Ωχ αυτό δεν το θυμάμαι. Είναι επί της Όλγας στο αριστερό χέρι όπως κινούνται τα αυτοκίνητα. Η πρώτη οικοδομή μετά την ΚαλλιδοπούλουΚαλλιδοπούλου αριθμός.....?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασαζ με κοπελες με μεγαλο στηθος στη Θεσσαλονικη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα boobssucker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
POYTANIARIS 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ Εφυγαααααααααααααααα
Καλό βόλι νέε μουΕυχαριστώ Εφυγαααααααααααααααα
tongue_009
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μεγάλο στήθος.....την Δήμητρα-Έρικα ξεχάσατε να αναφέρετε.
Μάλλον θέλει φυσικό στήθος ο φίλτατοςΜεγάλο στήθος.....την Δήμητρα-Έρικα ξεχάσατε να αναφέρετε.
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 237
- Πόντοι
- 36
Eβίτα...Μαριάννα...Ανήκουν στην κατηγορία του θεματος ή όχι? Αν ναι...πως και μου διέφυγαν τόσο καιρό,τον μεγα βυζολάγνο?
Η Εβίτα είναι χοντρή αγαπητέ μου. Την άλλη, αν και πελάτης στο Βαρδάρη, δεν την έχω δειEβίτα...Μαριάννα...Ανήκουν στην κατηγορία του θεματος ή όχι? Αν ναι...πως και μου διέφυγαν τόσο καιρό,τον μεγα βυζολάγνο?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.965
- Πόντοι
- 22.785
Η Εβίτα είναι χοντρή αγαπητέ μου. Την άλλη, αν και πελάτης στο Βαρδάρη, δεν την έχω δει
καλημερα petraki......
ξερης κατι για ενα ρουμανακι 25 περιπου
bela τη λενε;;;
Καλημερα τρελιάρα.καλημερα petraki......
ξερης κατι για ενα ρουμανακι 25 περιπου
bela τη λενε;;;
Όχι δεν ξέρω, για δώσε φως
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.965
- Πόντοι
- 22.785
Δες π.μΚαλημερα τρελιάρα.
Όχι δεν ξέρω, για δώσε φως
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.965
- Πόντοι
- 22.785
amjik μου δινεις και μενα πληροφοριες σε παρακαλω?
μιλα με τον petrosyn. ;) ;)
χμ... υπαρχει αυτο το θεμα ακομα???
Το θεμα υπαρχει. Κοπελες με μεγαλο στηθος δεν υπαρχουν........
ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
debatelaw1
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
επαναφερω αυτο το θεμα για μας τους λάγνους, μπας και γνωριζει κανεις καμια καλη πληροφορια. προσωπικα εμεινα στα παλια και δεν εχω νεα ενημερωση, δηλαδη η τινα (πολυ μεγαλα , αλλα και πολλα κιλα) στης δημητρας αγ. παντων υπαρχει ακομη και με τι τιμες ? καμια πληροφορια ? κατιτις ?
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Να υποθέσουμε ότι, πριν πάρεις την βοήθεια του κοινού, έκανες την έρευνα σου χωρίς αποτέλεσμα; Δηλαδή πήρες τηλέφωνο ή πήγες στην Αγ. Πάντων και δεν μπόρεσες να βγάλεις άκρη. Σωστά;επαναφερω αυτο το θεμα για μας τους λάγνους, μπας και γνωριζει κανεις καμια καλη πληροφορια. προσωπικα εμεινα στα παλια και δεν εχω νεα ενημερωση, δηλαδη η τινα (πολυ μεγαλα , αλλα και πολλα κιλα) στης δημητρας αγ. παντων υπαρχει ακομη και με τι τιμες ? καμια πληροφορια ? κατιτις ?
Να υποθέσουμε ότι, πριν πάρεις την βοήθεια του κοινού, έκανες την έρευνα σου χωρίς αποτέλεσμα; Δηλαδή πήρες τηλέφωνο ή πήγες στην Αγ. Πάντων και δεν μπόρεσες να βγάλεις άκρη. Σωστά;
Επαναφερω κι εγω με την σειρα μου το θεμα , για αγιων παντων οποιος ξερει κατι ας ενημερωσει
debatelaw1
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
δηλαδη δεν υπαρχουν φιλοι του (πολυ) μεγαλου φυσικου στηθους, για να ενημερωσουν τους συναδελφους που εξαιτιας προσωπικων ζητηματων εχουν προσωρινα αφησει το αθλημα, αλλα επιθυμουν διακαως να επιστρεψουν ?
kokinoskoufitsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
[quote author=debate law link=topic=62047.msg5324445#msg5324445 date=1395397768]
δηλαδη δεν υπαρχουν φιλοι του (πολυ) μεγαλου φυσικου στηθους, για να ενημερωσουν τους συναδελφους που εξαιτιας προσωπικων ζητηματων εχουν προσωρινα αφησει το αθλημα, αλλα επιθυμουν διακαως να επιστρεψουν ?
[/quote] φιλοι του (πολυ) μεγαλου φυσικου στηθους υπαρχουν τετοιες κοπελες δεν υπαρχουν/δεν βρισκουμε παρολο που ψαχνουμε αρκετα χρονια πλην 1-2 σε μπουρδελα.Μονο Αθηνα ειδα φως..μεγαλο
[/quote] φιλοι του (πολυ) μεγαλου φυσικου στηθους υπαρχουν τετοιες κοπελες δεν υπαρχουν/δεν βρισκουμε παρολο που ψαχνουμε αρκετα χρονια πλην 1-2 σε μπουρδελα.Μονο Αθηνα ειδα φως..μεγαλο