Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 149K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.755
Κριτικές
2
Like
2.714
Πόντοι
1.306
οπως εχουμε εμεις το κατοχικο κομπλεξ τυπε εχουν και αυτοι για τους ρωσους που τους λιμαξαν στην πεινα παλια να ψοφησουν. φωναζουν ευρωπη αλλα ου γαρ οιδασοι τι ποιουσι  :fuck2:

από την Σκύλα στην Χάρυβδη...  ;)

παρόλα αυτά έχουν ένα βασικό προνόμιο..  ρατάνε από τα αρχίδια την Ευρώπη γιατί όλο το φυσικό αέριο της Ρωσίας περνάει από το έδαφος της...
 

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.077
Like
2
Πόντοι
16
δεν μπορούν να πετύχουν όλοι όπως για παράδειγμα στις ελληνικές ενοπλες δυνάμεις που άπαξ και περάσεις τις εισαγωγικές και πέσεις για ύπνο θα ξυπνήσεις ταξίαρχος...

ο "υπνος" αυτος διαρκει καμια 30αρια ετη.....μεσα σε αυτα τα 30 ετη, εσυ ζητημα εαν αντεχες παραπανω απο μια θητεια 2 ετων που εκανες....και μεχρι εκει.....ας εμπαινες και εσυ εφοσον ηθελες "υπνο" και να ξυπνουσες ταξιαρχος ......απο βλεπω σε πειραξε που δεν περασες καποτε στις εισαγωγικες και ετσι εχασες τον "υπνο" και τον "βαθμο".....

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σου!!!!!
 

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.077
Like
2
Πόντοι
16
από την Σκύλα στην Χάρυβδη...  ;)

παρόλα αυτά έχουν ένα βασικό προνόμιο..  ρατάνε από τα αρχίδια την Ευρώπη γιατί όλο το φυσικό αέριο της Ρωσίας περνάει από το έδαφος της...

Δε μπορουσες να μην πεταξεις την μαλακια σου.....αργησες ,αλλα το πετυχες !!! επειδη περναει το φυσικο αεριο απο την ουκρανια για ΕΕ...τους κραταει απο τα αρχιδια....επειδη περναει και μονο !!!! ενα κουραμπιε στο "παιδι" γιατι τα λεει ωραια!!!!
 

Επισκέπτης
bitali-klitsko-oukrania.jpg


Ο εκ των ηγετών της ουκρανικής αντιπολίτευσης και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στην πυγμαχία Βιτάλι Κλίτσκο κάλεσε την Πέμπτη τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές στο Κίεβο να τηρήσουν οκτάωρη «εκεχειρία» με τις δυνάμεις ασφαλείας, πριν τις συνομιλίες των επικεφαλής των αντιπολιτευτικών κομμάτων με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Ουκρανία: Στάση αναμονής μέχρι να λήξει το τελεσίγραφο της αντιπολίτευσης
«Μέχρι τις 8 το βράδυ, θα έχω επιστρέψει εδώ και θα σας έχω ενημερώσει για τα αποτελέσματα των συζητήσεων», ανέφερε σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax Ukraine και το Γαλλικό Πρακτορείο ο κ. Κλίτσκο, μιλώντας στους συγκεντρωμένους στην πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου.
«Κρατήστε τα οδοφράγματα στη θέση τους, αλλά διατηρείστε την ηρεμία σας μέχρι να λήξουν οι συνομιλίες», πρόσθεσε.

Απειλές για «επίθεση»

Η ουκρανική αντιπολίτευση είχε προειδοποιήσει την Τετάρτη τον κ. Γιανουκόβιτς με επίθεση, εάν δεν προβεί σε παραχωρήσεις ύστερα από την κλιμακούμενη βία των τελευταίων ημερών, η οποία στοίχισε τη ζωή πέντε ανθρώπων στο κέντρο της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Οδόφραγμα καιόμενων λάστιχων κράτησε σε απόσταση το πρωί της Πέμπτης διαδηλωτές και δυνάμεις καταστολής. Η κατάσταση ωστόσο είναι ιδιαίτερα τεταμένη και οι ηγέτες της αντιπολίτευσης έστειλαν τελεσίγραφο στην κυβέρνηση.

 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.681
Κριτικές
6
Like
8.747
Πόντοι
1.686
Ετσι κάνουν αντιπολίτευση και στην Ελλάδα...στον ύπνο τους !  :2funny: :2funny:

Πάντως οι τύποι στην Ουκρανία που ...διαμαρτύρονται διότι
δεν μπαίνουν στην ΕΕ ( ! ) ,δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν !

Η Ουκρανία ήταν και είναι ο Σιτοβολώνας της Ευρώπης .
Εχει πολύ πλούτο η Ουκρανία ,αλλά τεράστιο πρόβλημα
στην οργάνωση του Κράτους της .Η λύση είναι να φτιάξουν
το Κράτος τους όπως πρέπει ,και όχι να γίνουν υποχείρια
των τοκογλύφων της ΕΕ !
Η ΕΕ έχει ανάγκη της Ουκρανία και όχι το αντίθετο .
Το συμφέρον τους είναι να συνεργαστούν με τη Ρωσία
και όχι με τους Ευρωπαίους τοκογλύφους .
Οι περισσότεροι όμως Ουκρανοί δεν έχουν μυαλό ,
ΟΥ-ΚΡΑΝΙΑ λέγεται η χώρα !  :2funny: :2funny: :2funny:
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.681
Κριτικές
6
Like
8.747
Πόντοι
1.686
πολυ
αλλα αυτοι περισοτερο απο ολους μας
βλεπονται οτι η ολη  ΕΕ ψοφαει στην πεινα,κι αυτοι ονειρευονται οτι θα γινουν σαν το μονακο και την μαγιορκα
ζωα μια ζωη
ουκρανοι ισον μαλακες...

+ 1000
 

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Μηνύματα
1.560
Like
0
Πόντοι
16
αυτοι που φωναζουν για επαναστασεις, ειναι κατι πιτσιρικια που δεν εχουν δουλεψει ποτε τους ,εβγαλαν ενα ΑΕΙ ή ενα ΤΕΙ και βρισκουν πιο συμφερον να την κανουν στα αγγλιας και στας γερμανιας για να παιρνουν μισθαρες .... άλλα να κατσουν ελλαδα και να προσφερουν αυτα που λενε για φτιαχτει η χωρα ...εκει ουτε λογος.....διευθυντες σπουδασανε ,και τετοιες θεσεις θελουνε γιατι τα ειχαν ολα στο χερι μια ζωη και στην κριση λακεψανε για αλλες πατριδες !! Αυτοι ειναι που καθονται στον καναπε και κρινουν απο αποστασεις......οι υπολοιποι στην ελλαδα τον πινουν τον πικρο καφε !!!!
Προτειμουν να πανε στην Αγγλια με 1500 λιρες και να φυτοζωουν και να μιζεριαζουν εκει σε κατι διαμερισματα με υψηλα ενοικια με χωρισματα απο γυψοσανιδες και τιγκα στην υγρασια πισω απο τις ταπετσαριες γιατι σημασια εχει οτι ειναι στην Αγγλια πανω απο ολα.......αλλα στην ελλαδα οταν μενουν με τον μπαμπα και τη μαμα ,για 600 κατοσταρικα τους πεφτουν λιγα να πανμε να δουλεψουν !!!!
Ειναι αυτοι που ενω κρινουν τους παντες ,απεχουν κατι χιλιαδες μιλια μακρια απο το προβλημα και οταν τους λενε να προσπαθησουν να αλλαξουν τιποτα.....την κανουν με ελαφρα ....τους ενδιαφερει να μιζεριαζουν στην γερμανια και στην Αγγλια ,αλλα δεν θελουν να μιζεριαζουν στην Ελλαδα στις καφετεριες οπως εκαναν προτου φυγουν για τα ξενα στις μουχλιασμενες ταπετσαριες......κονιορδοι με βούλα!!!

καλα τα λες παντογνωστη......

απλα εγω δουλευω εδω κ 10 χρονια.........απο τα 18 μου...(επεσες εξω)
προτιμησα να μεινω Ελλαδα κ οχι να φυγω εξωτερικο (παλι επεσες εξω)
εμεινα Ελλαδα και δουλευω ολημερα για 3κ60, προσπαθω να αλλαξω καποια πραγματα, αλλα βλεπω οτι η πλειοψηφια οσων μενουν Ελλαδα δεν κανει καμια προσπαθεια για να αλλαξει τα πραγματα....κ δεν μας φταινε αυτοι που φευγουν...ετσι κ αλλιως κ αυτοι που μενουν δεν ξεκολλανε απο τον καναπε τους...ετσι δεν ειναι παντογνωστη??

απλα η πλειοψηφια εχει αποδεχτει την ηττα της....κ τωρα εφτασαν να της φταινε μεχρι κ οι Ελληνες που φευγουν εξωτερικο....αντι να της φταιει το ξερο της το κεφαλι......
 

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Μηνύματα
1.560
Like
0
Πόντοι
16
εμενα μου εξηγει καποιος γιατι οι Ελληναρες οσο πιο πολυ φτωχαινουν κ οτυς πατανε στο κεφαλι τοσο πιο καναπεδατοι, ηττοπαθεις, αδιαφοροι, ζαλισμενοι, χαμενοι κ απαθεις γινονται?

Πολυ μπλα μπλα ...........κ απο πραξεις.......παπαλα.......
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.755
Κριτικές
2
Like
2.714
Πόντοι
1.306
εμενα μου εξηγει καποιος γιατι οι Ελληναρες οσο πιο πολυ φτωχαινουν κ οτυς πατανε στο κεφαλι τοσο πιο καναπεδατοι, ηττοπαθεις, αδιαφοροι, ζαλισμενοι, χαμενοι κ απαθεις γινονται?

Πολυ μπλα μπλα ...........κ απο πραξεις.......παπαλα.......

πότε φτωχύναν οι έλληνες?

για την ακρίβεια είναι πέντε φορές πλουσιότεροι από όσο αξίζουν...
 

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Μηνύματα
3.290
Κριτικές
1
Like
759
Πόντοι
96
Εμεις εδω +15 και δεν κουνιομαστε απο το σπιτι  :grin:  φαινεται ειμαστε ευχαριστημενοι απο την κυβερνηση  :S

  Οταν η ενναλακτικη ειναι να ζητησεις δανειο από την Ρωσια ( :S ) τοτε καλα κανουν οι ντεμεκ επαναστατες (η Ελλάδα εχει να δει πραγματικο επαναστατη από την επόχη του Κολοκοτρωνη) και κάθονται στα καφενεια .
 

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Μηνύματα
1.560
Like
0
Πόντοι
16
εσεις λετε οτι οι μονοι που θα παρουν αυξηση ειναι οι ενστολοι γιατι ξαφνικα τους αγαπησε ο Αντωνης?

απλα για να εχεις τα ....μαντροσκυλα μαζι σου να σε φυλανε πρεπει να τα εχεις ταισμενα.......
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.918
Like
30.163
Πόντοι
5.006
Τον έγδυσαν στο χιόνι και φωτογράφιζαν
Εξευτελισμός διαδηλωτή από τις δυνάμεις καταστολής στην Ουκρανία

[dailymotion]]

Κίεβο, Ουκρανία
Εικόνες ντροπής για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια από την Ουκρανία της οργής και των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων. Άνδρες των δυνάμεων καταστολής ανάγκασαν συλληφθέντα διαδηλωτή να βγάλει τα ρούχα του και να σταθεί γυμνός στο χιόνι ενώ εκείνοι τραβούσαν... αναμνηστικές φωτογραφίες περήφανοι για την πρόσθετη εξευτελιστική μεταχείριση που του επιφύλαξαν εκτός του ξυλοδαρμού.

Βίντεο από το περιστατικό αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο της εφημερίδας Ukrainska Pravda.

Ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, στέκεται στο χιόνι φορώντας μόνο τις κάλτσες του δίπλα σε λεωφορείο της αστυνομίας.
Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας την Πέμπτη, όταν ελήφθη το βίντεο, ήταν -14 βαθμοί Κελσίου.

Μέλος των δυνάμεων καταστολής τον ανάγκασε να σταθεί ακίνητος και να κρατήσει στα χέρια ένα φτυάρι καθώς έτερος αστυνομικός τραβούσε την «αναμνηστική» φωτογραφία, όπως ανέφερε.

Μετά τον άφησαν να επιστρέψει στο λεωφορείο και καθώς ανέβαινε άλλος αστυνομικός τον κλώτσησε στο πόδι αφού τον είχαν χτυπήσει και στο κεφάλι ενώ τον εξευτέλιζαν.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετέπειτα η ουκρανική αστυνομία απολογείται για την «απαράδεκτη ενέργεια» λέγοντας ότι θα διενεργηθεί έρευνα, μεταδίδει το Reuters.

[URL unfurl="true"]http://news.in.gr/world/article/?aid=1231289666[/url]

* :S
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.322
Κριτικές
9
Like
4.650
Πόντοι
1.830
ο Ελληνας μονο για μεγαλα λογια κ facebook ειναι.....

τον καναπε του ομως δεν τον παραταει με τιποτα......

οι μισοι ανεργοι...οι αλλοι μισοι για 5 κατοσταρικα......αλλα καναπεδαρα κ Μεγκαλο καναλι ολη μερα.....

επαναστατικοι λογοι στα καφενεια κ απο πραξεις μηδεν......

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ.....

Άσε μας ρε φίλε. Η ίδια ιστορία πάντα και παντού. Γίνονται επεισόδια στην Ελλάδα θα βρεθεί ένας τούρκος να πει 'εδώ οι δικοί μας δεν κάνουν τίποτα'. Μετά καίγεται η Τουρκία, θα βρεθεί ένας έλληνας να πει τα ίδια...μετά η Ισπανία και πάει λέγοντας.

Λες και δεν χόρτασες από πορείες, απεργίες, επεισόδια, καψίματα, μολότοφ κλπ τα τελευταία χρόνια. Λίγες φορές κάηκε η Αθήνα.
 

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Μηνύματα
1.560
Like
0
Πόντοι
16
Άσε μας ρε φίλε. Η ίδια ιστορία πάντα και παντού. Γίνονται επεισόδια στην Ελλάδα θα βρεθεί ένας τούρκος να πει 'εδώ οι δικοί μας δεν κάνουν τίποτα'. Μετά καίγεται η Τουρκία, θα βρεθεί ένας έλληνας να πει τα ίδια...μετά η Ισπανία και πάει λέγοντας.

Λες και δεν χόρτασες από πορείες, απεργίες, επεισόδια, καψίματα, μολότοφ κλπ τα τελευταία χρόνια. Λίγες φορές κάηκε η Αθήνα.

ειπα εγω να κατεβουν κ να τα σπασουν?

να κατεβουν 2-3 εκατομμυρια για μια βδομαδα κ να σταματησουν τα παντα....
εκει να δεις....

αλλωστε σαν αριστεροςπου εισαι θα ξερεις οτι οι κοινωνικες αλλαγες ουτε ουρανοκατεβατες ηρθαν ουτε μεσω εκλογων

δηλαδη δε ξυπνησαν μια μερα τα αφεντικα κ ξαφνικα αγαπησαν τους εργαζομενους κ εδωσαν το οκταωρο...ουτε εβρεξε οκταωρο....

κοσμος πεθανε σε πορειες για το οχταωρο οπως κ για πολλα αλλα...

αλλα εδω οι μισοι μεχρι να σηκωσουν το ενα ποδι βρωμαει το αλλο....μονο για τσατ ειναι...κ περιμενεις αλλαγη?

το ιδιο κ με δικαιωματα γυναικων, μαυρων κ ενα σωρο αλλων.....

τωρα ο Ελληναρας αφου προτιμαει αν του κλεβουν καθε μερα τη ζωη κ αυτος να εκτονωνεται στον καναπε κ στα καφενεια καλα κανει....

απλα να μη γκρινιαζει που θα χασει τα παιδια του στο εξωτερικο...
 

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Μηνύματα
1.031
Like
3
Πόντοι
16
Το πιο αστείο στην Ουκρανία είναι όταν μια φωτογραφία όπου αναρχικοί διαδηλώνουν υπρ της ένταξης στην Ευρώπη...χαχαχα
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
39.647
Like
20.389
Πόντοι
5.006
Τον έγδυσαν στο χιόνι και φωτογράφιζαν
Εξευτελισμός διαδηλωτή από τις δυνάμεις καταστολής στην Ουκρανία

[dailymotion]]
τα γουρουνια παντου ιδια ειναι...και καποιοι βλαμμενοι τους υπερασπιζονται κιολας....
 

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Μηνύματα
1.560
Like
0
Πόντοι
16
Το πιο αστείο στην Ουκρανία είναι όταν μια φωτογραφία όπου αναρχικοί διαδηλώνουν υπρ της ένταξης στην Ευρώπη...χαχαχα

φιλε εχεις δικιο....

αλλα απ την αλλη αυτοι το βλεπουν αλλιως...

θεωρουν λιγοτερο κακο την Ευρωπαικη κυριαρχια απο τη Ρωσικη μποτα...

η οποια δεν εχει μονο επιπτωσεις οικονομικες αλλα κ αλλα...

εχω παει πολλες φορες Μοσχα...
πραγματα που εμεις θεωρουμε δεδομενα εκει δεν υπαρχουν.....

βγαζει ο μπατσος το πιστολι σκοτωνει οποιον γουσταρει κ δεν τρεχει τιποτα...

κ οποιος κανει κριτικη στην κυβερνηση ειναι ειτε νεκρος ειτε φυλακη....

ας πανε οι ΚΚΕΔΕΣ που μιλανε για αστυνομικη βια να παρουν μια γευση απο Μοσχα...θα λαλησουνε...

εχουμε κ εδω πολλα στραβα με Μνημονια κτλ...αλλα εκει η κατασταση εχει ξεφυγει εντελως....
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.755
Κριτικές
2
Like
2.714
Πόντοι
1.306
φιλε εχεις δικιο....

αλλα απ την αλλη αυτοι το βλεπουν αλλιως...

θεωρουν λιγοτερο κακο την Ευρωπαικη κυριαρχια απο τη Ρωσικη μποτα...

η οποια δεν εχει μονο επιπτωσεις οικονομικες αλλα κ αλλα...

εχω παει πολλες φορες Μοσχα...
πραγματα που εμεις θεωρουμε δεδομενα εκει δεν υπαρχουν.....

βγαζει ο μπατσος το πιστολι σκοτωνει οποιον γουσταρει κ δεν τρεχει τιποτα...

κ οποιος κανει κριτικη στην κυβερνηση ειναι ειτε νεκρος ειτε φυλακη....

ας πανε οι ΚΚΕΔΕΣ που μιλανε για αστυνομικη βια να παρουν μια γευση απο Μοσχα...θα λαλησουνε...

εχουμε κ εδω πολλα στραβα με Μνημονια κτλ...αλλα εκει η κατασταση εχει ξεφυγει εντελως....

ποιό ακριβώς είναι το κακό στην Ευρωπαική κυριαρχία ???

αυτή ευθύνεται για τα μνημόνια ???
 

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Μηνύματα
1.560
Like
0
Πόντοι
16
ποιό ακριβώς είναι το κακό στην Ευρωπαική κυριαρχία ???

αυτή ευθύνεται για τα μνημόνια ???

eυθυνεται κ αυτη κ εμεις...

γιατι μη μου πεις οτι οι Ευρωπαιοι επεσαν απο τα συννεφα οταν εμαθαν για το μεγεθος του χρεους.....λες κ δεν το ηξεραν...

η οταν αγοραζαμε οπλα δις ευρω απο Γερμανους κ Γαλλους με μιζες κτλ..αυτοι δεν ηξεραν τιποτα.....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom