Νέα

Κλειτοριδικός οργασμός & έντονα κολπικά υγρά

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα sakarvats
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Μηνύματα
3.628
Κριτικές
28
Like
15
Πόντοι
616
Τεράστιο το κρασάκι του Τσού !

Ελπίζω ο φίλος Sakarvats, να μη μας παρεξηγεί !


Απλά , χρειάζεται και καμιά έυθυμη νότα !  :grin:
 

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Μηνύματα
1.743
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Νομίζω ότι αν ξαναδιαβάσει κανείς τα γραφόμενά μου, προκύπτει ότι ενώ στις πρώτες ημέρες (στην αρχή δλδ) που βρεθήκαμε τελειώναμε και οι δύο και η κοπέλα συγκεκιρμένα είχε οργασμό (έστω κ κλειτοριδικό),  στο τέλος δεν καταφέραμε να ολοκληρώσει κανείς από τους 2 μας ...

Το συγκεκριμένο έιδος οργασμού που περιγράφω δεν το μαντεύω, το δηλώνει η ίδια η κοπέλα ...

Συγνώμη φιλε μου αλλα οντας 40αρης οπως λες με εμπειρια στις γυναικες αυτα που μας λες οτι σε προβληματιζουν τα θεωρω αν μη τι αλλο αφελη!
πως εχεις τετοια ερωτηματα λες και δεν εχει συμβει σε πολλους κατι αναλογο?
τι παει να πει οτι δεν τελειωσατε και οι 2? ε και??????????????
δεν μου κολλανε καποια πραγματα σε αυτα που λες... αυτες ειναι ερωτησεις 20αρη οχι 40αρη!
δεν σου τη λεω αλλα δεν αποτελει για μενα σοβαρο προβληματισμο για το αν κολλας με μια γυναικα ή οχι ουτε αποτελει προβλημα και 1 και 2 και 5 φορες να συμβει!
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.190
Like
52
Πόντοι
366
...να φταίει το γεγονός ότι και οι 2 έχουμε θέσεις ευθύνης σε οργανισμούς που προκαλούν πίεση κ άγχος στα στελέγχη τους ?

τυπε οταν παρεις πουλο απο το δημοσιο να δω ποιος θα σου δωσει δουλεια με τη μαλακια που σε δερνει. εχεις και θεση ευθυνης τρομαρα σου  :jerking: :2funny:
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.685
Κριτικές
6
Like
8.794
Πόντοι
1.686
Βρες άλλη γκόμενα .
Η γυναίκα ,αν δεν σε ικανοποιει στο σεξ ,δεν κανει για σενα .
Μην μπερδευεις την φιλια με τον ερωτα ."Φιλική" σχεση έχω και με τις ξαδερφες μου ,που δεν προκειται ποτέ να γινουν ερωμενες μου.
Να παραμείνεις φίλος με την κοπέλα αυτη ,αλλα δεν κανει για γάμο .
Θα την χωρίσεις ,αργα ή γρηγορα .
 
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Μηνύματα
478
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
και μαλλον καλυτερα να ασχοληθεις περισσοτερο με τις αλλες δυο που σε αποτελειωνουν 5 φορες στο 2μισαωρο η μια και 3 στο 70λεπτο η αλλη.
 

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Μηνύματα
444
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
να δω ποτε θα καταλαβετε οτι η γυναικα χυνει μονο απο το μυαλο
 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
140
Πόντοι
7.985
Το συγκεκριμένο έιδος οργασμού που περιγράφω δεν το μαντεύω, το δηλώνει η ίδια η κοπέλα ...
Τυπε sakarvats, εισαι οντως 40αρης? Ασε το τι δηλωνει εκεινη! Εσυ δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις πως χυνει η γκομενα? Τα λες λιγο περιεργα!
 

Επισκέπτης
Pussy squirting!  :rockon:
 

Συνημμένα

  • pic016.jpg
    pic016.jpg
    363,8 KB · Εμφανίσεις: 42

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Μηνύματα
6.784
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
φιλε sakarvats
επειδη τα λεμε καιρο τωρα με πμ και εισαι φιλαρακι
εγω θα σου ελεγα να χαλαρωσετε και οι 2 πρωτα.
εχω την εντυπωση οτι η γυναικα αυτη εχει αυτην την "συστολή" λογω του γεγονοτος οτι εχασε προσφατα τον αντρα της με τραγικο τροπο (τροχαιο)
λογικο ειναι λοιπον να μην μπορει να λειτουργησει , μιας και οι γυναικες ειναι πολυ περισσοτερο εγκεφαλικες απο εμας...

αν οντως τελειωνει μονο κλειτοριδικα προσπαθησε να ασχοληθεις πολυ μαζι της πριν την πραξη. Φιλια αγκαλιες , γλειψημο σε ολο το σωμα και το κυριοτερο κανε της στοματικο οσο καλυτερα και περισσοτερο μπορεις . Ε δε μπορει! αμα με ενα παρατεταμενο και καλο στοματικο δεν χαλαρωσει και δεν ερθει σε κλειτοριδικο οργασμο, τοτε εχει προβλημα γενικοτερο η ιδια, και δεν φταις εσυ...
Δεν του είπες μηπως πρέπει να της τον φορέσει απο πίσω πρώτα. :cheesy: γιατί άν η κοπέλα γουσταρει πιο πολύ απο πίσω τρύπα πρέπει πρώτα απο εκεί να ξεκινήσει ο φίλος. ;)
 
OP
OP
sakarvats

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Μηνύματα
1.403
Κριτικές
107
Like
7.858
Πόντοι
6.585
τυπε οταν παρεις πουλο απο το δημοσιο να δω ποιος θα σου δωσει δουλεια με τη μαλακια που σε δερνει. εχεις και θεση ευθυνης τρομαρα σου  :jerking: :2funny:

γιατί εκτείθεστε τόσο εύκολα ?

Ποιός μίλησε για δημόσιο τομέα ? Σε πολυεθνικούς οργανισμούς εργαζόμαστε κ οι 2 ... Αλλά ξέχασα ... η πολύ  μαλακία  :jerking: :jerking: :jerking:

.... σας τυφλώνει κ ξεχάσατε να διαβάζετε ...
 

pokahontas

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.106
Κριτικές
16
Like
1.725
Πόντοι
3.425
Φιλτατε, οπως το βλεπω τα πραγματα ειναι οκ και δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας. Καθε γκομενα ειναι διαφορετικη και δεν υπαρχει λογος συγκρισης με το ποσες φορες σε τελειωσε η μια και ποσες η αλλη. Διακρινω μια εμμονη διοτι ανεφερες οτι μια σε τελειωσε 3 φορες σε ?70? λεπτα. Τι διαολο, ρολοι κρατας?

Απ'οτι φαινεται (προσωπικη αποψη, χωρις να θελω να προσβαλω) εχεις ενα αγχος με τις επιδοσεις σου με αυτη τη γυναικα που προφανως σε ενδιαφερει σε πολλα επιπεδα, πιο πολυ απο τις αλλες δυο, που σε αναβουν περισσοτερο σεξουαλικα. Με τις αλλες, προφανως δεν εχεις αγχος. Συζητησε το μαζι της με ωριμο τροπο και πιστευω οτι μεσα απο αυτου του ειδους την επικοινωνια θα βγει κατι καλο.

Τωρα, το οτι χυνει κλειτοριδικα, δε σημαινει οτι δε χυνει. Ισα-ισα, για πολλες γυναικες ο κλειτοριδικος οργασμος ειναι πολυ πιο εντονος απο τον κολπικο. Το πιο πιθανο ειναι οτι με την καταλληλη διεργασια μπορει και να εχει κλειτοριδικο και κολπικο οργασμο, μαζι. Αυτα ομως ειναι θεματα που μια γυναικα τα μαθαινει μονη της. Δικο της ειναι το σωμα και εκεινη πρεπει να ψαχτει να δει πως χυνει πιο δυνατα. Δεν εχει να κανει με 'σενα.

Μιας και το αναφερες εδω, σιγουρα θα ακουσεις απειρες αποψεις (ο καθενας το περναει μεσα απο τα δικα του φιλτρα, οπως και εγω). Μου δινεται η αισθηση οτι η συγκεκριμενη γυναικα θελει εγκεφαλικο connection για να δωθει πληρως.

Π
 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.075
Like
24
Πόντοι
166
Tο πρόβλήμα του φίλου το ειχε και ο Λαγουδάκης όταν πηδούσε τον Λιλά.

Ηταν πολύ ανοιχτός ο κώλος του Λιλά και ο Λαγουδάκης δεν εχυνε.

Τελικά, αγόρασαν ειδικές πρωκτοραφές και κάναν γαζί στον κώλο του Λιλά, όλα μια χαρά.

Ο ερωτάς τους άνθισε και πάλι και μέτα από 9 μήνες κάναν ενα κωλόπαιδο 4 κιλά
 

Ντίντης

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ συναγωνιστή....
Το πρόβλημα που αναφέρεις ενδέχεται να είναι από αρκετά σοβαρό έως ασήμαντο. Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει μόνιμο πρόβλημα οργασμού της φίλης σου ενώ στην δεύτερη πρόκειται για μια πρόσκαιρη διαταραχή.
Τί θα έκανα εγώ....
Give yourself time.Προσπάθησε να εξερευνήσεις τον τρόπο που αντιδρά το κορμί της. Σε μερικές εβδομάδες θα είσαι σε θέση να καταλήξεις σε αξιόπιστα συμπεράσματα..
Άν η διάγνωση δείξει ότι το θέμα είναι πρόβλημα προσαρμογής της τότε όλα καλά.. Άν όμως υπάρχει πρόβλημα οργασμού (σπάνιο αλλά όχι ανύπαρκτο) τότε πρέπει να λάβεις αποφάσεις... Υποτίθεται ότι το sex δεν είναι το παν σε μια σχέση. Είναι όμως σημαντική παράμετρος. Μπορείς να συμβιβαστείς; Είσαι βέβαιος ότι η διαταραχή αυτή της φίλης σου δεν της προκαλεί παρενέργειες; Ζήλιες, αδικαιολόγητους θυμούς, καχυποψία ETC ETC... Κοστολόγησε το όλο πακέτο και πλήρωσε το τίμημα. Να θυμάσαι όμως ότι η διαδικασία αυτή είναι μοναχική και η ετυμηγορία είναι κάτι που εσύ θα χρεωθείς ίσως και για καιρό πολύ...
Και σίγουρα ξέρεις ότι στην ηλικία σου η σπατάλη χρόνου μπορεί να σε οδηγήσει σε τραγικά αδιέξοδα!! 
 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.075
Like
24
Πόντοι
166
Νουνός του μικρού κωλόπαιδου, ξέρεται ποιός είναι;;;;;;;
 

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Μηνύματα
3.449
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
φιλαρα χαλαροσε λιγο κ δεστο ποιο χαλαρα δεν πα να πιγενεις γυμ καθε μερα εισαι κ 40 φευγα κ τοσες φορες που το εκανες μαζι της εισαι σουπερ αυτα εδο εμεις κ καμια φορα δεν τελιονουμαι αν το κανουμε τοσες φορες οκ αυτα............
 

Επισκέπτης
Ο κολπικός οργασμός είναι πιο δυνατός από τον κλειτοριδικό
Αυτός ο μύθος είναι σαν να συγκρίνεις αχλάδια με πορτοκάλια! Εντάξει, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Η βασική άποψη είναι η εξής: Και οι δύο αγαπιούνται από τις γυναίκες και είναι το ίδιο ικανοποιητικοί. Ο μόνος λόγος που μπορεί ο κολπικός να θεωρείται εκστατικός είναι γιατί δεν τον πετυχαίνεις και πολύ συχνά. Στατιστικές αποδεικνύεται ότι ένα 30% των γυναικών δεν τον έχει νιώσει ποτέ, και μόνο ένα 30% τον «γεύεται» με συχνότητα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να βγεις ραντεβού ή να παντρευτείς μια γυναίκα που δεν θα φτάσει ποτέ σε κολπικό οργασμό. Όσο άδικο και αν ακούγεται αυτό, ο κλειτοριδικός οργασμός είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να σνομπάρεις. Κάτω από τις σωστές συνθήκες μπορεί να προκαλέσει «σεισμό» στην σύντροφό σου, και αυτός είναι τελικά ο στόχος. Και εννοείται ότι δεν πρέπει να λυπάσαι μια γυναίκα που δεν έχει απολαύσει τον κολπικό οργασμό αλλά «τελειώνει» κάθε φορά με κλειτοριδικό. Υπάρχουν και αυτές που δεν φτάνουν ποτέ σε κορύφωση... μην το ξεχνάς!

 

Συνημμένα

  • xeili-orgasmos.jpg
    xeili-orgasmos.jpg
    19,8 KB · Εμφανίσεις: 11

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom