Νέα

Ποιές κοπέλες σε μπου. μπορεί να ερωτευτεί κανείς ;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.737
Κριτικές
183
Like
3.094
Πόντοι
7.305

MojoRising

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Μηνύματα
78
Like
0
Πόντοι
0
Απλά, εκτός συναγωνισμού... την Άννα-Μαρία.
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Είναι λίγο γενική η απορία, αλλά πιστεύω ότι έχει να κάνει με το κατά πόσο μπορεί να δημιουργηθεί μια αληθινή "σχέση" ανάμεσα σε έναν άντρα-πελάτη και μια εργαζόμενη γυναίκα.
Καλό είναι να μη ζούμε με αυταπάτες... Για μένα, η απάντηση είναι ΚΑΜΜΙΑ σε ποσοστό 99,9%, για λόγους ανεξάρτητους από εμάς :
1. Οι περισσότερες κοπέλες που κάνουν αυτή τη δουλειά (και την κάνουν καλά) ξεκίνησαν λόγω ανυπέρβλητων οικονομικών προβλημάτων, στην πορεία τα έλυσαν και συνεχίζουν όχι για να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα αλλά για να αποκτήσουν όλο και περισσότερα. Κατά συνέπεια έχουν ήδη αλλάξει την αρχική οπτική και ξέρουν ότι το κορμί τους είναι εργαλείο και εμείς οι πελάτες που θα εξασφαλίσουμε σε αυτές τα αγαθά που θέλουν. Δεν έχουν πραγματικό λόγο να το θυσιάσουν αυτό για να δεθούν με κάποιον που τις έχει ερωτευτεί.
2. Αυτές οι κοπέλες έχουν γνωρίσει εκατοντάδες (ή και χιλιάδες) άντρες στην πορεία τους, για μερικά λεπτά ή ώρες. Ποιός από εμάς πιστεύει ότι διαφέρει τόσο πολύ από τους άλλους ώστε τον καψουρεύτηκε η "πωλήτρια" μετά από ένα ωραίο πήδημα και θα αλλάξει ζωή για χάρη του; Για μένα αυτό είναι ουτοπικό.
3. Οι λόγοι για να μπλέξει μια κοπέλα με κάποιον σε "σοβαρή" σχέση, είναι να μην έχει πλέον πέραση στους πελάτες της ή να σκυλοβαρέθηκε την επαγγελματική ζωή της, οπότε λογικά θα αναζητήσει τον κατάλληλο σπόνσορα που θα της εξασφαλίσει το ευ ζην. Αναωτιέμαι ποιος άντρας θα πιστέψει ότι γυναίκα αυτή τον αγαπάει πραγματικά και δεν είναι μαζί του από συμφέρον και ότι στην πρώτη δυσκολία δε θα τον παρατήσει για να αναζητήσει αλλού προστασία...
Αυτή είναι η δική μου οπτική, που έχει προκύψει μετά από σφαλιάρες του παρελθόντος (με 2 εσκορτούδες και 1 στριπτιζού).
Φυσικά θα χαρώ αν κάποιος μου αποδείξει ότι δεν έχω δίκιο...
Φιλαράκο είχα ανοίξει πριν 4-5 μήνες σχετικό thread με τίτλο ''Πόσο εφικτή είναι η σχέση η η ''σχέση'' με εργαζόμενες στο χώρο του σεξ''. Το link είναι το παρακάτω:


Μπορείς να βρεις εκεί αρκετές απόψεις. Σου γράφω παρακάτω το εισαγωγικό του thread να παρεις μαι ιδέα.

Παρότι έχουν ανοίξει παρεμφερή θέματα στο παρελθόν ανοίγω το συγκεκριμένο που εστιάζει στην εφικτότητα της σχέσης με γυναίκες εργαζόμενες στο χώρο του σέξ μέσα από γενικευμένες καταστάσεις που χρησιμεύουν σαν παραδείγματα.

Κάποια από τα πράγματα που γράφω είναι βιωματικά από προσωπικές εμπειρίες, τα περισσότερα από από εμπειρίες φιλικών μου προσώπων μιας μεγάλης παρέας που τους άρεσε το παιχνίδι του αγοραίου σεξ και επιδίδονταν.

Πάμε στα βασικά.
Οι γυναίκες αυτές έχουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που συνολικά κάνουν το χαρακτήρα τους εκρηκτικό. Να δούμε κάποια από αυτά. Είναι σκληρές και δοκιμασμένες εξ' ορισμού λόγω του  επαγγέλματος  που κάνουν. Είναι όμορφες και θεωρούν τους άνδρες δεδομένους μια και στη μια βόλτα που θα κάνουν μόνες τους λίγο να κουνηθούν θα τους τι πέσουν 5-10 άντρες. Είναι φανερά φιλοχρήματες αλλοιώς δεν θα έκαναν τη δουλειά που κάνουν θα βολεύονταν ως καθαρίστριες η κρατώντας μωρά η γέρους με το 15% των χρημάτων που βγάζουν ως εργαζόμενες του χώρου ( τα επαγγελματικά παραδείγματα είναι αληθινά από προσωπικές μου εμπειρίες).

Τα παραπάνω είναι προφανή. Να προσθέσω και κάποια όχι τόσο προφανή.

Πρώτον οι γυναίκες αυτές μισούν και περιφρονούν ουσιαστικά τους άνδρες λόγω του επαγγέλματός τους. Κατά κάποιο τρόπο όπως η πλειοψηφία των ανδρών περιφρονεί τις πουτάνες αλλά τις χρησιμοποιεί αβέρτα. Με τον ίδιο τρόπο και αυτές χρησιμοποιούν αλλά και περιφρονούν τους άνδρες που πάνε μαζί τους. Εχω ακούσει επαγγελματία να λέει για τους άνδρες ότι αυτοί μου γαμάνε το μουνί εγώ τους γαμάω το πορτοφόλι.

Δεύτερον πιστεύουν στην εξαίρεση. Πιστεύουν δηλαδή ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι μαλάκες για αυτό και είναι πολύ δύσκολα προσεγγίσιμες  έξω από το χώρο της δουλειάς τους. Πιστεύουν όμως ότι υπάρχουν και κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις ανδρών που θα τις ερωτευθούν παρά το επάγγελμα που κάνουν, τις οποίες εξαιρέσεις και ψάχνουν και θεωρούν σπάνιες και πολύτιμες. Το έχουν ανάγκη να το πιστεύουν αυτό ακόμη και αν βαθύτερα ξέρουν ότι είναι μάλλον ψευδαίσθηση για λόγους ψυχολογικής άμυνας, με τον ίδιο τρόπο που οι καταδικασμένοι σε δεκάκις ισόβια πιστεύουν ότι κάποτε θα βγούν έξω, αλλοιώς θα τρελαθούν. Αυτός είναι ο λόγος που όταν καψουρεύονται δίνονται πραγματικά ολόψυχα και ζηλεύουν πολύ περισσότερο από τη μέση γυναίκα. Διότι πιστεύουν ότι βρήκαν το διαμάντι και κάνουν το παν να το κρατήσουν.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαχειριστεί ο μέσος άνδρας σχέση με τέτοιες γυναίκες. Εγώ είδα δυο ειδών σχέσεις.

Ασ δούμε το πρώτο είδος. Οι περισσότερες τέτοιες σχέσεις, που στη πραγματικότητα είναι ''σχέσεις'', είναι πιρφορικής βάσης όπου κάποια γατάκια άνδρες το βλέπουν μάγκικα απέναντι σε επαγγελματίες του χώρου και το παίζουν  βαριά πεπόνια ( και καλά ''ανταγωνιστικά'' απέναντί τους ). Μου είπε αυτή αυτό και εγώ της είπα το άλλο και μετά τις έκανα το παράλλο κλπ. Είμαι σχετικά μεγάλος σε ηλικία και θυμάμαι αυτό τον ''ανταγωνισμό'' σαν ένα μάτς μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ηλυσιακού. Είναι απίστευτο το πώς μπορεί να μανιπουλάρει μια έξυπνη γυναίκα του χώρου ένα μαμουλάκο που ενώ είναι τράγος πιστεύει ότι έγινε ξαφνικά τίγρης. Είναι απίστευτο πως τους καταστρέφουν σιγά σιγά χωρίς να πάρουν χαμπάρι.    

Ας δούμε και το δεύτερο. Κάποιες περιπτώσεις που οι κυρίες του χώρου ερωτεύονται πραγματικά κάποιο πελάτη τους. Με κάποιο μυστηριώδη τρόπο  που πιστεύω είναι εξατομικευμένος για τη κάθε περίπτωση θεωρούν ότι βρήκαν την εξαίρεση και καψουρεύονται. Εχω κάποιες υπόνοιες για το τρόπο που γίνεται αυτό αλλά δεν είναι του παρόντος θέματος.

Κάνοντας μια παρένθεση θα πώ ότι κάποιοι νταβάδες αγαπητικοί παλαιότερων εποχών φαίνεται ότι είχαν βρεί αυτό το μυστηριώδες κάτι τις που έκανε τις πουτάνες να τους καψουρεύονται. Μου φαίνεται απίστευτο πως γυναίκες του χώρου ''αγόραζαν'' έρωτα από νταβάδες τη στιγμή που ήξεραν ότι ο νταβάς εκτός από την ίδια είχε άλλες 5-10 και τις εκμεταλλευόταν όλες με τον ίδιο τρόπο. Είναι ένα φαινόμενο θηλυκής πιρφορίασης ας μου επιτραπεί ό όρος αλλά πιστέψτε με υπάρχει. Κλείνει η παρένθεση.

Η δεύτερη λοιπόν παραπάνω κατηγορία είναι ακόμη πιο δύσκολη να τη διαχειριστείς. Ειδικά όταν από τη πλευρά του άνδρα δεν υπάρχει η οπτική της σοβαρότητας ενώ υπάρχει από τη πλευρά της γυναίκας του χώρου.  Κεντρικό χαρακτηριστικό η ζήλια. Αμα κάνει ό άντρας να κοιτάξει άλλη γυναίκα γίνεται ''της πουτάνας'' μεταφορικώς και κυριολεκτικώς στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το γεγονός ότι αυτές πάνε με τόσους άντρες κάθε μέρα είναι μέσα στο θολωμένο από τον έρωτα μυαλό τους ασήμαντη λεπτομέρεια μια και τι να κάνουμε αυτή είναι η δουλειά τους. Γύρω από αυτό το κεντρικό μοτίβο στήνεται ένα τσίρκο που ο παρατηρητής το βλέπει και γελάει αλλά ο συμμετέχων άνδρας δεν γελάει καθόλου. Ιδίως αν κάποιοι νταβάδες του χώρου ζητήσουν ( καθ υπόδειξην των γυναικών) εξηγήσεις για την ...... ''ξαδέλφη'' τους από τη Γευγελή ( πραγματικό παράδειγμα ). Οταν δε βαρεθεί και το σεξ με την όμορφη και έμπειρη μεν άλλα ίδια δε συνεχώς  γυναίκα, πράγμα που είναι στα ένστικτα όλων των ανώτερων θηλαστικών, τότε αρχίζει να βιώνει τη ''σχέση'' σαν μια θηλειά γύρω από το λαιμό του που τον σφίγγει.

Επειδή όμως σε κάθε κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση αξίζει να αναφερθεί. Ετυχε να γνωρίσω δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις γυναικών από το χώρο του στριπτίζ που γνώρισαν άντρες και έκαναν οικογένειες μαζί τους. 6 και 8 αντίστοιχα χρόνια μετά έχω να πώ ότι είναι απόλυτα αφιερωμένες στους άντρες τους και τα παιδία τους και τους φέρονται σπαθί. Κοινά τους χαρακτηριστικά, πρώτον ήταν και οι δυο μορφωμένες, δεύτερον με το που κατάλαβαν ότι οι άντρες τις έβλεπαν λίγο σοβαρά παράτησαν από μόνες τους το επάγγελμά τους. Η μια βρήκε μόνη της δουλειά καθαρίστριας η άλλη που έιχε σπουδάσει νηπιαγωγός πάλι μόνη της κράταγε παιδιά. Και λεω μόνες τους γιατί οι άντρες δεν τους το ζήτησαν. Μετά από 1- 1,5 χρόνο κάνανε παιδία κα σταμάτησαν να δουλεύουν. Υπάρχει κάπου και μυαλό.

Αυτά βίωσα εγώ σαν εμπειρίες προσωπικές αλλά και φιλικών μου ανθρώπων.
Το δικό μου συμπέρασμα, τόσο οι σχέσεις όσο και οι ''σχέσεις'' με γυναίκες του χώρου είναι πολύ δύσκολα εφικτές και τα στατιστικά δεν βοηθάνε.
Όμως κάποιοι άντρες επιμένουν όπως επιμένουν να αγοράζουν λαχεία η να παίζουν λότο. Οσοι αισθάνεστε τυχεροί εμπρός.
Στο κάτω κάτω της γραφής κάποιες από τις  κοπέλες του χώρου  αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, διότι προφανώς και δυστηχώς ''δεύτερη ζωή δεν έχει''.
Ας προσθέσει όποιος θέλει τη γνώμη του και τις εμπειρίες του.

Συγνώμη αν γράφω πολλά και γίνομαι κουραστικός

Ελπίζω να βοήθησα


 

THE TALISMAN

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Μηνύματα
115
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Φιλαράκο είχα ανοίξει πριν 4-5 μήνες σχετικό thread με τίτλο ''Πόσο εφικτή είναι η σχέση η η ''σχέση'' με εργαζόμενες στο χώρο του σεξ''. Το link είναι το παρακάτω:


Μπορείς να βρεις εκεί αρκετές απόψεις. Σου γράφω παρακάτω το εισαγωγικό του thread να παρεις μαι ιδέα.

Παρότι έχουν ανοίξει παρεμφερή θέματα στο παρελθόν ανοίγω το συγκεκριμένο που εστιάζει στην εφικτότητα της σχέσης με γυναίκες εργαζόμενες στο χώρο του σέξ μέσα από γενικευμένες καταστάσεις που χρησιμεύουν σαν παραδείγματα.

Κάποια από τα πράγματα που γράφω είναι βιωματικά από προσωπικές εμπειρίες, τα περισσότερα από από εμπειρίες φιλικών μου προσώπων μιας μεγάλης παρέας που τους άρεσε το παιχνίδι του αγοραίου σεξ και επιδίδονταν.

Πάμε στα βασικά.
Οι γυναίκες αυτές έχουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που συνολικά κάνουν το χαρακτήρα τους εκρηκτικό. Να δούμε κάποια από αυτά. Είναι σκληρές και δοκιμασμένες εξ' ορισμού λόγω του  επαγγέλματος  που κάνουν. Είναι όμορφες και θεωρούν τους άνδρες δεδομένους μια και στη μια βόλτα που θα κάνουν μόνες τους λίγο να κουνηθούν θα τους τι πέσουν 5-10 άντρες. Είναι φανερά φιλοχρήματες αλλοιώς δεν θα έκαναν τη δουλειά που κάνουν θα βολεύονταν ως καθαρίστριες η κρατώντας μωρά η γέρους με το 15% των χρημάτων που βγάζουν ως εργαζόμενες του χώρου ( τα επαγγελματικά παραδείγματα είναι αληθινά από προσωπικές μου εμπειρίες).

Τα παραπάνω είναι προφανή. Να προσθέσω και κάποια όχι τόσο προφανή.

Πρώτον οι γυναίκες αυτές μισούν και περιφρονούν ουσιαστικά τους άνδρες λόγω του επαγγέλματός τους. Κατά κάποιο τρόπο όπως η πλειοψηφία των ανδρών περιφρονεί τις πουτάνες αλλά τις χρησιμοποιεί αβέρτα. Με τον ίδιο τρόπο και αυτές χρησιμοποιούν αλλά και περιφρονούν τους άνδρες που πάνε μαζί τους. Εχω ακούσει επαγγελματία να λέει για τους άνδρες ότι αυτοί μου γαμάνε το μουνί εγώ τους γαμάω το πορτοφόλι.

Δεύτερον πιστεύουν στην εξαίρεση. Πιστεύουν δηλαδή ότι οι περισσότεροι άνδρες είναι μαλάκες για αυτό και είναι πολύ δύσκολα προσεγγίσιμες  έξω από το χώρο της δουλειάς τους. Πιστεύουν όμως ότι υπάρχουν και κάποιες λαμπρές εξαιρέσεις ανδρών που θα τις ερωτευθούν παρά το επάγγελμα που κάνουν, τις οποίες εξαιρέσεις και ψάχνουν και θεωρούν σπάνιες και πολύτιμες. Το έχουν ανάγκη να το πιστεύουν αυτό ακόμη και αν βαθύτερα ξέρουν ότι είναι μάλλον ψευδαίσθηση για λόγους ψυχολογικής άμυνας, με τον ίδιο τρόπο που οι καταδικασμένοι σε δεκάκις ισόβια πιστεύουν ότι κάποτε θα βγούν έξω, αλλοιώς θα τρελαθούν. Αυτός είναι ο λόγος που όταν καψουρεύονται δίνονται πραγματικά ολόψυχα και ζηλεύουν πολύ περισσότερο από τη μέση γυναίκα. Διότι πιστεύουν ότι βρήκαν το διαμάντι και κάνουν το παν να το κρατήσουν.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαχειριστεί ο μέσος άνδρας σχέση με τέτοιες γυναίκες. Εγώ είδα δυο ειδών σχέσεις.

Ασ δούμε το πρώτο είδος. Οι περισσότερες τέτοιες σχέσεις, που στη πραγματικότητα είναι ''σχέσεις'', είναι πιρφορικής βάσης όπου κάποια γατάκια άνδρες το βλέπουν μάγκικα απέναντι σε επαγγελματίες του χώρου και το παίζουν  βαριά πεπόνια ( και καλά ''ανταγωνιστικά'' απέναντί τους ). Μου είπε αυτή αυτό και εγώ της είπα το άλλο και μετά τις έκανα το παράλλο κλπ. Είμαι σχετικά μεγάλος σε ηλικία και θυμάμαι αυτό τον ''ανταγωνισμό'' σαν ένα μάτς μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ηλυσιακού. Είναι απίστευτο το πώς μπορεί να μανιπουλάρει μια έξυπνη γυναίκα του χώρου ένα μαμουλάκο που ενώ είναι τράγος πιστεύει ότι έγινε ξαφνικά τίγρης. Είναι απίστευτο πως τους καταστρέφουν σιγά σιγά χωρίς να πάρουν χαμπάρι.    

Ας δούμε και το δεύτερο. Κάποιες περιπτώσεις που οι κυρίες του χώρου ερωτεύονται πραγματικά κάποιο πελάτη τους. Με κάποιο μυστηριώδη τρόπο  που πιστεύω είναι εξατομικευμένος για τη κάθε περίπτωση θεωρούν ότι βρήκαν την εξαίρεση και καψουρεύονται. Εχω κάποιες υπόνοιες για το τρόπο που γίνεται αυτό αλλά δεν είναι του παρόντος θέματος.

Κάνοντας μια παρένθεση θα πώ ότι κάποιοι νταβάδες αγαπητικοί παλαιότερων εποχών φαίνεται ότι είχαν βρεί αυτό το μυστηριώδες κάτι τις που έκανε τις πουτάνες να τους καψουρεύονται. Μου φαίνεται απίστευτο πως γυναίκες του χώρου ''αγόραζαν'' έρωτα από νταβάδες τη στιγμή που ήξεραν ότι ο νταβάς εκτός από την ίδια είχε άλλες 5-10 και τις εκμεταλλευόταν όλες με τον ίδιο τρόπο. Είναι ένα φαινόμενο θηλυκής πιρφορίασης ας μου επιτραπεί ό όρος αλλά πιστέψτε με υπάρχει. Κλείνει η παρένθεση.

Η δεύτερη λοιπόν παραπάνω κατηγορία είναι ακόμη πιο δύσκολη να τη διαχειριστείς. Ειδικά όταν από τη πλευρά του άνδρα δεν υπάρχει η οπτική της σοβαρότητας ενώ υπάρχει από τη πλευρά της γυναίκας του χώρου.  Κεντρικό χαρακτηριστικό η ζήλια. Αμα κάνει ό άντρας να κοιτάξει άλλη γυναίκα γίνεται ''της πουτάνας'' μεταφορικώς και κυριολεκτικώς στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το γεγονός ότι αυτές πάνε με τόσους άντρες κάθε μέρα είναι μέσα στο θολωμένο από τον έρωτα μυαλό τους ασήμαντη λεπτομέρεια μια και τι να κάνουμε αυτή είναι η δουλειά τους. Γύρω από αυτό το κεντρικό μοτίβο στήνεται ένα τσίρκο που ο παρατηρητής το βλέπει και γελάει αλλά ο συμμετέχων άνδρας δεν γελάει καθόλου. Ιδίως αν κάποιοι νταβάδες του χώρου ζητήσουν ( καθ υπόδειξην των γυναικών) εξηγήσεις για την ...... ''ξαδέλφη'' τους από τη Γευγελή ( πραγματικό παράδειγμα ). Οταν δε βαρεθεί και το σεξ με την όμορφη και έμπειρη μεν άλλα ίδια δε συνεχώς  γυναίκα, πράγμα που είναι στα ένστικτα όλων των ανώτερων θηλαστικών, τότε αρχίζει να βιώνει τη ''σχέση'' σαν μια θηλειά γύρω από το λαιμό του που τον σφίγγει.

Επειδή όμως σε κάθε κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση αξίζει να αναφερθεί. Ετυχε να γνωρίσω δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις γυναικών από το χώρο του στριπτίζ που γνώρισαν άντρες και έκαναν οικογένειες μαζί τους. 6 και 8 αντίστοιχα χρόνια μετά έχω να πώ ότι είναι απόλυτα αφιερωμένες στους άντρες τους και τα παιδία τους και τους φέρονται σπαθί. Κοινά τους χαρακτηριστικά, πρώτον ήταν και οι δυο μορφωμένες, δεύτερον με το που κατάλαβαν ότι οι άντρες τις έβλεπαν λίγο σοβαρά παράτησαν από μόνες τους το επάγγελμά τους. Η μια βρήκε μόνη της δουλειά καθαρίστριας η άλλη που έιχε σπουδάσει νηπιαγωγός πάλι μόνη της κράταγε παιδιά. Και λεω μόνες τους γιατί οι άντρες δεν τους το ζήτησαν. Μετά από 1- 1,5 χρόνο κάνανε παιδία κα σταμάτησαν να δουλεύουν. Υπάρχει κάπου και μυαλό.

Αυτά βίωσα εγώ σαν εμπειρίες προσωπικές αλλά και φιλικών μου ανθρώπων.
Το δικό μου συμπέρασμα, τόσο οι σχέσεις όσο και οι ''σχέσεις'' με γυναίκες του χώρου είναι πολύ δύσκολα εφικτές και τα στατιστικά δεν βοηθάνε.
Όμως κάποιοι άντρες επιμένουν όπως επιμένουν να αγοράζουν λαχεία η να παίζουν λότο. Οσοι αισθάνεστε τυχεροί εμπρός.
Στο κάτω κάτω της γραφής κάποιες από τις  κοπέλες του χώρου  αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, διότι προφανώς και δυστηχώς ''δεύτερη ζωή δεν έχει''.
Ας προσθέσει όποιος θέλει τη γνώμη του και τις εμπειρίες του.

Συγνώμη αν γράφω πολλά και γίνομαι κουραστικός

Ελπίζω να βοήθησα
:thumbsup:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
173
Πόντοι
866
Ποιές κοπέλες  σε μπου. μπορεί να ερωτευτεί  κανείς ;

Είναι ένα ερώτημα που αφορά την συμπεριφορά της κοπέλας και την
προσωπικότητά της .
Για μένα ,την Αννα/Ιλόνα ,την Ξένια ( Ρωσίδα ) ,τη Ρενάτα
και το Κορινάκι στο Μετάξι .
την συλβια στο γατοσπιτο και την νανα καλυμνου :tooth:
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
151.854
Κριτικές
1
Like
29.532
Πόντοι
8.006
Όπως διαβασα τον τιτλο του θρεντ, νομιζα ότι ελεγε "ποιες κοπελες από ΤΟ ΜΠΟΥ μπορει να ερωτευθεί κανείς..." :2funny:
 
OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.685
Κριτικές
6
Like
8.798
Πόντοι
1.686
Παρακαλούμε να μην κάνουν σχόλια οι γκέϋ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι εκτός θέματος το θρεντ ,γι' αυτούς !  :2funny:

Υπάρχουν και υπήρχαν κοπέλες σε μπου. ,ερωτεύσιμες .
Εδώ λέμε την άποψή μας ,για το ποιές θεωρούμε ερωτεύσιμες .
Δεν είναι το θέμα αν πρέπει κανεις να τις ερωτευτεί ,αλλά
αν από την εμφάνισή τους -συμπεριφορά-προσωπικότητα ,μπορεί κανείς
να τις ερωτευτεί .

Όσοι απαντούν και αναφέρονται σε σχεσεις ιεροδούλων -αντρών ,
γράφουν έκθεση εκτός θέματος και δεν θα πάρουν καλό βαθμό στις πανελλήνιες !  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.850
Πόντοι
25.056
Καταρχην θα συμβουλεψω να μην ασχοληθει κανενας με πουτανα περα απο τα 10/15/20 λεπτα που την γαμαει στο δωματιο! ΜΑΚΡΙΑ!!!
Αν θελετε αγαπες και σοβαρη σχεση , να βρειτε μια φυσιολογικη κοπελα.Οι πουτανες ειναι για εμας που θελουμε να γαμαμε καθε μερα διαφορετικο μουνι.Για εμας τους συνεχιστες του Συλβιο Μπερλουσκονι! Να τον εχει καλα ο Θεος!
Σιγουρα βεβαια υπαρχουν πολυ ομορφες πουτανες που μπορει να σου δημιουργησουν συναισθηματα.Δεν ειμαστε ρομποτ.Και εγω θα γουσταρα καποιες να τις ειχα γκομενες , ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Εμενα μου αρεσουν οι πουτανες που εχουν αγγελικο και γλυκο προσωπο.Δεν μου αρεσουν οι πλαστικες κουκλες με τα σιλικονατα βυζια.Γενικα μου αρεσουν οι θερμες , ζεστες ιεροδουλες που εκπεμπουν οικειοτητα.Αυτες δηλαδη που γαμιουνται σαν να ειναι γκομενες μου και σαν να με ξερουν χρονια.Επισης οταν βλεπω καποιες ιεροδουλες θλιμμενες και στεναχωρημενες , τις λυπαμαι.
Γενικα ο ερωτας και η καψουρα ειναι παραξενα πραγματα , ειναι δηλαδη εγκεφαλικο θεμα.Δηλαδη π.χ. μπορει μια γκομενα να παιρνει κατα γενικη ομολογια μια βαθμολογια 9/10 για την εμφανιση της αλλα εσενα να μην σου κανει κλικ.Εσυ μπορει να καψουρευτεις μια που αξιζει εμφανισιακα 7/10.
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
187
Πόντοι
3.090
Γίνονται τετοια πραματα?
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.737
Κριτικές
183
Like
3.094
Πόντοι
7.305
καταρχην ο τιτλος πρεπει ν αλλαξει..το μπου να γινει μπουρδελα γιατι μας μπερδευει με το σαϊτ.
κατα δευτερον: οσον αφορα το θεμα,μακρυα...δε χρειαζεται ερωτας...το πολυ-πολυ να υπαρξει μια φιλικη-ερωτικη σχεση με αρκετο Σεξ,βολτες,κανα ταξιδακι κ τα λοιπα...το οποιο ως συνηθως εχει κ ημερομηνια ληξεως...κοινως θα συντριβει ο ''ερως'' στα βραχια της καθημερινοτητας,οπως λεει κ ο Πυραυλος.
οχι ομως καψουρες κ μαλακιες...δεν χωρανε αυτα στα τσαρδια.
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.613
Like
14.538
Πόντοι
3.656
Παρακαλούμε να μην κάνουν σχόλια οι γκέϋ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι εκτός θέματος το θρεντ ,γι' αυτούς !  :2funny:

Υπάρχουν και υπήρχαν κοπέλες σε μπου. ,ερωτεύσιμες .
Εδώ λέμε την άποψή μας ,για το ποιές θεωρούμε ερωτεύσιμες .
Δεν είναι το θέμα αν πρέπει κανεις να τις ερωτευτεί ,αλλά
αν από την εμφάνισή τους -συμπεριφορά-προσωπικότητα ,μπορεί κανείς
να τις ερωτευτεί .

Όσοι απαντούν και αναφέρονται σε σχεσεις ιεροδούλων -αντρών ,
γράφουν έκθεση εκτός θέματος και δεν θα πάρουν καλό βαθμό στις πανελλήνιες !  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:


τυπε το μπου δεν εχει γκευ.αυτα που λενε για τον λιλα οι τυποι ειναι επειδη τον ζηλευουν που ειναι αντρακλας  :grin:
 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Παρακαλούμε να μην κάνουν σχόλια οι γκέϋ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι εκτός θέματος το θρεντ ,γι' αυτούς !  :2funny:

Υπάρχουν και υπήρχαν κοπέλες σε μπου. ,ερωτεύσιμες .
Εδώ λέμε την άποψή μας ,για το ποιές θεωρούμε ερωτεύσιμες .
Δεν είναι το θέμα αν πρέπει κανεις να τις ερωτευτεί ,αλλά
αν από την εμφάνισή τους -συμπεριφορά-προσωπικότητα ,μπορεί κανείς
να τις ερωτευτεί .

Όσοι απαντούν και αναφέρονται σε σχεσεις ιεροδούλων -αντρών ,
γράφουν έκθεση εκτός θέματος και δεν θα πάρουν καλό βαθμό στις πανελλήνιες !  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

Πρώτον  ( αν βέβαια αναφέρεσαι σε εμένα ??!!!).  Δεν είμαι gay !!!

Δεύτερον. Τη συμπεριφορά και τη προσωπικότητα στην οποία αναφέρεσαι θα την αντιληφθείς στα 5 με 20 λεπτά που τη γαμάς την άλλη ??
Η μήπως στα 10 δευτερόλεπτα που διαρκεί το σαλονάρισμα ??

Τρίτον. Ισως να έχεις δίκιο ότι ξέφυγα λίγο εκτός θέματος. Απλά απάντησα σε ερώτηση φίλου.

Τέταρτον. Ας είχα την ηλικία που είχα στις  πανελλήνιες και ας έγραφα 15 εκθέσεις εκτός θέματος ( αν πάλι αναφέρεσαι σε εμένα ).


 

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Μηνύματα
23.082
Κριτικές
9
Like
13.600
Πόντοι
2.606
τυπε το μπου δεν εχει γκευ.αυτα που λενε για τον λιλα οι τυποι ειναι επειδη τον ζηλευουν που ειναι αντρακλας  :grin:


Τον ζηλευουνε γιατι εχει διαφορετικότητα που τον καθιστά μοναδικο τυπε.
Ενω ολοι στο site εχουνε 20 και βαλε εκατοστα ψωλή ο Λιλας εχει 20 και βαλε εκατοστα κωλοτρυπίδα.

Fair enough.

 

bourdeliaris82

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.468
Κριτικές
56
Like
6.105
Πόντοι
3.556
Που το πατε,  που το φαιρνετε ολο γυρω απο την χαζοπυρφοριαση γυρνατε!!!
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom