Νέα

Ο TOMMY DEVITO και το παρτουζωμα της Ελληνιδας νοσοκομας!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Μηνύματα
483
Κριτικές
18
Like
160
Πόντοι
1.250
η επαρχιακη πολη πρεπει να ηταν η πατρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 
Εγγρ.
9 Απρ 2013
Μηνύματα
100
Κριτικές
21
Like
28
Πόντοι
11
Θα γραψω μια καλτ ιστορια! :rockon: Το παρτουζωμα μιας Ελληνιδας νοσοκομας! :wanker: :wanker: :wanker: Το παρτουζωμα της νοσοκομας απο τρεις αντρες! :rockon: Ενας απο αυτους ημουν εγω! :grin: Να πω οτι τα ονοματα που θα χρησιμοποιησω στην ιστορια ειναι τυχαια :hi:. Να τα παμε ολα ομως απο την αρχη.Πως ξεκινησαν ολα.

Ενας φιλος μου ειχε πει οτι ξερει μια ξεκωλιαρα νοσοκομα απο την επαρχια :2funny:.Την ειχε παρτουζωσει στο παρελθον με αλλο φιλο :rolleyes:.Πριν απο μερικες ημερες με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι θα ερθει η Μαρια.Με πηρε λοιπον τηλεφωνο ο Μακης και μου ειπε αν θελω να συμμετασχω στην παρτουζα με την Μαρια.Φυσικα και συμφωνησα! :grin: Οι γνησιοι χυστες δεν λεμε οχι σε αυτα! :kneel: Ειχα καυλωσει και περιμενα ποτε θα φτασει το βραδυ! :rolleyes: Η Μαρια θα εφτανε το βραδυ.Ενας αλλος φιλος μου , ο Ακης πηγε να την παρει απο το σπιτι της αδελφης της το βραδυ.Εγω , ο Μακης και ενας αλλος φιλος μου , ο Λεωνιδας πηγαμε σε ενα μπαρακι και τους περιμεναμε :grin:.

Υστερα απο λιγο ηρθαν και ο Ακης με το Μαρακι! Με το που την ειδα καυλωσα!!! :cum: :cum: :cum: Πολυ ομορφο μωρο! :smitten: Μουναρα! :erection: Καθαρο 8ρι στην εμφανιση! :wanker: Καποιοι μπορει να βαζαν και 9ρακι! Γνωριστηκαμε και αρχισαμε να μιλαμε.Η Μαρια φαινοταν ευδιαθετη ;).Επινε το ποτακι της.Μαθαμε οτι ειχε σχεση στην επαρχια! :rolleyes: :jerking:  Ηρθε να δει την αδελφη της! :grin: Ειδα στο βλεμμα της μια πουτανια! ;) Ειδα οτι με γουσταρε! :rolleyes: :sunglasses: Καλα μου ειχαν πει οτι ειναι μεγαλη πουτανα! :grin: Νυμφομανης! :rockon: Κατσαμε κανενα δυωρακι στο μπαρακι.Ηπιαμε τα ποτακια μας.Πρωτα εφυγαν ο Ακης , ο Μακης και η Μαρια.Πηγαν στο σπιτι του Λεωνιδα που τους ειχε δωσει τα κλειδια.Εγω εμεινα για λιγο ακομα στο μπαρακι με τον Λεωνιδα.

Μετα απο κανενα μισαωρακι χτασαμε και εμεις στο σπιτι του Λεωνιδα.Εγω δηλαδη , ο Τομμυ Ντε Βιτο :grin: και ο Λεωνιδας.Χτυπησαμε την εξωπορτα.Μας ανοιξαν.Ανεβαιναμε το ασανσερ και σκεφτομασαν αν εχει αρχισει ηδη η παρτουζα της νοσοκομας! :rolleyes: Μας ανοιξε την πορτα ο Μακης.Ηταν ηδη γυμνος :rockon:.Απο μεσα ακουγονταν τα βογγητα της Μαριας! :zfuck: :knockinb: Την γαμουσε ο Ακης! :knockinb: Πηγε μεσα και ο Μακης για να συνεχισει το γαμησι! :rockon: Μετα απο κανενα μισαωρακι πηγα και εγω στο υπνοδωματιο για να γαμησω το Μαρακι! :sunglasses: Ο Ακης και ο Μακης την γαμουσαν απο ολες τις τρυπες! :2funny: Την γαμουσαν απο μουνι! :rockon: Απο κωλο! :rockon: Εναλλαξ ομως.Δεν την πηραν σε νταμπλ πενετρεισον.Μπηκα στο υπνοδωματιο και της εδωσα το καυλι μου για να με πιπωσει :sunglasses:.Αυτη ηταν ξαπλωμενη ανασκελα και με πιπωνε.Μου ρουφουσε και μου εγλυφε τα μπαλακια! Στην πιπα δυστυχως δεν το χει :-.Και το καραμελωμα της ειναι αγαρμπο.Τελικα ο Μακης και ο Ακης χυσαν στις καποτες τους και εφυγαν στο σαλονι.Ο Ακης εφυγε γιατι ειναι και παντρεμενος ανθρωπος με παιδια.Θα τον περιμενει η γυναικα!
Με αφησαν μονο μου ;) με το Μαρακι! Να την περιγραψω λιγο.Προκειται για μια νεαρη Ελληνιδα με πολυ ομορφο προσωπο :smitten: , λευκο δερμα, ωραιο στητο φυσικο 2ρι βυζι  :wanker:, κοντη σε αναστημα , μακρυ μαυρο σγουρο μαλλι και κανονικο σωμα με ζουμερη κωλαρα! :erection: Κωλος με αρμονικα κατανενημενα πιασηματα.Ειχα τρελαθει απο καυλα! :wanker: Στη φατσα μοιαζει με την Μονικα Μπελλουτσι στα νιατα! :cum:Της ειχα πει οτι με καυλωσε αμεσως απο το μπαρακι! Αυτη μου ελεγε οτι και εγω της αρεσα απο την πρωτη ματια! :grin: Αρχισα να γλυφω τα ωραια βυζακια της! Ηταν πεντακαθαρη! Κατεβηκα πιο χαμηλα και αρχισα να γλυφω το μουνακι της.Ηταν ομως ελαφρως αξυριστο.Αυτη εβγαζε βογγητα ηδονης! Της τον καρφωσα ακαποτα :grin: στο μουνακι της! Αυτη δεν ειχε καμια αντιρρηση! :rockon: Ηθελα να νιωθω τα μουνοζουμια της! :grin: Την καρφωνα λυσσαλεα στο μουνακι της! :knockinb: Ειχα γαμησι την προηγουμενη μερα στο Μεταξι και ειχα αρκετες αντοχες! :grin: Την γαμουσα και γλωσσοφιλιαζομασταν παθιασμενα! :smitten: Βαθια λυσσαλεα γλωσσοφιλα! Ειχα πεθανει απο καυλα! Αυτη με ρωτουσε αν ειμαι δεσμευμενος! :grin: Οτι θελει να κανει μαζι μου σχεση! :grin: Αυτη συνεχιζε τα δυνατα επιφωνηματα καυλας! Εντωμεταξει η ωρα ηταν μεταμεσονυχτια! :rockon: Οι αλλοι στο σαλονι ακουγαν τα βογγητα της γκομενας! :2funny:  Την γαμουσα λυσσαλεα καμια 25 λεπτα στην ιεραποστολικη σταση! :rockon: Αυτη με παρακαλουσε να μην χυσω ακομα! :rockon: Ηθελε και αλλο γαμησι! Μου ελεγε οτι εγω της αρεσα πιο πολυ απο ολους! :grin: Μετα απο μερικα λεπτα της ειπα οτι σε λιγο θα χυσω! Αυτη με παρακαλουσε να την χυσω μεσα στη μουναρα της! :rockon: :rockon: :rockon: Ηθελε κρεμπιε μεσα στη ΜΟΥΝΑΡΑ της!!! :grin: Της ειπα οτι καλυτερα να χυσω μεσα στο στοματακι της :-.Αυτη ομως με τραβουσε προς το μερος της για να μην βγω απο μεσα της! :o Τελικα αυτη μαλλον συνηδειτοποιησε τις συνεπειες του κρεμπιε και μου ειπε να την χυσω στα βυζακια! :rolleyes: Ελεγε οτι φοβαται να μεινει εγκυος! :grin:  Εγω παντως δεν ειχα προβλημα να την χυσω και μεσα! :grin: Δεν χαλαω χατηρια στις γκομενες!  :rockon:Βγηκα απο μεσα της και ανεβηκα απο πανω της.Τραβουσα μαλακια πανω στα βυζια της και αυτη με κοιτουσε με το καυλιαρικο βλεμμα της.Αυτη επαιζε με τα μπαλακια μου.Υστερα απο λιγο εχυσα ολα τα χυσια μου στα βυζακια της! Αυτη σκουπιστηκε και αρχισε να ψαχνει τα ρουχα της στο σκοτεινο δωματιο! Το δωματιο ηταν πουτανα! :rockon: Πεταμενες καποτες! Τα ρουχα! Τελικα αυτη βρηκε το κυλοτακι της και τα υπολοιπα ρουχα.Εγω ντυθηκα και περιμενα να ντυθει αυτη.

Ο Μακης αρχισε να συμμαζευει το δωματιο.Ο Λεωνιδας δεν την γαμησε τελικα :rockon:.Ντεποταν! :jerking: Ο Μακης και Λεωνιδας αρχισαν να συμμαζευουν το σπιτι.Εγω με την Μαρια κατεβηκαμε κατω και την πηγα με το αυτοκινητο μου στο σπιτι της αδελφης της.Αυτη ηταν κουρασμενη! :grin: Την γαμουσαμε περιπου τρεις ωρες! :rockon: Ειναι αχορταγη πουτανα! :grin: Βεβαια ολα γινανε τζαμπα!!! :sunglasses: :hi: Τρελενεται για πουτσα η Μαρια! :rockon: Αυτη μου ελεγε διαφορες μαλακιες στο δρομο :jerking:.Ανταλλαξαμε κινητα :sunglasses: και την αφησα εξω απο το σπιτι της αδελφης της.Ανταλλαξαμε ενα τελευταιο γλωσσοφιλο :smitten: και χαιρετηθηκαμε.Γυρνουσα σπιτι μου και σκεφτομουν στο δρομο οτι τελικα οι παρτουζες δεν γινονται μονο στις ταινιες! :rockon: Τελικα δεν γινονται αυτα μονο στις τσοντες! :rockon: Δεν γινονται μονο στο αμερικαιν παι! Μην ακουσω ομως μαλακιες οτι η ιστορια ειναι ψευτικη! :birdman: :birdman: :birdman: Ειναι 1000 τοις εκατο αληθινη! :hi: Αυτη η ιστορια/κριτικη ειναι αφειρωμενη σε ολους του σκληρους χυστες και μπουρδελιαρηδες! :kneel: :kneel: :kneel: Και προπαντων ειναι αφιερωμενη στα μελη του Ακαποτου Κινηματος! :kneel: Την ξεσκισα ακαποτα! :grin: Δυστυχως τελικα δεν της χαρισα εναν κρεμπιε! :- Αυτη δειλιασε και εκανε πισω! :S Εγω ημουν ετοιμονος να την κρεμπεδιασω! :grin: Τα γραφω αυτα τωρα και ξανακαυλωνω! :wanker: :wanker: :wanker: Περιμενω με ανυπομονησια την επιστροφη της Μαριας στην Αθηνα! :wanker: Τελικα , αρχιζω να πιστευω οτι οι νοσοκομες ειναι οι πιο απελευθερωμενες Ελληνιδες! :wanker: Η Μαρια εριξε τρελο ΚΕΡΑΤΟ στον πυρφορο επαρχιωτη γκομενο της!!! :2funny: :tooth: :jerking: :birdman: Μακαρι να την ξαναπαρτουζωσω! :wanker: Τοτε θα ξαναγραψω στο σαιτ για την παρτουζα! :hi: :hi: :hi:
ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ! και είς ανώτερα

Υγιαίνετε.

 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.647
Like
14.690
Πόντοι
3.656
Θα γραψω μια καλτ ιστορια!


τυπε κατ'αρχην συγχαρητηρια για τις πορνοενημερωσεις σου  :rockon: :rockon: :rockon:

αλλα ο ιπποτης69 εχει πιο πολλες καλτ ιστοριες απο εσενα,αφου παιζει να εχει γαμησει ολο τον ελληνικο στρατο  :S
 
OP
OP
TOMMY DEVITO

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056
17 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.  :hi:
 
OP
OP
TOMMY DEVITO

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056
γιατί ρε τύπε δε τον πιστεύεις ?  >:(
Φιλε , Παρακμιακε :hi:  Καποιοι δεν εχουν γαμησει ΠΟΤΕ ΤΖΑΜΠΑ μουνι στη ζωη τους!!! :headbang: Εχουν σκασει απο τη ΖΗΛΕΙΑ τους και γραφουν μαλακιες!!! :birdman: :birdman: :birdman:
Το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να γλυφουν τα ποδια των πουτανων!!! :2funny: :2funny: :2funny:
 
OP
OP
TOMMY DEVITO

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056
Το πιο αστειο ηταν οταν στο μπαρακι εστελνε μηνυματα στον πυρφορογκομενο της!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Μετα ομως  :knockinb: :zfuck: :pipa1:
 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.091
Πόντοι
20.605

Άξιος ! τα σέβη μου !  :hi:
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.274
Like
597
Πόντοι
246
Μην ακουσω ομως μαλακιες οτι η ιστορια ειναι ψευτικη! :birdman: :birdman: :birdman: Ειναι 1000 τοις εκατο αληθινη!

URL]]
 
OP
OP
TOMMY DEVITO

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056
7 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα :rockon:
 

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.631
Κριτικές
34
Like
4.327
Πόντοι
7.195
OP
OP
TOMMY DEVITO

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056
όλα καλά τύπε μου αλλά τι τη θες την κόντρα πού τον ξέρεις ότι είναι πιρφόρος κι αν υπάρχει δηλαδή
Ε , ρε φιλε για να τα εφτιαξε με ''πουτανακι '' δεν ειναι πυρφορος?! :vomit: Του παρτουζωσανε την γκομενα 3 ατομα! :knockinb: :zfuck: :pipa1: Δεν ειναι αποτυχημενος? :rockon: Τι ειναι? :rolleyes: Επιτυχημενος και μαγκας? :jerking: :jerking: :jerking:
 
OP
OP
TOMMY DEVITO

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056
6 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα :rockon: :rockon: :rockon:
 
OP
OP
TOMMY DEVITO

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056
12 μέλη και 36 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom