Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

edwkaigw

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Μηνύματα
115
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
1
Σήμερα ξημερώματα κατα τις 4 μια βόλτα στη φυλής μου έκανε εντύπωση πως σε συγκριση με παλαιότερα λιγότερα μαγαζάκια ήταν ανοιχτά και το επίπεδο των κοριτσιών απογοητευτικό...Πολλά ελληνόπουλα κ΄'ατω των 22.Επίσης ξέρεις κανείς τι απέγιναν οι ντενίσα και νικολέτα απο Φ66. παρατήρησα ότι και στις ενημερώσεις εδώ απουσιάζουν...
 

Akis30

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
6
Πόντοι
2.067
[quote author=professorx]
Καλησπέρα συναγωνιστές! 
[/quote]

Καλησπέρα και ευχαριστούμε για τις ενημερώσεις.
[quote author=professorx]
Στο ισόγειο το βρήκα κλειστό.Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο ήταν η Αλβανίδα Ροζαλίντα,κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά,μιλφ,με βραχνή χαζοχαρούμενη φωνή.Κώλος στο δεκάρικο.
[/quote]

Πανάσχημη και μεγάλη φόλα.
[quote author=professorx]

Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο η Μαρία απο Αλβανία απο Κεραμικού 15 ισόγειο που δουλεύει τελευταία εδώ.Έβαψε τα μαλλιά της μαύρα.Είναι κοντή,με λευκό δέρμα και κάνει γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο.
[/quote]

Ομοίως , φόλα.

[quote author=professorx]
Στο Ιάσωνος 31 υπόγειο 2 κοπέλες η μία ήταν νέγρα με ράστα μαλλί μαύρο και ξανθό,κανονικών κιλών και η άλλη ήταν η Χριστίνα ένα μπάζο.Κοντή,λευκή,με κοντά μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών με άσχημο σώμα και πρόσωπο.
[/quote]

Δεν ξέρω ποια Χριστίνα λες. Μια Χριστίνα κοντή , Ρουμάνα , που είναι τρίτη βάρδια , πρέπει να έχει ψυχολογικά προβλήματα. Έχει όμορφο προσωπάκι και είναι νέα. Μέσα τραγουδάει , δεν της αρέσει το πισοκολητό , είναι αμέτοχη και γενικά κάνει τα πάντα για να σε ξενερώσει. Είχα δει και αναφορά από συναγωνιστή , οπότε δεν τα έκανε μόνο σε μένα. Με τα χίλια ζόρια είχα τελειώσει και όταν βγήκα , σκέφτηκα κρίμα στο χαμένο νιάτο. Δε συστήνεται.

[quote author=professorx]
Στο Κωλονού και Λεωνίδου 32 είχε την γυρολόγο Έρρικα λεπτή με ποντικόφατσα και κώλο στο δεκάρικο.
[/quote]

Μεγάλη φόλα κι αυτή. Το έχουν οι αλβανίδες άραγε;  :dunno:
[quote author=professorx]
Στο Ιάσωνος 1 ισόγειο αριστερά είχε 2 καύλες μιλφ την Ρωσίδα Ειρήνη ψηλή,αδύνατη με καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα πίσω ...
[/quote]

Ουκρανίδα η οποία αξίζει πολλά μέσα. Value for money η κοπέλα.

Αυτά προς το παρών. Προσέχετε που μπαίνετε. Knowledge is power!
 

Gianpaolo

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2011
Μηνύματα
111
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Μικρη γύρα σημερα το πρωι

Φυλης 86 κατω η Λαουρα γυμνοστηθη, με κωλαρα και φουλ προγραμμα.
Φυλής 67 η Μαρία απο το 80, γυμνόστηθη.
Φυλης 65 κατω η Μαρία η Γαλλιδα, με το γνωστο fishnet και την κωλαρα.
Φυλης 84 πανω η νεαρη Αντριάννα γυμνοστηθη.
Φυλης 66 δεξια η ξανθιά μουναρα Ντενιζα.
Φυλης 80 η Τζωρτζάνα (καινουργια κοπελα συμφωνα με την τσατσα) αρκετα αδύνατη προμιλφ, όχι κατι το ιδιαιτερο σαν παρουσια.
Φυλης 54 η μελαχρινη καλλονη Ιωάννα γυμνόστηθη με πολυ ωραίο στηθος.
Φυλης 56 η ξινη μανταμ Σουσού-Σουζη. Κορμαρα αλλα με ταμπέλα μην αγγιζετε [size=14pt]και[/size] μεσα στο δωματιο.
Φωκαιας 27 πανω μια μελαχρινη Μπάρμπαρα μετρια σε εμφάνιση, με αρκετα κιλα.
Φωκαιας 25 κατω η προμιλφ Αννα η Πολωνεζα, καστανή αδύνατη.
Φωκαιας 17 η μελαχρινη Τζουλια με φουλ προγραμμα.

 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Zero,Πύραυλε,Φαρκέλι,Αkis30 σας ευχαριστώ!

Proffesorx κολοκυνθους 38 η Μαρία η αλβανιδα ειναι αυτη που δουλευε φωκαιας πριν λιγο καιρο ;
Aυτή δούλευε στο Κεραμικού 15 ισόγειο. Δεν την έχω πετύχει ποτέ να δουλεύει Φώκαιας.


Δεν ξέρω ποια Χριστίνα λες. Μια Χριστίνα κοντή , Ρουμάνα , που είναι τρίτη βάρδια , πρέπει να έχει ψυχολογικά προβλήματα. Έχει όμορφο προσωπάκι και είναι νέα. Μέσα τραγουδάει , δεν της αρέσει το πισοκολητό , είναι αμέτοχη και γενικά κάνει τα πάντα για να σε ξενερώσει. Είχα δει και αναφορά από συναγωνιστή , οπότε δεν τα έκανε μόνο σε μένα. Με τα χίλια ζόρια είχα τελειώσει και όταν βγήκα , σκέφτηκα κρίμα στο χαμένο νιάτο. Δε συστήνεται.
Μπορεί και να λέμε την ίδια εμένα πάντως δεν μου άρεσε καθόλου όταν την είδα.Την έχω δει να δουλεύει πάντως και στο Μεγ Αλεξάνδρου 17 την συγκεκριμένη.
 

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.192
Κριτικές
210
Like
2.892
Πόντοι
11.565
Τωρα το απογευμα
Φυλης
59 ρωξανη
134 οροφος κασσανδρα,εντυπωσιακη μελαμψη αρκετα ψηλη γυναικα με ωραιο κορμι και φουλ προγραμμα
134 ισογειο καστανη κοπελα με κοιλια μπαλονι,πλαδαρο κορμι,παντελως αδιαφορη
136 δυο κοπελες,η γνωστη ξανθια ειρηνη και μια ετερη μελαγχροινη κοπελα με λεπτο κορμι και αχρωμο παρουσιαστικο χωρις να είναι κακη
Αγκυρας
12α ελενη,αρκετη εντυπωσιακη ξανθια mlf,κλασσατη,με ωραιο ντυσιμο,πολυ περιποιημενη και με ωραιο σωμα
12β μιλα,λιγοτερο εντυπωσιακη μεν,εξισου όμως ενδιαφερουσα,μ επισης καλο κορμι
Βεργας 3 λαουρα,η μελαγχροινη απροσδιοριστου ηλικιας γυναικα που δουλευε τα πρωινα εκει.Ισως λιγο πλαδαρο αλλα αρκετα σεξι κορμι με ωραια πιασιματακια
Ιωαννινων 3 η στρογγυλοπροσωπη ναταλι,η ξανθια mlf από βεργας 6
Ευνειδων 5 δυο κοπελες,η λαουρα του bakalhs από φυλης 54 εντυπωσιακη λεπτη αρκετα ψηλη κοπελα με την οποια ειχα τη τιμη να ζησω και γω μια περιπετεια,όπως ειχα γραψει στη κριτικη μου για τη κοπελα,και η καρμεν,η λεπτη μελαγχροινη πιπινα με  τατουαζ που ειχα δει προσφατα στη φυλης 66α
 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
7
Πόντοι
1.396
Επίσης ξέρεις κανείς τι απέγιναν οι ντενίσα και νικολέτα απο Φ66. παρατήρησα ότι και στις ενημερώσεις εδώ απουσιάζουν...
H Nικολετα απουσιαζει,η Ντενισα ειναι 2η βαρδεια στο φυλης 54 τις τελευταιες μερες!!
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές ενημερώσεις των συμπολεμιστών. Για μια ακόμα φορά κ.Τζούρας και Προφέσσορ έκλεψαν την παράσταση αλλά και ο κ.xilnik και Gianpaolo δεν πάει πίσω. Προσωπικά είχα αρκετές δουλείες το πρωί του Σαββάτου (μεταξύ των οποίων να προμηθευτώ το εισιτήριο για Ten) οπότε έκανα στοχευμένη κατάθεση στην Μαρίνα Γκεϊσα στο Καλύμνου 48 όροφος. Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να κατεβώ για φούλ τσάρκα, την μία και μοναδική μέρα που είχα χρόνο (προηγούμενη παρασκευή) ήταν κλειστά όλα!!!!

Όσον αφορά την Μαρίνα να ενημερώσω οτι ήταν στα κέφια τής οπότε αυτό συνεπάγεται με δυναμικό τρελό κρεβάτι, πιπούλα εξαιρετική, πολλές στάσεις κ.α. Φυσικά δεν έλειψε η γκρίνια για την κατάσταση τα αφεντικά της καθώς και για την άλλη κοπέλα που δουλεύει μαζί της στο Καλύμνου. Πρόκειται για την Σοφία μια μιλφ με πολύ ωραίο σώμα, πρόστυχο πρόσωπο και με το κορμάκι που φόραγε ήταν σκέτη καυλά. Η Μαρίνα επίσης με σέξυ εσώρουχα ήταν και αυτή milfοκαύλα οπότε την προτίμησα καθώς ξέρω οτι στο κρεβάτι είναι σούπερ. Με ενημέρωσε κιόλας οτι αποχωρεί απο το Καλύμνου 48 και μεταφέρεται στο 36 καθώς και ότι η Σοφία δεν έχει χαρτιά και ότι φοβάται οτι θα τις μπαγκλαρώσουν μια μέρα και τις δύο... :rockon: :rockon:
Σου το εύχομαι φίλε Dawn...

φίλε Τζούρα να ξέρεις οτι μια Μαρίνα στα κέφια τής διορθώνει όλα τα προβλήματα!!! :rockon: :rockon:
Αγίου Πέτρου 7: Κλασικά η Ελενα, με τη μεγάλη ατελή δερματοστιξία να καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την πλάτη και τον δεξιό της ώμο. Απλό στα 20.

ωραία παρουσία προφανώς δουλεύει για να βρει λεφτά να τελειώσει το τατουάζ. Την προηγούμενη φορά της πρότεινα να δοκιμάσει να γίνει suicide girl (τα "Suicide girls" είναι μοντέλα εναλλακτικού ερωτισμού με τατουάζ, piercings και ρετρό/γκόθ κ.α. στύλ πιστεύω θα έκανε πάταγο) αλλά δεν θέλει...
Παρασίου 36: Ηταν η Μαρία η τρελοκοτσιδού. Απλό (και μασαζάκι) στα 20. Δουλεύει Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο πρωί.

κ.Τζούρα κόκκινη κάρτα που δεν δοκίμασες Μαρία crazy κοτσίδες. Εκτός από ότι είναι πολύ όμορφη και με υπέροχο σώμα για την ηλικία της είναι από (ίσως και το) καλύτερα κορίτσια στο χώρο από άποψη χαρακτήρα/διάθεση/απόδοση στο δωμάτιο. Πραγματικά θα ήθελα η μέλλουσα σύζυγος μου να της μοιάσει έστω και λίγο.
Τροφωνίου 11 δεξιά (όροφος): Η Ρίτσα «από Ελευθερίτσα» Επρόκειτο για milfogilf με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω στο κεφάλι, μ' εμφανή ελλείμματα μπροστινών δοντιών, μεγάλο κρεμασμένο στήθος, κανονικό σώμα με χαλάρωση. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στα 20.

πρέπει να είναι απαίσιο. Σιχαίνομαι γυναίκες με άσχημη οδοντοστοιχία.

Γενικά πάντως βλέπεις οτι η περιοχή της Λιοσίων είναι κυρίως για milfάκηδες/gilfάκηδες!!!
Βέργας 3 (δεξιά πόρτα): Η Σόνια από Διδύμου. Ψηλή επιβλητική milf μ' ανάγλυφα χείλη, κοντό καστανόμαυρο μαλλί και ερωτικό μεγάλο στήθος. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 20.

νομίζω οτι κάνει και αυταρχικό αυτή. Τουλάχιστον στο στούντιο που δουλεύε στην Κων/ος το διαφήμιζε και έλεγε οτι η΄ταν και έξπερτ. Αλήθεια έχει ακόμα την αραίωση στα μαλλιά;
Εξηκίου 20: Η πολύ ευτραφής ξανθιά milfogilf Τζούλια, με το τεράστιο στήθος και τις διαστίξεις στην πλάτη, από το Κνίδου 18. Σήμερα παρατήρησα ότι έφερε και κόσμημα καρφωτό στον αφαλό. Απλό στα 20.

φαινόταν ο αφαλός;;;; :idiot: :idiot:
Ελλης 3: Η Ισαβέλλα˙νεαρή νταρντάνα με ίσιο καστανό μαλλί κάτω απ' τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί με κωλάρα και μπουτάρες. ΚΩΛΟΣ στα 20.

σταθερή σε αυτό το μαγαζί (νομίζω οτι είναι και δικό της). Επίσης διαφημίζει και αυταρχικό πρόγραμμα για όσους ενδιαφέρονται. :s&m_2:
Αχαρνών 85: Ενας πολύ προσεγμένος χώρος σε όροφο. Εκεί εκδιδόταν η Ουκρανή Μαργαρίτα˙μία milf με κοντό ξανθό μαλλί, γλυκό πρόσωπο, μικρά και σχετικά πεσμένα στήθη, γεματούλα. ΚΩΛΟΣ στα 20.
Τ' ωράριο είναι 10 το πρωί με 11 το βράδυ, και δουλεύει μόνο η συγκεκριμένη.

πέρασα από εκεί την προηγούμενη φορά, νόμιζα ότι ήταν στούντιο και προσπέρασα. Θα τσεκάρω!!
Η σημερινή βόλτα πραγματοποιήθηκε στην πρωινή βάρδια σε μία ηλιόλουστη μέρα επιτέλους μετά απο τόσες βροχές που έριξε.Σποραδικές επισκέψεις σε Κυψέλη,Φυλής και Μεταξουργείο και τρία απανωτά χτυπήματα χωρίς διακοπή για ανεφοδιασμό.Συνολικό κόστος του ψυχαγωγικού εγχειρήματος 50 ευρώ.

ελπίζω προφέσσορ στο ενδιάμεσο να υπήρχε στάση για γρήγορο σνάκ (πενιρλί, τυρόπιτα) και φυσικό χυμό για να πάρεις δυνάμεις!! Αξιός!!! :rockon: :rockon:
Στο Πιπίνου 36 δίπλα απο το μανάβικο ήταν καινούρια κοπέλα με όνομα Άννα, κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,κοντά στα τριάντα με τραχύ πρόσωπο και Αλβανικά χαρακτηριστικά.

ακούγεται ενδιαφέρον. Αν είναι και άξια στο δωμάτιο...πάντως αυτό το σπιτάκι πολύ μου αρέσει με τα μεγάλα καθαρά δωμάτια.
Στο Διδύμου 8 ισόγειο ήταν μιλφ ψηλή,λευκή και μάλλον ήταν ξανά η Αναστασία η οποία είχε βάψει αυτήν την φορά τα μαλλιά της.Αυτό το λέω με κάποιο περιθώριο λάθους γιατί την είδα αρκετά στιγμιαία,ομολογώ.

και αυτό ακούγεται ενδιαφέρον. Θα τσεκαριστεί!!! :rockon: :humpleg: :humpleg:
Επάνω και ψηλά έχουν βάλει και μία μικρή LCD που έπαιζε πορνό.Εκείνη την στιγμή που μπήκα έδειχνε έναν ψωλαρά που έσκιζε απο τον κωλό μία αθίγγανη μιλφ πρόστυχης εμφάνισης.Λέω απο μέσα μου εδώ είμαστε, ανανεωθήκανε και θα εμφανιστεί κανένα cult διαμαντάκι.Που να ήξερα ο άμοιρος! Μπροστά μου εμφανίστηκε ένας γκράνυ τραβελός που φορούσε μια ξανθιά περούκα.Ο τσάτσος ανακοίνωσε φουλ πρόγραμμα.Αυτός ο τράβελος που είδα πάντως το αποκλείω να είναι εγχειρισμένος.

υπερκάλτ σκηνικά που μόνο το Μεταξουργείο προσφέρει. Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν σκηνικό από επερχόμενο σίκουελ του Eurotrip!!!! :rockon: :rockon:
Στο μεσαίο ήταν η Μαρία η αλλιώς Όρκα απο την Κωλοκυνθούς 38 παλιότερα.Για τους λίγους που δεν γνωρίζουν, η Όρκα είναι ένα είδος φάλαινας και όχι όνομα γυναίκας.Συνεπώς μην μπει κανένας συναγωνιστής και ζητήσει να γαμήσει την Όρκα γιατί το πιο πιθανό είναι να φάει καμιά τσαντιά η να τον βρούν δολφονημένο γιατί η Όρκα είναι και δολοφόνος φάλαινα για ναμην ξεχνιόμαστε.

προς υπεράσπιση μιας άγνωστης σε εμένα κοπέλας θα ήθελα να πώ ότι και η συμπαθέστατη φάλαινα στην σειρά ταινιών "Free Willy" ήταν και αυτή όρκα. Συνεπώς ενώ η όρκα είναι δολοφόνος φάλαινα έχει μεγάλη καρδιά.  :boobies:
.Μαζί της ήταν και η Αλίνα απο τα ίδια μαγαζιά καθώς και Έλλης 3 και Διδύμου 18 που δούλεψε προσφάτως.Η Αλίνα είναι υπέρβαρη και αυτή αλλά όχι τόσο θηριώδης όσο η Μαρία. Η Αλίνα με τις μεγάλες βυζάρες προσφέρει γυμνό τσιμπούκι και ισπανικό τελειωτικό με 15 ενώ η Μαρία κώλο και γυμνό τσιμπούκι στα 15.

Αλίνα = μούφα!!!
Πάντως και στις 3 καταθέσεις που έκανα πέρασα πολύ καλά και δεν έχω κανένα παράπονο.Να σημειώσω επιπρόσθετα για την ενημέρωση σας οτι σήμερα δυστυχώς ο δρόμος στο ύψος των Ιάσωνος 1 ήταν γεμάτος απο πρεζόνια κάθε εθνικότητας που βαράγαν ενέσεις.

προφέσσορ χαράς το κουράγιο σου. Προσωπικά ξενερώνω με πρεζόνια. Αφενός μεν επειδή στεναχωριέμαι να βλέπω νέους ανθρώπους σε αυτή την κατάσταση αφετέρου δε επειδή αγριεύομαι και φεύγω άμεσα από την περιοχή. Αν ήμουν εκεί πχ δεν θα συνέχιζα την τσάρκα....
Επίσης ένα παλιό σπίτι στον ίδιο δρόμο κατεδαφίστηκε ή κατέρρευσε  με αποτέλεσμα ο δρόμος σέ ένα σημείο να είναι γεμάτος και με λάσπες λόγω της βροχής. Εικάζω οτι το σπίτι μάλλον κατέρρευσε απο μόνο του απο την δυνατή βροχή. Προσφάτως είχε καταρρεύσει και ένα άλλο παλιό σπίτι στην οδό Ελευσινίων κοντά στο μπουρδέλο.Οπότε οι μπουρδελιάρηδες καλό είναι να προσέχουν όταν διέρχονται την περιοχή μην τους πέσει κανένα μπάζο στο κεφάλι και σκοτωθούν.

φαντάσου να γαμάς και να σε πέσει το σπίτι στο κεφάλι!!!

Επίσης να προσθέσω οτι στο Λεωνίδου 28 όροφος όταν ανέβηκα έπαιζε τούρκικα οριεντάλ και βγήκε καινούρια κοπέλα αθίγγανη,κοντή,μελαμψή,κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά στο ύψος της μέσης περίπου χορεύοντας χορό της κοιλιάς.Το όνομα της ήταν Λειλά και σύμφωνα με την υπηρεσία είναι Τουρκάλα χορεύτρια του ορειντάλ.Κανονικό πρόγραμμα.

και άλλο υπερκάλτ σκηνικό!!!
Από χθες και ώρα 11:20, ένωσα κι εγώ την ψωλή μου με τις ψωλές των συναγωνιστών που διεισδύουν στη στοματική κοιλότητα της Σόνιας!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:και εγώ την έχω χώσει εκεί αλλα με σκουφάκι!!! :rockon: :rockon:

HPV ζείς, εσύ μας οδηγείς!  
Σαφώς όσα μέλη πηγαίνουν αρκετές φορές στην ίδια κοπέλα δεν χρειάζεται να δηλώσουν την ιδιότητα τους ως μέλη του κάθε πορνο- ιστότοπου γιατί είναι βέβαιο ότι θα καρπώνονται πολύ καλές υπηρεσίες και όπως είναι λογικό στην συνέχεια οι κριτικές τους για αυτή την κοπέλα θα έχουν θετικά σχόλια και καλή βαθμολογία.

σωστός ο Φαρκέλι. Ας μείνει το μπουρδέλα το τελευταίο προπύργιο αντικειμενικότητας και αξιοκρατίας σε αυτό τον τόπο.

αντί επιλόγου μερικές μέρες έμειναν για...

 

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Μηνύματα
316
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.354
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Σκαστός και σήμερα, επιλεκτικό και άτακτο πέρασμα απο διάφορα μπουρδέλα στο μεταιχμιο πρωινης και απογευματινης βαρδιας οπου εβλεπες κοπελες διασπαρτες να περιμενουν εξω απο τις πορτες.
Αρχικά μεταξουργείο.

Έχουμε και λέμε..

Ιάσωνος:
46: νεαρή, μελαχρινή με παραπανίσια κιλά. Αρκετά ευδιάθετη στο σαλόνι, εμφανίστηκε τόπλες. Απλο πρόγραμμα στο 10ρικο.

27 υπόγειο: Περίμενα στο σαλόνι αρκετα.  Καστανή προ-μιλφ, μεσαίο στήθος και γεμάτη περιφέρεια. Απλο στα 10, με κωλο στα 15.

Μεγάλου αλεξάνδρου:
22
οροφος: ξανθιά, χοντρή με κόκκινο babydoll. βαριεστημένο ύφος, δεν την αδικώ! φουλ προγραμμα στο 10ρικο. Η τσατσά πρέπει να είναι η πιο γρια τσατσα που υπαρχει. Μετα βιας περπαταγε, το σωμα της ηταν σε θεση "Γ" και η φωνη ψιλοετρεμε. Καθως εφευγα η γιαγιακα με τα χερια στην μεση περπατουσε σιγα σιγα προς την κουζινα σερνοντας τις παντοφλες της και βγαζοντας "κραυγες" πονου. Η τραγελαφική αυτη εικόνα ολοκληρώθηκε την στιγμή που ανακοίνωνε το πρόγραμμα βλέποντάς την και ακούγοντας τις λέξεις "Μουνακι, κωλαρακι, 69, ισπανικο" να βγαινουν απο το στομα της.

ισογειο: Μελαχρινη προ μιλφ, αν οχι μιλφ, αδιαφορη. Αδυνατη αλλα με γεματο σωμα. Απλο προγραμμα.

Υπογειο: Νεαρη, σχετικά, με μαυρα μαλλια. Αδυνατη με μικρο στηθος και γεματο κωλο. program δεν ανακοινωθηκε.

Κολωνου:
27 οροφος. Χοντρη καστανη, με αρκετα μεγαλο στηθος το οποιο και κουναγε πανω κατω την ωρα που ανακοινωνε το ισπανικο. Μιλαμε εχει στηθει ολοκληρη παρουσιαση.  Πολυ μακρια απο τα στανταρ μου. Τράπηκα σε ατακτη φυγη. Πρεπει να εσπασα το ρεκορ που ειχα με την Αννα απο το φωκαιας 25 οροφος!!! Το συγκεκριμενο στανταρ ηταν μπαρ πριν. Οι υπευθυνοι του εν λογο μπουρδελου δεν μπηκαν καν στον κοπο να αφαιρεσουν τα ψιλα τραπεζια.
Οπως μπαινουμε στο συγκεκριμενο μπουρδελο, στα αριστερα, σε ενα κουτι αναγραφει "fat girl" και εχει ενα βελος που δειχνει προς τα πανω στην σκαλα. Δυστυχως δεν το ειδα νωριτερα. mea culpa.

30Α: Μελαχρινή μιλφ με κοντα μαλλια. Αδυνατη με γεματη περιφερεια. Απλο προγραμμα. Συνεχως ελεγε "φρεσκο μουνι, μολις ηρθα". Οτι ναναι.....

32
οροφος: νεαρη(?) μαυρομαλλα. Παντελως αδιαφορη.

κολωνου και λεωνιδου: προ μιλφ με σχετικα κοντα καρε μαυρα μαλλια, μικρο στηθος, γεματη περιφερεια. Αρκετα ευδιαθετη. Φουλ προγραμμα. Την ωρα εκεινη ακουστηκε ενα γαυγισμα και απο ενα δωματιο ξεπροβαλε ενα σκυλακι του οποιου η ρατσα μου διαφευγει αλλα βρηκα φωτο!
Big-Hairy-Dog.jpg


Δυστυχως έπρεπε να φυγω για την ωρα.

Επέστρεψα όμως, αυτην την φορα στην φυλής για ενα γρηγορο περασμα και απο εδω μετα απο καποια ωρα. Ειχε μπει ηδη η απογευματινη βαρδια.

Φυλής:
56: Η ταμπελα του πρωην σουβλατζιδικου στεκει αγερωχα πάνω απο τον οίκο. "Ο ναος της απολαυσης", ισως να το εχουν υιοθετησει και ως σλογκαν στον εν λογο οικο. Κανει μπαμ απο μακρια οτι ειναι νεος οικος. Εργαζομενη η σουζι που παλαια εκανε εμφανισεις στο 66. Καταμαυρη, το εχει παρακανει στο σολαριουμ, αδυνατη με στεγνο σωμα, σχετικα ψηλη, ωραιο κωλο. Απλο προγραμμα.

54 ισογειο: Την ωρα που πλησιαζα ειδα νεαρη μαυρομαλα με μακρια σπαστα μαλλια, πολυ ωραιο σωμα, ντυμενη να εξερχετε του οικου. Πιθανως η γιαννα. Εντος του οικου η τσατσα με ενημερωσε οτι μολις εφτασε η γιαννα. Οταν ειδε την απορια στο προσωπο μου μου ειπε οτι αυτη που εφυγε ειναι αλλη γιαννα. Η εργαζομενη λοιπον ειναι καστανη με μαλλια πιασμενα, αδυνατη με ωραια περιφερεια, μικρο στηθος. Απλο προγραμμα.

74
δεξια: Αντζελα, μελαχρινη, αδυνατη, μετριου αναστηματος με μεγαλο στηθος για τον σωματοτυπο της. Φουλ προγραμμα.

αριστερα: Η αννα απο το φωκαιας 22 πανω αριστερα. Μελαχρινη, μετριου αναστηματος, μικρο στηθος, κανονικο σωμα. Φουλ προγραμμα.

80: Αννα μαρια, μελαχρινη με καρε μαλλια, αδυνατη με στεγνο σώμα, μικρο στηθος και ωραιο κωλο. Απλο προγραμμα. Τον εκοψε τον κωλο; Οχι οτι τον ειχε ξεκινησει και ποτε δηλαδη...

84 ισογειο: Σονια. Μελαχρινη, μετριου αναστηματος, αδυνατη με στεγνο σώμα, μικρο στήθος, ωραιος κωλος. Τριβοταν σε εναν πιτσιρικα. Απλο προγραμμα. Εχει στησει ωραιο σκηνικο με την τσατσα σε ρόλο Μπράμο καθως της πασαρει "στην ζουλα" το λιπαντικο την ωρα που βγαινει απο το δωματιο με κινηση πισω απο την πλατη και χαρη που θα ζηλευε και ο διαμαντιδης!

Δυστηχως ομως τα γεγονοτα με προλαβαν και επρεπε να αποχωρησω χωρις να δω και τα υπολοιπα. Οριστικα αυτην την φορα!

Αυτα τα ολιγα και απο εμενα!


Και μια ερωτηση, εχει δει κανεις την μελαχρινη τζουλιανα με τα γυαλια απο το ιασωνος 33 υπογειο;
 

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Μηνύματα
736
Κριτικές
123
Like
1.679
Πόντοι
8.445
Φυλής 86 Β στο ισόγειο για την ακρίβεια.
Παρασκευή στη δεύτερη βάρδια, η Ιρίνα επέστρεψε.
μιλάω για την ψηλή καστανή γκόμενα με το ωραίο κορμί (κωλί  :dancing: :dancing: :dancing:), το 2,5 βυζί.
δούλευε και πέρυσι στα μαγαζιά αυτά καθώς και στο μετάξι για ένα διάστημα.
πρόγραμμα φουλ. γυμνό τσιμπούκι, κώλο και τελείωμα στους βύζους  :boobies: :boobies: :boobies:
την πήρα λίγο πριν την αλλαγή της βάρδιας.
μπήκε με αρκετή διάθεση, πίπα άνευ (το δοκίμασα, ελπίζω να μην μετανιώσω), γύρισμα στα 4 και είσοδος στην κωλάρα της  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
αντέχει γερό γαμήσι και αρκετή ώρα!!!  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
μετά πίπα, και τελείωμα στους βύζους με μαλακία από το μωρό  :pipa2: :pipa2: :pipa2:
αν και έχει φαρδύνει λίγο η λεκάνη της, είναι κορμί γαμάτο γιατί είναι ψηλοκάβαλο μωρό. έσκυψε στον νεροχύτη να ξεπλυθεί και μου ερχόταν να της τον φορμάρω ξανά στο κωλί της!!!!
στανταράκι για μένα. 
 

agapinor

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Μηνύματα
20
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
0
[size=11pt]Μετά τη χθεσινή καταιγίδα...
[/size]

Χωματιανού 11 αριστερά (ισόγειο): Δύο κοπέλες. Η Χριστίνα˙νεαρή χαμηλού αναστήματος με μαύρα μαλλιά κάτω από τους ώμους, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στητό στήθος, λίγο χαμηλοκώλα, μ' ένα ταττού στο δεξιό της μπράτσο, και η Ελένη˙πιο ψηλή και πιο αδύνατη ξανθωπή με μικρό προς μεσαίο στήθος. Απλό στα 20 έκαστη.

Με προσφερόμενο DUO σε τιμή προσφοράς 30,00€ :dancing:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.057
Κριτικές
1.245
Like
191.820
Πόντοι
45.465
Φυλής 23.οο παρά, πριν πάω για μάσα στο Μικρολίμανο σε μερικά που μπήκα......

Φυλής 54β Ιωάννα(δουλεύει 3-4 μέρες την είχα πετύχει πρωί)  μελαχρινή ψηλή κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα
Φυλής 56 Σούζι καστανή μουνάρα κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά και χείλη ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Ντενίσα η ξανθιά ψηλόλιγνη μουνάρα με το μικρό στητό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Χριστίνα μελαχρινή παχουλή με μεσαίο βυζί ,ανακοινώθηκε κώλος.
Φυλής 59 κάτω Ρωξάνα καστανή νταρντάνα κανονικό σώμα 2άρια βυζιά τατού χαμηλά στη μέση ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 Αλεξάνδρα ξανθιά πολύ λεπτή άβυζι , ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 δεν την είδα η υπηρεσία είπε ότι δούλευε η ξεπέτα η Ανναμαρία ,ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό βυζί ,με κώλο.
Φυλής 84α Σόνια μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί και ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Ανέλα ξανθιά λεπτή με σιλικονάτα βυζιά , απλό πρόγραμμα , την πήρα την προηγούμενη Κυριακή όπως είχα γράψει , αυτή την βδομάδα που θα έχω χρόνο θα ανεβάσω και την κριτική που χρωστάω...
Φυλής 86β Ιρένα μελαχρινή ψηλή κανονικό σώμα 3άρια βυζιά , ξανά κώλος στο πρόγραμμα.
Φυλής 65β Εμμανουέλα καστανή λεπτή με μικρό βυζί και ωραίο κώλο , με ακα.
αυτά τα λίγα , απο αύριο που έχω άδεια επιφυλάσσομαι για περισσότερες ενημερώσεις....   
 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Μηνύματα
12.783
Κριτικές
582
Like
577
Πόντοι
8.805
2-3 πινελεις απο σημερινη τσαρκα συντροφια με εμπειρους συναγωνιστες των μπουρδελων..

Σε μπουρδελοτσαρκα μετα απο καιρο την απολαυσα πραγματικα.

Στο Φυλης 84Α η Σονια οντως μιλαει αψογα Ιταλικα, περασε με αριστα τις "παγιδες" που της εβαλα, μιας και η θητεια μου 8 ετων στην Ιταλια μου επιτρεπει τετοια κολπακια.  :grin:

Αντιθετα η Μαιρη απο το Φωκιας 27Β σε ερωτηση "Coment allez vous" (τι κανεται) ?η απαντηση ηταν "Μαιρη".  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Kοινως μυρωδια απο Γαλλικα. Κλου η γνωστη μου υπηρεσια κα Βασω με θητεια στα Κασσανδρας με θυμηθηκε και εκανε το ανθρωπινως δυνατον να περασω στο δωματιο, ματιαως.....

Στο Φωκαιας 24 (λαβυρινθος) η Ειρηνη δεν ηταν αλλη απο την κοπελα που περασε για λιγο στο Φυλης 104 σαν Χριστινα. Την αναγνωρισα, μου το αρνηθηκε στην αρχη, μετα ομως οταν τις ψελισσα στο αυτι καποις λεπτομεριες το παραδεχτηκε, και προσπαθησε να με περασεισ το δωματιο. Φουλ προγραμμα στο εικοσαρικο με πρωκτικο, η αληθεια ειναι πως δελεαστηκα, ομως σαν σωστος οικοδεσποτης-συμβουλατορας ο προεδρος με απετρεψε απο την κακοτοπια........

Στο Φυλής 67, η Αλισια δεν μου ηταν αγνωστη επισης, μιας και εχει περασει απο το Κροκεων 6 και το Φυλης 104......

Τελος στο Φυλης 59, ο γνωστος απο το Καρεα 30 υπηρετης κυρ΄Βασιλης αρκετα ευρυματικος με τις ατακες του, οπως "η Ρωξανη αφρος που το ονομα της ειναι γραμμενο με σπρευ στο μετρο."......
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.057
Κριτικές
1.245
Like
191.820
Πόντοι
45.465
Φυλής 23.οο παρά, πριν πάω για μάσα στο Μικρολίμανο σε μερικά που μπήκα......

Φυλής 54β Ιωάννα(δουλεύει 3-4 μέρες την είχα πετύχει πρωί)  μελαχρινή ψηλή κανονικό σώμα μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα
Φυλής 56 Σούζι καστανή μουνάρα κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά και χείλη ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Ντενίσα η ξανθιά ψηλόλιγνη μουνάρα με το μικρό στητό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66δ Χριστίνα μελαχρινή παχουλή με μεσαίο βυζί ,ανακοινώθηκε κώλος.
Φυλής 59 κάτω Ρωξάνα καστανή νταρντάνα κανονικό σώμα 2άρια βυζιά τατού χαμηλά στη μέση ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 Αλεξάνδρα ξανθιά πολύ λεπτή άβυζι , ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 δεν την είδα η υπηρεσία είπε ότι δούλευε η ξεπέτα η Ανναμαρία ,ξανθοκάστανη κανονικό σώμα μικρό βυζί ,με κώλο.
Φυλής 84α Σόνια μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί και ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Ανέλα ξανθιά λεπτή με σιλικονάτα βυζιά , απλό πρόγραμμα , την πήρα την προηγούμενη Κυριακή όπως είχα γράψει , αυτή την βδομάδα που θα έχω χρόνο θα ανεβάσω και την κριτική που χρωστάω...
Φυλής 86β Ιρένα μελαχρινή ψηλή κανονικό σώμα 3άρια βυζιά , ξανά κώλος στο πρόγραμμα.
Φυλής 65β Εμμανουέλα καστανή λεπτή με μικρό βυζί και ωραίο κώλο , με ακα.
αυτά τα λίγα , απο αύριο που έχω άδεια επιφυλάσσομαι για περισσότερες ενημερώσεις....   
 

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Μηνύματα
4.415
Like
467
Πόντοι
36
Φυλής 23.οο παρά, πριν πάω για μάσα στο Μικρολίμανο σε μερικά που μπήκα......
αυτά τα λίγα , απο αύριο που έχω άδεια επιφυλάσσομαι για περισσότερες ενημερώσεις....    

καλά ν.σμύρνη76 οκ το εμπεδώσαμε, τι το ποστάρεις δίς?,
μην αγχώνεσαι τόσο πολύ ρε παιδί μου, πήγαινε να πιείς ήσυχα το ποτάκι σου εμείς όλοι εδώ είμαστε και περιμένουμε τις ενημερώσεις σου, δεν φεύγουμε....
όλοι εσένα περιμένουνε  :2funny: :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
καλά ν.σμύρνη76 οκ το εμπεδώσαμε, τι το ποστάρεις δίς?,
μην αγχώνεσαι τόσο πολύ ρε παιδί μου, πήγαινε να πιείς ήσυχα το ποτάκι σου εμείς όλοι εδώ είμαστε και περιμένουμε τις ενημερώσεις σου, δεν φεύγουμε....
όλοι εσένα περιμένουνε  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο κόσμος ευχαριστώ λέει, δεν ειρωνεύεται.
 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.118
Κριτικές
148
Like
2.729
Πόντοι
6.925
Πρωινή σήμερα στο Μετάξι

Ιάσωνος

Στο 43 μία - βραζιλιάνα λέει - μικρούλα με πρόστυχο πρόσωπο, μικρό στηθάκι και κωλάκι 10 με πλήρες και κώλο
Στο 33 μία ξανθιά με καλό σώμα - δεν ήταν η Μαρία δυστυχώς κ έχασε το 10ρικο
Στο 37 μία μελαχρινή με 5αρια (?) στήθη και αρκετά κιλά στην περιφέρεια μόνο
Στο 30Α ούτε που ρώτησα το όνομα κι ας κατέθεσα εκεί (λογοδιάρροια, γκρίνια και πολλά μη) κοντούλι πιπινάκι μέτριο πρόσωπο, ωραία 3παρά στήθη με ερεθιστικές θηλές
Στο 20 κάτω η Λαρίσα
Στο 20 πάνω μία καστανόξανθη κορμάρα πραγματικά στήθη αγαλμάτινα για φωτογράφιση, ψηλή με ωραία οπίσθια

Κολωνού

30Α ένα από τα ξανθά του μαγαζιού με το μικρό στήθος - όμορφο μωρακι
30Β η Ιωάννα μουρτζούφλα
32Γ μελαχρινή  μέσα σε κορσέδες βρακιά και σουτιέν κλπ. αν γδυνόταν θα σου έτρωγε το μισό 10λεπτο
32Β ένα ισχνό όμορφο άβυζο πλάσμα μου φάνηκε
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom