Νέα

ΜΑΥΡΟ στα μπουρδέλα που βάζουν ξένους (ΟNLY GREEKS)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ναι εστω μια προχειρη λυση ειναι και αυτη οπως πανε τα πράγματα πια...
εγώ τα έχω κόψει εδώ και χρόνια έχω κάνει τα κονέ μου και περνάω καλύτερα μόνο σε κανένα μασατζίδικο έτσι για ποιο χαλαρά και το καλύτερο με τόσο εισαγώμενο προιον στη χώρα μας το μπουρδέλο είναι η έσχατη λύση.
 

Επισκέπτης
εγώ τα έχω κόψει εδώ και χρόνια έχω κάνει τα κονέ μου και περνάω καλύτερα μόνο σε κανένα μασατζίδικο έτσι για ποιο χαλαρά και το καλύτερο με τόσο εισαγώμενο προιον στη χώρα μας το μπουρδέλο είναι η έσχατη λύση.

Δηλαδη τη εννοεις?city tours?ενταξει για τα οικονομικά μου δεν μπορώ να σκαώ τωρα 700αρες για την βραδία..
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.900
Πόντοι
366
Το Βενιζέλος είναι Γερμανικό κατόρθωμα, τα νέα ναυπηγεία υποβρυχίων στον Σκαραμαγκά επίσης,  το σύστημα ύδρευσης, τα φανάρια, τα αμάξια που οδηγείτε, τα κινητά που έχετε, τα ψυγεία, τα πλυντήρια κλπ κλπ κλπ..............


Βενιζέλος:
Δεν βλέπω κανένα τεχνολογικό κατόρθωμα. Ένα κουτί είναι και περιμένουμε να αποδειχτεί η λειτουργικότητα αν αυξηθεί η κίνηση. Λέω βέβαια ΑΝ αυξηθεί η κίνηση διότι το Ελ. Βενιζέλος είναι από τα ακριβότερα αεροδρόμια της Ευρώπης αν όχι του κόσμου. Με τέτοια σύμβαση που έχουν και τα τέλη που χρεώνουν(και που τα πληρώνουμε  τελικά εμείς οι επιβάτες), οποιαδήποτε τεχνική εταιρεία θα μπορούσε να το είχε κατασκευάσει και θα είχε κέρδη.

Υποβρύχια:
Από ότι ξέρω το πρώτο δεν παραλήφθηκε από το Ελληνικό Ναυτικό γιατί στις δοκιμές είχε πρόβλημα ευστάθειας.

Ύδρευση:????????????
Η Ούλεν, που ήρθε στην Ελλάδα το 1926 αν θυμάμαι καλά, ήταν Αμερικανικών συμφερόντων. Τι σχέση έχουν οι Γερμανοι;

Κινητά:
Έχεις δει κανένα κινητό Siemens τώρα τελευταία;
Δεν έχεις μάθει ότι η Siemens τα πούλησε στην ταϊβανέζικη BenQ;
Δεν έχεις μάθει ότι ξεσηκώθηκαν τα συνδικάτα για αυτό;

Και μιά και λέμε για Siemens εκεί δεν έχει μπει ο Εισαγγελέας για τις μίζες που έδιναν για να πάρουν τις δουλειές;
Περίπου 400 εκατομμύρια και βλέπουμε;
Μεταξύ αυτών και τα Ολυμπιακά έργα στην Ελλάδα; Μεταξύ αυτών και τα φανάρια;
Έτσι ξέρω και εγώ να πέρνω δουλειές.

Πλυντήρια κλπ:Υπάρχει και η Samsung.

Αυτοκίνητα:Οδηγώ γερμανικό, δεν έχω δει καμία τρομερή διαφορά, αλλά θα παραδεχθώ ότι οι Έλληνες έχουν μια φετιχιστική σχέση με τα γερμανικά αυτοκίνητα. Ιδιαίτερα με τα εκτρώματα τύπου Cayenne.
Αλλά ευτυχώς υπάρχουν και οι Ιάπωνες.

Alles klar?
 

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Μηνύματα
143
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είμαι προσωπικά φασίστας, δεν ανήκω σε πρόσκοπους τύπου "χρυσαυγίτες" που δεν είναι τίποτα άλλο απο ένα τσούρμο αμόρφωτους πιτσιρικάδες που κάνουν τους καουμπόϋδες.

Το παρελθόν είναι παρελθόν, όμως το Βερολίνο χτίστηκε μέσα σε λίγους μήνες μετά τον βομβαρδισμό του. Το Βενιζέλος είναι Γερμανικό κατόρθωμα, τα νέα ναυπηγεία υποβρυχίων στον Σκαραμαγκά επίσης,  το σύστημα ύδρευσης, τα φανάρια, τα αμάξια που οδηγείτε, τα κινητά που έχετε, τα ψυγεία, τα πλυντήρια κλπ κλπ κλπ..............

Απλά βλέπω την μικροψυχία του 'Ελληνα που εκδηλώνεται απο καρικατούρες του στυλ Πλεύρη, Καρατζαφέρη, Χρυσή Αυγή, κλπ. Πόσο λίγοι είναι πολλοί Έλληνες. Γι' αυτό πάντα θα λέει η κυβέρνηση σε τρίτες μεγάλες χώρες "Ζητάμε την βοήθεια σας........."

Απλά είστε άξιοι της μοίρας σας........Τίποτα άλλο. 'Ο,τι ψηφίζετε, ό,τι κάνετε, θα το βρίσκετε μπροστά σας, και αυτό ισχύει για όλους τους λαούς.

Αγαπητε Jules
προσωπικα δεν εχω τιποτα εναντια στους Γερμανους και στην Γερμανια, μαλιστα εχω ζησει και στην χωρα σας και εχω και πολυ καλους Γερμανους φιλους, αλλα υπαρχουν και πραγματα -και κυριως ιστορια- που πρεπει να μπαινουν στη θεση τους.
1)Οντως οι Γερμανοι κατακτητες σεβαστηκαν την Ελλαδα περισσοτερο απο αλλους κατακτημενους, λογω της προσωπικης εκτιμησης του Χιτλερ αλλα και του ναζιστικου κομματος προς την αρχαια Ελλαδα και ιδιαιτερα προς τους Σπαρτιατες (βλεπε Νιτσε...). Αυτο ομως δεν τους εμποδισε να παιρνουν σχεδον ολη την παραγωγη τροφιμων για τον γερμανικο στρατο, με αποτελεσμα να πεθανουν χιλιαδες απο ασιτια και να δημιουργηθουν φαινομενα οπως η μαυρη αγορα. Κυριως ομως πηραν υπο μορφη δανισμου ολο τον χρυσο της χωρας και ποτε δεν τον επεστρψαν, κατι που θα ειχε αλλαξει πολλα πραγματα στην οικονομικη κατασταση και των δυθ χωραω
2)Εχοντας ζησει στην χωρα σας, απο θαυμαστης του οικονομικου της θαυματος, κατεληξα σε κριτικος της, βλεποντας και ζωντας τον γερμανικο καθημερινο ρομποτισμο και τροπο σκεψης των Γερμανων που αν θελεις ειναι εναντια στην ανθρωπινη φυση και εχει σαν αποτελεσμα ιστορικα φαινομενα οπως ο ναζισμος αλλα και καθημερινες εικονες ατομικης δυστυχιας (1 στους 3 Γερμανους εχει ψυχολογικα προβληματα, οι αλλοι 2 εχουν ζωοποιηθει....)
3)Παρολα αυτα ποτε δεν ειχα την δικια σου εμπαθεια εναντια στην χωρα που με φιλοξενησε και σε τριτους μιλαω παντα με σεβασμο για την Γερμανια. Αληθεια γιατι τοση εμπαθεια και μισος για την χωρα οπου ζεις και κερδιζεις τα προς τον βιο? Και αν ειναι τοσο δραματικα τα πραγματα γιατι συνεχιζεις να παραμενεις?
4)εθνικοφρονες σαν τον Καρατζαφερη εχει ακομη η χωρα σου και μαλιστα κατα καιρους και στις κυβερνησεις κρατιδιων οπως η Βαυαρια
5) Την δικια σας συγχρονη καταληψη απο τους Τουρκους δεν την βλεπεις? Αν οχι πανε κανα ταξιδακι στο Βερολινο 
 

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.552
Κριτικές
12
Like
190
Πόντοι
6.055
Φίλε voltaire45 μάλλον δεν είσαι καθόλου καλά πληροφορημένος! Για το Βενιζέλος και για τα υποβρύχια είσαι παντελώς out! Τα υποβρύχια θα παραδωθούν εντός του επομένου έτους, αν είμασταν Ελληνες ή Αμερικάνοι, θα τα δίναμε έτσι και θα μπατάρανε μετά απο 2-3 χρόνια! Ετσι δουλεύουν όλοι οι άλλοι, όχι οι Γερμανοί. Εδώ πας στο συνεργείο, σου λέει ο μάστορας το αμάξι σου έιναι οκ, και μετά απο ένα μήνα τα φτύνει η μηχανή. Το πας πίσω και σου λέει "αααααα, αυτό δεν το είχα κοιτάξει, είναι άλλη ζημιά...."

Eπίσης ξέχασα να αναφερθώ στην γέφυρα Ρίο-Αντίριο, την τελειότερη της Ευρώπης!

Η πασίγνωστη Ούλεν ήταν ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ συμφερόντων, τώρα τι άκουσες και τι ξέρεις μου είναι αδιάφορο, εγώ σου λέω την πραγματικότητα.

Το consumer electronics της Siemens πουλήθηκε, δηλαδή το τμήμα που αφορά τα ηλεκτρονικά ευρείας χρήσης ( cd, κινητά, κλπ) και όχι το τμήμα business electronics.

Η Siemens ασχολείται πλέον με δορυφορικά συστήματα, με συστήματα τηλεμετρίας, και γενικά με υψηλή τεχνολογία, γι' αυτό έδωσε σε τρίτους, μάλλον παραχώρησε το τμήμα αυτό!

Τώρα όσο για πλυντήρια και αυτοκίνητα, υπάρχει ποικιλία να διαλέξεις και να πάρεις ό,τι θες. Απλά οι πολυεθνικές Γερμανικές εταιρίες έχουν παραχωρήσει το brandname σε Ασιατικές εταιρίες γιατί τα consumer electronics στοιχίζει φτηνά στις χώρες αυτές, χωρίς όμως να έχουν παραχωρηθεί οι μετοχές αλλά μόνο η γραμμή παραγωγής.Κι αυτό γιατί όπως είπα οι Γερμανικές εταιρίες ασχολούνται με τεχνολογία αιχμής.(Ηλεκτρονικά συστήματα αεροπλάνων, δορυφόρων κλπ).

Προς τον φίλο Dorian69....Δεν έχω καμμία εμπάθεια για την Ελλάδα και τους 'Ελληνες, το τονίζω. Είστε υπέροχος λαός, με υπέροχη χώρα και πιστέψτε με σας λετρεύω.Ομως όπως αρχικά είπα, η μισοψηφία των Ελλήνων ζει υπο τις διαταγές και υπο την λαμογιά των άλλων μισών Ελλήνων. Τα κεφάλια που σας διοικούν όμως βρωμάνε όπως το ψάρι. Γι' αυτό είπα και τόνισα "Αυτοί που σας κυβερνάνε σας αξίζουν".

'Οσο για τους Τούρκους, εμείς τους έχουμε και τους κάνουμε ό,τι δεν μπορέσατε εσείς να τους κάνετε, δηλαδή σκλάβους μας. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Αlles gutt???????????????
 

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Μηνύματα
483
Like
2
Πόντοι
1
Παπάρα οι Αλβανοί και οι άλλοι τόσοι αλλοδαποί κρατάνε την Ελλάδα δεν το έχεις καταλάβει ακόμα;

Σε 10-15 χρόνια θα την έχουν αγοράσει.
Γιατι , τετοις μαλακολαος ειμαστε κι εχεις απολυτο δικιο σ αυτο που λες..Σ αυτη την χωρα, ολοι θελουν ναγινουν διευθυντες η δημοσιοι υπαλληλοι, να πανε ομως να σπειρουν η να καλιεργησουν τα χωραφια τους, προτιμανε να πινουν τις φραπεδιες τους στην πλατεια του χωριου και να βαζουν τους Αλβανους να κανουν την δουλεια τους.Τοσα εργοστασια εχουν επισης βαλει λουκετο τα τελευταια χρονια και πολλες Ελληνιδες εμειναν ξαφνικα χωρις δουλεια...Τι ζητανε;;, Να τους βολεψει καπου το κρατος η να τους δωσουν προωρες συνταξεις...οταν ομως γυρευειες μια Ελληνιδα να σου κρατησει το μωρο, η και ακομα να σου καθαρισει το σπιτι ( απαπα απαπα, εμεις να γινουμε καθαριστριες;;;) , τοτε δεν βρισκεις καμια και γι αυτο τοα εχουν αναλαβει ολες οι Αλβανιδες -Ρουμανες και οπια αλλη φυλη μπορεις να φανταστεις..Τα 600-700 ευρω τον μηνα , θα τους πεφτανε ασχημα, τις ψυλομητες..
Αρα , τελικα, σαν λαος καλα να παθουμε ...κι ερχονται και χειροτερα με ολους αυτους τους βρωμιαρηδες που εχουν πλακωσει στην Ελλαδιτσα μας!!!!!!
 

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Μηνύματα
1.584
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
'Οσο για τους Τούρκους, εμείς τους έχουμε και τους κάνουμε ό,τι δεν μπορέσατε εσείς να τους κάνετε, δηλαδή σκλάβους μας. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Αlles gutt???????????????

Μια διόρθωση. Τους είχαμε σκλάβους μας στη Μικρά Ασία απο το 1100 ως το 1400. Ηταν τόσοι πολλοί που η τιμή ενός Τούρκου αιχμαλώτου/δούλου ηταν μικρότερη απο αυτη ενος προβάτου.

Οντως πολλα τα επιτεύγματά σας Τζούλιους Τζόρνταν και θαυμαστά. Μη θεωρείς και μη νοιώθεις ομως οτι είστε οι πρώτοι μάγκες του κόσμου. Ψυχραιμία. Κ εμείς εχουμε κάνει παρα πολλα. Και πολλά αλλα έθνη. Καθε λαος εχει τα καλα και τα ασχημά του. Μακάρι οι Έλληνες να είχαμε ενα κομμάτι απο την ψυχολογία σας, αυτο που σας κάνει να νοιώθετε αυτοκυρίαρχοι κατ'αρχήν και ισχυροι.
 

Επισκέπτης
Κυριως ομως πηραν υπο μορφη δανισμου ολο τον χρυσο της χωρας και ποτε δεν τον επεστρψαν, κατι που θα ειχε αλλαξει πολλα πραγματα στην οικονομικη κατασταση και των δυθ χωραω

Όταν μιλάμε για ιστορικά ζητήματα, καλό θα είναι να ανοίγουμε κανένα βιβλίο , να μην μιλάμε για πράγματα που δεν γνωρίζουμε και να μην γράφουμε μαλακίες.

Έχουμε και λέμε λοιπόν :

1)Οι Γερμανοί πήραν όντως δάνειο από την Ελλάδα όπως και από άλλες χώρες που κατέκτησαν αλλα ΟΧΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ.
2)Το Χρυσό της Ελλάδος τον είχε μεταφέρει η Κυβέρνηση στο Κάιρο φεύγοντας.Οι Γερμανοί λοιπόν ακόμη κι αν ήθελαν να πάρουν τον Ελληνικό Χρυσό , δεν μπορούσαν, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ Ελλάδα.
3)Ο Χρυσός επέστρεψε όταν επέστρεψε η Κυβέρνηση και ο Βασιλεύς στην Ελλάδα μετά την απελευθέρωση το 1944.
4)Το μισό από αυτό τον Ελληνικό Χρυσό που σώθηκε από τους Γερμανούς στην Κατοχή πηγαίνοντας στην Αίγυπτο ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ  ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ , για να πληρώσει προφανώς τους αφισσοκολλητές του που είχε διορίσει στο Δημόσιο ...
 

Επισκέπτης
Όταν μιλάμε για ιστορικά ζητήματα, καλό θα είναι να ανοίγουμε κανένα βιβλίο , να μην μιλάμε για πράγματα που δεν γνωρίζουμε και να μην γράφουμε μαλακίες.

Έχουμε και λέμε λοιπόν :

1)Οι Γερμανοί πήραν όντως δάνειο από την Ελλάδα όπως και από άλλες χώρες που κατέκτησαν αλλα ΟΧΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ.
2)Το Χρυσό της Ελλάδος τον είχε μεταφέρει η Κυβέρνηση στο Κάιρο φεύγοντας.Οι Γερμανοί λοιπόν ακόμη κι αν ήθελαν να πάρουν τον Ελληνικό Χρυσό , δεν μπορούσαν, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ Ελλάδα.
3)Ο Χρυσός επέστρεψε όταν επέστρεψε η Κυβέρνηση και ο Βασιλεύς στην Ελλάδα μετά την απελευθέρωση το 1944.
4)Το μισό από αυτό τον Ελληνικό Χρυσό που σώθηκε από τους Γερμανούς στην Κατοχή πηγαίνοντας στην Αίγυπτο ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ  ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ , για να πληρώσει προφανώς τους αφισσοκολλητές του που είχε διορίσει στο Δημόσιο ...
lakis33  αν και δεν είμαι ΠΑΣΟΚ σε ρωτάω εκτός από άνεργος οδοντίατρος είσαι και μεσίτης και έκλεισες την τράμπα για τον χρυσό?
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
20.973
Κριτικές
490
Like
36.620
Πόντοι
41.447
4)Το μισό από αυτό τον Ελληνικό Χρυσό που σώθηκε από τους Γερμανούς στην Κατοχή πηγαίνοντας στην Αίγυπτο ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ  ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ , για να πληρώσει προφανώς τους αφισσοκολλητές του που είχε διορίσει στο Δημόσιο ...


:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
4)Το μισό από αυτό τον Ελληνικό Χρυσό που σώθηκε από τους Γερμανούς στην Κατοχή πηγαίνοντας στην Αίγυπτο ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ  ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ , για να πληρώσει προφανώς τους αφισσοκολλητές του που είχε διορίσει στο Δημόσιο ...

επισης, κατι που δεν ξερεις, ειναι οτι ο ηλιος ειναι κρυος (μπούζι ενα πραμα) και τα χιονια στα βουνα ζουματάνε.. (σαν τους κεφτεδες του ζήκου)..
 

Επισκέπτης
lakis33  αν και δεν είμαι ΠΑΣΟΚ σε ρωτάω εκτός από άνεργος οδοντίατρος είσαι και μεσίτης και έκλεισες την τράμπα για τον χρυσό?

Διάβασε τα σχετικά για την πώληση του Χρυσού στον ακροδεξιό ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ...


 

Επισκέπτης
Διάβασε τα σχετικά για την πώληση του Χρυσού στον ακροδεξιό ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ...

οκ γράφει για την πώληση χρυσού δεν σημαίνει ότι ήταν και ο χρυσός που κάποτε υποτίθεται ότι αντιστοιχούσε η αξία του στο χρήμα που κυκλοφορεί μπορεί να ήταν κάποιες μετοχές στην θέση του χρυσού μην γίνεσαι πόντιος που το τόσο το κάνει τόσοοοοοοοοοοοοοοοοοο α και κάτι άλλο όταν σε συμφέρει αναφέρεσαι στο ριζοσπάστη όταν όμως δεν σε συμφέρει για εσένα ο ριζοσπάστης είναι κολοφυλάδα.
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
20.973
Κριτικές
490
Like
36.620
Πόντοι
41.447
Γελά ο μωρός, καν τι μη γελοίον η (Μένανδρος) ...

εγώ θα στο πώ πιο λαϊκα:
Ισα ρε νούμερο!
Ο μόνος λόγος που πραγματικά σε αφήνουμε να υπάρχεις στο σαιτ είναι οτι μας χαρίζεις τσάμπα ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. Μόνο αυτός.
Σε ευχαριστούμε για αυτό!
 

Επισκέπτης
εγώ θα στο πώ πιο λαϊκα:
Ισα ρε νούμερο!
Ο μόνος λόγος που πραγματικά σε αφήνουμε να υπάρχεις στο σαιτ είναι οτι μας χαρίζεις τσάμπα ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. Μόνο αυτός.
Σε ευχαριστούμε για αυτό!
γουστάρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ζωή χωρίς τον λάκη φαγητό χωρίς αλατοπίπερο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
link=topic=20036.msg269762#msg269762 date=1192619026]
οκ γράφει για την πώληση χρυσού δεν σημαίνει ότι ήταν και ο χρυσός που κάποτε υποτίθεται ότι αντιστοιχούσε η αξία του στο χρήμα που κυκλοφορεί μπορεί να ήταν κάποιες μετοχές στην θέση του χρυσού [/quote]

Μπάρμπα, το χρήμα παγκοσμίως εδώ και δεκαετίες, έχει πάψει να αντιπροσωπεύει αποθέματα χρυσού. Αυτό ισχύει παγκοσμίως και είναι γνωστό σε όλους, εκτός από κάτι χαχολο-μουζίκους ή χασικλήδες ίσως.
Κάθε χώρα ωστόσο έχει αποθέματα χρυσού. Το ίδιο και η Ελλάς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πωλήθηκε χρυσός. Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες αναλυτικότερα αλλού, αλλά για τη δική σου την περίπτωση έβαλα το ΡΙΖΟ για να μην έχουμε τις γνωστές χαχόλικες αντιδράσεις σου.
 

Επισκέπτης
link=topic=20036.msg269762#msg269762 date=1192619026]
οκ γράφει για την πώληση χρυσού δεν σημαίνει ότι ήταν και ο χρυσός που κάποτε υποτίθεται ότι αντιστοιχούσε η αξία του στο χρήμα που κυκλοφορεί μπορεί να ήταν κάποιες μετοχές στην θέση του χρυσού

Μπάρμπα, το χρήμα παγκοσμίως εδώ και δεκαετίες, έχει πάψει να αντιπροσωπεύει αποθέματα χρυσού. Αυτό ισχύει παγκοσμίως και είναι γνωστό σε όλους, εκτός από κάτι χαχολο-μουζίκους ή χασικλήδες ίσως.
Κάθε χώρα ωστόσο έχει αποθέματα χρυσού. Το ίδιο και η Ελλάς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πωλήθηκε χρυσός. Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες αναλυτικότερα αλλού, αλλά για τη δική σου την περίπτωση έβαλα το ΡΙΖΟ για να μην έχουμε τις γνωστές χαχόλικες αντιδράσεις σου.
λάκη έχω μια γατούλα και έχει πέτρα στα δόντια να την φέρω για ένα καθάρισμα?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom