heland13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα
Ξέρει κανείς τίποτα για την κυρία (για hotel)?
Αδελφε,υπαρχουν σχολια για τη λεγαμενη στο θρεντ των κολ γκιρλ θεσ/νικης,αλλα πισω.Καλησπέρα
Καμία άλλη για να μου έρθει στο ξενοδοχείο με κανένα 50άρι που να βλέπεται? Όσες έχω πάρει στην Θεσσαλονίκη κατά καιρούς είναι τελείως φόλες....
Καλημέρα φίλε.Χωρίς παρεξήγηση αλλά δυστυχώς και εδώ ισχύει τις περισσότερες φορές πως ότι πληρώνεις παίρνεις.Με 50 ευρώ λοιπόν δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτι που να σε ικανοποιεί.Για ξενοδοχείο μία καλή θα θέλει 100 σίγουρα.
Από ότι βλέπω έτσι είναι αλλά είναι too much φίλε...
Στην Αθήνα με 50-60 έρχονται σπίτι, σε μασαζάρουν, πολλές από αυτές τις πηδάς και κάθονται και 1 ωρίτσα. Δεν μιλάω βέβαια για μουνάρες ή κορμάρες, αλλά για γκόμενες που τουλάχιστον βλέπονται με normal σώμα και δεν είναι σαν τον κουασιμόδο...
Τελικά δεν με βλέπω να επενδύω στον αγοραίο έρωτα της Θεσσαλονίκης...
αν έχεις τηλέφνο κάποιας στην Αθήνα που με το παραπάνω ποσό προσφέρει τις αναφερόμενες υπηρεσίες στείλτο μου με π.μ ευχαριστώΑπό ότι βλέπω έτσι είναι αλλά είναι too much φίλε...
Στην Αθήνα με 50-60 έρχονται σπίτι, σε μασαζάρουν, πολλές από αυτές τις πηδάς και κάθονται και 1 ωρίτσα. Δεν μιλάω βέβαια για μουνάρες ή κορμάρες, αλλά για γκόμενες που τουλάχιστον βλέπονται με normal σώμα και δεν είναι σαν τον κουασιμόδο...
Τελικά δεν με βλέπω να επενδύω στον αγοραίο έρωτα της Θεσσαλονίκης...
αν έχεις τηλέφνο κάποιας στην Αθήνα που με το παραπάνω ποσό προσφέρει τις αναφερόμενες υπηρεσίες στείλτο μου με π.μ ευχαριστώ
βγαλε ακρη.200 0νοματα εχει με ενα απλο google
Παίδες εδώ;!;! Ξέρουμε κάτι;!;!
https://k a n e s e x.com/erotikes-ypiresies/masaz/masaz-sto-xoro-soy_i142598
Αυτή είναι η Ψάλτη?