Νέα

Μασατζίδικα που γαμάς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Μηνύματα
4.076
Κριτικές
37
Like
20.063
Πόντοι
12.896
Πέρασμα από Σουλίου 4. Άσχημα τα νέα από το μέτωπο καθώς η ναυαρχίδα του μαγαζιού Βικτωρία αποχώρησε οριστικά. Παρούσες ήταν η Ελένη η ψηλή και δύο καινούριες ψιλομπάζα που ούτε καν συγκράτησα τα ονόματα. Η Εύα επίσης απούσα. Η δεύτερη κατραπακιά σκάει όταν με ενημερώνουν πως το μαγαζί αποφάσισε να αυξήσει τον τιμοκατάλογο στα 70€ το μισάωρο και 100€ την ώρα.
Έφυγα απογοητευμένος και πιστέυω μόνο η Εύα αξίζει πλέον από εκεί η οποία είναι δύσκολο να την πετύχεις... Αν κανείς εντοπίσει την βυζαρού Βικτωρία ας ενημερώσει παρακαλώ.
re δεν παμε καλα,εχετε τρελαθει τελειως????????
 

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Μηνύματα
5.249
Κριτικές
110
Like
17.720
Πόντοι
20.686
Καλημέρα. Ενημερωση της παρελθούσης ημερας. Δηλ Δευτέρας 18.09.2023 το απογευμα.

-Συγγρού 40-42 (3ος όροφος).
Οπως πηγα να μπω, εβγαινε ενας παππούς. Μου ανοιξε η Αλέσια (προφανως συνοδευσε τον παππου στη θυρα). Περασα αριστερα. Στο γραφειο καθοταν το bulldog η φίλη σας, η οποια κοιταζε κατι χαρτια. Mου εριξε αναγνωριστικο βλεμμα και με ρωταει: "πρωτη φορά ερχεστε εδω;". Ναι, απαντώ. Μου λεει: "Κοιτάξτε, ειναι 2 κοπελες ελευθερες τωρα. 60€ τα 30λ, 80€ τα 60λ και το body to body 100€/120€" (δεν θυμαμαι τιμη στο b2body). Πρωτη βγηκε παλι η γιαγια ΑΛΕΣΙΑ. Ειπε ονομα και κανω φουλ προγραμμα. Τα μπουτια της ειναι διπλασια απο τα δικά μου... Μετα ηρθε η ΕΛΕΝΗ (γνωστη Λευκορωσσιδα καστανομαλλα μιλφ 45 ετων. Με OWO & COB/CIM). Η οποια αρχισε γλύκες να περασω. Εκει η χοντρη με ρωτησε με ποια θα μπω και αφού με ειδε αρκετα σκεπτικο για Ελενα, αρχισε τις γνωστες γκριμάτσες. Δηλ καταλαβε οτι δεν θα μπω (η Ελενη για μενα ειναι 3η επιλογη μην φυγεις απρακτος, αν και δεν κλαις τα χρηματα). Παροτι ως τοτε φερθηκα διπλωματικά, ρωτησα αν εχει αλλες κοπελες που θα βγουν αργοτερα. Φυσικα απηντησε ενα ξερο ΟΧΙ. Παραλληλα με ειρωνευοταν στα ρωσσικα με την Ελένη (τι πρωτότυπο;). Με σταμπαρε τωρα φατσικά και αν ξαναπαω συντομα, θα μου πει: "δεν εχω καμια διαθεσιμη".
***Εχω ξανασυναντησει τετοιες τσατσαδες σε οικους, οποτε δεν με ξενιζει η συμπεριφορα της. Ουτε σκοπευω προσεχώς να ξαναπατησω στο μαγαζι. Σκοτίστηκαν κι αυτες.

-Συγγρού 108: ΚΛΕΙΣΤΟ


-Λαγουμιτζή 23.
Εδω 5 εργαζομενες. Διαθεσιμες οι ΓΙΑΝΝΑ (μιλφ μαυρομαλλα με OWO, COB), ΑΝΤΖΕΛΑ (νεαρή μαυρομαλλα 23-24 ετων σε απλο προγραμμα) & ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (μιλφ μαυρομαλλα). Σε δωματια η ΑΓΑΠΗ & η ΤΖΙΑΝΝΑ.
---------
Μιας και εχει γινει λόγος για την ΑΝΤΖΕΛΑ και τους επαίνους που γραφθηκαν απο ειδήμονες, η κοπελα αυτη δεν ειναι τοσο φρεσκια και απειρη όσο την παρουσιαζουν κάποιοι. Εχει δουλεψει καμποσο καιρο (απο τελη 2022), με το ιδιο ονομα, στον οικο επί Φυλής 74: στη δεξια θύρα του υπογείου στη β' βάρδια. Εκει βεβαια εκανε αυστηρα αποστειρωμένο προγραμμα. Ουτε δαχτυλα, ουτε γλειφομούνι, ουτε πεταχτα φιλιά στο στόμα. Φυσικά ενας εμπειρος, μολις ακουσει ή διαβάσει το πρόγραμμα, καταλαβαινει αμεσως οτι θα δούλευε πρότερα σε στουντιο ή μασαζ. Ουτε φυσικά ειναι κακό η θητεία στον οικο, ούτε οσοι τους επισκεοτομαστε ζημιωθηκαμε. Αλλωστε κάμποσες κοπελες ξεκινησαν απο οικους και μετεβησαν σε στουντιο ή γραφεια. Ή νομίζετε ολα τα city tour εγιναν ct χωρις προεργασια; Το λέγω αυτο προς τους "αξιόπιστους" που δηθεν βδελύσσονται τις κοπελες των οικων ως "ξεπέτες", αλλά αμα λαχει καμια τετοια ως φθηνη κρυφοβιζιτού δεν θα πουν οχι.

Και μην μου πείτε οτι δεν ξερω τι μου γίνεται;
Πολλές οι συμπτώσεις για την Αντζελα: ιδιο προσωπο κατα 99% κατ'εμέ (περιμενω διαψευση), ιδιο σωμα, ελαχιστα ελληνικα-αγγλικα, ιδια καταγωγη (Ρουμανα δηλωνει), ιδιο πρόγραμα και φυσικα τα δυο χαρακτηριστικά που αποκρυπτονται επιμελώς σε διαθεσιμες φωτο και περιγραφες: ενα μεγαλο σε δεξι μπουτι και οι χαρακτηριστικες καρδουλες-λουλουδακια στην αριστερη κλειδα.
-Τα εχει επισημανει αυτα εδω κανένας με λεπτομέρειες, όπως εγω; Τραβηξτε στο Φ74 να δειτε το φαντασμα της, εκτος και ειναι δισυποστατη ("Λειπει", θα ακουσετε).
ΔΕΝ αντιλέγω οτι η Αντζελα ειναι ομορφη κοπελα με οπλα τη νεοτητα και τα στητα οπίσθια, αλλά με απλό προγραμμα δεν ξερω ποσοι θα παρουν. Σιγουρα οσοι δεν εχουν απαιτησεις και ειναι ολο γουτσου-γουτσου και θωπείες θα πανε, οπως και οι φανατικοι θαυμαστες της απο Φυλής 74 (τους συμφερει εδω 1 ωρα με 80€, αντι 120€ πανω). Τωρα οσοι έγκριτοι λετε και ξαναλετε οτι κακώς δεν κανει CIM & anal, ζητηστε να τα δωσει κρυφα σε εσας (δηλ στο παρεάκι), ωστε να τη δοξαζετε ξανά.

Και για να ληξει το θεμα, η ΑΝΤΖΕΛΑ δουλεψε τελη Ιουλιου στο Συγγρου 40-42, για λιγες μερες, και μετα συνεχιζε εν Φυλής 74. Μαζι της ειχε δουλεψει στο Σ40-42 και μια αλλη ομορφη κατσαρομαλλα πιτσιρικα ονοματι ΤΑΤΙΑΝΑ, στην οποια δεν αρεσε η δουλεια και σταματησε γρηγορα. Οπως τοσες και τοσες (δες εσχάτως μια Αθηνά εδω). Πέσατε απο τα συννεφα;

-Ερωτηση: γιατι δεν τα εγραψα στο οικείο νήμα; 1ον) μόνο στο τρεχον νημα γραφω και αυστηρα ενημερωσεις, εστω και σπανια. 2ο) στο νημα μόνο ανοησίες διαβαζω οταν μπω. Αυτα μου προκαλούν αναγούλα. Αλλωστε ολοι οι παλιοι σοβαροι ενημερωτες απέχουν πλεον.
--------

-Αμβροσίου Σφραντζή 7 (Delight, 4ος όροφος).
Κατασκότεινο σαλόνι και μικρο, σαν σαλονακι μικρου ιατρείου. Το γνωσρο προγραμμα (60€ τα 30λ, 80€ τα 45 κλπ). Ευγενεσταση η υπητετρια. Εργαζοταν η ΣΟΦΙΑ & η ΒΑΝΕΣΣΑ (αυτη δουλευε στο Σφραντζή 4. Την γνωριζετε αρκετοί). Αμφοτερες ομως στα δωματια και θα αργουσαν να βγουν, οποτε εφυγα. Το τηλεφωνο ειναι σε καρτα-μπρελόκ. Διακριτικο, δηλ μονο αριθμος.


-Σφραντζή 2 (Nirvana, 2ος οροφος).
Ειναι ενα μικρο κτηριο μεταξυ Συυγρου και Καλιρρόης. Μπροστα στη Σφραντζή. 24ωρου βασεως η μουσικη εξω απο την κινηση. Μεσα ειναι οκ απο ηχομονωση. Μπηκα παρεα με κατι μαντραχαλους, οι οποιοι ετρεξαν απο τις σκαλες. Μας ανοιξε η Τζωρτζίνα και με εβαλε να καθισω χωριστά, αφου τραβηκε προχειρο παραβάν. Κι εδω σκοτεινο το σαλονι. Μου ειπε οτι εχει 7 εργαζομενες, αλλά ειναι ολες σε δωματια… Οι δε τυποι ειχαν ραντεβου. Οποτε μου ειπε να περασω αργοτερα ή να καλεσω τηλεφωνικα. Η Νανσυ θα απουσιαζει ολη τη βδομαδα. Ειλικρινα δεν περιμενα να ειναι ολες πιασμενες. Μπραβο στη Τζωρτζινα για τη διακριτικοτητα και τις επεξηγησεις!

***η οδός Φραντζή οφειλει την ονομασια στον Αμβρόσιο Φραντζή, που ηταν κληρικος, αγωνιστης και ιστορικος της επαναστασης του 1821. Συνεργατης του Κολοκοτρώνη. Καταγοταν απο ενα χωριο των Καλαβρυτων, αλλά επικαλεφθηκε οτι ειχε κοινες ριζες με τους Φραντζήδες του Βυζαντίου. Δεν ισχυει. Ο Γεωργιος Σφραντζής ηταν ιστορικός της Αλώσεως του 1453. Οσοι επεζησαν απο την οικογένειά του, κατεφυγαν στην Ιταλία. Οι πηγες και τα σχετικα κειμενα της εποχης σημειωνουν το επιθετο Σφραντζής, κι οχι Φραντζής. Θα εξηγησω αλλη φορά τους λόγους επικρατησης. Γι'αυτο ακολουθω την ορθή γραφη, δηλ Σφραντζή.


-Καλιρρόης 48 (Sentral Spa, 1ος όροφος).
Εχει γινει ανακαινιση στο μαγαζι, αν και στον κοινοχρηστο διαδρομο του οροφου, εξω απο την πορτα, υπαρχουν 5-6 δοχεια 15λιτρα με χρωμα βιβεχρωμ.
Η ευγενικη τσατσα με περασε στο παλιο σαλονι, που τωρα εχει γινει δωματιο. Πληρης ανακαινιση. Καθισα στον καναπεδακο. Παρηλασαν οι ΡΟΥΛΑ (γνωστή γκιλφ με ξανθα μαλλια, για οσους θελουν πολυ ωριμες κλπ γουστα. Απο ομορφια σκίζει...), ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ (αδυνατη σχετικα καλη εμφανισιακα), ΜΑΡΙΑΝΝΑ (νταρντανα ξανθια) & ΜΑΡΙΑ (αδυνατη μιλφ μελαχρινη).
Το γνωστο προγραμμα: 60€ τα 30λ κλπ κλπ. Καποιες κανουν και πρωκτικο με +20€.

ΥΓ τα 2 μασατζιδικα της Σφραντζή και το Καλιρρόης 48 ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους με τα ποδια. Το 38 οχι. Ειναι πιο κοντα με το Σ40-42. Αυτα για οσους σκοπευουν να τα επισκεφθούν ολα. Θελει να αφιερωσετε χρόνο

ΦΩΤΟ: το Εθνικο Μουσείο Συγχρονης Τεχνης. Ναι μεν ξεκινησε λειτουργια το 2000, αλλά απο το 2016 στεγαζεται μόνιμα στο πρωην εργοστασια της Ζυθοποιΐας ΦΙΞ στη Λ.Συγγρού. Μεταξυ των Βαυαρών τεχνιτών που εφερε ο Οθωνας το 1833 ηταν και ο μεταλειολογος Γεωργιος Φιξ (Fuchs). Κατοικουσε στο σημερινο Ν.Ηρακλειο. Το 1858 ηρθε απο το Μοναχο η υιος του Ιωαννης να τον επισκεφθει και τον βρηκε δολοφονημενο (τον πατερα του). Παρα ταυτα, ο Ιωαννης δεν εφυγε απο την Ελλαδα. Ιδρυσε μια μικρη ζυθοποιϊα και αργοτερα επεκτησε φημη. Ανοιξε το 1870 μια μικρη μπυραρια στις πλαγιες του Αρδηττού, την οποια ονομασε ΜΕΤΣ (η νυν περιοχη λεμε). Ο υιος του Καρολος μεταφερε το εργοστασιο σε εκταση στη Λ.Συγγρου οπου μεγαλουργησαν για δεκαετιες. Γι'αυτο λεγεται ΦΙΞ το σημειο εκει. Ψιλά γραμματα για οσους χλευάζουν τους Αθηναιογράφους.
20230918_162902.jpg
Στο Καλλιρρόης 48 τα χαρακτηριστικά μεταξύ Κλαουντιας και Μαριάννας ταγραψες ανάποδα μάλλον...
 

tribal

Μέγας
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Μηνύματα
257
Κριτικές
39
Like
1.674
Πόντοι
3.990
Καλημέρα. Ενημερωση της παρελθούσης ημερας. Δηλ Δευτέρας 18.09.2023 το απογευμα.

-Συγγρού 40-42 (3ος όροφος).
Οπως πηγα να μπω, εβγαινε ενας παππούς. Μου ανοιξε η Αλέσια (προφανως συνοδευσε τον παππου στη θυρα). Περασα αριστερα. Στο γραφειο καθοταν το bulldog η φίλη σας, η οποια κοιταζε κατι χαρτια. Mου εριξε αναγνωριστικο βλεμμα και με ρωταει: "πρωτη φορά ερχεστε εδω;". Ναι, απαντώ. Μου λεει: "Κοιτάξτε, ειναι 2 κοπελες ελευθερες τωρα. 60€ τα 30λ, 80€ τα 60λ και το body to body 100€/120€" (δεν θυμαμαι τιμη στο b2body). Πρωτη βγηκε παλι η γιαγια ΑΛΕΣΙΑ. Ειπε ονομα και κανω φουλ προγραμμα. Τα μπουτια της ειναι διπλασια απο τα δικά μου... Μετα ηρθε η ΕΛΕΝΗ (γνωστη Λευκορωσσιδα καστανομαλλα μιλφ 45 ετων. Με OWO & COB/CIM). Η οποια αρχισε γλύκες να περασω. Εκει η χοντρη με ρωτησε με ποια θα μπω και αφού με ειδε αρκετα σκεπτικο για Ελενα, αρχισε τις γνωστες γκριμάτσες. Δηλ καταλαβε οτι δεν θα μπω (η Ελενη για μενα ειναι 3η επιλογη μην φυγεις απρακτος, αν και δεν κλαις τα χρηματα). Παροτι ως τοτε φερθηκα διπλωματικά, ρωτησα αν εχει αλλες κοπελες που θα βγουν αργοτερα. Φυσικα απηντησε ενα ξερο ΟΧΙ. Παραλληλα με ειρωνευοταν στα ρωσσικα με την Ελένη (τι πρωτότυπο;). Με σταμπαρε τωρα φατσικά και αν ξαναπαω συντομα, θα μου πει: "δεν εχω καμια διαθεσιμη".
***Εχω ξανασυναντησει τετοιες τσατσαδες σε οικους, οποτε δεν με ξενιζει η συμπεριφορα της. Ουτε σκοπευω προσεχώς να ξαναπατησω στο μαγαζι. Σκοτίστηκαν κι αυτες.

-Συγγρού 108: ΚΛΕΙΣΤΟ


-Λαγουμιτζή 23.
Εδω 5 εργαζομενες. Διαθεσιμες οι ΓΙΑΝΝΑ (μιλφ μαυρομαλλα με OWO, COB), ΑΝΤΖΕΛΑ (νεαρή μαυρομαλλα 23-24 ετων σε απλο προγραμμα) & ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (μιλφ μαυρομαλλα). Σε δωματια η ΑΓΑΠΗ & η ΤΖΙΑΝΝΑ.
---------
Μιας και εχει γινει λόγος για την ΑΝΤΖΕΛΑ και τους επαίνους που γραφθηκαν απο ειδήμονες, η κοπελα αυτη δεν ειναι τοσο φρεσκια και απειρη όσο την παρουσιαζουν κάποιοι. Εχει δουλεψει καμποσο καιρο (απο τελη 2022), με το ιδιο ονομα, στον οικο επί Φυλής 74: στη δεξια θύρα του υπογείου στη β' βάρδια. Εκει βεβαια εκανε αυστηρα αποστειρωμένο προγραμμα. Ουτε δαχτυλα, ουτε γλειφομούνι, ουτε πεταχτα φιλιά στο στόμα. Φυσικά ενας εμπειρος, μολις ακουσει ή διαβάσει το πρόγραμμα, καταλαβαινει αμεσως οτι θα δούλευε πρότερα σε στουντιο ή μασαζ. Ουτε φυσικά ειναι κακό η θητεία στον οικο, ούτε οσοι τους επισκεοτομαστε ζημιωθηκαμε. Αλλωστε κάμποσες κοπελες ξεκινησαν απο οικους και μετεβησαν σε στουντιο ή γραφεια. Ή νομίζετε ολα τα city tour εγιναν ct χωρις προεργασια; Το λέγω αυτο προς τους "αξιόπιστους" που δηθεν βδελύσσονται τις κοπελες των οικων ως "ξεπέτες", αλλά αμα λαχει καμια τετοια ως φθηνη κρυφοβιζιτού δεν θα πουν οχι.

Και μην μου πείτε οτι δεν ξερω τι μου γίνεται;
Πολλές οι συμπτώσεις για την Αντζελα: ιδιο προσωπο κατα 99% κατ'εμέ (περιμενω διαψευση), ιδιο σωμα, ελαχιστα ελληνικα-αγγλικα, ιδια καταγωγη (Ρουμανα δηλωνει), ιδιο πρόγραμα και φυσικα τα δυο χαρακτηριστικά που αποκρυπτονται επιμελώς σε διαθεσιμες φωτο και περιγραφες: ενα μεγαλο σε δεξι μπουτι και οι χαρακτηριστικες καρδουλες-λουλουδακια στην αριστερη κλειδα.
-Τα εχει επισημανει αυτα εδω κανένας με λεπτομέρειες, όπως εγω; Τραβηξτε στο Φ74 να δειτε το φαντασμα της, εκτος και ειναι δισυποστατη ("Λειπει", θα ακουσετε).
ΔΕΝ αντιλέγω οτι η Αντζελα ειναι ομορφη κοπελα με οπλα τη νεοτητα και τα στητα οπίσθια, αλλά με απλό προγραμμα δεν ξερω ποσοι θα παρουν. Σιγουρα οσοι δεν εχουν απαιτησεις και ειναι ολο γουτσου-γουτσου και θωπείες θα πανε, οπως και οι φανατικοι θαυμαστες της απο Φυλής 74 (τους συμφερει εδω 1 ωρα με 80€, αντι 120€ πανω). Τωρα οσοι έγκριτοι λετε και ξαναλετε οτι κακώς δεν κανει CIM & anal, ζητηστε να τα δωσει κρυφα σε εσας (δηλ στο παρεάκι), ωστε να τη δοξαζετε ξανά.

Και για να ληξει το θεμα, η ΑΝΤΖΕΛΑ δουλεψε τελη Ιουλιου στο Συγγρου 40-42, για λιγες μερες, και μετα συνεχιζε εν Φυλής 74. Μαζι της ειχε δουλεψει στο Σ40-42 και μια αλλη ομορφη κατσαρομαλλα πιτσιρικα ονοματι ΤΑΤΙΑΝΑ, στην οποια δεν αρεσε η δουλεια και σταματησε γρηγορα. Οπως τοσες και τοσες (δες εσχάτως μια Αθηνά εδω). Πέσατε απο τα συννεφα;

-Ερωτηση: γιατι δεν τα εγραψα στο οικείο νήμα; 1ον) μόνο στο τρεχον νημα γραφω και αυστηρα ενημερωσεις, εστω και σπανια. 2ο) στο νημα μόνο ανοησίες διαβαζω οταν μπω. Αυτα μου προκαλούν αναγούλα. Αλλωστε ολοι οι παλιοι σοβαροι ενημερωτες απέχουν πλεον.
--------

-Αμβροσίου Σφραντζή 7 (Delight, 4ος όροφος).
Κατασκότεινο σαλόνι και μικρο, σαν σαλονακι μικρου ιατρείου. Το γνωσρο προγραμμα (60€ τα 30λ, 80€ τα 45 κλπ). Ευγενεσταση η υπητετρια. Εργαζοταν η ΣΟΦΙΑ & η ΒΑΝΕΣΣΑ (αυτη δουλευε στο Σφραντζή 4. Την γνωριζετε αρκετοί). Αμφοτερες ομως στα δωματια και θα αργουσαν να βγουν, οποτε εφυγα. Το τηλεφωνο ειναι σε καρτα-μπρελόκ. Διακριτικο, δηλ μονο αριθμος.


-Σφραντζή 2 (Nirvana, 2ος οροφος).
Ειναι ενα μικρο κτηριο μεταξυ Συυγρου και Καλιρρόης. Μπροστα στη Σφραντζή. 24ωρου βασεως η μουσικη εξω απο την κινηση. Μεσα ειναι οκ απο ηχομονωση. Μπηκα παρεα με κατι μαντραχαλους, οι οποιοι ετρεξαν απο τις σκαλες. Μας ανοιξε η Τζωρτζίνα και με εβαλε να καθισω χωριστά, αφου τραβηκε προχειρο παραβάν. Κι εδω σκοτεινο το σαλονι. Μου ειπε οτι εχει 7 εργαζομενες, αλλά ειναι ολες σε δωματια… Οι δε τυποι ειχαν ραντεβου. Οποτε μου ειπε να περασω αργοτερα ή να καλεσω τηλεφωνικα. Η Νανσυ θα απουσιαζει ολη τη βδομαδα. Ειλικρινα δεν περιμενα να ειναι ολες πιασμενες. Μπραβο στη Τζωρτζινα για τη διακριτικοτητα και τις επεξηγησεις!

***η οδός Φραντζή οφειλει την ονομασια στον Αμβρόσιο Φραντζή, που ηταν κληρικος, αγωνιστης και ιστορικος της επαναστασης του 1821. Συνεργατης του Κολοκοτρώνη. Καταγοταν απο ενα χωριο των Καλαβρυτων, αλλά επικαλεφθηκε οτι ειχε κοινες ριζες με τους Φραντζήδες του Βυζαντίου. Δεν ισχυει. Ο Γεωργιος Σφραντζής ηταν ιστορικός της Αλώσεως του 1453. Οσοι επεζησαν απο την οικογένειά του, κατεφυγαν στην Ιταλία. Οι πηγες και τα σχετικα κειμενα της εποχης σημειωνουν το επιθετο Σφραντζής, κι οχι Φραντζής. Θα εξηγησω αλλη φορά τους λόγους επικρατησης. Γι'αυτο ακολουθω την ορθή γραφη, δηλ Σφραντζή.


-Καλιρρόης 48 (Sentral Spa, 1ος όροφος).
Εχει γινει ανακαινιση στο μαγαζι, αν και στον κοινοχρηστο διαδρομο του οροφου, εξω απο την πορτα, υπαρχουν 5-6 δοχεια 15λιτρα με χρωμα βιβεχρωμ.
Η ευγενικη τσατσα με περασε στο παλιο σαλονι, που τωρα εχει γινει δωματιο. Πληρης ανακαινιση. Καθισα στον καναπεδακο. Παρηλασαν οι ΡΟΥΛΑ (γνωστή γκιλφ με ξανθα μαλλια, για οσους θελουν πολυ ωριμες κλπ γουστα. Απο ομορφια σκίζει...), ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ (αδυνατη σχετικα καλη εμφανισιακα), ΜΑΡΙΑΝΝΑ (νταρντανα ξανθια) & ΜΑΡΙΑ (αδυνατη μιλφ μελαχρινη).
Το γνωστο προγραμμα: 60€ τα 30λ κλπ κλπ. Καποιες κανουν και πρωκτικο με +20€.

ΥΓ τα 2 μασατζιδικα της Σφραντζή και το Καλιρρόης 48 ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους με τα ποδια. Το 38 οχι. Ειναι πιο κοντα με το Σ40-42. Αυτα για οσους σκοπευουν να τα επισκεφθούν ολα. Θελει να αφιερωσετε χρόνο

ΦΩΤΟ: το Εθνικο Μουσείο Συγχρονης Τεχνης. Ναι μεν ξεκινησε λειτουργια το 2000, αλλά απο το 2016 στεγαζεται μόνιμα στο πρωην εργοστασια της Ζυθοποιΐας ΦΙΞ στη Λ.Συγγρού. Μεταξυ των Βαυαρών τεχνιτών που εφερε ο Οθωνας το 1833 ηταν και ο μεταλειολογος Γεωργιος Φιξ (Fuchs). Κατοικουσε στο σημερινο Ν.Ηρακλειο. Το 1858 ηρθε απο το Μοναχο η υιος του Ιωαννης να τον επισκεφθει και τον βρηκε δολοφονημενο (τον πατερα του). Παρα ταυτα, ο Ιωαννης δεν εφυγε απο την Ελλαδα. Ιδρυσε μια μικρη ζυθοποιϊα και αργοτερα επεκτησε φημη. Ανοιξε το 1870 μια μικρη μπυραρια στις πλαγιες του Αρδηττού, την οποια ονομασε ΜΕΤΣ (η νυν περιοχη λεμε). Ο υιος του Καρολος μεταφερε το εργοστασιο σε εκταση στη Λ.Συγγρου οπου μεγαλουργησαν για δεκαετιες. Γι'αυτο λεγεται ΦΙΞ το σημειο εκει. Ψιλά γραμματα για οσους χλευάζουν τους Αθηναιογράφους.
20230918_162902.jpg
Εξαιρετική ενημέρωση . Στο 40-42 έχει χαθεί η μπάλα με το βουνό στην πόρτα , η οποία κανει ότι της καπνίσει και παραφέρεται συνεχώς, το 108 προφανώς θα αλλάξει διεύθυνση;;;μάλλον , το Φ 7 δεν έχει κορίτσια , και όλη αυτή η κατάσταση έχει οδηγήσει το Νιρβάνα , το οποίο είναι πολύ οργανωμένο και με άψογη συμπεριφορά στον πελάτη να μην έχει κοπέλα ελεύθερη ούτε για δείγμα.
ετσι είναι τα πράγματα σε όλους τους τομείς . ο πελάτης αναζητά τις καλύτερες υπηρεσίες .
 

Jack Bing

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Μηνύματα
522
Like
921
Πόντοι
86
@Borghia21
Respeeeect!!!!!
Στο 48 βάλανε καμία ντουζιέρα στα δωματια η όχι; ...και απλώς ζητάνε έξτρα €; ήδη είχαν τσιμπήσει ... τουλάχιστον το ανακαίνισαν φαίνεται και δεν είναι στα παλιά του χάλια.

@konsolasg3
Αφού η Νάνσυ στα 60€ σου έκανε αυτά επίσης respeeect

Η Τορτζινα ανταγωνίζεται σε εμφάνιση το ρόστερ. Ε και από τη στιγμή που τους πελάτες τους νταχτιρντιζεις αυτοί έρχονται σαν τις μέλισσες, αφού είναι και ψιλομονοπωλειο.
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
20.959
Κριτικές
490
Like
36.545
Πόντοι
41.447
Εξαιρετικός ο Βοργίας!
Σχετικά με Άντζελα Λ23 που παλιά εργαζόταν Φυλής θύμαμσι όντως πως μέλος είχε ανεβάσει εδώ μέσα φωτό της αλλά με photoshop χωρις τα τατουάζ. ... Μαλιστα
 

jothnie

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2018
Μηνύματα
50
Like
34
Πόντοι
0
Καλημέρα. Ενημερωση της παρελθούσης ημερας. Δηλ Δευτέρας 18.09.2023 το απογευμα.

-Συγγρού 40-42 (3ος όροφος).
Οπως πηγα να μπω, εβγαινε ενας παππούς. Μου ανοιξε η Αλέσια (προφανως συνοδευσε τον παππου στη θυρα). Περασα αριστερα. Στο γραφειο καθοταν το bulldog η φίλη σας, η οποια κοιταζε κατι χαρτια. Mου εριξε αναγνωριστικο βλεμμα και με ρωταει: "πρωτη φορά ερχεστε εδω;". Ναι, απαντώ. Μου λεει: "Κοιτάξτε, ειναι 2 κοπελες ελευθερες τωρα. 60€ τα 30λ, 80€ τα 60λ και το body to body 100€/120€" (δεν θυμαμαι τιμη στο b2body). Πρωτη βγηκε παλι η γιαγια ΑΛΕΣΙΑ. Ειπε ονομα και κανω φουλ προγραμμα. Τα μπουτια της ειναι διπλασια απο τα δικά μου... Μετα ηρθε η ΕΛΕΝΗ (γνωστη Λευκορωσσιδα καστανομαλλα μιλφ 45 ετων. Με OWO & COB/CIM). Η οποια αρχισε γλύκες να περασω. Εκει η χοντρη με ρωτησε με ποια θα μπω και αφού με ειδε αρκετα σκεπτικο για Ελενα, αρχισε τις γνωστες γκριμάτσες. Δηλ καταλαβε οτι δεν θα μπω (η Ελενη για μενα ειναι 3η επιλογη μην φυγεις απρακτος, αν και δεν κλαις τα χρηματα). Παροτι ως τοτε φερθηκα διπλωματικά, ρωτησα αν εχει αλλες κοπελες που θα βγουν αργοτερα. Φυσικα απηντησε ενα ξερο ΟΧΙ. Παραλληλα με ειρωνευοταν στα ρωσσικα με την Ελένη (τι πρωτότυπο;). Με σταμπαρε τωρα φατσικά και αν ξαναπαω συντομα, θα μου πει: "δεν εχω καμια διαθεσιμη".
***Εχω ξανασυναντησει τετοιες τσατσαδες σε οικους, οποτε δεν με ξενιζει η συμπεριφορα της. Ουτε σκοπευω προσεχώς να ξαναπατησω στο μαγαζι. Σκοτίστηκαν κι αυτες.

-Συγγρού 108: ΚΛΕΙΣΤΟ


-Λαγουμιτζή 23.
Εδω 5 εργαζομενες. Διαθεσιμες οι ΓΙΑΝΝΑ (μιλφ μαυρομαλλα με OWO, COB), ΑΝΤΖΕΛΑ (νεαρή μαυρομαλλα 23-24 ετων σε απλο προγραμμα) & ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (μιλφ μαυρομαλλα). Σε δωματια η ΑΓΑΠΗ & η ΤΖΙΑΝΝΑ.
---------
Μιας και εχει γινει λόγος για την ΑΝΤΖΕΛΑ και τους επαίνους που γραφθηκαν απο ειδήμονες, η κοπελα αυτη δεν ειναι τοσο φρεσκια και απειρη όσο την παρουσιαζουν κάποιοι. Εχει δουλεψει καμποσο καιρο (απο τελη 2022), με το ιδιο ονομα, στον οικο επί Φυλής 74: στη δεξια θύρα του υπογείου στη β' βάρδια. Εκει βεβαια εκανε αυστηρα αποστειρωμένο προγραμμα. Ουτε δαχτυλα, ουτε γλειφομούνι, ουτε πεταχτα φιλιά στο στόμα. Φυσικά ενας εμπειρος, μολις ακουσει ή διαβάσει το πρόγραμμα, καταλαβαινει αμεσως οτι θα δούλευε πρότερα σε στουντιο ή μασαζ. Ουτε φυσικά ειναι κακό η θητεία στον οικο, ούτε οσοι τους επισκεοτομαστε ζημιωθηκαμε. Αλλωστε κάμποσες κοπελες ξεκινησαν απο οικους και μετεβησαν σε στουντιο ή γραφεια. Ή νομίζετε ολα τα city tour εγιναν ct χωρις προεργασια; Το λέγω αυτο προς τους "αξιόπιστους" που δηθεν βδελύσσονται τις κοπελες των οικων ως "ξεπέτες", αλλά αμα λαχει καμια τετοια ως φθηνη κρυφοβιζιτού δεν θα πουν οχι.

Και μην μου πείτε οτι δεν ξερω τι μου γίνεται;
Πολλές οι συμπτώσεις για την Αντζελα: ιδιο προσωπο κατα 99% κατ'εμέ (περιμενω διαψευση), ιδιο σωμα, ελαχιστα ελληνικα-αγγλικα, ιδια καταγωγη (Ρουμανα δηλωνει), ιδιο πρόγραμα και φυσικα τα δυο χαρακτηριστικά που αποκρυπτονται επιμελώς σε διαθεσιμες φωτο και περιγραφες: ενα μεγαλο σε δεξι μπουτι και οι χαρακτηριστικες καρδουλες-λουλουδακια στην αριστερη κλειδα.
-Τα εχει επισημανει αυτα εδω κανένας με λεπτομέρειες, όπως εγω; Τραβηξτε στο Φ74 να δειτε το φαντασμα της, εκτος και ειναι δισυποστατη ("Λειπει", θα ακουσετε).
ΔΕΝ αντιλέγω οτι η Αντζελα ειναι ομορφη κοπελα με οπλα τη νεοτητα και τα στητα οπίσθια, αλλά με απλό προγραμμα δεν ξερω ποσοι θα παρουν. Σιγουρα οσοι δεν εχουν απαιτησεις και ειναι ολο γουτσου-γουτσου και θωπείες θα πανε, οπως και οι φανατικοι θαυμαστες της απο Φυλής 74 (τους συμφερει εδω 1 ωρα με 80€, αντι 120€ πανω). Τωρα οσοι έγκριτοι λετε και ξαναλετε οτι κακώς δεν κανει CIM & anal, ζητηστε να τα δωσει κρυφα σε εσας (δηλ στο παρεάκι), ωστε να τη δοξαζετε ξανά.

Και για να ληξει το θεμα, η ΑΝΤΖΕΛΑ δουλεψε τελη Ιουλιου στο Συγγρου 40-42, για λιγες μερες, και μετα συνεχιζε εν Φυλής 74. Μαζι της ειχε δουλεψει στο Σ40-42 και μια αλλη ομορφη κατσαρομαλλα πιτσιρικα ονοματι ΤΑΤΙΑΝΑ, στην οποια δεν αρεσε η δουλεια και σταματησε γρηγορα. Οπως τοσες και τοσες (δες εσχάτως μια Αθηνά εδω). Πέσατε απο τα συννεφα;

-Ερωτηση: γιατι δεν τα εγραψα στο οικείο νήμα; 1ον) μόνο στο τρεχον νημα γραφω και αυστηρα ενημερωσεις, εστω και σπανια. 2ο) στο νημα μόνο ανοησίες διαβαζω οταν μπω. Αυτα μου προκαλούν αναγούλα. Αλλωστε ολοι οι παλιοι σοβαροι ενημερωτες απέχουν πλεον.
--------

-Αμβροσίου Σφραντζή 7 (Delight, 4ος όροφος).
Κατασκότεινο σαλόνι και μικρο, σαν σαλονακι μικρου ιατρείου. Το γνωσρο προγραμμα (60€ τα 30λ, 80€ τα 45 κλπ). Ευγενεσταση η υπητετρια. Εργαζοταν η ΣΟΦΙΑ & η ΒΑΝΕΣΣΑ (αυτη δουλευε στο Σφραντζή 4. Την γνωριζετε αρκετοί). Αμφοτερες ομως στα δωματια και θα αργουσαν να βγουν, οποτε εφυγα. Το τηλεφωνο ειναι σε καρτα-μπρελόκ. Διακριτικο, δηλ μονο αριθμος.


-Σφραντζή 2 (Nirvana, 2ος οροφος).
Ειναι ενα μικρο κτηριο μεταξυ Συυγρου και Καλιρρόης. Μπροστα στη Σφραντζή. 24ωρου βασεως η μουσικη εξω απο την κινηση. Μεσα ειναι οκ απο ηχομονωση. Μπηκα παρεα με κατι μαντραχαλους, οι οποιοι ετρεξαν απο τις σκαλες. Μας ανοιξε η Τζωρτζίνα και με εβαλε να καθισω χωριστά, αφου τραβηκε προχειρο παραβάν. Κι εδω σκοτεινο το σαλονι. Μου ειπε οτι εχει 7 εργαζομενες, αλλά ειναι ολες σε δωματια… Οι δε τυποι ειχαν ραντεβου. Οποτε μου ειπε να περασω αργοτερα ή να καλεσω τηλεφωνικα. Η Νανσυ θα απουσιαζει ολη τη βδομαδα. Ειλικρινα δεν περιμενα να ειναι ολες πιασμενες. Μπραβο στη Τζωρτζινα για τη διακριτικοτητα και τις επεξηγησεις!

***η οδός Φραντζή οφειλει την ονομασια στον Αμβρόσιο Φραντζή, που ηταν κληρικος, αγωνιστης και ιστορικος της επαναστασης του 1821. Συνεργατης του Κολοκοτρώνη. Καταγοταν απο ενα χωριο των Καλαβρυτων, αλλά επικαλεφθηκε οτι ειχε κοινες ριζες με τους Φραντζήδες του Βυζαντίου. Δεν ισχυει. Ο Γεωργιος Σφραντζής ηταν ιστορικός της Αλώσεως του 1453. Οσοι επεζησαν απο την οικογένειά του, κατεφυγαν στην Ιταλία. Οι πηγες και τα σχετικα κειμενα της εποχης σημειωνουν το επιθετο Σφραντζής, κι οχι Φραντζής. Θα εξηγησω αλλη φορά τους λόγους επικρατησης. Γι'αυτο ακολουθω την ορθή γραφη, δηλ Σφραντζή.


-Καλιρρόης 48 (Sentral Spa, 1ος όροφος).
Εχει γινει ανακαινιση στο μαγαζι, αν και στον κοινοχρηστο διαδρομο του οροφου, εξω απο την πορτα, υπαρχουν 5-6 δοχεια 15λιτρα με χρωμα βιβεχρωμ.
Η ευγενικη τσατσα με περασε στο παλιο σαλονι, που τωρα εχει γινει δωματιο. Πληρης ανακαινιση. Καθισα στον καναπεδακο. Παρηλασαν οι ΡΟΥΛΑ (γνωστή γκιλφ με ξανθα μαλλια, για οσους θελουν πολυ ωριμες κλπ γουστα. Απο ομορφια σκίζει...), ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ (αδυνατη σχετικα καλη εμφανισιακα), ΜΑΡΙΑΝΝΑ (νταρντανα ξανθια) & ΜΑΡΙΑ (αδυνατη μιλφ μελαχρινη).
Το γνωστο προγραμμα: 60€ τα 30λ κλπ κλπ. Καποιες κανουν και πρωκτικο με +20€.

ΥΓ τα 2 μασατζιδικα της Σφραντζή και το Καλιρρόης 48 ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους με τα ποδια. Το 38 οχι. Ειναι πιο κοντα με το Σ40-42. Αυτα για οσους σκοπευουν να τα επισκεφθούν ολα. Θελει να αφιερωσετε χρόνο

ΦΩΤΟ: το Εθνικο Μουσείο Συγχρονης Τεχνης. Ναι μεν ξεκινησε λειτουργια το 2000, αλλά απο το 2016 στεγαζεται μόνιμα στο πρωην εργοστασια της Ζυθοποιΐας ΦΙΞ στη Λ.Συγγρού. Μεταξυ των Βαυαρών τεχνιτών που εφερε ο Οθωνας το 1833 ηταν και ο μεταλειολογος Γεωργιος Φιξ (Fuchs). Κατοικουσε στο σημερινο Ν.Ηρακλειο. Το 1858 ηρθε απο το Μοναχο η υιος του Ιωαννης να τον επισκεφθει και τον βρηκε δολοφονημενο (τον πατερα του). Παρα ταυτα, ο Ιωαννης δεν εφυγε απο την Ελλαδα. Ιδρυσε μια μικρη ζυθοποιϊα και αργοτερα επεκτησε φημη. Ανοιξε το 1870 μια μικρη μπυραρια στις πλαγιες του Αρδηττού, την οποια ονομασε ΜΕΤΣ (η νυν περιοχη λεμε). Ο υιος του Καρολος μεταφερε το εργοστασιο σε εκταση στη Λ.Συγγρου οπου μεγαλουργησαν για δεκαετιες. Γι'αυτο λεγεται ΦΙΞ το σημειο εκει. Ψιλά γραμματα για οσους χλευάζουν τους Αθηναιογράφους.
20230918_162902.jpg
Στο Nirvana έχω αρκετή εμπειρία, μια φορά έχω φάει φόλα από μία με αδύνατο σώμα και πολύ σγουρά μαλλιά, δεν θυμάμαι όνομα. Ότι έχει από Βενεζουέλα και Κολομβία τα έχω δοκιμάσει είναι πολύ καλές...
 

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
984
Κριτικές
12
Like
1.585
Πόντοι
5.965

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
197
Κριτικές
56
Like
11.230
Πόντοι
18.036
@baroc
Για να το λέτε, ετσι θα ειναι και μπερδεψα τη σειρά. Ευχαριστώ για την επισήμανση. Ξεχασα να αναφερω οτι η πιο εμφανίσιμη όλων (δηλ Μαριαννα) παρουσιάστηκε με διαθεση προσωπου τερμα στη βαρεμάρα. Η περιπτωση που σου λεει η ιδια μην περασεις μαζί της.

@tribal
Στο Συγγρού 40-42 δεν ξέρω γιατι φερεται ετσι η Μαργαρίτα. Ενω στην αρχή μου μιλούσε νορμάλ, μετα κατέβασε τα μουτρα στο πατωμα (που ήμουν διστακτικός με Ελενα). Ουτε παραφέρθηκε ενώπιόν μου, πέραν της γνωστής ειρωνείας. Μπορει να μην ειχε πολλές εργαζομενες συνολικα. Προφανώς θέλει ευκολα πελατάκια. Να τα βρει αλλού. Ξεχασα να αναφερω οτι ηταν κλειστή η πόρτα στο 2ο σαλονι (αυτο που εχει εξωπορτα). Αρα καποιος περιμενε για ραντεβού. ***Σε όποιον του κόβει και δεν καταπίνει προπαγάνδα, θα γευτεί αλλού μέλι, αν ψαξει σωστα παντα.
-το Σ 108 προφανως αλλαξε στεγη.
-το Σφραντζή 7 μονο με δυο εργαζομενες και ευγενικη υπηρετρια, αρα με σταθερούς και καλούς πελατες. ***το Σφραντζή 2 προφανως ειναι το πλεον οργανωμενο, απο τον τροπο που μου μιλησαν ως παντελώς αγνωστος εκεί.
Δυστυχώς τις επομενες ημερες δεν ειχα χρόνο να περασω στα λοιπα μασαζ να κρινω αντιμετωπιση και διαθεσιμο ροστερ. Απ'οσα ειδα, το Nirvana ειμαι μακράν το καλυτερο, ως προς την εξυπηρέτηση στον πελάτη.

@Jack Bing
Εγραψα για ανακαινισμενους χώρους. Οίκοθεν νοείται οτι υπαρχει κανουρια ντουζιερα στο δωματιο με συρομενη πόρτα και παρκέ πάτωμα. Τα είδα.
Αν ρωτάς εμενα για Τζωρτζίνα, δεν μου εκανε κοπλιμεντα. Ουτε θα περναγα μαζι της.

@Zero
Οι φωτο με την Αλβανούλα, που ειδα εγω τουλαχιστον, δεν εχουν σβησμενο τατουαζ (δηλ επεξεργασμενες), γιατι θελει ειδικο προγραμμα τουτο στον ΗΥ να μην φαινεται. Ειναι τραβηγμενες σε αλλη λήψη. Δηλ φαινεται το αριστερο μπουτι (οχι το δεξί). Ή εχουνν κοπεί πολύ τα περιθώρια. Στην ουσια για να μην φαινονται τα τατουάζ.

@xagnostos
Σας ευχαριστώ. Ανακοινώθηκε τότε στο Σ40-42 μόνο body to body στα 100€. Το nuru όχι. Σίγουρο. Παντως σε αυτο το μαγαζι καμιά δεν ξερει να κανει μασάζ.


ΥΓ επειδη καποιοι ρωτούν και ξαναρωτούν για τα τηλέφωνα των μαγαζιών, -τα οποια μπορούν να βρουν με λεξεις/κλειδια στο google-, στην κατωθι φωτο οι καρτες 4 γνωστών μασαζερι.
Αριστερα του Nirvana (εχει και site). Απο κατω το Σφραντζή 7 με το μπρελοκ και το σημα του σουπερ μαρκετ (εξυπνο τρικ).
Πανω δεξια το πολυδιαφημισμένο Λαγουμιτζή 23, το οποίο καποιος αγράμματος πληκτρολόγησε ως Λαγουμιτζί. Υπάρχει αλλη μια λευκη καρτα με το ονομα της κ.Σοφιας και άλλο ενα κινητο (οχι προσωπικο της) του μαγαζιού. Πεντε αριθμοί. Φυσικα αν η γυναικα καποιου θαμώνα κινειται συχνά στην περιοχη και βρει την καρτα, ισως υποπτευθεί διοτι μαγαζια με τετοια ανταλλακτικά ειναι στα τελευταια νουμερα της οδού Σφραντζή.
Τα αλλα τηλεφωνα του Σ40-42 ειναι σημειωμένα στην αποδειξη του καφέ, διοτι αναγραφονται στο πισω μερος της ανω καρτας. Ιδιος ομιλος. Δεν ειχα 2η καρτα.
20230920_095912.jpg
 
Τελευταία τροποποίηση:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
4.392
Κριτικές
8
Like
11.152
Πόντοι
3.786
Είναι στο Λέλας με το όνομα Λίζα αυτή που ψάχνεις
Σε ευχαριστώ πολύ μύστη μου, απάνω που τα είχα βάζει μαύρα μου έφτιαξες το κέφι.
Πού βρίσκεται αυτό το Λέλας; Μπορούμε να δούμε online πότε δουλεύει η Λίζα - Βικτώρια;
 

Evalady

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Μηνύματα
2
Like
10
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ πολύ μύστη μου, απάνω που τα είχα βάζει μαύρα μου έφτιαξες το κέφι.
Πού βρίσκεται αυτό το Λέλας; Μπορούμε να δούμε online πότε δουλεύει η Λίζα - Βικτώρια;
Kalispera ,,,ευα η γνωστη και μη εξαιρετεα,,
 
  • Like
Αντιδράσεις: antep

Evalady

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Μηνύματα
2
Like
10
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ πολύ μύστη μου, απάνω που τα είχα βάζει μαύρα μου έφτιαξες το κέφι.
Πού βρίσκεται αυτό το Λέλας; Μπορούμε να δούμε online πότε δουλεύει η Λίζα - Βικτώρια;
Εδω ειμαι,, και σας περιμενω στη Σουλιου
 

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Μηνύματα
1.034
Κριτικές
5
Like
3.210
Πόντοι
736
Eσύ είσαι η Εύα όχι η Λίζα-Βικτώρια..
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.611
Κριτικές
36
Like
35.097
Πόντοι
18.565
Η Ευα που δουλευε παλια στη Μαρνης 28 γνωριζει κανεις αν δουλευει καπου; Μου ειχε δωσει παλια ενα τηλεφωνο, αλλα εδω και πανω απο χρονο δεν απανταει στα τηλεφωνα.
 

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Μηνύματα
534
Κριτικές
18
Like
2.118
Πόντοι
1.196
Σε ευχαριστώ πολύ μύστη μου, απάνω που τα είχα βάζει μαύρα μου έφτιαξες το κέφι.
Πού βρίσκεται αυτό το Λέλας; Μπορούμε να δούμε online πότε δουλεύει η Λίζα - Βικτώρια;
Κλικάρεις φίλε εδώ, πάνω δεξιά στο μπάνερ Lelas Massage and Relax και έχεις την απάντηση σου.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic

Jack Bing

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Μηνύματα
522
Like
921
Πόντοι
86
Σε ευχαριστώ πολύ μύστη μου, απάνω που τα είχα βάζει μαύρα μου έφτιαξες το κέφι.
Πού βρίσκεται αυτό το Λέλας; Μπορούμε να δούμε online πότε δουλεύει η Λίζα - Βικτώρια;
Λέλας Καραγιάννη 35.

Παλιό δοξασμένο στούντιο.
Εδώ και πολύ καιρό μασάζ.
 

EUAEUAEUA

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2023
Μηνύματα
3
Like
8
Πόντοι
0
Πέρασμα από Σουλίου 4. Άσχημα τα νέα από το μέτωπο καθώς η ναυαρχίδα του μαγαζιού Βικτωρία αποχώρησε οριστικά. Παρούσες ήταν η Ελένη η ψηλή και δύο καινούριες ψιλομπάζα που ούτε καν συγκράτησα τα ονόματα. Η Εύα επίσης απούσα. Η δεύτερη κατραπακιά σκάει όταν με ενημερώνουν πως το μαγαζί αποφάσισε να αυξήσει τον τιμοκατάλογο στα 70€ το μισάωρο και 100€ την ώρα.
Έφυγα απογοητευμένος και πιστέυω μόνο η Εύα αξίζει πλέον από εκεί η οποία είναι δύσκολο να την πετύχεις... Αν κανείς εντοπίσει την βυζαρού Βικτωρία ας ενημερώσει παρακαλώ.
Καλησπέρα γλυκέ μου και καλησπέρα και σε όλους τους υπόλοιπους φίλους… Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ναυαρχίδες δεν υπάρχουν. Τα κορίτσια πάντα έτσι αλλάζουν μαγαζιά πάνε από το ένα στο άλλο. Όλα τα κορίτσια είναι εξαιρετικά και δικαιολογούνται αυτά τα χρήματα στις μέρες μας όταν οι πελάτες έχουν αυξήσει τις απαιτήσεις τους… Και γενικά είναι όλα αυξημένα. Άσχετο με το παρουσιαστικό της κάθε κοπέλας, το θέμα είναι τι προσφέρει μέσα στο δωμάτιο. Εσύ βλέπω έφυγες όπως λες και δεν έκανες με τα κορίτσια,οπότε δεν ξέρεις ούτε το μασάζ τους ούτε Τις υπηρεσίες τους.… Καλό είναι όταν γράφουμε κάτι τέτοιο να έχουμε μια Τεκμηριωμένη άποψη πρώτα. Όλες είμαστε απλές κοπέλες της διπλανής πόρτας που κάνουμε μασάζ δεν είμαστε μοντέλα. Αλλιώς θα είχαμε πάει να γίνουμε. Φυσικά και όποιος είναι πελάτης μας,μας ξέρει ειδικά εμένα ότι μπορεί να με βρει με ένα ραντεβού αν κλείσει Μαζί μου. Καλή συνέχεια εύχομαι.EUA
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom