Ενδιαφερον..! Νομιζω την εχω δει..αλλα δεν εχω περασει..καλη και στο service?Δε την έχω δοκιμάσει την Σαμπίνα αλλά ρε παιδιά υπάρχει και η μουναρα Ντιάνα στο Φυλής 65 ,66 και 84 που δεν παραπονιέται ποτέ για τίποτα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τραγικες παρουσιες ..βρωμια επικινδυνοτητα...με 10 ακομη πας φυλης τουλαχιστον και κατι καλυτερο κανεις...Πρωινή καταδρομική στο ρομαντικό Μεταξουργείο
Ιάσονος 44 η ψηλή εντυπωσιακη μιλφογκιλφ Σανέλ με δύο προγράμματα απλό και ελεύθερο 10+15 αντιστοίχως
37 Τζούλια φουλ πρόγραμμα 10€
Στα μικρά όπου είχε τουλάχιστον 50 πρέζακια και στην επιστροφή μου στο εργαλείο βρήκα έναν τελειωμένο να βαραει στο λαιμό πρέζα στο καθρέφτη μου..Του είπα να κάνει πιο εκεί και βογγαγε καθώς του τα εσκαγε η παραμυθα
Cultila
Ιάσονος 1 κλειστό
Ιάσονος 1β αριστερά κλειστό δεξιά μόνο το Ορκ granny Άννα πάει η Ελένη έφυγε και αυτή
Έκανε βαθύ τσιμπούκι η γιαγιά Ελένη κρίμα που έφυγε
Ιάσονος 1γ η τραγική φάλαινα που δεν θυμάμαι όνομα
Τραγική κατάσταση έφυγα αχυστος
Να περνάτε καλά και να γαμάτε συνάμα!
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Ισάξια πίπα με βίκτωρια?Δ27 φωφω
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Πες τα ρε φίλε τα έχω πει.αλλα.τραγικες παρουσιες ..βρωμια επικινδυνοτητα...με 10 ακομη πας φυλης τουλαχιστον και κατι καλυτερο κανεις...
Το δ27 γενικα φημιζεται για πιπες...ομως...πολυπερασμενες γυναικες εκει..δε γαμας κατι φρεσκο...ενταξει οι πιπες...αλλα...Ισάξια πίπα με βίκτωρια?
Αν πας στα μαγαζια αυτα...δε τα κοβεις ποτε..εγω ετσι νομιζω..αλλο εκει..αλλο μια κοπελα που θα γνωρισεις εξωΜακριά από αυτό το σπορ δεν μπορείς να μείνεις.οτι και να λέμε.το Νινή το ξένο και το παράνομο είναι καύλα.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 64
- Like
- 20.263
- Πόντοι
- 13.636
Ναι .Μια κοπέλα Σοφία Ρωσίδα που δούλευε δίδυμου 8, ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα;
Ήταν Πάτρα τις προηγούμενες μέρες. Γαμιόταν στη δουλειά.
Το έγραψε νομίζω και ο @Ntonpinelo .
Τώρα ίσως να τραγουδάει Ηλία Ηλιού.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.390
- Πόντοι
- 14.936
Γεια σου αλάνι μου...Που είσαι χαμένος καρντάσι, μας έλειψαν οι κριτικές και οι cult-ίλες σου...
Τρεχάλα με την δουλίτσα και κάπως έτσι χάθηκα...
Θα ξαναγυρισω και η γη θα τρεμει...
Να εισαι παντα καλα...
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Εννοείται αυτό φίλε μου.η μέρα με την νύχτα.αλλα προτιμώ το δεύτερο γιατί έχω μάθει εδώ και 20 χρόνια με το ταξί να πηγαίνω (τανες) σε οίκους και κολομπαραΑν πας στα μαγαζια αυτα...δε τα κοβεις ποτε..εγω ετσι νομιζω..αλλο εκει..αλλο μια κοπελα που θα γνωρισεις εξω
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 232.748
- Πόντοι
- 46.232
ο συναγωνιστής νομίζω έγραψε για τη Βικτόρια και όχι για το ΣοφακιΝαι .
Ήταν Πάτρα τις προηγούμενες μέρες. Γαμιόταν στη δουλειά.
Το έγραψε νομίζω και ο @Ntonpinelo .
Τώρα ίσως να τραγουδάει Ηλία Ηλιού.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.365
- Πόντοι
- 2.836
Πήρες καμία τυπε μέσα στο taxi?Εννοείται αυτό φίλε μου.η μέρα με την νύχτα.αλλα προτιμώ το δεύτερο γιατί έχω μάθει εδώ και 20 χρόνια με το ταξί να πηγαίνω (τανες) σε οίκους και κολομπαρα
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Πριν κάποια χρόνια. παρόλο που ήταν και δύσκολα τα χρόνια.τωρα είναι πολύ ποιο εύκολα.Πήρες καμία τυπε μέσα στο taxi?
Ταξιτζηδες..αλανια οι πιο πολλοι..και ξερουν τα παντα! Εχω καβει ουκ ολιγες συζητησεις με τυχαιους ταξιτζηδες για τετοια..διχως να ντρεπομαι απεναντιας!Πήρες καμία τυπε μέσα στο taxi?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κατι θα χει κανει....σιγουραΠήρες καμία τυπε μέσα στο taxi?
Ε..βικτωρια για πιπες οκ...κατι πιο νεο ?πιο φρεσκο??ο συναγωνιστής νομίζω έγραψε για τη Βικτόρια και όχι για το Σοφακι
giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
Αργά ρε φιλαράκια για δυνατές πιπες προς τα που να πάμε????
3 βάρδια
3 βάρδια
Tsotso_Gelato
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2023
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Πλατεία Καραϊσκάκη, Μεταξουργείο, μασάζ στο κτίριο που είναι το ιλ Τοτό, δε θυμάμαι νουμερο.Καλησπερα σας.Εχουμε κάποιο νέο από τη Μαίρη την Ελληνίδα από Αχαρνών 85
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 37
- Like
- 10.786
- Πόντοι
- 3.436
Το ονομα αυτης της τραγικης φαλαινας στο Ιασωνος 1γ ειναι Λάρα απο Ουκρανία μεριά....Μια φορα μονο την ειχα δοκιμασει ετσι για την πλακα....αμα απο πριν εχεις κατεβασεις 2-3 κουτάκια Ηeineken τοτε κατι μπορει να γινει...προσεξε ομως οχι να μεθυσεις... ισα ισα για να κανεις λιγο κεφαλι χαχαχα....Ιάσονος 1 κλειστό
Ιάσονος 1β αριστερά κλειστό δεξιά μόνο το Ορκ granny Άννα πάει η Ελένη έφυγε και αυτή
Έκανε βαθύ τσιμπούκι η γιαγιά Ελένη κρίμα που έφυγε
Ιάσονος 1γ η τραγική φάλαινα που δεν θυμάμαι όνομα
Τραγική κατάσταση έφυγα αχυστος
Να περνάτε καλά και να γαμάτε συνάμα!
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 37
- Like
- 10.786
- Πόντοι
- 3.436
Την Τζουλια την πετυχαινω παντα πρωινη βαρδια οποτε μαλλον θα δουλευει μεχρι 16:00 - αντε 17:00 το πολυ....Θα περασεις σουπερ ειναι ομορφη μελαχρινη Ρουμανα με ελαφρα σκουρα επιδερμιδα ωραια ματια ωραιο σωμα με τα πιασιματακια του και το κορυφαιο εχει πολυ ωραιο κωλο τον οποιο στον δινει αδιαμαρτυρητα με μολις 10 ευρω.....και δεν κραταει χρονο ουτε αυτη αλλα ουτε και ο τσατσος!! Γαμας με την ησυχια σου....ισως το πιο κορυφαιο VFM μπουρδελο αυτη την στιγμη γενικα στην πρωινη βαρδια....καλησπερα μυστες
ψαχνω να παω για τζουλια στο ιασωνος 37 . Μηπως γνωριζει κανεις μεχρι τι ωρα ειναι ;
σας ευχαριστω ολου κςι καλα γαμησια
Κοιτα να δεις..καμια φορα δε ξερεις που μπορει να περασεις καλα...αρκει να μη την παιρνουν κι ολοι οι εγχρωμοι της περιοχης...Την Τζουλια την πετυχαινω παντα πρωινη βαρδια οποτε μαλλον θα δουλευει μεχρι 16:00 - αντε 17:00 το πολυ....Θα περασεις σουπερ ειναι ομορφη μελαχρινη Ρουμανα με ελαφρα σκουρα επιδερμιδα ωραια ματια ωραιο σωμα με τα πιασιματακια του και το κορυφαιο εχει πολυ ωραιο κωλο τον οποιο στον δινει αδιαμαρτυρητα με μολις 10 ευρω.....και δεν κραταει χρονο ουτε αυτη αλλα ουτε και ο τσατσος!! Γαμας με την ησυχια σου....ισως το πιο κορυφαιο VFM μπουρδελο αυτη την στιγμη γενικα στην πρωινη βαρδια....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις