BIG_BIG_BEN
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 10.444
- Πόντοι
- 2.356
Τα θαλάσσια πάρκα θα γίνουν.
Δύο θέματα:Αυτός που τα γράφει
Έχει κατηγορηθεί για εκβιασμό
Χωρίς να ξέρω το τελικό αποτέλεσμα
Έχει κατα δικαστεί από την ένωση ελλήνων συντακτών για 2 χρόνια στέρηση της δημοσιογραφικής ιδιότητας
Και σύμφωνα με τα ελληνικά hoaxes
Έχει γράψει πολλές φορές ψέματα
Δύο θέματα:
1) Είναι αλήθεια ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ; Υπάρχουν αναφορές σε γεγονότα και ονόματα. Ελεγκτέα, φυσικά.
2) Δεν τα λέει ΜΟΝΟ αυτός (βλ. και άλλη ανάρτησή μου με παραπομπές).
Βιντεο απο τοτε που γαμιοταν η Μαρεβα με αλλους και φυτρωνε κερατα ο Κιουριακος εχεις τυπε;Βίντεο από την εποχή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθετε υποψηφιότητα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
Αναφέρεται στην παιδική του ηλικία, την υπόλοιπη του σταδιοδρομία, και την οικογένεια του.
Τότε δεν κυβερνούσε η ΝΔ.Ηρωες ηταν οι παππουδες και οι γιαγιαδες μας, που με ενα χωραφι μεγαλωναν 5-6 παιδια. Και η μανα ηταν επτα μηνων εγκυος και θέριζε με την κοιλια στο στομα.
Το εχετε κανει λυσσα τελειως.
Δεν φταίει ο κύριος Κυριάκος φίλε μου. Το βαθύ κράτος που αντιστέκεται φταίει.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΕΞΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Μετα απο δυο φορες 40% και πεντε εκλογικές νίκες, θεωρεις οτι κακως τον πληρωνει?Δεν φταίει ο κύριος Κυριάκος φίλε μου. Το βαθύ κράτος που αντιστέκεται φταίει.
(Ρε Κυριάκο, τον επικοινωνιολόγο που σου έγραψε αυτήν την μαλακια, τον πληρώνεις κιόλας;)
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΕΞΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Εσυ τι λες; Για την συγκεκριμενη φραση;Μετα απο δυο φορες 40% και πεντε εκλογικές νίκες, θεωρεις οτι κακως τον πληρωνει?
βλεπω ονειρο....ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΡΑΤΟΥΣ,κοψιμο δημοσιου τομεα,αναμορφωση ποινικου κωδικα,χτισιμο 10 φυλακων τουλαχιστον,ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ....Καλά θα ήταν, συμφωνώ και επαυξάνω.
Το θέμα είναι, σε αυτή τη χώρα έχουμε πολλούς αδέξιους.
:—)