CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.631
- Πόντοι
- 2.536
Δέχομαι. Άσε τα αν και σκέψου το πότε κι εγώ το πού.Αν πάμε για ποτέ δεν θα μιλάμε για το Σάκη το ξέρεις...
Έτσι, για να σκάσει ο σκληρός του σαι
Δέχομαι. Άσε τα αν και σκέψου το πότε κι εγώ το πού.Αν πάμε για ποτέ δεν θα μιλάμε για το Σάκη το ξέρεις...
Αστέρι μου καλόΚαλησπερα ομορφια μου!!
Θέλω να μάθω ποτε θα έρθουμε με την Γιολάντα? Να σε έχουμε στην αγκαλιά μας..ζω με την αναμνηση της αγκαλιας σου (δεν επεκτεινομαι για να μην αναψουν τα αιματα στο νημα) .
αναπνεω με την εικονα σου σε τριπλο με την Γιολαντα που ακομα δεν εχω απολαυσει.
τι αλλο θελετε να μαθετε κα καθηγητρια ????
Έχουμε σκληρό??? Ποιος?Δέχομαι. Άσε τα αν και σκέψου το πότε κι εγώ το πού.
Έτσι, για να σκάσει ο σκληρός του σαι
μολις επιστρεψω Ελλαδα κουκλιτσα !!!Θέλω να μάθω ποτε θα έρθουμε με την Γιολάντα? Να σε έχουμε στην αγκαλιά μας..
Καλησπέρα γυναικάρα ομορφη, τι μου κάνεις..;Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια Απο Δευτέρα μαζί, να περάσετε όμορφα
Μπορεί και η αγαπημένη μου φωτο σου, φαίνεται πολύ γλυκιά η φατσουλα σου .. να εισπράξεις το φιλάκι στην κωλαρα σου απ την Σοφια μην ξεχάσεις...Καλημερα και καλό ΣΚ
Απαπα κολαση!Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια Απο Δευτέρα μαζί, να περάσετε όμορφα
Καλά να περάσεις!Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια Απο Δευτέρα μαζί, να περάσετε όμορφα
Πώς το λέει ο Πάριος; "Έρωτας είναι θαρρώ"Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια Απο Δευτέρα μαζί, να περάσετε όμορφα
Πραγματικά υπέροχη...Something new.is coming .....
Ευχαριστώ για την υπέροχη φωτογράφηση
Και αναδεικνύει και το πιο δυνατό σου σημείο! Το πρόσωπό σουSomething new.is coming .....
Πολύ όμορφη. Στα προσεχώς χωρίς αναβολή.Something new.is coming .....
Αυτό το στοματάκι σου τι μαγικά κάνειSomething new.is coming .....
Για να δουμεSomething new.is coming .....
Για ραντισμα με ψωλοχυμα εισαι πρωινιατικα........καυλημερα.Καλημέρα!!
Να. έχετε μια όμορφη Κυριακή
Σκέτη κόλαση..!!Καλημέρα!!
Πρωινή πρωινή Γιολανταρα μου... καλημεραααα, έχεις πανέμορφα μάτια.. και φατσουλαΚαλημέρα!!
Ρομαντικός ο φίλος.Για ραντισμα με ψωλοχυμα εισαι πρωινιατικα........καυλημερα.