Νέα

Mamba ή μάπα...;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα orbgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Μηνύματα
1.024
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
οκ μαν θα το τσεκαρω και θα σας πω.το θεμα ειναι απο τιμες τι παιζει....


δεν τσεκαρεις να μεταφερεις το θρεντ στις call-girls αθηνα..
ειναι πολλοι που ενδιαφερονται κ ποσταρουν στις ανεξαρτητες..
δεν το εχουν παρατηρησει οτι εχει ανοιξει θρεντ για το mamba..
 

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Μηνύματα
210
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
προτεινω λιστα με τις νοικοκυρες πληρης στοιχεια και αξιολογηση
καικανω την αρχη

mawa μετριο milf επιπεδου viktoria  planet dreams καλο προγραμα foul και
δεχεται σπιτι της τηλ οποιος θελει θα το δωσω σε ολους με πμ


καπου διαβασα forum ισον μοιραζομαι + 10000000000000000000000000
εχεις πμ φιλαρακι!!το θελω αυτο το μιλφομουνακι :pipa3:,βοηθα να  :zfuck:
 

cprt

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Μηνύματα
41
Like
26
Πόντοι
0
θα βοηθησει κανεισ με τηλ φρατζεσκας της στελνω και δεν απανταει θελω να την  :fuck1:
 

loubas

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2005
Μηνύματα
65
Κριτικές
5
Like
32
Πόντοι
0
καλησπερα
ρε παιδια πως δουλευει αυτο το site ?

και τι ειναι αυτο το real human? ειναι επικυνδυνο ?
γαι να δω αυτην το ζηταει

και γιατι δεν βρισκω τις κοπελες που λετε (mawa , ινγκριτ)
βαζω search woman attiki
και βγαζει λιγες
 

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Μηνύματα
2.283
Κριτικές
15
Like
225
Πόντοι
1.240
καλησπερα
ρε παιδια πως δουλευει αυτο το site ?

και τι ειναι αυτο το real human? [size=10pt][size=10pt][size=10pt]ειναι επικυνδυνο ?[/size][/size][/size]
γαι να δω αυτην το ζηταει

και γιατι δεν βρισκω τις κοπελες που λετε (mawa , ινγκριτ)
βαζω search woman attiki
και βγαζει λιγες

εντελως...........
 

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Μηνύματα
2.283
Κριτικές
15
Like
225
Πόντοι
1.240
Τελικά καμμιά εμπειρία απο αυτες έχει κανείς ? όλο είμαι στο τσακ να δοκιμάσω και όλο κάτι με κρατάει ....
 

Επισκέπτης
καλησπερα
ρε παιδια πως δουλευει αυτο το site ?

και τι ειναι αυτο το real human? ειναι επικυνδυνο ?
γαι να δω αυτην το ζηταει

και γιατι δεν βρισκω τις κοπελες που λετε (mawa , ινγκριτ)
βαζω search woman attiki
και βγαζει λιγες

Φίλε μου λογικότατη η απορία σου.Δυστυχώς χρειάζομαι πολύ χρόνο για να σού εξηγήσω πώς λειτουργεί η ρώσικη μαφία.
 

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Μηνύματα
2.283
Κριτικές
15
Like
225
Πόντοι
1.240
Μαφία ρε τυπε λοιπόν οι οικοκυρες?
 

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
6
Πόντοι
16
Ήταν στις..προθεσεις μου να ανοιξω μια ξεχωριστη ενότητα για το mamba.ru αλλα ειχα και ενδοιασμούς γιατι εδω ειναι ευκολο να παρεξηγηθείς. Τελος πάντων αφου σημερα ''χαζευοντας'' βρηκα ότι ηδη έχει ανοιξει το θεμα απο αλλους συναγωνιστές να σας κανω μια ...γενική ενημερωση γιατι έχω μια σχετική...εμπειρια, που λογικα θελω να πιστευω ότι θα φανει χρησιμη
Να ξεκαθαρισω όμως οτι δεν θα κανω το γραφειο συνοικεσιων περα απ οσους συναδελφους στο παρελθον μου δωσανε τηλ ή αλλα στοιχεια και τους εχω ..άμμεση ΄΄υποχρεωση΄΄. Σε αυτους θα τα στειλω αν τα θελησουν και τα ζητησουν, αν και τα τηλ ειναι ευκολα να τα βρειτε, απαντανε μεσω μην αφου κανετε εγγραφη βεβαια εκει, συνηθως αυθημερον η αντε με καθυστερηση 2-3 ημερων στην...δυσκολοτερη περιπτωση.


Ονομα Βαλεντινα
Ετων 43
Τιμη 100 2ωρο για full προγραμμα

Ειναι περιπου 1.70 , με σχετικα καλο σωμα για μια γυναικα 40+, πολυ ευγενική, καθαρή και με καλη διαθεση. Δεν ειναι πλεον όπως στην φωτο μελαχρινή, αλλα καστανη με σπαστα κοντα μαλλια. Κλασσικη κατασκευή ρωσσιδας , γενικως..καλο κυτταρο.Καταλαβαινει μεν αλλα δεν μιλαει ουτε πολυ ουτε και καλα ελληνικα αν και το προσπαθεί.
Αν και με πρωτη εντυπωση δειχνει και ειναι πολυ συνεσταλμενη και ''μαζεμενη'' μολις ξεκινησει το ''παιγνιδι'' αλλαζει χαρακτηρα και μεταμορφωνεται. Δεκτικη σε ολα, συνισταται σε όσους εχουν όρεξη για 2ωρο..ξεπατωμα. Οι συναγωνιστες που το σεξ το έχουν και σαν...γυμναστικη μαλλον θα την εκτιμησουν ποιο πολλυ. Καλο θα ειναι για να έχετε και καλυτερη επαφη μαζι της να μην ειστε πολυ...βιαιοι στην αρχη τουλάχιστον. Συμμετεχει σε οτι και ζητησετε, δεν χρειαζεται δηλαδη να ζητησετε, απλα καντε το, δεν λεει οχι, ολα της αρεσουν. Κυριως την βρισκει οταν ειναι απο πανω αλλα και στα πισοκολητα με ενναλαγες τρυπας. Δεν ειναι μαλθακη αλλα δεν της αρεσει και το πολυ βιαιο πηδημα.Στην ουσια ειναι σαν έχετε κλεισει ραντεβου με μια κυρια που συναντησατε σε μια...δημοσια υπηρεσια και που απο εμφανιση χωρις να εντυπωσιαζει δεν ειναι στα..απαρατηρητα.Εχει γενικως καλη διαθεση, της αρεσει να γαμιεται οσο μαλλον τιποτα άλλο, αλλα δεν ειναι και δεν θα γινει η επαγγελματιας porn star. Φροντιστε να έχετε καβαντζα 1-2 κουτια προφυλακτικα γιατι το ποσα θα χρειαστειτε δεν μπαινουν σε προγραμμα. Οσα αντεξετε θα...χρησιμοποιησετε. Δεν υπαρχει θεμα ωρας και πηγαινει..μαλλον παντου, αν και κινειται με τα μεσα μαζικης μεταφοράς, οποτε αν ειναι να την καλεσετε σε σπιτι θα πρεπει να πατε και να την παρετε απο σταθμο, σταση κλπ.
Γενικως ειναι μια εμφανισιμη για τα χρονια της κυρια, που θα την ''χρησιμοποιησετε''οπως και οσο θελετε. Η τιμη ειναι στα 100 για 2 ωρο γιατι καπου ειδα κατι...άλλο. Θα την βρειτε..ευκολα μεσω του site, καντε της απ ευθειας προταση για ...sex service και θα σας απαντησει με τηλ για επιβεβαιωση.Μην απορησετε εαν την πετυχετε online γιατι καθυστερει να απαντησει, περα απ το οτι της γραφουνε συνεχεια . αργει και να καταλαβει και να γραψει αν και απανταει μονολεκτικα σχεδον. Κλεινει ραντεβου..οποιαδηποτε ωρα απ οτι καταλαβα γιατι την εχω συαντησει και μεσημερι και απογευμα και σχετικα αργα το βραδυ..κατα τις 10. Ξεχασα να πω ότι δεν πινει τιποτα αλλο περα απο νερο..άντε κανενα χυμο και μπολικο σπερμα!και οτι αν της ανεβουν οι..στροφες ...το λιγοτερο θα ακουστει. Το ποσο δυνατα εξαρταται και απο το τι γινεται.



Είναι ότι και όπως το βλεπεται στις φωτο οποτε δεν χρειαζονται ειδικες εξειγησεις.Οι φωτο ειναι καλοκαιρινες, αυτο που μας περασε.
Μιλαει σχετικα καλα ελληνικα θα συνενοηθειτε άνετα.
Διαθεση και συμμετοχη παει και με τα κεφια της και αναλογως την ημερα και τις ωρες, χωρις να σημαινει ότι ..κοιμαται. Απλα πρεπει και αυτη να έχει διαθεση η να της φτιαξετε το..κεφι! Απ οτι θυμαμαι απο τις πρωτες φορες που μιλησαμε κανει επιλεκτικα ραντεβου σε ημερες και ωρες που αυτη θελει και αφου γνωριστει κατα καποιο τρόπο. Επειδη δουλευε κιολας συνηθως οι ωρες ηταν βραδυνες για καθημερινες ΄΄πτησεις''και με απογευματινες για Σαβ/κα όπου ομως μαλλον δεν πηγαινε οπουδήποτε.
Στα ..σχετικα τωρα. Αν μπορεσετε να την κανετε να...''αισθανθει'' κατα καποιο τροπο ότι ειναι σαν να την έχετε ''καμακωσει'' και βρεθει και η..σχετικη καλη χημεια μεταξυ σας θα περασετε καλά. Δεν ειναι η..πορνογκομενα αλλα ..αγριευει το γατι και γινεται μεχρι και τιγρης. Δεν θα πλησιασετε σε..επικινδυνες απαγορευμενες περιοχες η εξης μια και συγκεκριμενη και ειναι σχετικο μαρτυριο αυτο ειδικα εαν επιχειρειτε..μαρκαρισμα απο..πισω και στα τεσσερα. Σε οτιδηποτε αλλο ειναι δεκτικη.
Προς το..παρον απουσιαζει στην πατριδα της (Εφυγε μεσα στο πρωτο δεκαημερο Δεκεμβριου) αλλα απ οσον ''γνωριζω'' θα επιστρεψει...σχετικα συντομα.  Ακριβως το πότε δεν ξερω.
Συνισταται σε κατω των 30 καθως και ηλικιακα θα νοιωθουν ποιο άνετα αλλα και γενικα λογω..στυλ χωρις να σημαινει ότι με τους ΄΄πρεσβυτερους΄΄..υπαρχει αρνητικο θεμα.
Στο θεμα τιμης η βασικη της ΄΄εκδοχη΄΄ ειναι για τους ΄΄καινουργιους΄΄150/ωρα χωρις αυτο να σημαινει ότι δεν μπορει και να αλλαξει και να παει..παρακατω.Εαν σας αρεσει παντως και της κανετε προταση για περισσοτερη ωρα μην δωσετε παραπανω απο 200 για 2ωρο η 250 για 3 και ακομη και 200 για 3ωρο..αποδεκτο γινεται, μην χαλασουμε και τις συνηθειες. Το αντεχει το 3 ωρο, προσοχη στους...μεγαλυτερους άνω των 40 μην έχουμε..επεισοδια!Η νεαρα αν και δεν λεει όχι στα τσιμπουκορουφηγματα μπορει και να τραβηχτει αν και συνηθως ειναι..πεινασμενη σε αυτο το θεμα. Θα την ακουσετε την φωνη σας όπως και να έχει και συνηθως ειναι..ευχαριστη χωρις..υπερβολες.


Τα βασικα της ειναι στο site, επειδη η φωτο ειναι καπως μακρινη και ''διακριτικη'', καλοκαιρινη μαλλον περσινη ειναι, να πως ότι ειναι σχετικα αδυνατη προς το κανονικό, κατασκευή ρωσσικων προδιαγραφων ετων εκει περιπου που λεει (31) τοσο δειχνει, τοσο φαινεται με καλο σωμα όχι τιποτα το υπερβολικο η το εξαιρετικό.
Δεν κανει καθημερινα ραντεβου εκτος και δεν εχει δευτερη δουλειά και δεν ειναι παντα στην Αθηνα. Δεν ξερω αν μετακινειται για...΄΄ενισχυση΄΄. Απο πλευρας ωρων δεν εχει προκυψει θεμα μπορει μερικες φορες και αργα το βραδυ και οποιαδηποτε αλλη ωρα. Μιλαει καλα ελληνικα και η συννενοηση ξεκιναει μεσω μην, τηλ..μπλα μπλα και μετα προκυπτουν τα υπόλοιπα. Μαλλον εχει θεμα ηλικιας οσοι μικροδειχνετε ή ειστε κατω απο 30 και δειχνετε αρκετα μικροτεροι μπορει και να βρειτε εμποδια ακομη και στην αρχικη επαφή.
Η τιμη της ειναι στα 100/Η απο εκει και περα για περισσοτερη ωρα ότι συμφωνησετε αλλα γενικα ειπαμε τι γενικως ισχυει προς τα πανω καλο ειναι να μην αλλαξουν τωρα ξαφνικα και ζητανε 200 για 2 ωρ και τετοια , αυτες και αυτη συγκεκριμενα για οσους θελουν..χρονο με 200 ειναι οκ για 3ωρο. Θα μου πεις τι θα κανεις σε ενα 3ωρο. Μπορει να θελεις και..κουβεντα ή να προπονηθεις για τον μαραθωνιο σεξ. Εγω λεω τι ισχυει και οτι ξερω.
Ειναι συμμετοχική και δεκτικη θα την κατευθυνετε, εκτος και της πειτε ευθης εξ αρχης κανε μου αυτο εκεινο και το αλλο. Δεν λεει όχι και να σε γνωρισει όπως και ολες αναλαμβανει πρισσοτερες πρωτοβουλιες ζηταει συγκεκριμενα κλπ. Και για αυτη υπαρχει απαγορευτικο απο την πισω πλευρα αλλα για την ολοκληρωμενη φαση.Για ..απλες επισκεψεις δεν λεει όχι.
Χωρις να ειναι εντυπωσιακη ειναι μια αρκετα ελκυστικη κοπελα -κυρια 31 χειμωνων ή αντε και κανα 2 παραπανω που θα άνετα θα ασχολιοταν καποιος μαζι της εαν την εβλεπε σε μια καφετερια σε ενα μπαρ σε μια ..ταβερνα !! Ειναι..άνετη και ευγενική αλλα αυτα δεν ειναι παντα και απόλυτα. Της αρεσει αυτο που κανει και οταν επιλεγει να το κανει θελει και να το ευχαριστηθει οχι μονο να πληρωθεί. Διαθεσιμη και για περισσοτερο απο μια ωρα στα 150 το 2ωρο για περισσοτερα καντε οτι παζαρια σας ερθει στο κεφαλι..Το ..επανω



Ισχύει ότι θα δειτε στις φωτό για οτι αφορά την..address(προελευση διαμονη) το...link και ειδικα οι ..χειμερινες φωτο ειναι προσφατες. Το θεμα όμως ειναι αλλου καθως η συγκεκριμενη lady ειναι ικανη να σας περασει μεχρι και απο τεστ..αληθειας αν την έχει δει στραβα. Ζητειστε της την skype address και εκει θα δειτε και το κιν τηλ εαν δεν σας το δωσει απ ευθειας.Μιλαει καλα ελληνικα.
Ειναι ότι φαινεται αλλα εχει..ιδιοτροπίες! Μπορει να σας κλεισει δηλαδη ραντεβου αλλα και να σηκωθει να φυγει...αν δεν της αρεσετε!! Δεν έχει να κανει και τοσο με ηλικια ουτε και με την εμφανιση αλλα μαλλον με το πως της..καθετε η καθε περιπτωση. Δεν ειναι επαγγελματιας όπως σχεδον καμια απο αυτες για αυτο και επιλεγει απο ημερα ώρα μεχρι και τοπο. Οι των Ν.Δ. προαστειων εχετε καλυτερη τυχη καθως προς εκεινα τα μερη συνηθως ειτε δουλευει..άλλη δουλεια, ειτε σουλατσαρει. Η τιμη αν εχει τα νευρα της μπορει και να ακουσετε και 300 και 350 αλλα μην δωσετε καμια βαση, αν και συνηθως ξεκιναει απο τα 200!! Και εδω μην δωσετε ..σημασια...χωρις ομως να γινει μπακαλο..παζαρεμα. Θελει..τροπο!Επειδη εχει πλεον αλλαξει απ οτι ειδα τωρα μερικα απο τα ''στοιχεια'' μην της κανετε απ ευθειας προταση για..χρηματα. Δεν ειναι απαραιτητο και να πληρωσετε, χωρις αυτο να σημαινει οτι ισχυει για ολους. Ειπαμε ειναι..ιδιοτροπη.
Ωρες που κλεινει συνηθως ειναι απο μεσημερι προς νωρις το βραδυ αλλα δεν αποκλιεται και ..αργα το βραδυ ειδικα εαν ειναι Σαβ/κο. Αυτο ομως μαλλον ειναι μονο για ''γνωστούς΄΄. Εχει ταση στα...''ξυδια'' και στα ''χορτα'', χωρις να δηλωνει και οικολογος. Εαν εχετε τον...συνδυασμο διαθεσιμο και ειστε του..΄΄σπορ΄΄ πειτε το της απ ευθειας..μαλλον θα παρετε...bonus! Εννοειται πως πινει οτιδηποτε υγρο μπει στην στοματικη της κοιλοτητα αφου για να εχετε φτασει μεχρι εκει θα εχετε περασει ολοκληρο...interview(..πριν) οποτε σε αυτη την φαση εχετε πλεον...΄΄σχεση΄΄.
Στα του αθληματος. Ειναι ιδιοτροπη αλλα εχει και προσωπικοτητα και παθος και ειναι καλη στην παρεα εαν και εφ οσον προκυψει ..επαφη και ''χημεια''. Στα της δρασης περιλαμβανονται απο τα βασικα μεχρι και ολα. Ειναι αναλογως διαθεσης και..παρτενερ, δεν εχει καταλογο. Αν παντως τα βρειτε μαζι της, βγαζει ολο τα ''απωθημενα''της ..ευκολα για αυτο όσοι έχετε κατα νου καμια συναντηση σε σπιτι ή γραφειο και τετοια να εχετε άμεσσα διαθεσιμο stereo γιατι θα την ακουσουν σιγουρα στο παραδιπλα τετραγωνο. Δεν της βγαινει παντα η..έξαψη αλλα ειναι απο συμμετοχική μεχρι...΄΄τρελλαμενη΄΄.




Υπάρχουν διαφορα σχόλια εδω μεσα για την συγκεκριμενη δεν εχω προσωπικη εμπειρια περα απο ..ανταλλαγη ''αποψεων'', ξερω ομως ότι πηγαινοερχεται εκτος ελλαδας και ότι ειναι στο ellada apo 10/01 και μετα ..συμφωνα με ενα μην που μου εστειλε.


Πολυ καινουργιο προιον θα βρειτε τηλ φατσα καρτα στην σελιδα της , δεν ξερω τιποτα περισσοτερο έγινε φυσικα προσπαθεια επικ. αλλα δεν καταλαβα τιποτα απ οσα ..καποια έλεγε. Προσπαθησα ξανα αλλα..καμια απαντηση. Υποψιαζομαι πως εχουν βαλει τηλ αλλα με fake φωτο?? γιατι σε αυτο το site μου εχει...ξανατυχει. Αν καποιος γνωριζει κατι ας..γραψει


Εν ολιγοις αυτες οι περιπτωσεις ειναι γυναικες που δεν ειναι επαγγελματιες και δεν θα γινουν κιολας ποτε. Μερικες απο αυτες εχουν και εμπειρια και διαθεση για σεξ και το ευχαριστιούνται. Στην ουσια αν βγαλετε απο το μυαλο σας οτι για καπου/καποια ωρα θα δωσετε και ενα αντιτιμο, θα ειναι σαν βγηκατε σαν να συναντησατε μια γυναικα που σας αρεσει?(εαν σας αρεσει φυσικα) και θελατε να περασετε ωρα, ωρες μαζι της. Γενικως σε αυτες τις περιπτωσεις οι κοπελες αυτες ειναι πανω κατω ιδιες απο πλευρας συμπεριφορας, σπανια να βρεθει κανενα ΄΄τρελοκομειο΄΄συνηθως κουβαλανε και λιγες..ενοχες μαζι τους και για αυτο καλο ειναι για να τις ΄΄κερδισετε΄΄σεξουαλικα παντα να μη τους θυμιζετε με κανενα τροπο οτι..πληρωνονται αλλα οτι τις...΄΄γουσταρετε΄΄ή οτι απλα ΄γουσταρετε΄΄ να ΄΄κανετε παρεα΄΄. Κερδισμενοι θα ειστε σας το υπο..γραφω!!...και αλλο φυσικα δεν γραφω..βαρεθηκα
 

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Μηνύματα
225
Κριτικές
3
Like
540
Πόντοι
21
Μπράβο φίλε πολύ κατατοπιστικός...
 

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Μηνύματα
4.696
Κριτικές
165
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ένα μεγάλο μπράβο στον seihis για τις αναλυτικότατες πληροφορίες που έδωσε !

 

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.086
Like
6
Πόντοι
16
Αφηστε τα..μπραβο και γραψτε καμια σχετικη πληροφορια εδω ή αλλου, σε αλλη ενοτητα-θεμμα..εννοω, οσοι βεβαια ξερετε κατι να κανουμε...''δουλεια''. Και προσοχη μην αρχισουν να ..αλλαζουν οι προσφορες για τις τιμες..ολοι θα βγουμε...χαμενοι ασε που θα πρεπει να ξεκινησω και αλλου ενα γενικο...search. Και τα...Βουλγαρικα site...μην τα υποτιματε!! :rockon:
Πως το ελεγε ο Λιακοπουλος?...Κυκλοφορουν αναμεσα μας  :grin:
 

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.326
Like
0
Πόντοι
16
καλα ρε παιδια ειναι δυνατον να υπαρχουν 50 σελιδες ρωσσιδες στην αθηνα μονο που να ψαχνονται? περιεργο μου φαινεται
 

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Μηνύματα
135
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1

Ονομα Βαλεντινα
Ετων 43
Τιμη 100 2ωρο για full προγραμμα

Ειναι περιπου 1.70 , με σχετικα καλο σωμα για μια γυναικα 40+, πολυ ευγενική, καθαρή και με καλη διαθεση. Δεν ειναι πλεον όπως στην φωτο μελαχρινή, αλλα καστανη με σπαστα κοντα μαλλια. Κλασσικη κατασκευή ρωσσιδας , γενικως..καλο κυτταρο.Καταλαβαινει μεν αλλα δεν μιλαει ουτε πολυ ουτε και καλα ελληνικα αν και το προσπαθεί.
Αν και με πρωτη εντυπωση δειχνει και ειναι πολυ συνεσταλμενη και ''μαζεμενη'' μολις ξεκινησει το ''παιγνιδι'' αλλαζει χαρακτηρα και μεταμορφωνεται. Δεκτικη σε ολα, συνισταται σε όσους εχουν όρεξη για 2ωρο..ξεπατωμα. Οι συναγωνιστες που το σεξ το έχουν και σαν...γυμναστικη μαλλον θα την εκτιμησουν ποιο πολλυ. Καλο θα ειναι για να έχετε και καλυτερη επαφη μαζι της να μην ειστε πολυ...βιαιοι στην αρχη τουλάχιστον. Συμμετεχει σε οτι και ζητησετε, δεν χρειαζεται δηλαδη να ζητησετε, απλα καντε το, δεν λεει οχι, ολα της αρεσουν. Κυριως την βρισκει οταν ειναι απο πανω αλλα και στα πισοκολητα με ενναλαγες τρυπας. Δεν ειναι μαλθακη αλλα δεν της αρεσει και το πολυ βιαιο πηδημα.Στην ουσια ειναι σαν έχετε κλεισει ραντεβου με μια κυρια που συναντησατε σε μια...δημοσια υπηρεσια και που απο εμφανιση χωρις να εντυπωσιαζει δεν ειναι στα..απαρατηρητα.Εχει γενικως καλη διαθεση, της αρεσει να γαμιεται οσο μαλλον τιποτα άλλο, αλλα δεν ειναι και δεν θα γινει η επαγγελματιας porn star. Φροντιστε να έχετε καβαντζα 1-2 κουτια προφυλακτικα γιατι το ποσα θα χρειαστειτε δεν μπαινουν σε προγραμμα. Οσα αντεξετε θα...χρησιμοποιησετε. Δεν υπαρχει θεμα ωρας και πηγαινει..μαλλον παντου, αν και κινειται με τα μεσα μαζικης μεταφοράς, οποτε αν ειναι να την καλεσετε σε σπιτι θα πρεπει να πατε και να την παρετε απο σταθμο, σταση κλπ.
Γενικως ειναι μια εμφανισιμη για τα χρονια της κυρια, που θα την ''χρησιμοποιησετε''οπως και οσο θελετε. Η τιμη ειναι στα 100 για 2 ωρο γιατι καπου ειδα κατι...άλλο. Θα την βρειτε..ευκολα μεσω του site, καντε της απ ευθειας προταση για ...sex service και θα σας απαντησει με τηλ για επιβεβαιωση.Μην απορησετε εαν την πετυχετε online γιατι καθυστερει να απαντησει, περα απ το οτι της γραφουνε συνεχεια . αργει και να καταλαβει και να γραψει αν και απανταει μονολεκτικα σχεδον. Κλεινει ραντεβου..οποιαδηποτε ωρα απ οτι καταλαβα γιατι την εχω συαντησει και μεσημερι και απογευμα και σχετικα αργα το βραδυ..κατα τις 10. Ξεχασα να πω ότι δεν πινει τιποτα αλλο περα απο νερο..άντε κανενα χυμο και μπολικο σπερμα!και οτι αν της ανεβουν οι..στροφες ...το λιγοτερο θα ακουστει. Το ποσο δυνατα εξαρταται και απο το τι γινεται.

Πρίν 3 εβδομάδες μου είχε ζητήσει 100Ε για 1 ώρα κ όχι για 2. Με full πρόγραμμα κ "λίγο κώλο" όπως είπε. Επίσης,για τους λάτρεις, είναι και παρτουζιάρα.
 

Anathematismenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
16
Πρίν 3 εβδομάδες μου είχε ζητήσει 100Ε για 1 ώρα κ όχι για 2. Με full πρόγραμμα κ "λίγο κώλο" όπως είπε. Επίσης,για τους λάτρεις, είναι και παρτουζιάρα.


:2funny: :2funny:
Με κωλοβυθομετρο το τσεκαρει?
 

ZAPATA

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Μηνύματα
226
Like
2
Πόντοι
1
Πρίν 3 εβδομάδες μου είχε ζητήσει 100Ε για 1 ώρα κ όχι για 2. Με full πρόγραμμα κ "λίγο κώλο" όπως είπε. Επίσης,για τους λάτρεις, είναι και παρτουζιάρα.
καποιος φιλος ειχε γραψει οτι ειναι δευτερο προφιλ της Maya. Ξερει κανεις κατι;
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom