Έπαιρνα χτες τηλέφωνο για συνάντηση με την Katisha Lee που είναι πολύ ωραίο μωρό, είναι Αθήνα και έχει πολύ καλές κριτικές στο wiki
, αλλά δεν το σήκωνε.
Οπότε έκανα επαναληπτική με την Camila από τη Βενεζουέλα
Chantalwapa Shemale in Winterthur. last days news expert in beginner active passive I travel I serve couples women I am very complete I love the dominant fetish very party I work 24 hours I can g
www.ts-dating.com
.
Τελικά δεν ισχύει αυτό που είχε γράψει φίλος ότι ανέβασε τις τιμές. Τουλάχιστον εμένα μου είπε τις ίδιες. 50 το μισάωρο και 100 η ώρα. Μόνο που έχει μετακομίσει από Εξάρχεια στα Πατήσια.
Η κοπέλα ήταν ακόμη καλύτερη απ’ την πρώτη φορά. Δυναμίτης. Ειδικά στο ενεργητικό είναι σούπερ ντούπερ, αν και την πρώτη φορά ήταν καλή και στο παθητικό. Απολαμβάνει το σεξ, είναι όμορφη αν και δεν έχει σχέση με την κοπέλα στις φωτογραφίες, και το εργαλείο είναι μεγάλο και δυνατό. Επίσης, δεν ξέρω αν της βγήκε εκείνη τη στιγμή ή το έχει γενικά το foot fetish, την ώρα που με έπαιρνε ιεραποστολικά μου έγλυφε τα δάχτυλα των ποδιών. Πρώτη φορά μου έτυχε κάτι τέτοιο, ήταν απολαυστικότατο.
Το μωρό είναι για έντονες και κίνκυ καταστάσεις, και αν μείνει τελικά ελλάδα, βλέπω να γίνεται στανταράκι μου.