Πέραν τούτου, το τεκμήριο αθωότητας κατοχυρώνεται ρητά τόσο στο άρθρο 6 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου όσο και στο άρθρο 48 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε.


Σε αυτόν τον τομέα οι επιδόσεις της χώρας μας κάθε άλλο παρά ικανοποιητικές είναι. Δεν έχει γίνει ακόμη αντιληπτό ότι την ενοχή ενός προσώπου δεν τη διαπιστώνει ούτε ο δημοσιογράφος ούτε ο πολιτικός αντίπαλος, αλλά ο δικαστής. Το τεκμήριο αθωότητας παραβιάζεται συχνά από ΜΜΕ, αλλά και από πολιτικά πρόσωπα. Τα παραδείγματα είναι πολλά. Αρκεί να ανατρέξει κανείς στα πρόστιμα που έχει επιβάλει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Δυστυχώς έχουμε καταδικασθεί ακόμη και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας (υπόθεση Κώνστας κατά Ελλάδος).




Από την άποψη αυτή κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση του τεκμηρίου αθωότητας, συμπεριλαμβανομένης και της πρόσφατης νομοθετικής πρωτοβουλίας, είναι καλοδεχούμενη. Αλλωστε, υφίσταται και σχετική οδηγία της Ευρωπαϊκής Ενωσης (2016/343/Ε.Ε.), την οποία καλείται να ενσωματώσει η χώρα μας. Εκεί όμως που υφίστανται δικαιολογημένες αντιρρήσεις είναι ως προς τη δυνατότητα μείωσης της ποινής σε περίπτωση που έχει παραβιασθεί το τεκμήριο αθωότητας από δημόσιους λειτουργούς. Η προσήκουσα ποινή και η αποκατάσταση της βλάβης που υφίσταται κάποιος από την παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας είναι δύο μεγέθη που δεν συνδέονται μεταξύ τους. Εκτός και εάν ο νομοθέτης υπονοεί ότι όταν μια δημόσια αρχή παραβιάζει το τεκμήριο αθωότητας, αυτό οδηγεί το δικαστήριο στην επιβολή μεγαλύτερης ποινής από αυτήν που έπρεπε να επιβάλει. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να γίνει δεκτό. Περαιτέρω, δημιουργούνται και συνταγματικά ζητήματα σε σχέση με την αρχή της ισότητας (άρθρο 4 Συντάγματος), αφού σε δύο άτομα που διέπραξαν το ίδιο ακριβώς αδίκημα ενδέχεται να τους επιβληθεί διαφορετική ποινή.


Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την ενίσχυση του τεκμηρίου αθωότητας: η θέσπιση ειδικών αδικημάτων, η αυστηροποίηση των ποινών σε περίπτωση παραβίασής του από δημόσιους λειτουργούς και η πρόβλεψη κατώτατου ορίου αποζημίωσης για τον πολίτη που υπέστη παραβίασή του.


Η παραβίαση όμως του τεκμηρίου αθωότητας δεν εμφανίζει καμία ουσιαστική συνάφεια με την ελάττωση της ποινής και φαίνεται να δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που σκοπεύει να επιλύσει.


* Ο κ. Σπύρος Βλαχόπουλος είναι καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Δυστυχώς επιχειρηματολογουμε για το λογικό και το αυτονόητο.
Ο συνταγματολογος Αλιβιζατος λέει ότι η Ελλάδα παραμένει κράτος δικαίου.
Το θέμα είναι πού κατευθύνεται αυτό το κράτος δικαίου : Σε μια χώρα που η υπόθεση ζιμενς παραγραφηκε ενώ είχε επιληφθεί η δικαιοσυνη, που μάρτυρες στην υπόθεση με το ναρκοπλοιο έχουν όλοι πεθάνει, που ο υπουργός οικονομικών και προισταμενος του σδοε νοθευει τη λίστα λαγκαρντ, που ο υπουργός μεταφορών κυκλοφρουσε με πλαστές πινακιδες, που η ΠτΔ λέει Δεν είναι Αθώοι ενώ η δίκη δεν έχει τελειώσει, που μέλη υγειονομικής επιτροπής εξαιρούνται από ποινική διαδικασία, που με νόμο στερούνται πολιτικά δικαιώματα (ούτε η Επεν δεν απαγορεύτηκε από τη συμμετοχή σε εκλογές), που έχει τσεκουρατους υπουργούς, που στο ελληνικό κοινοβούλιο παίχτηκε μαγνητοσκοπημενο διάγγελμα νεοναζί αρχηγού κράτους με στρατιωτική περιβολή, που κρατουμενος βασανίστηκε μέχρι θανάτου και οι υπαίτιοι είναι έξω, που ο λιγναδης καταδικαστηκε σε κάθειρξη αλλά ΔΕΝ εκτελείται η ποινή εν αντιθέσει με άλλους πρωτοδικα καταδικασμενους, που όλα τα κόμματα που κυβερνησαν έχουν μπλεχτεί με μαύρο χρήμα, που στα ποθεν εσχες βουλευτές ξεχνούν να δηλώσουν κάτι εκατομμυριακια,που μέχρι και η Ντόρα ζήτησε να δημοσιευθεί η λίστα πέτσα για να μάθουμε ποιος πήρε πόσα, που η πλειοψηφία στο δημοψήφισμα είπε ΌΧΙ άλλα τελικά έγινε ναι, που ανώτατοι δικαστικοί αμέσως μετά τη σύνταξη τους γίνονται πολιτικοί, που ο μενιος μπαινοβγαινει σε υπουργικά γραφεία λες και είναι στο σπίτι του και έχει αστυνομική φύλαξη (χωρίς να ξέρουμε γιατί), ως πολίτης ΔΙΑΦΩΝΏ με τη διαπίστωση ότι παραμένουμε κράτος δικαίου.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Μηνύματα
466
Κριτικές
1
Like
328
Πόντοι
21
Οι καραμανληδες δεν το έχουν καθόλου με το υπουργείο μεταφορών. Ο κωστακης junior καραμανλης μπλεγμένος με τα τεμπη και ο λιαπης κυκλοφορουσε με πλαστές πινακιδες...
Άσχετο αλλά και τον Κώστα Καραμανλή, ναι αυτόν που έφυγε κουρασμένος πριν λήξει η δεύτερη τετραετία, δεν τον λες και πετυχημένο. Είχε πει σε ταβερνα, μεταξύ κοψιδιών και κεφτεδων ότι θα τελείωνε με τους νταβατζήδες. Και φοβήθηκαν οι νταβατζηδες...
Ακόμα θυμάμαι ότι πήγε να εκτελέσει πέναλτι και έσπασε το πόδι του. Πού έχουμε μπλέξει...
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
151.684
Κριτικές
1
Like
29.395
Πόντοι
8.006
Τύπε δεν σε βλεπω στο νημα για την ανηλικη στον Κολωνο, εκει ησουν λαλιστατος για τον Μιχο που θα τον αθωωσουν οι κολλητοι του, εχουμε πελωρια αναγκη να ακουσουμε την αποψη σου
 

KALLIMAXOS

Μέγας
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Μηνύματα
5.536
Κριτικές
24
Like
9.629
Πόντοι
4.746

Τους δίκασε ο Πλακιάς για τα Τέμπη​


 

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Μηνύματα
12.107
Like
15.721
Πόντοι
3.656
Μιλάμε για μεγάλους "ανθρωπιστές"! Ο άλλος που δηλώνει συνάδελφός μου μάλιστα (τί ντροπή!) αφού του είχα αναφέρει την απώλειά μου και του είχα πει όσο πιο κόσμια μπορούσα ότι δεν του ευχόμουν να βρεθεί σε θέση να βιώσει τον πόνο τέτοιας απώλειας μου αντευχήθηκε "ψόφο", δις μάλιστα!
Ωραίος γιατρός που εύχεται θανάτους σε συναδέλφους του (καλά αυτό ας το ξεχάσουμε, δεν τον θεωρώ συνάδελφό μου εξ άλλου) αλλά και σε ανθρώπους που έχουν βιώσει τέτοια απώλεια! Να μας πει που τον βρίσκουμε αν τον χρειαστούμε.


Ιατρέ ...

πλακίτσα για αυτοκίνητα με τα οποία είναι γνωστό σε όλους
ότι σκοτώθηκαν συγγενείς μελών εδώ ...


δεν έχει πέσει στην αντίληψή σου ;;;

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ... ΜΗΝ ΠΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ...
Πρώτη φορά το ακούς ;

Δεν σε θυμάμαι να έδειξες καμία ευαισθησία.
Ούτε την είπες σε κανέναν .

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ
ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΝ .

Μία από τα ίδια εισπράτεις.
 

KALLIMAXOS

Μέγας
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Μηνύματα
5.536
Κριτικές
24
Like
9.629
Πόντοι
4.746

Ποιον λαθρέμπορο ολιγάρχη καλύπτει ο Μητσοτάκης ; ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ​


 

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Μηνύματα
25.393
Like
22.739
Πόντοι
6.256
Μιλάμε για μεγάλους "ανθρωπιστές"! Ο άλλος που δηλώνει συνάδελφός μου μάλιστα (τί ντροπή!) αφού του είχα αναφέρει την απώλειά μου και του είχα πει όσο πιο κόσμια μπορούσα ότι δεν του ευχόμουν να βρεθεί σε θέση να βιώσει τον πόνο τέτοιας απώλειας μου αντευχήθηκε "ψόφο", δις μάλιστα!
Ωραίος γιατρός που εύχεται θανάτους σε συναδέλφους του (καλά αυτό ας το ξεχάσουμε, δεν τον θεωρώ συνάδελφό μου εξ άλλου) αλλά και σε ανθρώπους που έχουν βιώσει τέτοια απώλεια! Να μας πει που τον βρίσκουμε αν τον χρειαστούμε.
Ψοφα.....τρις.
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.067
Like
5.495
Πόντοι
1.206
Ξέρεις κάτι; Όσες φορές και να το ευχηθείς θα συμβεί όταν ένει να συμβεί, όπως ακριβώς και σ' εσένα.

Για πες αλήθεια τί γιατρός είσαι;! Σιγά μην είσαι γιατρός ρε καραγκιόζη, τίποτα τραυματιοφορέας και πολύ σου πάει.:grin::grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom