Νέα

Pattaya only

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα doctortilac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λεβέντες για σας που κατηγορείτε της Ταϊλανδέζες

Ας δούμε λοιπόν τα σημεία...

• Η Ταϊλανδέζα γνωρίζεις ότι έχει πηδηχτεί με πολλούς και ότι θα πηδηχτεί με ακόμα περισσότερους ασχέτως αριθμού. Δεν στο κρύβει ούτε προσπαθεί να ωραιοποιήσει την πραγματικότητα.

Αντίθετα για τη Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν θα γνωρίζεις πραγματικά με πόσους έχει πηδηχτεί πριν από εσένα, με πόσους πηδιέται όταν είσαστε μαζί και πόσο μάλλον τι θα κάνει στο μέλλον. Ζεις δηλαδή πάντα μέσα σε μια πλάνη ή σε έναν κόσμο όπως στον έχει πουλήσει αυτή.


• Η Ταϊλανδέζα γνωρίζει ότι κοστίζει ένα συγκεκριμένο ποσό για να σου προσφέρει τις υπηρεσίες της. Άρα ανέτως μπορεί να χαρακτηρισθεί οικονόμα αφού έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις τον έλεγχο των οικονομικών σου και να κάνεις έναν σωστότερο προϋπολογισμό και κατανομή των εξόδων σου.
Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν ξέρεις εκ των προτέρων πόσο θα σου κοστίσει. Ακόμα και οι έμπειροι οικονομικά κατεστραμμένοι, αδυνατούν να ορίσουν έστω και κάποια «χοντρά» όρια τα οποία θα μπορούσαν πιθανώς να βοηθήσουν τους νέους στα πρώτα τους βήματα ως άντρες και να τους προετοιμάσουν ώστε να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο της «επένδυσής» τους.

• Η Ταϊλανδέζα είναι επαγγελματίας στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο, η ικανοποίηση που θα σου προσφέρει είναι σίγουρα πολύ πάνω από τον μέσο όρο των ερασιτεχνών του είδους, ακολουθεί κανόνες διασφάλισης ποιότητας και προς εξυπηρέτηση του πελάτη θα στο προσφέρει εκεί που θέλεις, όπως το θέλεις, τότε που το θέλεις.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα είναι ερασιτέχνης στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι οι επιδόσεις της στο σεξ σπάνια ξεπερνούν το μέτριο καθώς συνήθως λείπει η εμπειρία, η παροχή υπηρεσιών της δεν έχει διασφαλισμένη ποιότητα, η διάθεσή της ορίζει αποκλειστικά το αποτέλεσμα, οι επιθυμίες σου δεν παίζουν κανένα ρόλο και ούτε καν συζητιούνται αν δεν συμπίπτουν με τις δικές της.

• Η Ταϊλανδέζα και η εμφάνισή της, καθώς και η ποιότητα των υπηρεσιών της είναι ανάλογη του κόστους της. Όσο περισσότερα είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις τόσο καλύτερη σε εμφάνιση θα πάρεις και τόσο καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών θα δεχτείς.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα παραμένει η ίδια σε εμφάνιση και σε ποιότητα ανεξαρτήτως των χρημάτων που είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις για αυτήν.

• Η Ταϊλανδέζα όσο περνάει ο καιρός σε προσέχει όλο και πιο πολύ και σε περιποιείται.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα έχει μητέρα = πεθερά που όσο περνάει ο καιρός αναφέρεται όλο και με πιο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την προσφορά σου στην ζωή της θυγατέρας της και γενικότερα στην κακοτυχία της.

• Η Ταϊλανδέζα είναι κυρία και ποτέ δεν θα σου κάνει σκηνή επειδή πηδάς τη γυναίκα σου / γκόμενα σου.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου θα κάνει σίγουρα σκηνή όπου και αν βρίσκεστε την στιγμή που θα μάθει ότι πηδάς μια πουτάνα.

• Η Ταϊλανδέζα πάντα αναγνωρίζει σε έναν τακτικό της πελάτη την συνεισφορά του και τον ανταμείβει είτε με κάποια έκπτωση είτε με μια δωρεάν υπηρεσία.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν αναγνωρίζει την οικονομική σου συνεισφορά. Πάντα θα ζητάει ακόμα περισσότερα από αυτά που δίνεις και θα είναι έτοιμη να τα καταναλώσει.

• Η Ταϊλανδέζα ποτέ δεν πρόκειται να σε κερατώσει γιατί για το χρόνο που έχεις πληρώσει για να σου ανήκει είναι αποκλειστικά δική σου και αποκλείεται να τον μοιράσει με κάποιον άλλον... αν εσύ δεν το θέλεις.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου σίγουρα θα σε κερατώσει και ακόμα χειρότερα ποτέ δεν θα σου ζητήσει να συμμετάσχεις.

• Η Ταϊλανδέζα ποτέ δεν θα σου αρνηθεί να φέρει και μια φίλη της με την αντίστοιχη αμοιβή φυσικά.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν πρόκειται να δεχτεί να φέρει την μουνάρα κολλητή της στο κρεβάτι σας για σεξ όποιο και να είναι το τίμημα που θα της τάξης!

• Η Ταϊλανδέζα μπορεί να είναι διαφορετική κάθε φορά και η ηλικία της να παραμένει για πάντα σταθερή. Έτσι πάντα έχεις την φρεσκάδα του καινούργιου στην ιδανική για σένα ηλικία.

Αντίθετα η Ελληνίδα γυναίκα / γκόμενα σου για μια ζωή ή για όσο είσαστε μαζί θα είναι πάντα η ίδια και θα γερνάει!

• Η Ταϊλανδέζα το σεξ το έχει ως τρόπο ζωής.

Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα ως τρόπο για να «τυλίξει» αυτόν που πιστεύει ότι θα είναι «ιδανικός» σύζυγος ή για να ζητήσει κάτι!

Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε Ελληνίδα γυναίκα και Ταϊλανδέζα .ΞΥΠΝΗΣΤΕ κοιμόσαστε με τα τσαρούχια μας φάγανε η Έλληνιδες. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:


πω ρε φιλε αναλυση μου εφυγε η μαγκια μα την παναγια...σωστο σε βρισκω παντως  :rockon:
 

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
82
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λεβέντες για σας που κατηγορείτε της Ταϊλανδέζες

Ας δούμε λοιπόν τα σημεία...

• Η Ταϊλανδέζα κτλ.......

ντοκτορ,εισαι φοβερος αρθρογραφος, συμφωνω με αυτα τα ωραια που γραφεις.ειναι ενας βασικος λογος που παω με πουτανες ευχαριστως!(παρολο που δεν εχω κανει σεξ τριπ ακομα-παω φυλης).θυμηθειτε ενα αρθρο που εχει το σαιτ για πουτανες και «πουτανες».μου αρεσε και σχολιασα και αυτο!!!!
 

EVAN(1)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια κι απο μενα. Παρακολουθω εδω και παρα πολυ καιρο ολες τις χρησιμες πληροφοριες που δινετε σχετικα με το <<καταπληκτικο>> αυτο μερος του κοσμου.
Ετοιμαζομαι κι εγω να παω με φιλο μου (1 ιουλιου)για πρωτη φορα.
Αυτο που θα παρακαλουσα να με βοηθησει οποιος μπορει και ξερει ειναι καθαρα το οικονομικο θεμα.
Με λιγα λογια:
1. Κανουμε συνναλαγμα εκει (αν ναι που το κανουμε, ποσο ευκολα, και οτι αλλο...).
2. Πως πληρωνουμε (τον καφε, το club τη βολτα,  ...ακομα και τις γκομενες).
3. Βρισκουμε ευκολα ΑΤΜ, και αν ναι μπορουμε για παραδειγμα με μια visa, να τραβηξουμε            λεφτα?

Μ ενδιαφερει η γνωση σας γιατι εχω αγνοια (μη φαω καμια ηττα και μεινω χωρις λεφτα).

ΥΣ: Οι πληροφοριες σας εδω μεσα ειναι κατατοπιστικοτατες και πολυ χρησιμες. Νομιζω οτι ξερω την pattaya πολυ καλα χωρις να εχω παει ποτε! Συνεχιστε.

Σας ευχαριστω πολυ για τα <φωτα> σας.
 

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
432
Like
12
Πόντοι
1
ημέρα 1η
:rockon: :rockon:
Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι φτάνω τελικά στην Μπανγκόγκ 7 το πρωί . Παίρνω ταξί και βουρ για την πόλη που έχω διαβάσει τόσα και τόσα . Πρώτη έκπληξη – δρόμοι – δεύτερη  ο ταξιτζής πρόθυμος να σταματήσει να καπνίσω στην εθνική.  Είναι Σάββατο τελευταία μέρα του Σογκραν και έχει την τιμητική της η Παττάγια (έχω διαβάσει αλλά δεν ξέρω από κοντά τι είναι). Το ταξί φτάνει κοντά στην Παττάγια η ώρα είναι περίπου 8:30 και πολλά αγροτικά γεμάτα κόσμο πηγαίνουν εκεί που πάω. Ο ταξιτζής ανήσυχος μου λέει ότι ελπίζει να μην κλείσουν οι δρόμοι. Καλά του λέω είναι πρωί τι διάολο θα κάνουν από τόσο πρωί εκεί (πόσο λάθος είχα). :2funny:
Φτάνοντας στην Παττάγια οι δρόμοι έχουν αρχίσει να έχουν την τιμητική τους και τα πρώτα μπουγέλα δειλά δειλά πέφτουν. Ψάχνουμε το ξενοδοχείο – από ότι αρχίζω να καταλαβαίνω δεν το ήξερε, ξαφνικά μου λέει ότι ξέρει κάποιο άλλο αν θέλω (η συνηθισμένη ατάκα να σε πάνε εκεί που θέλουν), φυσικά εγώ αρνήθηκα και ζητούσα να με πάει στο δικό μου ( Welcome Plaza) . Οι δρόμοι αρχίζουν να κλείνουν και ο κόσμος να μαζεύετε τα νεύρα μου και η κούραση αρχίζουν να κτυπάνε κόκκινο. Κάποια στιγμή ήθελε να με αφήσει κοντά στην Walking street να πάω μόνος – φανταστείτε με με βαλίτσες στο δρόμο και να γίνετε πόλεμος είναι αυτό που λένε Τώρα την γάμισες-. Σταματάω το ταξί μπροστά σε αστυνομικούς και ρωτάω, τελικά όλα καλά του λένε και φτάνουμε σε 2 λεπτά ενώ περιφερόμαστε κάπου στην 1 ώρα γύρω γύρω από το ξενοδοχείο.
Μπήκα πλέον στο δωμάτιο μετά από πολύωρο ταξίδι και την περιπέτεια αναζήτησης του ξενοδοχείου και λέω να ηρεμίσω. Δεν περνάνε 10 λεπτά και αποφασίζω να πάω στην εμπόλεμη ζώνη (δεν έκανα τόσο ταξίδι να κάτσω μέσα στο ξενοδοχείο). Θα το παίξω ήρεμος και θα γλιτώσω –λέω από μέσα μου-, στόχος Sabbai dee απέναντι από το Bic c για την πρώτη εμπειρία από μασάζ . Αρχίζω να περπατώ στην Second road χαλαρός αποφεύγοντας μπουγέλα και κάνοντας τον σοβαρό ,έχοντας διανύσει καμιά 500 μέτρα  ξαφνικά ένα πιτσιρίκι μου λέει Happy New Year και τρώω το πρώτο μπουγέλο και χαμογελώ. Είναι έθιμο τους και φυσικά δεν μπορείς εσύ σαν ξένος να στραβώνεις σε αυτό. Καλά κάνουν και ρίχνουν και εσύ αφού αποφάσισες να πας εκείνες τις μέρες κάτω πρέπει να το αποδεκτής τουλάχιστον και να σεβαστείς τον τρόπο που γιορτάζουν. Λοιπόν ας συνεχίσω προχωρώ και λέω δεν πειράζει ένα έφαγα προσχωρώ Μετά από λίγο δεύτερο τρίτο και αμέσως αποφασίζω να μπω σε ένα ταξί να πάω προς τον στόχο μου. Σταματώ το πρώτο που περνά και πηδάω απάνω και ………….ΓΕΜΑΤΩ ladyboys ωχ τώρα την Γαμ…. και έτσι έγινε ούτε 50 μέτρα δεν έμεινα απάνω έφαγα το μπουγέλο της αρκούδας. Αποφασίζω να επιστρέψω στο ξενοδοχείο αφού το νερό έχει φτάσει σώβρακο. :2funny:
Τρελαμένος για μασάζ ζητάω από έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου να μου κανονίσει να έρθει στο δωμάτιο κάποια. Μετά από κανένα 20λεπτο έρχεται μια κοπελιά γύρο στα 22 εμφανίσιμη και αρχίζει το Ται μασάζ. Στο τέλος κατέληξε εκεί που καταλήγει και κόστος 2500 Μπατ (πάρα πολύ αλλά πρώτη φορά και όπως κάθε πρωτάρης πληρώνεις για να μαθαίνεις).
Έχει πλέον έρθει το μεσημέρι και μετά από το προηγούμενο ζητάω καφέ επειγόντως. Κατεβαίνω στο Λόμπυ και εκεί που τραβάω κάποιες τζούρες από το τσιγάρο κτυπάει το τηλέφωνο. Είναι ο flynow από το διπλανό ξενοδοχείο και μόλις έχει φύγει ο KostasF16 για Αθήνα με πήρε να γνωριστούμε.
Το απόγευμα αποφασίζουμε να πάμε στην Walking Street αγνοώντας τα μπουγέλα που έπεφταν. Η ώρα ήταν περίπου 9 και ξεκινήσαμε . Πρώτη εμπειρία καλή αν και ήμουν κομπλαρισμένος προσέχοντας μην μας έρθει κάποιο μπουγέλο. Πρώτη στάση Happy GO GO το Νο 12 άρεσε πολύ και στους δύο μας. Ο flynow αποφασίζει για LT αλλά αυτή ήθελε ST φεύγουμε να δούμε και άλλα. Εγώ περίμενα την έλευση του doctor tilac και δεν με έπιανε πρεμούρα να διαλέξω (έτσι και αλλιώς είχα σκοράρει το μεσημέρι) και ήμουν πολύ κουρασμένος από το ταξίδι (δεν είχα κοιμηθεί καθόλου). Περνώντας από διάφορα GO GO τελικά ξανακαταλήξαμε στο Happy για πρώτη μέρα είχαμε δει τις καλύτερες γκόμενες (δεν φανταζόμουν αυτό που ακολούθησε τις επόμενες ημέρες). Περάσαμε γύρω στην 1 ώρα μιλώντας με το 12 και με κάποιο άλλο νούμερο – o flynow ξέρει ακριβώς γιατί κρατούσε σημειώσεις με τα νούμερα – και επιστρέψαμε στα ξενοδοχεία μας . Εγώ κουρασμένος κομμάτια για κάποιες ώρες ύπνου.
 

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
432
Like
12
Πόντοι
1
ημέρα 2η

Ξυπνώντας το πρωι από τηλεφώνημα του doctor ότι θα καθυστέρηση λιγάκι κατεβαίνω στο λόμπυ και βρίσκομαι με τον flynow και αρχίζουμε να μιλάμε το τι θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες. Αναφορές για το Sabbaee dee και για το Hell club πήγαιναν και ερχόντουσαν. Εγώ μάλιστα είχα τυπώσει και σελίδες από το δίκτυο με αναφορές και για τα δύο . Το αναφέρω αυτό διότι μετά θα δείτε αυτό που μου λέγαν και δεν πίστευα, δηλαδή πώς ανατρέπονται όλα τα προγράμματα που κάνεις πριν κατέβεις εκεί . Ο flynow μου έλεγε την εμπειρία που είχε στο sabbaee dee (το καλό στην γωνία απέναντι από το Bic C ). Κατά το μεσημεράκι  εμφανίζεται και ο άρχοντας της Παττάγια με το τιλάκ του. Αφού έγιναν οι πρώτες συστάσεις ξεκινήσαμε για να πάμε να τσιμπήσουμε κάτι. Με τα πόδια μέχρι το Royal Plaza και το πρώτο σοκ ήρθε. Όλα πεντακάθαρα λουξ πολυκατάστημα που θα ζήλευε η Αθήνα και να φανταστείτε ότι η συγκεκριμένη πόλη συγκρίνετε με την Πάτρα αναλογικά (Αθήνα = ΒΚΚ).
Όλα αυτά που άκουγα καταρρίπτονται ένα ένα. Στον τελευταίο όροφο υπέροχο εστιατόριο με μεγάλη ποικιλία για να διαλέξεις φαγητό.
Μετά από το φαί και αφού άρχισα να ζαλίζω  τον doctor με ερωτήσεις του στυλ μασάζ sabbaee de μου λέει τώρα αρχίζει το καλό …… πάμε για πραγματικό Ταϊλανδέζικο μασάζ. Περνούμε ταξί και πάμε δίπλα στο CAREFUR σε ένα μασατζίδικο κανονικό. Η παρέα ήταν Doctor το τιλάκ του flynow και εγώ. Αφού μας ανέβασαν επάνω μπήκαμε σε ένα δωμάτιο που είχε 5 κρεβάτια στην σειρά και αρχίζει η πλάκα η μεγάλη αλλά και ταυτόχρονα η απόλυτη εμπειρία στο Ταϊλανδέζικο μασάζ. Δύο ολόκληρες ώρες τα κορίτσια πολεμούσαν με τα φιλήδονα , παρθενικά (και πάνω από όλα Απολλώνια) κορμιά μας. Όταν τελειώσαμε και βγήκαμε είχε ήδη νυχτώσει. Δεν σας ανέφερα ότι η τιμή των 2 ωρών ήταν στο συγκεκριμένο όσο κόστιζε η μία ώρα στα άλλα που ήταν στην Second road.
Το βραδάκι στο γνωστό σημείο συνάντησης στο λόμπυ του ξενοδοχείου όλοι μας για εξόρμηση στην walking street για πρώτη φορά.
Ξεκινάμε και περνάμε από τον κάθετο δρόμο στην second road  walking με street εκαι που είναι τα αγοράκια για όσους έχουν πάει. Μεγάλο σοκ πρωτόγνωρο για μένα. Μπαίνουμε στον beach road προς στην οδό Walking street και στο πρώτο σύμπλεγμα μπαρ που συναντούμε στα δεξιά μας με το ρινγκ μπαίνουμε. Όλοι γνωστοί του Doctor,  οι Μαμασαν αγκαλιές και φιλιά σε σημείο το τιλάκ να νοιώθει άβολα (μου είπε σκέπτεται να του περάσει αλυσίδα με GPS ώστε να ξέρει που βρίσκετε ανά πάσα στιγμή). Μάλλον ο άρχοντας πρέπει να έχει κάνει εκεί κάτω πολλέςςςςςς ζημιές . Εκεί γίνετε και το κονέ που μου άλλαξε όλα όσα είχα κατά νου. Ο flynow παίρνει και αυτός κάποια από ένα διπλανό μπαρ και φεύγουμε . Από την Ελλάδα ο doctor μου είχε πει τρελέ θα σε τρελάνω να είσαι σίγουρος και αυτό είχε σαν σκοπό στην συνέχεια της βραδιάς. Πρώτη στάση (και η σημαντικότερη της βραδιάς ) στο  watch up go go . Μπαίνουμε και οι 6 μας μέσα – χαμός στο ίσιωμα - κοπελιές κρεμασμένες από κρίκους στο νταβάνι και όπως πάντα ο doctor γνωστός με όλους τους manager. Καθόμαστε δίπλα σε μία μπανιέρα πισίνα και παραγγέλνουμε. Ένας ιπτάμενος άγγελος από την μπανιέρα μέσα φεύγει στον αέρα και με το πόδι της ακουμπά το μάγουλο του flynow, και αυτός κάπου δεν ένοιωσε καλά διότι είχε 3 μέρες ήδη στην Παττάγια και τα μπουγέλα έπεφταν τρελά λόγο της γιορτής που υπήρχε και δικαιολογημένα σε κάποια στιγμή να στραβώσει. Εγώ γελούσα σαν τρελός όλη η φάση αρχίζει να μου φτιάχνει την διάθεση για χαβαλέ. Ο άρχοντας μου λέει πάμε να κάτσουμε ακριβώς στην άκρη της μπανιέρας – οκ του λέω και φεύγουμε οι 4 μας χωρίς τον flynow. Και εκεί αρχίζει να ζωγραφίζει ο doctor – βάζει τις γκόμενες να μας κτυπάνε με κάτι ματσούκια που κρατούσαν και το γέλιο έπεφτε σύννεφο. Τότε μια από τις κοπέλες κάθετε στην άκρη της μπανιέρα και με ανοικτά τα πόδια μου προσφέρει το τριαντάφυλλό της σε απόσταση 20 cm από το πρόσοπό μου να το γλύψω (το τιλάκ μου δίπλα να συμμετέχει στον χαβαλέ). Εγώ φυσικά και δεν ενέδωσα αν και ήταν τρέλα το κορίτσι και έκανα άλλα πράγματα μαζί της γενικά χαβαλέ πράγματα. Τότε μου λέει να της βάλω την μπύρα στο μ…. – παίρνω το μπουκάλι και το χώνω μέσα – το παίρνει στο  χέρι της και το παίζει 3 με 4 φορές και βγάζει το μπουκάλι και με το μο… της να πετάγετε η μπύρα με κάνει μούσκεμα. ΧΑΧΑΧΑ τα γέλια όλων μας όπως σας είπα περνάς καλά όταν γίνεσαι και εσύ μέρος της φάσης. Φεύγουμε από εκεί και αφού κάναμε κανά δυο στάσεις φτάσαμε στο μέρος που θα αποτελούσε το end point της παρέας μας όλες τις ημέρες. Στον δρόμο που είναι τα αραβικά το πρώτο που συναντάς (Moscow) για ναργιλέ και για σάντουιτς με κοτόπουλο.
Μετά χωριστήκαμε και πήγε ο καθένας στο δωμάτιό του. Περιγραφές εκεί δυστυχώς δεν θα κάνω κρατώντας τις στιγμές αυτές αυστηρά προσωπικές – ελπίζω να με καταλαβαίνετε –.
 
OP
OP
D

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Μηνύματα
688
Like
2
Πόντοι
6
kosta725 tilac σημενη αγαπη μου στα ταιλανδεζηκα. και doctortilac σημενη ο γιατρος της αγαπης. :rockon:
 

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
82
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια κι απο μενα. Παρακολουθω εδω και παρα πολυ καιρο ολες τις χρησιμες πληροφοριες που δινετε σχετικα με το <<καταπληκτικο>> αυτο μερος του κοσμου.
Ετοιμαζομαι κι εγω να παω με φιλο μου (1 ιουλιου)για πρωτη φορα.
Αυτο που θα παρακαλουσα να με βοηθησει οποιος μπορει και ξερει ειναι καθαρα το οικονομικο θεμα.
Με λιγα λογια:
1. Κανουμε συνναλαγμα εκει (αν ναι που το κανουμε, ποσο ευκολα, και οτι αλλο...).
2. Πως πληρωνουμε (τον καφε, το club τη βολτα,  ...ακομα και τις γκομενες).
3. Βρισκουμε ευκολα ΑΤΜ, και αν ναι μπορουμε για παραδειγμα με μια visa, να τραβηξουμε            λεφτα?

Μ ενδιαφερει η γνωση σας γιατι εχω αγνοια (μη φαω καμια ηττα και μεινω χωρις λεφτα).

ΥΣ: Οι πληροφοριες σας εδω μεσα ειναι κατατοπιστικοτατες και πολυ χρησιμες. Νομιζω οτι ξερω την pattaya πολυ καλα χωρις να εχω παει ποτε! Συνεχιστε.

Σας ευχαριστω πολυ για τα <φωτα> σας.
συναθλητη, στο θρεντ ταυλανδη σεξ τριπ εχουν μιλησει τα παιδια για αυτο το θεμα.μιλησαν για την καρτα maestro σε συγκριση με viza σχετικα με προμηθεια συμφερει.και πολλα αλλα οικονομικα.αν εχεις κουραγιο να το παρακολουθησεις!εγω εμεινα πισω γιατι ειναι τεραστιο!!
kosta725 tilac σημενη αγαπη μου στα ταιλανδεζηκα. και doctortilac σημενη ο γιατρος της αγαπης. :rockon:
ντοκτορ στο αβαταρ σου στην τουρτα καλωσορισματος λεει dilak=(tilac) αν βλεπω καλα.ποιο απο τα δυο ισχυει;ειναι δυνατον να εκανε λαθος ορθογραφικο ο ζαχαροπλαστης;(ξερω οτι boom-boom σημαινει γαμησι συμφωνα με τον συναδελφο mimikos2000!!!)
 
OP
OP
D

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Μηνύματα
688
Like
2
Πόντοι
6
συναθλητη, στο θρεντ ταυλανδη σεξ τριπ εχουν μιλησει τα παιδια για αυτο το θεμα.μιλησαν για την καρτα maestro σε συγκριση με viza σχετικα με προμηθεια συμφερει.και πολλα αλλα οικονομικα.αν εχεις κουραγιο να το παρακολουθησεις!εγω εμεινα πισω γιατι ειναι τεραστιο!!ντοκτορ στο αβαταρ σου στην τουρτα καλωσορισματος λεει dilak=(tilac) αν βλεπω καλα.ποιο απο τα δυο ισχυει;ειναι δυνατον να εκανε λαθος ορθογραφικο ο ζαχαροπλαστης;(ξερω οτι boom-boom σημαινει γαμησι συμφωνα με τον συναδελφο mimikos2000!!!)
ο ζαχαροπλαστης ειταν  :jerking: και εκανε λαθος. :rockon:
 

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Μηνύματα
103
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παλιοκαρια μια ερωτηση και απο εμενα-τι ειναι βιζα και ποσο στοιχιζει?ατμ εχει εκει κατω και μεταρεπω μετα στην τραπεζα τα ερω σε bahht?πως γινεται το ολο σκηνικο χωρις να κουβαλαω απο εδω πακετο με ευρω????
 

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Μηνύματα
116
Like
0
Πόντοι
1
βιζα  δεν χρειαζεται εαν πας στην ταυλανδη.απλως στο αεροπλανο θα σου δωσουν ενα  κουπονι οπου θα γραψεις τα στοιχεια σου απο το διαβατηριο. οταν περασεις ελεγχο στα διαβατηρια θα κρατησουν το ενα κομματι εκει και το αλλο θα το εχεις μαζι σου , το οποιο θα στο παρουν κατα την εξοδο σου απο την ταυλανδη.το συγκεκριμενο χαρτακι να το φυλαξεις γιατι δεν πρεπει να το χασεις.οπου και να πας υπαρχουν παντου ΑΤΜ . υπαρχουν παντου ακομη και στα σουπερ μαρκετ.επισης υπαρχουν παντου ανταλλακτηρια για να αλλαξεις τα euro η οτι αλλο νομισμα εσυ εχεις.προμηθειες δεν κρατανε.οι αντιστοιχιες προχθες ηταν ενα euro 48.87 bath και ενα δολλαριο αμερικης 31,38 bath.εαν εχεις δολλαρια καλο ειναι να εχεις 50 η 100 γιατι τα 20 10 5 δολλαρια τα αλλαζουν με μικροτερη τιμη.αφου περασεις ελεγχο διαβατηριων και σε βγαλουν και φωτογραφια  αμεσως παιρνεις την βαλιτσα και εκει χαλασε τα πρωτα χρηματα στην τραπεζα για τα πρωτα εξοδα.εαν εχεις euro ειναι οτι καλυτερο.
 

EVAN(1)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
ο ζαχαροπλαστης ειταν  :jerking: και εκανε λαθος. :rockon:

Χαχαχα. Πολυ γελιο. Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια. Και το φιλο που μου απαντησε στην ερωτηση μου (και ας μην καταλαβα τιποτα).
Ευχαριστω
 

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
432
Like
12
Πόντοι
1
3η ημέρα

Κατά της 12 το μεσημέρι η καθιερωμένη συνάντηση στο λόμπυ του ξενοδοχείου πλέον με 6 άτομα. Μετά από συζήτηση παίρνετε η απόφαση να νοικιάσουμε μηχανάκι έτσι ώστε να μπορούμε να είμαστε όσο ποιο αυτόνομοι μπορούμε αλλά και να μειώσουμε τα έξοδα μεταφορικών μέσων. Ο flynow δεν ήθελε να ακολουθήσει και έτσι οι τέσσερεις μας πλέον σχεδιάζουμε την πορεία της ημέρας. Αρχικά πρωινό (μάλλον κανονικό γεύμα θα έλεγα) και στην συνέχεια στο πάρκο με τους κορκόδηλους. Το πρόβλημα της οδήγησης ανάποδα (άρε Άγγλοι τι έχετε κάνει στον κόσμο) ξεπεράστηκε ακλουθώντας το tilac του doctor κατά πόδας. Το συγκεκριμένο πάρκο βρίσκετε λίγο έξω από την Παττάγια και θα ήταν καλό να το επισκεφτείτε αν βρεθείτε στην πόλη.  Είναι ένας τεράστιος κήπος θα έλεγα με πολλά bonsai σε διάφορα μεγέθη με κύρια ατραξιόν τους κορκόδηλους αλλά και υπάρχουν ελέφαντες πρόθυμοι να ταϊστούν (ο doctor έδωσε τα ρέστα του σε αυτό) αλλά και να σε φιλήσουν. Δοκιμάστε το έχει πολύ πλάκα έναι σαν να σε ρουφάει ηλεκτρική σκούπα. Υπάρχει ένα σόου σε ειδικό χώρο με κορκόδηλους – τίγρης που μπορείτε να φωτογραφήθητε  και μία τεράστια λίμνη που εκτρέφουν τσάντες –συγνώμη κορκόδηλους) που τους ταΐζεις με καλάμι και αυτοί βγαίνουν θεαματικά έξω από το νερό. Γενικά ήταν ένα θέαμα που έκανε το συγκεκριμένο μεσημέρι να περάσει ευχάριστα.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και συνέχεια για την βραδινή βόλτα. Ο flynow ήρθε ξανά στο λόμπυ και μας έλεγε την πρωινή του περιπέτεια (έδιωξε το βραδινό tilac και αναζητούσε νέο). Τότε πέφτει και στο τραπέζι το ταξίδι στο ko chang με τον flynow να έχει κάποιες αμφιβολίες στο εάν θα ακολουθήσει την παρέα. Τελικά φεύγουμε οι πέντε μας προς walking street για την καθιερωμένη βόλτα.
Παίρνω μαζί την βιντεοκάμερα και προχωρώ να αποτυπώσω την βραδινή ζωή της Παττάγια κάπου εκεί ο flynow χάνετε και τον βρίσκουμε πλέον με νέα κοπελιά σε ένα μπαράκι στο στενό του happy gogo (που αλλού άραγε? αφού είχε φάει κόλλημα με το συγκεκριμένο gogo και κυρίως με το Νο 12 – αλλά ήταν και πολύ καλό το 12). Πλέον ξανά 6 συνεχίζουμε την βόλτα μας. Εμπειρία μόνο να μπείτε και να βγείτε είναι το μπαράκι με τους -20 βαθμούς κελσίου στο πρώτο όροφο του συγκεκριμένου στενού.
Μετά από κάποιες στάσεις σε μπαράκια για ποτά καταλήγουμε να κάνουμε ναργιλέ στο στενό που είναι τα αραβικά. Είναι μια συνήθεια του doctor που μας άρεσε και εμάς και ακολουθούσαμε κάθε βράδυ.
Κατά τις 2 ξανά στην walking street και τα κορίτσια είχα βγει να βρούνε πελάτες γιατί η ώρα περνούσε. Πολλά lady boys  με ομορφιά που δεν συναντάς στον δυτικό κόσμο (είχα πολλές αντιρρήσεις για τα lady boys) αλλά αν δεν τα έχεις δει δεν μπορείς να απορρίπτεις. Αποδεκτά από όλους σχεδόν (όχι μόνο σεξουαλικά αλλά και κοινωνικά) φαινόμενο παράξενο για μας, και πολύ όμορφα χωρίς να έχω προτίμηση προς αυτά. Στον δρόμο πλέον έχουν κάνει την εμφάνισή τους διάφοροι τύποι με φίδια με μαιμούδια για φωτογραφίες που δεν με βρίσκουν σύμφωνο με αυτήν την ενέργεια προς τα ζώα αλλά αυτή είναι η ζωή.
Πλέον έχει φτάσει η ώρα να αποτραβηχτούμε στα δωμάτια μας.
 

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
82
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
...στο πάρκο με τους κορκόδηλους.
συναγωνιστη το σωστο ειναι κροκοδειλους.στο λεω διοτι καποτε στην εγκυκλοπαιδεια εψαχνα για κορκοδειλους και δεν υπηρχε διοτι ηταν κροκοδειλους η λεξη.τι μου θυμισες!!σχολειο.
 

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
215
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για τα μέτρα της Ταιλάνδης, αλλά μπορείς να διαθέσεις μισή μέρα, να φορτώσεις το γκομενάκι και να ξεφύγεις λίγο από την πολύβουη Πατάγια....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom