Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 978
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Μηνύματα
357
Κριτικές
9
Like
671
Πόντοι
311
Είμαι πελάτης στο κατάστημα αδιάλειπτα από το 2013 και ο,τιδήποτε με απασχολεί το κουβεντιάζω πάντα πρώτα με την Άννα, η οποία είναι πραγματική επαγγελματίας. Αυτά που θα γράψω της είναι ήδη γνωστά και τα γράφω με σκοπό να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας, χωρίς να περιμένω κάποια μεγάλη αλλαγή, αφού το κατάστημα διανύει μεγάλη περίοδο ακμής από άποψη επισκεψιμότητας (διαρκώς γεμάτα δωμάτια και σχεδόν απαραίτητο το ραντεβού) όχι όμως και παρεχόμενων υπηρεσιών... Και εξηγούμαι, δεν υπάρχει πλέον η απαραίτητη ανανέωση στα κορίτσια ώστε να διατηρείται το ενδιαφέρον του πελάτη αμείωτο (μέσα στην καραντίνα υπήρχε μεγαλύτερη ανανέωση στο προσωπικό), ενώ ταυτόχρονα κάποια από τα κορίτσια, που είχαν δημιουργήσει με τον καιρό το δικό σου πελατολόγιο, έχουν μπαταλέψει αδικαιολόγητα...ειδικά αν αναλογιστούμε ότι αυτό συνέβη μετά την καραντίνα. Δε θα αναφέρω ονόματα, αλλά για όσους γνωρίζουν κάποιες από τις θεραπεύτριες έχουν βγει πλέον "εκτός συναγωνισμού", αφού κάθε φορά που επισκέπτομαι το κατάστημα χρειάζομαι όλο και περισσότερη δύναμη για να τις "κουμαντάρω"... Επίσης, και αυτό είναι πολύ σημαντικό, δεν έχουν αντικατασταθεί μέχρι σήμερα κάποιες από τις κοπέλες που πραγματικά ξεχώριζαν και έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο κατάστημα, όπως η Μαργαρίτα (παλιότερα είχε διατελέσει και σερίφισσα ασκώντας καθήκοντα υποδοχής), η οποία ήταν μία ΕΜΠΕΙΡΙΑ από μόνης της, ή η Εύα η πιτσιρίκα που παίζει να είναι η πιο φιλότιμη θεραπεύτρια που έχει περάσει από το DIAMOND και δεν σε άφηνε να φύγεις με τίποτα αν δεν τελείωνες και δεύτερη φορά μέσα στην ώρα... Τέλος, νομίζω πως οι προσπάθειες με θεραπεύτριες από τη Λατινική Αμερική έχει αποδειχθεί ότι δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία του καταστήματος... Κλείνοντας, εύχομαι σε όλους σας να είστε καλά! Αννούλα ελπίζω να μη σε στεναχώρησα, άλλωστε αυτά σου είναι γνωστά...και σε εσάς κορίτσια εύχομαι υγεία, δροσιά και ψυχική ανάταση! Καλό ΣΚ σε όλους!
 

K23

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2023
Μηνύματα
37
Like
42
Πόντοι
0
Αννα καλησπερα..ποιες κοπελες θα δουλεψουν αυριο?
 

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Μηνύματα
177
Κριτικές
6
Like
853
Πόντοι
361
Επίσης επειδή κάπου έγραψες κι αυτο:
"τότε Άννα. και το τελειώνω εδω δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ ή γράψω για το μαγαζί σου. καλο βραδυ"
Τελικά θα συνεχίσεις να γράφεις ή οχι;
Εγώ προσωπικά θα σου συνιστούσα να συνεχίσεις να γράφεις, άσχετα με το αν διαφωνώ ή συμφωνώ με ότι γράφεις.
Αυτό ειναι άλλο θέμα.
Ανθρώπους που χειρίζονται σωστα τον λόγο και την γραφή, χαίρομαι να μιλάω, ακόμα και να αντιπαρατείθεμαι μαζί τους.
Καλησπέρα φίλε μου. Θέλεις να μου υποδείξεις το σημείο στην απάντηση μου προς τα εσένα, στο οποίο έκανα οποιαδήποτε αναφορά στην Άννα κ στο μαγαζί;;;αν το βρεις θα σου ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη.καλο Σαββατοκύριακο σου εύχομαι
 
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Μηνύματα
548
Like
2.525
Πόντοι
446
:kiss-mark:Multi Massage DIAMOND:kiss-mark:
Lion Love GIF
_Q9A9903.jpg
 

manos 1810

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
456
Κριτικές
18
Like
1.081
Πόντοι
3.290
Καλησπέρα φίλε μου. Θέλεις να μου υποδείξεις το σημείο στην απάντηση μου προς τα εσένα, στο οποίο έκανα οποιαδήποτε αναφορά στην Άννα κ στο μαγαζί;;;αν το βρεις θα σου ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη.καλο Σαββατοκύριακο σου εύχομαι
Σε καμία περίπτωση δεν επιζητώ την συγνώμη κανενός.
Είναι θεμιτό να υπάρχουν διαφορετικές, ακόμα και εντελώς αντίθετες απόψεις και αυτό αποτελεί τροφή για σκέψη και όχι έχθρα, θυμό ή οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα.
Και ειδικά από ανθρώπους που εκφράζονται κόσμια και ευγενικά.
Προτιμώ αντί για συγνώμες, την συμπάθεια και την εκτίμηση των συναγωνιστών.
Ο σκοπός είναι να περνάμε όμορφα, να "προστατεύουμε" ή δυνατόν ο ένας τον άλλο από κακοτοπιές και να μην χαλάμε τις καρδιές μας.
Όσον αφορά την Άννα, ας είμαστε μεγαλόψυχοι απέναντι σε μια από τις πιο συμπαθείς παρουσίες στον χώρο και ας μην ξεχνάμε πως τα Ελληνικά δεν είναι η μητρική της γλώσσα.
Πολλές φορές άλλα εννοεί και άλλα γράφει.
Καλά να περνάτε!
 

adventure1290

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Μηνύματα
371
Κριτικές
1
Like
927
Πόντοι
81
Κατερινα Λιζα Ρουλα!! δεν κανει τιποτα :P
Σε ευχαριστώ! Για την πρώτη ήμουν σίγουρος, χαρακτηριστική κωλάρα! οι άλλες δύο με μπέρδεψαν λίγο γιατί δεν φαίνεται καλά η πίσω όψη!
 

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Μηνύματα
1.833
Κριτικές
67
Like
3.696
Πόντοι
4.130

bixterious

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Μηνύματα
3.337
Κριτικές
38
Like
7.064
Πόντοι
3.446
Η Λίζα τι λέει από πρόσωπο;
το ανησυχητικό είναι τί λεει στο σώμα....αλλά άντε να πω ότι και αυτή παλεύεται αν είσαι μεγαλούτσικο λιοντάρι 6 ετών....οι άλλες???? αμφιβάλλω αν τις κάνουν καλά τίγρεις της βεγγάλης
 

Hase

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Μηνύματα
321
Κριτικές
42
Like
1.638
Πόντοι
1.011
Ρε παιδια τι γίνεται;
Είχα καιρό και να μπω εδώ και να πάω στο μαγαζί, λόγω φόρτου εργασίας και διαβάζω κάτι "σεντονια", εκτός ουσίας!
Χαρά στο κουράγιο αυτού που τα έγραψε!
Αν προσπαθείς να πείσεις πως ο χώρος και τα κορίτσια δεν είναι και ότι καλύτερο τότε τι σε νοιάζει αν υπάρχει διακριτικοτητα ή οχι; Απλά δεν πας και τελειώνει το θέμα.
Το θέμα της "διακριτικοτητας" εφευρέθηκε από κάποιον και καθιερώθηκε από μαγαζί σε μαγαζί.
Προσωπικα εμένα σκασίλα μου μεγάλη. Δηλαδή θα πάω στο μαγαζί και θα βρω τον Κώστα, τον αδερφό της γυναικας μου και θα με δωσει; Αφού κι αυτός για τον ίδιο λόγο πήγε εκεί. Άντρες είμαστε και υπαρχει αντρική αλληλεγγύη.
Οσον αφορα το θεμα να μην με δει ενας γνωστος και το μαθει η γυναίκα μου, ωραια, δεν έχω σχέση, απλά πήγα να εκτονωθώ από το συνηθισμένο.
Δηλαδή ακόμα κι αν έχω γκόμενά και την πάω σε ένα ξενοδοχείο, ποιος μου εξασφαλίζει πως δεν θα συναντήσω έναν γνωστό στη ρεσεψιόν;
Πάτε στα μπουρδέλα, πάτε στα στούντιο και σας βλέπει ο πάσα εις.
Και μη μου πείτε πως δεν πάτε.
Αν μάθουμε εμείς οι άντρες πως υπάρχει ένα οκταπυρινο μουνί που κάνει παπάδες, ακόμα και στο Μεταξουργείο να είναι, θα πάμε.
Άρα λοιπόν ποιο είναι το πρόβλημα;
Η Άννα είναι άψογη, ο χώρος είναι άψογος και το ίδιο άψογες είναι και οι κοπέλες.
Και δεν νομίζω να τίθεται θέμα πως η Άννα δεν θέλει να χάσει ευρώ και γι αυτό δεν φροντίζει.
Αν ήταν έτσι ρε παιδια δεν θα είχε κουβαλήσει την μισή Ασία για να δημιουργήσει έναν ζεστό χώρο με χαρακτήρα ούτε θα είχε δωματιάρες με ολόκληρα σαλόνια μέσα.
Θα είχε βάλει πέντε γιψοσανιδες να έχει τα διπλά δωματια κλουβιά, θα είχε αγοράσει και πέντε παραβάν και θα είχε ξοδέψει το τίποτα μπροστά σ αυτά που έχει δώσει τώρα.
Και θα είχε ένα κρύο δωμάτιο ξενοδοχείου σαν πολλά άλλα που πηγαίνουμε.
Γιατί σε σχέση με τα υπόλοιπα, θα πρέπει να ομολογήσουμε, ότι ο χώρος της είναι ξεχωριστός.
Και μην μου πει κανείς π ς είμαι προμότορας του μαγαζιού γιατί το ίδιο μπορεί να ισχυριστώ κι εγώ για τον φίλο που έγραψε κατεβατά για να μας πείσει πως δεν πρέπει να με δουν οι άλλοι άντρες που πάνε εκεί για τον ίδιο λόγο.
Ότι είναι δηλαδή προμότορας αλλού μαγαζιού και θέλει να κάνει ζημιά.
Αν δεν σου αρέσει, δεν πας απλά.
Αν θέλεις απόλυτη διακριτικότητα υπάρχουν άλλοι τρόποι να εκτονωθείς.
Αυτός είναι ο χώρος, αυτές είναι οι κοπέλες, αυτές είναι η συνθήκες λειτουργίας του μαγαζιού.
Μην χάνουμε την ουσία που είναι με ποια πήγαμε, τι μας έκανε και αν περάσαμε μια όμορφη ώρα.
Αν με δει ο Τάκης, ο Σάκης, ο Δημητράκης που μπορούν να με δουν οπουδήποτε αλλού και που έχουν πάει εκεί για ευχέλαιο, εεεε στον γκιώνη μου στο φινάλε!!!
Καλά γαμήλια!!!
Μα δε νομιζω ν ασχολειται κανεις ακομη και να μας δει κ να μας πετυχει γνωστος..εγω ειχα πετυχει σε μαγαζια συναδελφο..σιγα και τι εγινε...μεταξυ μας μεταξα...λογαριασμο θα δωσουμε..και νομιζω πως υπαρχει μια σχετικη εχεμυθεια στα μασαζ..οκκ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom