koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.206
- Πόντοι
- 3.446
μερικες φορες βαραω εγω το κεφαλι μου στο τοιχο για αλλα θεματαΠοιος βαράει τον τοίχο τελικά??
μερικες φορες βαραω εγω το κεφαλι μου στο τοιχο για αλλα θεματαΠοιος βαράει τον τοίχο τελικά??
Εμενα αυτην την περιοδο η παλαμη μου!για να μην ειμαι ψευτης ομως , τους καλυτερους οργασμους μου τους εχει δωσει η @Μελίνα magicgirls...
Όλοι τα βάζουμε με την χήρα και τα 5 ορφαναΕμενα αυτην την περιοδο η παλαμη μου!
Για πες μας λίγο τώρα που γίνεται ενδιαφέρον…για να μην ειμαι ψευτης ομως , τους καλυτερους οργασμους μου τους εχει δωσει η @Μελίνα magicgirls...
Βγαλτο, άνοιξε τα πόδια σου και τ άλλα άστα στη γλώσσα μουΥψηλές θερμοκρασίες και τοπικές βροχές! Με λιγα λόγια καταθλιψουλα και σήμερα...
ΜΗΝ αγχώνεσαι μύστη μου.ρόξι γυρνά πίσω. το κενό που αφήνεις είναι δυσαναπλήρωτο
ΝΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ.ΜΗΝ αγχώνεσαι μύστη μου.
Θα το καλύψει επάξια η Ελίζα.......
ΔΕΝ τρολαρω μύστη μου.ΝΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ.
ΜΗΝ τρολαρεις μύστη μου.
Ο καιρος σημερα ειναι θαυμασιος!!ουτε ρωγα δεν θα δουμε!!
Εχθες αφου ειδαμε βρακακι αγιο ειχαμε!
Πες στο control ότι κάθεσαι κάτω από μαύρο σύννεφο ίσως πιάσειΟ καιρος σημερα ειναι θαυμασιος!!ουτε ρωγα δεν θα δουμε!!
Brazil @Spiros_73 Brazil κόβει τα κωλομερια στα δυο!Εχθες αφου ειδαμε βρακακι αγιο ειχαμε!
Φονικο οπλο ειναι αυτος ο κωλος!Brazil @Spiros_73 Brazil κόβει τα κωλομερια στα δυο!
Σε κάνα νησί τώρα γιατί ξεκινάει η τουριστική περίοδος τώρα !!! Από χειμώνα πάλι στην πρωτεύουσα.Καλησπέρα στην παρέα
Ξέρει κανείς που θα βρούνε την Αριάνα;
Ευχαριστώ πολύ
Συμφωνώ 1000%. Δεν υπάρχουν.Εμενα αυτην την περιοδο η παλαμη μου!
Ειδικά όταν υπάρχει γνωριμία ετών κ χημεία κ συχνές συνευρέσεις είναι το κάτι άλλο...Συμφωνώ 1000%. Δεν υπάρχουν.