Νέα

Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι μουσικη θα ειναι το soundtrack του "Μein kampf και η ιστορια μου" ?

  • Rock

    Ψήφοι: 12 14,8%
  • Punk

    Ψήφοι: 10 12,3%
  • Heavy metal

    Ψήφοι: 5 6,2%
  • Ska - Reggae

    Ψήφοι: 5 6,2%
  • Jazz

    Ψήφοι: 3 3,7%
  • Blues

    Ψήφοι: 1 1,2%
  • Rap

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καψουρικα λαικα

    Ψήφοι: 1 1,2%
  • Ρεμπετικα

    Ψήφοι: 5 6,2%
  • Κλασικη μουσικη

    Ψήφοι: 2 2,5%
  • Δημοτικα

    Ψήφοι: 2 2,5%
  • Τσιφτετελια τουρκικα

    Ψήφοι: 4 4,9%
  • Στ΄αρχιδια μου. αρκει να εχει γκομενες

    Ψήφοι: 8 9,9%
  • Β. Τερλεγκα

    Ψήφοι: 8 9,9%
  • Αλλο

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Βυζαντινη μουσικη

    Ψήφοι: 4 4,9%
  • Dance- Electronica

    Ψήφοι: 1 1,2%
  • street-punk Oi

    Ψήφοι: 5 6,2%
  • Disco

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν ξερω δεν απαντω

    Ψήφοι: 5 6,2%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    81

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Μηνύματα
3.706
Like
1
Πόντοι
16
Ωραία τα λέει ο τύπος!

Όταν μεταναστεύσω Αγγλία θα σας πω κι εγώ τις δικές μου εμπειρίες.
 

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Μηνύματα
2.783
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Ρε μαλάκα παραλίμνιε τι ήθελες και έφυγες από το χωριό σου.Πάντως αν όλα όσα λες για το χαρακτήρα σου ισχύουν είσαι πραγματικά αξιόλογο άτομο.
Όλα τα βλαχαδερά που έφυγαν από την Ελλάδα το 50 και το 60 για να μην ψοφήσουν στην πείνα πήγαν και στην αρχή δούλευαν σε εργοστάσια και μετά άνοιξαν με οικονομίες δικά τους ρεστοράν.Τα παιδιά τους μεγάλα μουνόπανα,ούτε Έλληνες ούτε και Γερμανοί είναι,στο περιθώριο μια ζωή σαν τους Άραβες τους Τούρκους και τους Πολωνούς.




:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
 

Επισκέπτης
Πήρα το λεωφορείο και 11.20 ήμουν εκεί που μου είχε πει ο Νίκος. Δεν ήταν  εκεί και ήρθε με 15 λεπτά καθυστέρηση. Για ακόμα μια φορά τον περίμενα για δικιά του δουλειά και με έστηνε. Όταν ήρθε κάτσαμε σε ένα μικρό  bar και άρχισε να μου λέει πάλι αυτά που μου είχε πει στο τηλέφωνο. Το καθησυχάσα και τον ρώτησα τι κάνουμε τώρα. Μου είπε θα περιμένουμε και τον μικρό. Είχε σχολάσει και όπου να θα έφτανε. Κατά της 12.05 ήρθε και ο μικρός. Μόλις με είδε πήρe τα πάνω του.
-Δικe μου ειρθες ? Το περίμενα ότι θα έρθεις. Στο είπα μαλάκα, είπε στο ξάδερφό του, ότι θα ερχόταν. Δε μασάει το άτομο.
Θα τους γαμήσουμε ρε φίλε, άκου να θέλουν να μας πετάξουν έξω βραδιάτικα και να μας κρατήσουν τα πράγματα μας. Θα τους σκίσουμε.
Κάτσε ρε του είπα να τους δούμε πρώτα γιατί για κακούς ακούω αλλά κακούς δεν βλέπω. Το μόνο που βλέπω είναι ότι η μπύρα μου τελείωσε και κανείς σας δεν λέει να κεράσει μια μπύρα.
Θα κεράσω εγώ είπε ο Νίκος, αλλά πρέπει να φύγουμε έχουμε αργήσει και οι τύποι μπορεί να ήδη σπίτι.
Μου έφερε μια μπύρα και πήγαμε προς τη στάση του λεωφορείου. Το σπίτι ήταν 2 στάσεις από εκεί που είμαστε.
Μέσα  στο λεωφορείο ο μικρός άρχισε πάλι να ξεσαλωνει.
Δικέ mou δεν θα μασήσουμε έτσι ? Αυτός είναι μαλάκας, χέστης, εσένα σε έχω κόψει, δε μασάς, ψοφάς για τσαμπουκάδες.
Ναι ρε φίλε θα τους πατήσω κάτω αν κάνουν πως το παίζουν μάγκες, του έλεγα κάνοντας χαβαλέ και μη σκοπευοντας να πλακωθω με κάποιους που ούτε τους είχα ξανά δει ούτε μου είχαν κάνει κάτι.
Στεκόμασταν ορθοί κοντά στην πόρτα του λεωφορείοu και λέγαμε μαλακίες, όταν έκοψα με την άκρη του ματιού δύο τύπους να μας κοίταζαν επίμονα και κάτι να λένε. Ήταν ένας ψηλός με κοτσίδα κι ένας κοντός μελαχρινός που έμοιαζε με Άραβα η Πακιστανό.
Όταν φτάσαμε στη στάση που έπρεπε να κατέβουμε κατέβηκαν και οι δύο τύποι. Σταμάτησα να πετάξω το μπουκάλι της μπύρας σε ένα κάδο και μας προσπέρασαν. Τους είχαμε μπροστά, καθώς πηγεναμε προς το σπίτι, καμία 10ρία μέτρα.
Ο πιτσιρικάς συνέχιζε να λέει μαλακίες και ξαφνικά οι τύποι γυρίζουν προς το μέρος μας και ο ψηλός με την κοτσίδα ρωτάει στα ελληνικά με βόρειο ελλαδίτικη ίσως ποντιακή προφορά.
-Τη έγινε ρε μάγκες, που πάτε έτσι φορτωμένοι ?
Ο μικρός δεν κρατήθηκε και είπε. Έλα ρε πατριωτες, κάτι μουνάκια μας το πέξαν μάγκες αλλά ειμεις δεν μασάμε. Θα τους γαμήσουμε και είναι και Έλληνες ρε γαμώτο.
Ο Νίκος το μόνο που είπε, ήταν, Έλληνες ειστe παιδιά ?
Εγώ σκέφτηκα, έχει γούστο να είναι αυτοί που περιμένουμε....Και πoιοi άλλοι μπορούσε να ήσαν, αφού μιλούσαν ελληνικά και ήσαν σε αυτή την ερημιά πηγαίνοντας προν την ίδια κατευθuνση με εμάς ?
Ο κοντός μελαχρινός είπε  τους ξερετε ρε μάγκες αυτούς που θα γαμήσεται ? και ο Νίκος είπε, ρε παιδιά δεν πιστευω να είσαι...και είπε ένα όνομα που ούτε καν συγκράτησα.
Το σχέδιο μου να το παίξω ειρηνοποιός, είχε πάει περίπατο. Αυτά που είχα στο μυαλό μου να πω, ότι όλοι Έλληνες είμαστε και γιατί να μαλώνουμε κτλ.κτλ. τα είχα ήδη ξεχάσει. Δεν είπα λέξη μόνο τους άκουγα να τσαμπουκαλευονται και τους μετραγα να dο πιοs είναι ο πιο επικίνδυνος. Ποιος είναι αυτός που μπορεί να ρίξει την πρώτη........
 

Επισκέπτης
Ο Νίκος είχε αναλάβει να εξηγεί στους τύπους τι είχε γίνει, να δικαιολογητε  και να τους παρακαλάει κατά κάποιο τρόπο να μιλήσουν  στο φίλο τους στην Ελλάδα για να βρεθεί μια λύση ήρεμα και πολιτισμένα.
Ο ψηλός που ήταν ο φίλος του φοιτητή φαινόταν cool τύπος. Ο κοντός τελικά ήταν ο σκληρός της υπόθεσης. Σε αυτόν έπρεπε να έχω το νου μου.
Ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε προς το σπίτι. Όταν μπήκαμε μέσα φαινόταν να τα έχουν βρει. Έμενε να γίνει το τηλεφωνημα στον φοιτητή στην Ελλάδα, να δοθούν κάποιες εξηγήσεις και η φάση μάλλον θα τελείωνε. Το σπίτι ήταν στην κυριολεξία χειρότερο κι από μπουρδέλο της Ινδίας. Παντού βρωμιά.
Έπεσαν τα τηλέφωνα, δόθηκαν οι εξηγήσεις και όλα μέλι γάλα. Συστηθήκαμε και ο ψηλός είχε την ιδέα να πιούμε κανα τσιγάρο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα πει κουβέντα. Μόνο το όνομα μου και από που ήμουν. Ωραία ιδέα ρε μάγκες είπα και ο ψηλός και ο πιτσιρικάς έβγαλαν το stuff tους κι άρχισαν το στρίψιμο ενώ έλεγαν διάφορες μαλακίες. Ο ψηλός το έπαιζε ιστορία ότι δε δουλευει ότι τον συντηρούν οι γκόμενες και διάφορες άλλες παπατζeς.
Σε κάποια φάση ο κοντός με πλησίασε και μου είπε : Εσύ τι μέρος του λόγου είσαι ? Τώρα δεν  πολύ μιλάς ενώ στο λεωφορείο ήσουν όλο μαγκιά και θα μας κανείς θα μας δείξεις.
Ε, μάσησε το παλικάρι ρε συ, πετάχτηκε ο ψηλός. Τον φέρανε εδώ και νόμιζε ότι έχει κάνει με τίποτα παιδάκια.
Σε κάποια άλλη στιγμή σε κάποιο άλλο σημείο αν μου είχε πει κάποιος αυτή την κουβέντα, θα έτριβα τη μούρη του αρκετή ώρα sτην επιφάνια του τραπεζιού, αλλά εκείνη τη στιγμή κρατήθηκα.
Άνοιξα την πόρτα του διαμερίσματος και έφυγα λέγοντας μόνο ένα καληνύχτα.......
 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
32.275
Like
11.908
Πόντοι
2.606
Εισαι τύπος ρε παραλίμνιε
 

Επισκέπτης
Έχω ρεπό και την ίδια μέρα τυχαίνει να έχει και ο Τάσος. Απo το προηγούμενο βράδυ πριν σχολάσουμε μου προτείνει να βρεθούμε την άλλη μέρα. Τον ρωτάω τι έχει στο μυαλό του, που θα πηγαίναμε.
Πάμε σε ένα bar που έχουν κάτι φίλοι μου Τούρκοι να πιούμε κανα ποτό και μετά άμα γουστάρεις πάμε κανα μπουρδέλο και μετά βλέπουμε.
Από μέρες είχα στο μυαλό το Caligula, το Artemis δεν το σκεφτόμουν γιατί όπως έχω γράψει σε άλλο thread, μου τη σπάει το 80ρι είσοδος  συν το ένα συν το άλλο.
Βρεθήκαμε σε ένα σταθμό τρένου και πήγαμε σε μια περιοχή που δεν είχα ξαναπάει. Περπατήσαμε λίγο και φτάσαμε σε ένα bar που έπαιζε αραβική μουσική. Ο Τάσος φαινόταν ότι ήξερε κόσμο εδώ.
Πήραμε ποτά και αράξαμε σε ένα τραπέζι. Σε λίγο ήρθε κι ένας Τούρκος ο Αλί. Πίναμε τα ποτά μας, λέγαμε καμία μαλακία και η ώρα πέρναγε. Κάτι είπαν για ένα μπουρδέλο σε μια περιοχή που ούτε που την είχα ακούσει, αλλά τουs πρότεινα Caligula γιατί από ότι είχα δει ήταν κοντά σε περιοχές που ήξερα και αν ήθελa κάποια στιγμή να φύγω θα μπορούσα και χωρίς αυτούς. Δέχτηκαν. Πριν φύγουμε ο Τάσος με ρώτησε αν ήθελα κόκα.
Του είπα μέσα, αλλά μη φάμε κανα δάγκωμα. Είχα ήδη μια άσχημη εμπειρία όταν αγόρασα λίγη φούντα από έναν αράπη και ειμουν επιφυλακτικός.
30 ευρώ θα δώσεις μου λέει και θα πάρεις 2 γραμμές.
-ΟΚ μέσα.
Το νταραβέρι το κανόνιζε ο Αλί.
Βγήκαμε στο δρόμο. Ο Αλί έφερε ένα δίσκο όπου πάνω έχει τρεις γραμμές και τρία καλαμάκια kόμενα στη μέση. Πρώτος σνίφαρε ο Τάσος, μετά ο Αλί και μετά εγώ.
Την υπόλοιπη την κρατήσαμε για το μαγαζί.
Αφού πήραμε τα 'πάνω μας' ξεκινήσαμε. Φτάσαμε στο μαγαζί κατά τις 11.
Το Caligula έχει μια είσοδο που πληρώνεις σε μια τύπησα 100 ευρώ και σου δίνει κάτι κουπόνια που τα δίνεις αν θeλεiς σαν tips στις κοπέλες. Δίπλα στέκεται ο πορτιέρης. Η είσοδος είναι έτσι ώστε δεν μπορείς να δει όλο το μαγαζί παρά μόνο ένα μέρος. Μαλlον το έχουν κάνει έτσι για να μην βλέπουν οι πελάτες τi μπαζα γκόμενες έχει το μαγαζί.
Με τα 100 ευρώ πίνεις και γαμάς όσο θέλεις και μπορείς, ότι  θέλεις, εκτός σαμπάνιας και οποία θέλεις.
 

Επισκέπτης
Αράξαμε στο bar και παραγείλαμε. Εγώ πήρα βότκα με red bull.
Το μαγαζί είχε 10 κοπέλες εκ των οποιων 3 σχετικά καλές, 3 μέτριες και 4 που δεν βλέποντουσαν. Οι κοπέλες χόρευαν βαριεστημένες η έκαναν πως χόρευαν σε μια υπερυψωμένη ας την πούμε πίστα η γύρω από ένα στύλο που βρισκόταν στη μέση ενός χώρου υπερυψωμένου και φαινόταν να είναι από αφρολέξ. Έμοιαζαν σαν κρέατα κρεμασμένα στα τσιγκέλια χασάπικού.
Είχε μια τηλεόραση που έπαιζε τσόντα και άλλη μια βρισκόταν στο χώρο που επιτρεπόταν το κάπνισμα. Ένα μικρό δωμάτιο δεξιά όπως πηγαίναμε για τα δωμάτια.
Τα δωμάτια ήσαν σαν δωμάτια φτηνού μποuρδέλου. Ένα κρεβάτι ένας νηπτήρας κι ένα κομοδίνο. Ούτε μια κρεμάστρα η ένας καλόγερος για να κρeμας τα ρούχα σου δεν είχαν.
Πήρα μια πιτσιρικά Ρουμάνα που μου έκανε κλικ. Στο δωμάτιο μου ζήτησε αλλά 10 ευρώ για ακαπότη πίπα. Δεν δέχτηκα. Μέτριο γαμήσι.
Πήρα άλλη μια μετά από καμία ώρα και αφού είχα πιει κανα 2 βότκες ακόμα και είχα σνιφάρει και την υπόλοιπη κόκα. Αυτή μου έκανε μασάζ και σε γενικές γραμμές φαινόταν να γουστάρει.
Λίγο πριν φύγουμε κι ενώ η ώρα ήταν 2 και, την είδα να ξaναρίξω άλλο ένα μανίκι, αλλά την κοπέλα που είχα στο μάτι τη φόρτωσε ένας Γερμανάρας και οι άλλοι ήθελαν να φύγουμε.
Έφτασα σπίτι κατά της 4.30. Έκανα μπάνιο αλλά ο ύπνος δύσκολα με έπερνε. Έβαλα λίγο κρασί που βρήκα στο ψηγειο έστριψα κι ένα μονοφυλακι κι άραξα στο μπαλκόνι. Είχε μια δροσούλα.......
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
3
Πόντοι
16
φιλε τα σκουπιδια τα πεταγατε με τα χερια και υστερα ανακατευατε και τον κιμα?

αφου ειπαμε φιλε γιωργο ψυχογιε οι συνθηκες εκει ειναι χειροτερες και απο το στρατο... :o :o :o χαρη στον παραλημνιο δεν ξαναπαω σε εστιατοριο εξω...μου γλιτωσε και τα λεφτα και τα κιλα... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:
 

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Μηνύματα
3.111
Κριτικές
2
Like
721
Πόντοι
96
αφου ειπαμε φιλε γιωργο ψυχογιε οι συνθηκες εκει ειναι χειροτερες και απο το στρατο... :o :o :o χαρη στον παραλημνιο δεν ξαναπαω σε εστιατοριο εξω...μου γλιτωσε και τα λεφτα και τα κιλα... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:
εισαι σιγουρος τυπε?
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
3
Πόντοι
16
Μην τρολάρετε ρε μάγκες, αφήστε τον καλλιτέχνη να ζωγραφίσει... :S

δεν τρολαρει ο ψυχογιος ρε σκιουρε ενα σοβαρο θεμα θιγει ο ανθρωπος που μας απασχολει ολους ή εστω ολους οσους τρωμε εξω... :- :- :- :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Μηνύματα
10.235
Κριτικές
5
Like
61.446
Πόντοι
12.056

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Μηνύματα
671
Like
7
Πόντοι
6
Παντως απορώ με όλες αυτές τις καταχρήσεις ρε φίλε πως έχεις φτάσει και τα 46,άλλοι ούτε μέχρι τα 16 δεν θα έφταναν και θα ''σπαγαν''
 

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
3.138
Κριτικές
6
Like
61
Πόντοι
16
Από το χωριό έφυγα 2 μέρες νωρίτερα. Ήθελα να χαιρετήσω κάποια φιλαράκια από την εποχή που ζούσα στην Αθήνα, τον αδερφό μου, τη νύφη, τα ανιψιά μου και μια παλιά γκόμενα που είχα. Να δω και την Αθήνα που μου είχε λείψει όσο ζούσα στο χωριό και γιατί όχι να έριχνα και λίγο έξω.
Μαζί μου είχα μια βαλίτσα με κάποια ρούχα και εσώρουχα, 2 ζευγάρια παπούτσια, 6 πακέτα κάμελ, λίγη φούντα από το χωριό, δική μας πολύ καλή, 1 βιβλίο που μετά από 3 μήνες που είμαι εδώ, ούτε που το έχω ανοίξει ακόμα, 2 κιλά ελαιόλαδο δικό μας, ενάμιση λίτρο κρασί και περίπου 600 ευρώ.
Μόλις έφτασα ΚΤΕΛ Κηφισού, ταξί και κατευθείαν στη γκαρσονιέρα που έχω στα Εξάρχεια.
Πήρα κάποια τηλέφωνα και κατάφερα να κλείσω ραντεβού με 2 κολητους στην πλατεία Εξαρχείων για καφέ η μπύρες. Συναντήθηκα με τα παιδιά ειπίαμε της μπύρες μας, τα είπαμε, μου ευχήθηκαν καλή τύχη στο νέο μου ξεκίνημα και έμεινα μόνος. Το επόμενο που είχα στο μυαλό μου ήταν να γαμήσω. Είχα μαζί μου κάποια τηλέφωνα, από call girls που είχα από το site, σκέφτηκα να περνούσα κι από Φυλής 104 που είχα πάει μόνο μια φορά στο παρελθόν αλλά προτίμησα μια μασατζου που είχα διαβάσει μια καλή κριτική. Άλλωστε ένα μασαζάκι ήταν ότι πρέπει πριν το νέο ξεκίνημα.
κανεις πολλη φουντα απο το χωριο μου φαινεται...
 

Επισκέπτης
δεν τρολαρει ο ψυχογιος ρε σκιουρε ενα σοβαρο θεμα θιγει ο ανθρωπος που μας απασχολει ολους ή εστω ολους οσους τρωμε εξω... :- :- :- :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Δηλαδή να καταλάβω ο συνειρμός ποιος ακριβώς είναι δηλαδή;

Δουλεύει κουζίνα->Κουβαλάει τα σκουπίδια εώς τον κεντρικό κάδο (ποιος άλλος έπρεπε να τα κουβαλήσει δηλαδή; :think: ή αλλιώς: τι έπρεπε να γίνουν τα σκουπίδια, να τ αφήναν στην κουζίνα;) --> Ο ίδιος άνθρωπος πλένει και τα πιάτα ή/και κόβει και σαλάτες ---> ΑΡΑ ---> ΟΙ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ, ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΩΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΞΩ;

Το να απολυμαίνει τα χέρια επιστρέφοντας δεν παίζει; (οινόπνευμα, κλπ)
Με το δικό σας σκεπτικό πως αλλιώς θα πρεπε να γίνουν τα πράματα;
 

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
3.138
Κριτικές
6
Like
61
Πόντοι
16
Αν με ρωτήσει κάποιος μετά από 3 μήνες που είμαι εδώ, αν είναι εύκολο το γαμήσι στο Βερολίνο, θα του απαντήσω ΝΑΙ. Κι αν μου πει τι ? Η απάντηση είναι τα πάντα. Το Βerlin έχει τα πάντα. Μπουρδέλα, πουτάνες ελευθέρας βοσκής, τραβέλια, Γερμανιδες που  ψάχνονται, μετανάστριες, φοιτήτριες και πολλές τουρίστριες. Αυτές κι αν ψάχνονται. Αυτές για μένα είναι ένα κεφάλαιο μόνες τους.

Ήμουν 9 μέρες εδώ, δουλειά δεν είχα βρει, η Τατιάνα κοιτούσε αγγελίες  στο internet αλλά ζητούσαν να μιλάς γερμανικά, παρέες δεν είχα εκτός από το μαλάκα το Νίκο  που βρισκόμασταν πότε πότε, γκόμενα δεν είχα, τα λεφτά τελείωναν κι άρχιζε να με πιάνει η απελπισία.  
Ένα βράδυ ήμουν με το Νίκο σε ένα ντόνεράδικο στην Potsdamerstr. Η ώρα ήταν 12.40 όταν του είπα, δικε μου ώρα να την κάνω. Ο μαλάκας με ρώτησε αν έχει τρένο για εκεί που εμένα. Ήταν το πρώτο βράδυ που εμένα μακρυά από την περιοχή που εμένα, τόσο αργά. Ρωτήσαμε τους Τούρκους τi ώρα περνούσε το τελευταίο τρένο από την Potsdamerplats και μας είπαν 12.30. Τον είπια σκέφτηκα, πως πάω τώρα σπίτι. Τα τρένα ξεκινούσαν πάλι στις 4. Έπρεπε να κάτσω ακόμα 3.5 ώρες και βάλε μέχρι το επόμενο τρένο. Ο Νίκος προσφeρθηκε να μου κάνει παρέα για καμία ώρα αν τον κερνούσα μπύρες. Έτσι και κάναμε. Κατά της 2 πήγε για ύπνο. Πως θα περνούσαν ακόμα 2 ώρες ?
Έβλεπα της πουτάνες που κάναν πιάτσα και με έτρωγε η ιδέα να τον χώσω. Άρχισα να πηγαίνω πάνω κάτω το δρόμο και να ρωτάω πόσο πάει. Όλες ζητούσαν 50 ευρώ + 10 το χοτέλι.
Μετά από κάμποσα πάνω κάτω είχα σταμπάρει 3. Μια που το έπαιζε Ισπανίδα, μια Ρουμάνα που μιλούσε αγγλικά καλά και μια σκουρόχρωμη, που την πήρα μετά από κανα μήνα και ήταν Τουρκάλα.
Κατέληξα στη Ρουμάνα. Μe πήρε από χέρι και με οδήγησε σε ένα φτηνό ξενοδοχείο σαν αυτά που υπήρχαν τη δεκαετία του 90 γύρω από την Ομόνοια και την πλατεία Βάθης. Και δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα.
Η τυπισα μεγάλη ξεπέτα. Μη αυτό μη το άλλο.
Όταν τελείωσα και άρχισα να ντυνομε τη βλέπω να σηκώνει το πόδι της και να κατουράει σαν σκυλί στο νηπτήρα εκεί που λίγο πριν έπλενα τον πούτσο μου.
Μου ηρθε να την πλακώσω στις μπουνιές αλλά κρατήθηκα. Τa έχουν αυτά τα κασκάντεριλίκια είπα στον εαυτό μου και τον έπεισα ότι όλα πάνε καλά.
Μεγάλη υπόθεση να μπορείς να πείθεις τον εαυτό σου ότι όλα πάνε καλά, όταν τίποτα δεν πηγαίνει καλά. Ανθυποβολή νομίζω το λένε.........
αυθυποβολη...
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
3
Πόντοι
16
Δηλαδή να καταλάβω ο συνειρμός ποιος ακριβώς είναι δηλαδή;

Δουλεύει κουζίνα->Κουβαλάει τα σκουπίδια εώς τον κεντρικό κάδο (ποιος άλλος έπρεπε να τα κουβαλήσει δηλαδή; :think: ή αλλιώς: τι έπρεπε να γίνουν τα σκουπίδια, να τ αφήναν στην κουζίνα;) --> Ο ίδιος άνθρωπος πλένει και τα πιάτα ή/και κόβει και σαλάτες ---> ΑΡΑ ---> ΟΙ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ, ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΩΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΞΩ;

Το να απολυμαίνει τα χέρια επιστρέφοντας δεν παίζει; (οινόπνευμα, κλπ)
Με το δικό σας σκεπτικό πως αλλιώς θα πρεπε να γίνουν τα πράματα;

εχεις απολυτο δικιο και στο Χιλτον και στη Μεγαλη Βρετανια ετσι ακριβως μπορει και να γινονται τα πραγματα αλλα στο συνοικιακο γερμανοελληνικοτουρκικο εστιατοριο της κακιας ωρας που λιωνουν στη δουλεια και στη βιασυνη λες πραγματι να γινονται παντα ετσι τα πραγματα... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;????
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom