Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 471 άτομα (18 μέλη και 453 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.082
Πόντοι
32.478

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Τ νούμερο και τ βάρδια φίλε;
πρωινη βαρδια...ντουετακι με Ελενη.....Διδυμου 8 ....μεχρι της 5 το απογευμα..φιλικη συμβουλη....παρτες σε ντουετο...θα περασεις καλα...εμενα μου κουμπωσε καλυτερα η Βερονικα....πιο επιθετικη να αναβουν λιγο τα αιματα....λιγο βιαστικη ...προσεξε το....κοντρολαρησε την...Ελενη σολο δεν εχω παρει....θα τιμηθει και σολο διοτι εχω διαβασει οτι περνας καλα και με εκεινη...εχει θαμνο και εκεινη αλλα μονο τον εχω χαιδεψει...δεν ξερω χαρακτηριστικα....
Καλα να περνας...

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.794
Πόντοι
3.886
πρωινη βαρδια...ντουετακι με Ελενη.....Διδυμου 8 ....μεχρι της 5 το απογευμα..φιλικη συμβουλη....παρτες σε ντουετο...θα περασεις καλα...εμενα μου κουμπωσε καλυτερα η Βερονικα....πιο επιθετικη να αναβουν λιγο τα αιματα....λιγο βιαστικη ...προσεξε το....κοντρολαρησε την...Ελενη σολο δεν εχω παρει....θα τιμηθει και σολο διοτι εχω διαβασει οτι περνας καλα και με εκεινη...εχει θαμνο και εκεινη αλλα μονο τον εχω χαιδεψει...δεν ξερω χαρακτηριστικα....
Καλα να περνας...
Θα πάω πάω... Ξέρεις αν κάνουν γλυφωκολαδα;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Διδύμου 8. Σήμερα δεν ήταν .Δεν ξέρω αν θα είναι αύριο αλλά την Πέμπτη θα είναι σίγουρα
Καλησπερα Milf...τα ξεκωλιασανε τα Κοριτσια...????περασε ο Smirnis και γινοταν λαικο προσκυνημα.....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Θα πάω πάω... Ξέρεις αν κάνουν γλυφωκολαδα;
δεν ξερω δυστυχως....αλλα διαβασε καμμια κριτικη...εχω παρει la partouz....και σολο την Βερονικα αλλα δεν μου εδειξε κατι τετοιο....μεχρι καραμελωμα μπαλες...τωρα αν το ζητησεις και σου ικανοποιηση την επιθυμια δεν ξερω.....

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.082
Πόντοι
32.478
Καλησπερα Milf...τα ξεκωλιασανε τα Κοριτσια...????περασε ο Smirnis και γινοταν λαικο προσκυνημα.....
Ναι δούλευε μόνο η Ελενίτσα και είχε δωμάτια αρκετά. Πήγα εναν φίλο μου να δοκιμάσει εγώ δεν μπήκα. Πάντως σήμερα πρόσεξα ότι η Ελένη έχει πολύ φλατ κωλαράκι. Ή έχει αδυνατίσει ή ήταν έτσι και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.794
Πόντοι
3.886
Θ
δεν ξερω δυστυχως....αλλα διαβασε καμμια κριτικη...εχω παρει la partouz....και σολο την Βερονικα αλλα δεν μου εδειξε κατι τετοιο....μεχρι καραμελωμα μπαλες...τωρα αν το ζητησεις και σου ικανοποιηση την επιθυμια δεν ξερω.....
Θα πάω αυτές τις μέρες...Ποια έχει πιο ωραίο θάμνο;γτ άκουσα έχουν και οι 2

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Ναι δούλευε μόνο η Ελενίτσα και είχε δωμάτια αρκετά. Πήγα εναν φίλο μου να δοκιμάσει εγώ δεν μπήκα. Πάντως σήμερα πρόσεξα ότι η Ελένη έχει πολύ φλατ κωλαράκι. Ή έχει αδυνατίσει ή ήταν έτσι και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.
.....εχει λιγο φλατ.....ισως αν εβαζε ενα κυλοτακι να την κολακευε περισσοτερο.....τωρα τους τελευταιους 2 μηνες περναω...πριν αν ειχε τσουπωτο η ηταν λιγο πιο γεματη δεν ξερω.....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
ρε παιδες αυτη η κορινα απο φυλης 65(οροφος)τι τρελο εργαλειο ειναι αυτο?δεν ειχα πολυ χρονο και δεν μπηκα να την ΚΑΒΑΛΗΣΩ,τι λεει μεσα?αξιζει η μπα?

• Like
Αντιδράσεις: Mike_k

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.597
Πόντοι
1.056
Φαινεται οτι ο Nes γραφει σε αυτο το blog!!!:kneel::kneel::kneel::2funny::2funny::2funny:
Aπο δω στελνει:woldman:
1686696189818.jpeg

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.231
Πόντοι
481
Φαινεται οτι ο Nes γραφει σε αυτο το blog!!!:kneel::kneel::kneel::2funny::2funny::2funny:
Aπο δω στελνει:woldman:
1686696189818.jpeg

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Παριστάνει και τον ρεπόρτερ ο σαμπινόπληκτος φραπόγατος... μπορεί και να τον βλέπαμε σε κάποια σκουπιδοφυλλάδα αν

κατάφερνε να βελτιώσει τη γραμματική και την ορθογραφία του :headbang:

...δεν πτοείται με τίποτα

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.390
Πόντοι
14.936
Μπονζουρ...
Γύρισμα μόλις τώρα από Φώκαιας 17β όπου εκδίδεται
γεμάτουλα λιγο Ρωσσιδουλα με δέρματοστιξιες σε ουρά,ώμο και μπουτι
και το ονοματάκι της είναι Άντζελα..
Πολύ ωραία φατσούλα επικοινωνιακή και κάνει ΠΙΠΑΡΑ σοβαρή..
Μόνο κωλο δεν έχει το πρόγραμμα.
Τα πάντα όλα κλειστά έξω θλίψη,καταχνιά και μελαγχολία στα καλύτερα τους...
Δεν πέφτουμε λέμε αλλά και να πέσουμε επιβάλλεται να σηκωθούμε
που έλεγε και ο Γκαρσία ο Πάμπλο..
Remember guys...
Να την ζείτε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σας..
Τα ορφανά πορεύονται και οι χήρες κονομιουνται που λέει και ο Κώστας..
Την καλημέρα μου πάω για μπάναρα και ύπνο..

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
8.998
Πόντοι
1.936
Επισκεψη εχθες απογευμα στο αγκυρας 9 οπου υπηρχε Βικτωρια και Λαουρα.
Βασικα πηγα να δω Λαουρα που ειναι και μικρη και με ωραιο κορμακι αλλα ειπε η τσατσα οτι δεν κανει το ενα δεν κανει το αλλο οποτε πηρα Βικτωρια που ειχα καλες εντυπωσεις.Τελικα μυριζε το μουνι της κατρουληλα την βρωμιαρα και απλα την γαμησα στα 4 και σηκωθηκα και εφυγα.Επρεπε να παρω Λαουρα...

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.289
Πόντοι
486
Κάνεις λάθος. Σε πάρα πολλά τρώνε πόρτα. Μου έχει τύχει τουλαχιστον 4-5 φορές και τους έχουν διώξει και μάλιστα σε κάποιο το είχα πει στην υπηρεσία του τύπου, κρίμα τα παιδιά γιατί δεν τα αφήνεται να περάσουν και μου είπε δεν θέλω να βρω κανένα μπελα

Κάνεις λάθος. Σε πάρα πολλά τρώνε πόρτα. Μου έχει τύχει τουλαχιστον 4-5 φορές και τους έχουν διώξει και μάλιστα σε κάποιο το είχα πει στην υπηρεσία του τύπου, κρίμα τα παιδιά γιατί δεν τα αφήνεται να περάσουν και μου είπε δεν θέλω να βρω κανένα μπελά.
Τι να πω...εγώ στα 15(πάνε και δεκαετίες βέβαια έκτοτε)...δεν είχα φάει ποτέ πόρτα λόγο ηλικίας

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.313
Πόντοι
2.036
Θα δώσει κάνα χύσο-pass ο Κούλης λέτε ? γιατί δεν μου φτάνουν να τις δοκιμάσω όλες.
'Εχει πέσει και ένα θετικό vibe τελευταία στο νήμα και αρκετά καλά σχόλια, είναι επειδή καλοκαίριασε? :cheesy:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
τώρα σφηνάκι live

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά χοντρή μιλφ με 2. 5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β Ειρήνη ξανθια μιλφογκιλφ με ψιλοκανονικο σώμα, λεπτα πόδια, 2αρι βυζι ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα, καστανή μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β αριστερά Ναταλί ξανθιά μιλφ μέ κοντό μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β δεξιά κλειστο.

Ιάσωνος 1γ Λιλια(ν) μελαχρινή μιλφ, με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και στο δεξί μπράτσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,θα είναι σήμερα μέχρι τις 1600, Παρασκευή θα έχει ρεπό.

Τελευταία τροποποίηση:

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.289
Πόντοι
486
τώρα σφηνάκι live

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά χοντρή μιλφ με 2. 5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β Ειρήνη ξανθια μιλφογκιλφ με ψιλοκανονικο σώμα, λεπτα πόδια, 2αρι βυζι ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα, καστανή μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β αριστερά Ναταλί ξανθιά μιλφ μέ κοντό μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β δεξιά

Ιάσωνος 1γ Λιλια(ν) μελαχρινή μιλφ, με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και στο δεξί μπράτσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,θα είναι σήμερα μέχρι τις 1600, Παρασκευή θα έχει ρεπό.
Δεν ακούγεται άσχημο το εμετουργιο σήμερα:)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom