tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.682
- Πόντοι
- 3.656
ΣαρανταενατακατοΘα γίνουμε σύγχρονοι σκλάβοι...
ΣαρανταενατακατοΘα γίνουμε σύγχρονοι σκλάβοι...
Μα γιατί αφού όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι καλοί.. ένα μεροκάματο συμπληρώνουν οι άνθρωποι..ξεροχύνω που δε θα χρειάζεται να πληρώνουμε τα σάββατα χρυσά
τώρα και με το γράμμα του νόμου
Γιατί χάνεις το νόημα;Σε μια Ευρώπη που υιοθετεί την τετραήμερη εργασία,ο καριολης ο Κούλης με τη νομοθεσία του μπουμπούκου του θα εφαρμόσει 6ημερο.Να τη βράσω την προσαύξηση.Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά,δεν είμαστε ρομπότ.Ο εξουθενωμένος εργαζόμενος δεν προσφέρει ποιοτική εργασία.Αντιθέτως έχουν γίνει έρευνες που αποδεικνύουν ότι στο τετραήμερο είναι πιο αποδοτικός.Ρε ψυχακια.. άντε σε ένα ψυχολόγο
Έχεις πρόβλημα σοβαρό...
Όποιος δουλεύει 6η μέρα θα αμοίβεται επιπλέον... Και με ημερομίσθιο +40% από αυτό που αμοίβεται τις υπόλοιπες μέρες...
πόσο γκασμας είσαι για να πανηγυρίζεις κάτι τέτοιο;
καντε με κάποιος παράθεση γιατί πρέπει να το δει αυτό.. με έχει μπλόκ τρομάρα του
E ναι, φιλε, το ξερω, τωρα που πηγε υποψηφιος της ΝΔ θα γινει κουμάσι, απατεωνας, εμπορος οπλων...Μπορεί λόγω Ελληνικότητας να θέλουμε τον Μπελέρη δήμαρχο, μπορεί μπροστά σε αυτό να κάνουμε γαργάρα τα πάντα, αλλά όλα κι όλα - μέσα μας την φόλα δεν θα την φάμε...
Ρώτα κανέναν έμπιστο από τα μέρη εκείνα να σου εξηγήσει την ιστορία και για τι κουμάσι μιλάμε…
Την ώρα που στην Ευρώπη εξετάζουν την 4ήμερη εργασία, στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, από την 1η Ιουλίου θα τεθεί σε ισχύ το 6ήμερο.Τα συμπερασματα δικα σας
δεν θα παιζαμε σε κανενα νημα ,ειμαστε πολυ χειροτερα απο την αλβανια....Ενω εμεις είμαστε παράδεισος σε αυτα τα θέματα , εχουν να το λένε ολοι οτι γαμάμε σε αυτα , ειδικά οι διεθνείς κατατάξεις που μας εχουν στο πατο ..
Βεβαια εκει να μου πεις γλυτωνουμε την συγκριση με την Αλβανία γιατι δεν ανηκει στην ΕΕ , τυχεροι ειμασταν , γιατι αν ηταν μέσα στις χωρες και αυτη
θα παιζαμε στο νήμα ποιος ειναι ο χειρότερος
Να πας στην Αλβανια τοτε τυπεδεν θα παιζαμε σε κανενα νημα ,ειμαστε πολυ χειροτερα απο την αλβανια....
ειμαι ηλικιακα πολυ μεγαλος πλεον ,αλλιως θα σας ειχα γραψει στα αρχιδια μου καιρο τωρα!Να πας στην Αλβανια τοτε τυπε
Που να τρέχει τώρα ρε τύπε, έχει και τις επιχειρήσεις να τρέχουν, ας πάει κανένας άλλος στον επίγειο παράδεισο.Να πας στην Αλβανια τοτε τυπε
Κουράγιοειμαι ηλικιακα πολυ μεγαλος πλεον ,αλλιως θα σας ειχα γραψει στα αρχιδια μου καιρο τωρα!
εγω δεν φευγω για να δω λαιβ να κατουραει ο κοσμος τον μητσοτακη στο συνταγμαειμαι ηλικιακα πολυ μεγαλος πλεον ,αλλιως θα σας ειχα γραψει στα αρχιδια μου καιρο τωρα!
Θα είσαι προσεκτικός τύπε γιατί η προπαγάνδα θέλει τροπο. Ήδη ο αμέσως από κάτω σου σου υπενθύμισε ότι η Ευρώπη ΕΞΕΤΑΖΕΙ την 4ημερη εργασία, δεν "υιοθετεί". Και επίσης αυτό με την Ευρώπη που σε κάθε τι που σας βολεύει τη θυμάστε κοιτάξτε το λίγο.Γιατί χάνεις το νόημα;Σε μια Ευρώπη που υιοθετεί την τετραήμερη εργασία,ο καριολης ο Κούλης με τη νομοθεσία του μπουμπούκου του θα εφαρμόσει 6ημερο.Να τη βράσω την προσαύξηση.Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά,δεν είμαστε ρομπότ.Ο εξουθενωμένος εργαζόμενος δεν προσφέρει ποιοτική εργασία.Αντιθέτως έχουν γίνει έρευνες που αποδεικνύουν ότι στο τετραήμερο είναι πιο αποδοτικός.
καλα πουτσα μας ,θα πληρωνα αεροπορικο να ερθω στο μπαμ οταν θα ειναι για το κατουρημα ,αλλα στο ενδιαμεσο θα ζουσα σε κοινωνια που σεβεται τους κοπους και τις εισφορες μου.....εδω τα μουνοπανα ξηλωνουν καθημερινα οτιδηποτε υπαρχει και εστω κουτσολειτουργει με χιλια ζορια για χαρη της κονομας κολλητων που τους κανουν πλατες ....μιλαμε για οργανωμενη μαφια με δομη ντραγκετας!εγω δεν φευγω για να δω λαιβ να κατουραει ο κοσμος τον μητσοτακη στο συνταγμα