Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 188K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Μηνύματα
5.436
Κριτικές
22
Like
6.545
Πόντοι
2.646
Αν και δεν ειμαι Νεο Σμυρνιωτης ειμαι Πανιωνιος, αλλα με την πολιτικη κατευθυνση των οπαδων ουτε απ εξω απο το γπεδο .Ειχα παει στο Πανιωνιος Ατρομητος με Ζαμανη ειχαν ανεβασει την Ελληνικη σημαια στο καγκελο .Οι Φενταγιν φωναζουν τι ειναι αυτα στους Πανθηρες ειστε φασιστες κλπ και πηγαινουν τραμπουκιζον τον τυπο που ανεβασε την σημαια και την κατεβασει .
Παω με παρακληση φιλου να κατεβουμε να δουμε το Πανιωνιος Εθνικος και τι βλεπω απεναντι στους Πανθηρες σημαια Σενεγαλης να την ανεμιζουν .Ρε ουστ
Και καλα αντιφα. Κριμα να πολιτικοποιουνται ομαδες, γιατι καποιοι ειναι ακροαριστεροι και κανουν κουμαντο σ ενα πεταλο.
 

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Μηνύματα
5.436
Κριτικές
22
Like
6.545
Πόντοι
2.646
Αλλα κατι τετοιοι τζαμπα μαγκες ειναι.
Εχει καμια 15 αρια χρονια που ειχα κατεβει ν.σμυρνη, πιτσιρικας τοτε.. μεμονομενα καμια 5 ατομα ημασταν.
Οι οργανωμενοι καμια δεκαρια και παραπανω πουλμαν δεν ειχαν ερθει ακομα..καθομασταν εξω απο το γηπεδο και μεσα στους πανιωνιους..απο την μερια των επισημων ειχε και ενα μπουγατσαδικο θυμαμαι και απεναντι ενα προπο.. φυσικα μας καταλαβαν και καποιους αλλους δικους μας.. δεν βριζαν δεν μας πειραζαν, ουτε εμεις φυσικα.. οταν ηρθε οι πορεια με πανω απο χιλια ατομα, γιατι εκτος απο τα πουλμαν ειχε και κοσμο στον πανελληνιο που ενωθηκε μετα με αυτους. Αντε ρε Παοκια οι πανθηρες και συνθηματα κατα των αλλων αθηναικων ομαδων.. Οταν μπηκαμε στο γηπεδο και αυτοι πηγαν απεναντι...αρχισαν να βριζουν τον ΠΑΟΚ και την θεσσαλονικη, λογικο λεω σ ενα φιλο, φλορακια αναρχικοι που οταν ειναι μακρια σου το παιζουν ιστορια. Αυτοι ειναι οι πανθηρες, οχι ο υπολοιπος κοσμος του πανιωνιου που δεν ειχαμε θεματα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom