Νέα

OnlyFans και Mym.fans Ελληνίδων

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Chris_25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 256 άτομα (7 μέλη και 249 επισκέπτες)

AlexEasyRider

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Μηνύματα
2.561
Κριτικές
9
Like
5.628
Πόντοι
1.436
Θα περιγράψω τι μου έτυχε για να προστατέψω μελλοντικά θύματα της Αναστασιας τατση!
Έβαλε βιντεοκλήσεις στο ίντσα της έστειλα μνμ συμφωνούμε στα χρηματα και τον χρόνο της τα περνάω με iris και περίμενα την κλήση… Ε με μπλόκαρε από παντού πήρα στο κινητό που πέρασα τα χρήματα και δεν το σήκωνε επομένως προσοχή μην την πατήσει και άλλος
Λεφτά μόνο από κοντά.
Εγώ ούτε 5 ευρώ ΔΕΝ στέλνω από ίντερνετ, ή όποια άλλη μέθοδο.
Αυτά.
 

AlexEasyRider

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Μηνύματα
2.561
Κριτικές
9
Like
5.628
Πόντοι
1.436
Ξεκάθαρα χειρότερες απ' τις πουτάνες για μένα. Τουλάχιστον οι πουτάνες πιστεύουν στις περισσότερες συμβάσεις της κοινωνίας. Και μόνο το ότι προστατεύουν το πρόσωπό τους δειχνεί ακριβώς αυτόν το σεβασμό στις συμβάσεις. Δε θέλουν να το μάθουν οι γονείς τους, ο μελλοντικός τους σύζυγος ή τα παιδιά τους. Σκέφτονται συμβατικά.

Οι άλλες είναι de facto woke σκύλες. Δε σέβονται την κοινωνία και τους θεσμούς της, αλλά όμως απαιτούν απ' την κοινωνία που δε σέβονται να βαράει προσοχή στην αυτοδιάθεση τους. Όσοι λέτε ότι δε νοιάζονται για το τι θα πει ο κόσμος ή αν τις παίρνουν σοβαρά, κάνετε τεράστιο λάθος. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ο κόσμος να λέει αυτό που θέλουν και να τις παίρνει στα σοβαρά.

(σορρυ απο τους 320 που διαβαζουν...)
Έτσι ακριβώς, τέλεια ανάλυση!
 

grthebig

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Μηνύματα
853
Like
7.830
Πόντοι
1.046
Εκανα το λαθος και εδωσα 3,8 ευρω στο ΟF της isyourgirlangie. Εκτος του οτι εχει γινει σαν αντιτορπιλικο και παιζει να μη χωραει απο πορτα, το τελευταιο της ποστ ηταν περιπου πριν απο κανα διμηνο αλλα καθε μερα στελνει μηνυματα για να πουλησει βιντεακια με 35 ευρω.
Ρε ουστ. Και μετα η αλλη αναρωτιεται γιατι υπαρχουν τετοια φορουμ...
δεν θελω να σε κατηγορησω αλλα για να εχεις εσυ ηδη βιντεακια της αντζι καποιοι δωσανε 100αρια.....
 

Poli_Asxetos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Μηνύματα
74
Like
74
Πόντοι
0
Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Το αν θέλει κάποιος να δώσει 100 200 500 για να δει τα βίντεο της οποιασδήποτε είναι επιλογή του. Δεν συμφωνώ αλλά άμα την βρίσκει έτσι, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Επίσης αν θέλει μετά να μοιραστεί τα βίντεο αυτά είναι επιλογή του. Δεν του έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο. Όπως είπα το να πληρώνεις για να δεις τσόντα και ιδιαίτερα μεγάλα ποσά την ώρα που μπορείς να βρεις δωρεάν τσόντα παντού ή στην χειρότερη με 10 ευρώ στην Σειρίνα ή στο sugar το θεωρώ βλακεία. Αλλά έχω δει τύπους να πληρώνουν να πηδήξουν τελειωμένες γκόμενες ή υπέρβαρες ή γριές που κανονικά θα έπρεπε αυτές να πληρώνουν οπότε έμαθα να μην κρίνω τα γούστα των άλλων. Αυτό όμως δεν θα με εμποδίσει να λέω την γνώμη μου ούτε να αισθάνομαι ένοχος που βλέπω βίντεο που άλλος πλήρωσε.
 

captain 69

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Μηνύματα
3.174
Like
10.479
Πόντοι
2.256
Με τους κοινωνικά αυτιστικούς νέοπες που γεννήθηκαν με ένα κινητό στο χέρι και μια οθόνη στον εγκέφαλο, ολοταχώς στο "σ' ευχαριστώ για την αποδοχή" και την αγαμία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν θελω να σε κατηγορησω αλλα για να εχεις εσυ ηδη βιντεακια της αντζι καποιοι δωσανε 100αρια.....
Στην υγειά τους!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom