Νέα

Κοπέλες σε studio με τατουάζ!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα GLA21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 3K
  • Ετικέτες
    τατουάζ
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Μηνύματα
80
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
θα ηθελα πολυ να ακουσω για κοπελες με τατουαζ γιατι μαρεσουν ιδιαιτερα!
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
θα ηθελα πολυ να ακουσω για κοπελες με τατουαζ γιατι μαρεσουν ιδιαιτερα!

ρε συ warhol τι ανακατευονται ολοι αυτοι εδω μεσα?θεωρω απαραδεκτο να μην εχει ανοιχτει αυτο το thread απο σενα warhol!!!!!!!Adriana γυρνα πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :(
 

Επισκέπτης
αυτο το θεμα ειναι ειδικοτητα μου!!!!!!η πραγματικοτητα ειναι οτι ειμαστε πισω οσον αφορα το θεμα τατουαζ!!τα τελευταια χρονια ομως εχει αργησει να γινεται διαδεδομενο!!οπως καταλαβαινετε ειναι το φετιχ μου και γουσταρω πολυ τις γκομενες με τατουαζ!!υπαρχουν γκομενες που κανουν χαζα σχεδιακια μονο και μονο για να εχουν και υπαρχουν απο την αλλη γκομενες που πραγματικα ξερουν γιατι εχουν κανει!!!ΥΓ.αντριανα γυρνα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περιμενω να ακουσω τυχον αποριες που εχετε για το θεμα τατουαζ!
 
OP
OP
G

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Μηνύματα
80
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
πειτε ρε παιδια κοπελες με ωραια τατουαζ που υπαρχουν!μαρεσει πολυ παντως πανω απο τον κωλο!
 

Επισκέπτης
Όταν είμουν μικρός έχωντας ως μουσικό ίνδαλμα τον Ozzy ήθελα να κάνω τατουάζ.Μόλις μεγάλωσα,ευχαρίστησα την επιλογή μου να το καθυστερήσω,και δεν έκανα.Προσωπικά το θεωρώ ως μεγάλη μαλακία.Είναι προσωπική μου άποψη βέβαια,και δε χαρακτηρίζω κανέναν που έχει ή που θέλει ν'αποκτήσει.Στο σώμα του ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει...
 

Επισκέπτης
το τατουαζ ειναι μια μορφη τεχνης!!ειναι σαν να εχεις πανω σου ενα κοσμημα ,η εναν πινακα!τατουαζ =ισοβια δεσμευση!απο ελληνιδες θες η απο ξενες που να εχουν τατουαζ?
 

Επισκέπτης
Το θέμα είναι τα προϊόντα αυτής της τέχνης,αυτού του παρακλαδιού της ζωγραφικής,είναι πολλές φορές αίσχος...Ανούσια σχήματα,ανούσιες παραστάσεις που ούτε τον καλλιτέχνη ούτε τον φέροντα εκφράζουν...Δεν ξέρω αν είσαι κι εσύ καλλιτέχνης,αλλά δε νομίζω ότι κάποιος πιάνει ένα χέρι και το ζωγραφίζει όπως νομίζει.
 

Επισκέπτης
ο πελατης διαλεγει αυτο που θελει να κανει τατουαζ!!υπαρχουν ατομα που καλουν τατουαζ μονο για μοστρα!!απο τη στιγμη που θελουν να κανουν τατουαζ εγω πληρωνομαι για να το κανω!μπορει ενα ανουσιο για σενα σχημα ,να σημαινει κατι για αυτον που  το εχει!!δεν ξερεις αν συμβολιζει κατι!εγω πχ δεν κανω τατουαζ που να παραπεμπουν σε ακροδεξιες ,φασιστικες ιδεολογιες!εκει πολυ απλα αρνουμαι να το κανω!μονο σε τετοιες περιπτωσεις αρνουμαι στον πελατη!
 
OP
OP
G

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Μηνύματα
80
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
ρε παιδια μην ξεφευγετε απο το θεμα!οποιοςγνωριζει ας δωσει τα φωτα του!warhol;
 

Επισκέπτης
Κακώς.Ένας καλλιτέχνης πρέπει να δύναται να κάνει ότι του ζητάνε (όχι δε με εκφράζουν αυτά...).Τα δελφινάκια,τα γαρύφαλα,τα tribal ή όπως αλλιώς τα λένε είναι μόνο επιλογές απο τους καταλόγους.Ο δικέφαλος αετός όμως για έναν οπαδό της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ έχει σημασία.Το όνομα που φέρει στο χέρι ένας φίλος μου,ναι έχει σημασία.Αλλά ελάχιστους βλέπω με τέτοια.Οι περισότεροι (κυρίως περισότερες) πέρνουν το cosmopolitan βλέπουν τί είναι στη μόδα,και σπεύδουν.
 

Επισκέπτης
πολλοι κανουν τατουαζ μονο για να λενε οτι εχουν!!!απο κει και περα υπαρχοθν και αρκετα ατομα που κανουν τατουαζ κατι που να σημαινει πολλα πραγματα για αυτους!!εγω δεν κανω κανω τατουαζ που ανεφερα στην προηγουμενη απαντηση μου!οποιος θελει τετοιο τατουαζ να παει σε αλλον να κανει!!ειναι θεμα αρχης!!παντως και εσυ για λαθος λογο σκεφτοσουν να κανεις τατουαζ!!δεν κανει καποιος τατουαζ επειδη το εχει καποιος διασημος η επειδη ειναι μοδα!!οπως ειπα σημαινει δεσμευση!!απο ξενες.anjelina jolie,shannyn sossamon,anastacia,ashley scott,pink,aguilera,jessica alba,asia argento,naomi campbell,carmen electra,helena michaelsen,janis joplin,anna kournikova, και πολλες αλλες!!!
 

Επισκέπτης
Στα 12μου νομίζεις ότι θα μπορούσα να έχω σχηματίσει κάτι άλλο στο μυαλό;Γι'αυτό τελικά δεν έκανα,και δε σκέπτομαι να κάνω.Το 1986 για να δεις άτομο με τατουάζ έπρεπε να περάσεις απο τις φυλακές του Κορυδαλού ή σε κανένα μεταλάδικο.
 

Επισκέπτης
οι γερμανιδες δεν παιζονται!!και για να ξαρεις πανο,στη γερμανια εχουν παραδοση στα στουντιο ταττοο!!πολλοι καλοι καλλιτεχνες ειναι εκει πανω!!και πολλα σεμιναρια γινονται στη γερμανια!!τι τατουαζ εχεις πανο?που τα εκανες?ΥΓ.μην μου θυμιζετε την αντριανα  :'( :'(!!!μου εχει λειψει!!!!την θελω πισω!!
 

Επισκέπτης
μαζεψτε υπογραφες και φερτεν την μου πισω!!πειτε σε φιλους σας κρητικους να της πουν να γυρισει πισω!καντε απεργια απο τα μουρδελα,τα στουντια και τα μασατζιδικα  :grin: :grin: :grin:!!αντριανα γυρνα πισω!!ακαρδη!
 

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Μηνύματα
207
Like
3
Πόντοι
1
Ρε σεις το γαμησατε το thread του ανθρώπου...Κρατηθειτε λιγάκι... ;)
Φιλαρακι και η Ντοριν που δουλευει στο στουντιο της Θησεως εχει tatoo, ωμοπλατη, πανω απο το μουνι και σκουλαρικι στην κλειτωρίδα, κι αυτη Γερμανιδα... :)
 

karolinaaa...

Ιερόδουλη
Εγγρ.
7 Νοε 2011
Μηνύματα
204
Like
0
Η ΣΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΕΧΑΚΙ 5!
 

Συνημμένα

  • IMG_0343.jpg
    IMG_0343.jpg
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 40
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom