Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Κάνουν full τα κορίτσια ?
Η Νίκη ναι. Η άλλη δεν ξέρω. Φαντάζομαι ναι
Κάνουν full τα κορίτσια ?
καλα στο osmosemassage τι τους κανατε και εφυγαν τρεχοντας απο την Θεσσαλονικη?
Συναγωνιστες να σας ρωτησω, εχει παρει κανεις την Μαριαννα τη Ρωσιδουλα απο το εν λογω ιδρυμα? Ψηνομαι να δοκιμασω! Εκτος απο μασαζ υπαρχει και σεξ στο προγραμμα?
Καλησπέρα,
επικοινώνησα με το εν λόγω κατάστημα για να δω τι διαθεσιμότητα υπάρχει. Προσωπικά μου άρεσαν εμφανισιακά μόνο Νεφέλη και Νίκη. Ελπίζω και η Νεφέλη να προσφέρει καλές υπηρεσίες όπως περιέγραψε ο φίλος πιο πάνω για τη Νίκη. Είδωμεν
Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ δεν είχε έρθει Θεσσαλονίκη . Μόνη η Νίκη και η Νεφελη. Δεν ξέρω αν θα έρθει τώρα
Οχι φιλε μου, για Αθηνα με ενδιαφερει!
αναμενουμε τα νεωτερα απο το μετωποΝαι, έκανα. Εύκολη συνεννόηση, ακριβώς στην ώρα της. Πεντακάθαρη. Φιλική. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Εγώ έδωσα 100€ χωρίς παζάρια και χωρίς να έχουμε πει κάτι πριν. Πρόγραμμα κομπλέ, έπαιξε κ δονητής και ελεύθερο στοματικό, 69 κτλ. Όμως τονίζω πως δεν είναι ακριβώς το στυλ μου. Θα δοκιμάσω και με Νεφέλη κ θα δούμε.
Σε τηλεφωνικη επικοινωνια μου ειπαν πως αρχες Ιουλιου θα ερθει μια Ελενη κ σταδιακα κ δευτερη κοπελα
Απο αυτο το site ή παρομοιο μου ειχαν βγάλει το τηλεφωνο μου στα μανταλακια(telephonelist) κ γι αυτο το φοβαμαι. Kανε μια περιγραφη την κοπελα αν μπορεις. Εσυ γυμνος αυτη με μαγιο?Λοιπον παλικάρια, εγω κανοντας αναζητηση για πλακα για Nuru massage στην πόλη μας βρήκα αυτο : massage-thessaloniki.net , εκλεισα ραντεβου στον χωρο μου και ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα δωσω τσαμπα το 100Ε γιατι η κατασταση ειναι χαλια, Τεσπα χωρις πολλα πολλα, ηρθε μια κοπελα γυρω στα 35 με πολυ ωραιο σωμα με μια τσαντα με τα καταλληλα τζελ κτλ, και μου εκανε το καλυτερο μασαζ που εχω κανει ποτε. το μασαζ γινεται σωμα με σωμα μεχρι τελικης πτωσεως. Μπορει να μην ειχε σεξουαλικη πραξη οπως λεει αλλα το 100Ε για μενα αξιζει. Αυτο παντα ειναι για τα γουστα μου ;)