Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 156
- Like
- 20.082
- Πόντοι
- 32.478
Διδύμου 8. Σήμερα δεν ήταν .Δεν ξέρω αν θα είναι αύριο αλλά την Πέμπτη θα είναι σίγουραΤ νούμερο και τ βάρδια φίλε;
Διδύμου 8. Σήμερα δεν ήταν .Δεν ξέρω αν θα είναι αύριο αλλά την Πέμπτη θα είναι σίγουραΤ νούμερο και τ βάρδια φίλε;
πρωινη βαρδια...ντουετακι με Ελενη.....Διδυμου 8 ....μεχρι της 5 το απογευμα..φιλικη συμβουλη....παρτες σε ντουετο...θα περασεις καλα...εμενα μου κουμπωσε καλυτερα η Βερονικα....πιο επιθετικη να αναβουν λιγο τα αιματα....λιγο βιαστικη ...προσεξε το....κοντρολαρησε την...Ελενη σολο δεν εχω παρει....θα τιμηθει και σολο διοτι εχω διαβασει οτι περνας καλα και με εκεινη...εχει θαμνο και εκεινη αλλα μονο τον εχω χαιδεψει...δεν ξερω χαρακτηριστικα....Τ νούμερο και τ βάρδια φίλε;
Θα πάω πάω... Ξέρεις αν κάνουν γλυφωκολαδα;πρωινη βαρδια...ντουετακι με Ελενη.....Διδυμου 8 ....μεχρι της 5 το απογευμα..φιλικη συμβουλη....παρτες σε ντουετο...θα περασεις καλα...εμενα μου κουμπωσε καλυτερα η Βερονικα....πιο επιθετικη να αναβουν λιγο τα αιματα....λιγο βιαστικη ...προσεξε το....κοντρολαρησε την...Ελενη σολο δεν εχω παρει....θα τιμηθει και σολο διοτι εχω διαβασει οτι περνας καλα και με εκεινη...εχει θαμνο και εκεινη αλλα μονο τον εχω χαιδεψει...δεν ξερω χαρακτηριστικα....
Καλα να περνας...
Καλησπερα Milf...τα ξεκωλιασανε τα Κοριτσια...????περασε ο Smirnis και γινοταν λαικο προσκυνημα.....Διδύμου 8. Σήμερα δεν ήταν .Δεν ξέρω αν θα είναι αύριο αλλά την Πέμπτη θα είναι σίγουρα
Οχι μονο δυνατη !!! ΠΟΛΥ καθαρη και ξυπνια - μαγκας !!!!!Δυνατή η Μπαρμπορα
δεν ξερω δυστυχως....αλλα διαβασε καμμια κριτικη...εχω παρει la partouz....και σολο την Βερονικα αλλα δεν μου εδειξε κατι τετοιο....μεχρι καραμελωμα μπαλες...τωρα αν το ζητησεις και σου ικανοποιηση την επιθυμια δεν ξερω.....Θα πάω πάω... Ξέρεις αν κάνουν γλυφωκολαδα;
Ναι δούλευε μόνο η Ελενίτσα και είχε δωμάτια αρκετά. Πήγα εναν φίλο μου να δοκιμάσει εγώ δεν μπήκα. Πάντως σήμερα πρόσεξα ότι η Ελένη έχει πολύ φλατ κωλαράκι. Ή έχει αδυνατίσει ή ήταν έτσι και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.Καλησπερα Milf...τα ξεκωλιασανε τα Κοριτσια...????περασε ο Smirnis και γινοταν λαικο προσκυνημα.....
Θα πάω αυτές τις μέρες...Ποια έχει πιο ωραίο θάμνο;γτ άκουσα έχουν και οι 2δεν ξερω δυστυχως....αλλα διαβασε καμμια κριτικη...εχω παρει la partouz....και σολο την Βερονικα αλλα δεν μου εδειξε κατι τετοιο....μεχρι καραμελωμα μπαλες...τωρα αν το ζητησεις και σου ικανοποιηση την επιθυμια δεν ξερω.....
.....εχει λιγο φλατ.....ισως αν εβαζε ενα κυλοτακι να την κολακευε περισσοτερο.....τωρα τους τελευταιους 2 μηνες περναω...πριν αν ειχε τσουπωτο η ηταν λιγο πιο γεματη δεν ξερω.....Ναι δούλευε μόνο η Ελενίτσα και είχε δωμάτια αρκετά. Πήγα εναν φίλο μου να δοκιμάσει εγώ δεν μπήκα. Πάντως σήμερα πρόσεξα ότι η Ελένη έχει πολύ φλατ κωλαράκι. Ή έχει αδυνατίσει ή ήταν έτσι και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.
σε ενημερωσα πιο επανω...φαινεται εχεις λυσσαξει για θαμνο και δεν διαβασες.....χαχχαχχχαχαχααΘ
Θα πάω αυτές τις μέρες...Ποια έχει πιο ωραίο θάμνο;γτ άκουσα έχουν και οι 2
Όντως φίλε συγνώμη...χαχαχαχασε ενημερωσα πιο επανω...φαινεται εχεις λυσσαξει για θαμνο και δεν διαβασες.....χαχχαχχχαχαχαα
Φαινεται οτι ο Nes γραφει σε αυτο το blog!!!Πακισταν Αφρικανοι και Μπαγκλαντεζ σε ροζ οικους της Αθηνας
Πακισταν Αφρικανοι και Μπαγκλαντεζ στην Αθηνα αναζητουνε κατα χιλιαδες πανε σε ροζ οικους μολις με εικοσι ευρω η καθε κοπελα .Μερικοι απο τ...athensmodels.blogspot.com
Φαινεται οτι ο Nes γραφει σε αυτο το blog!!!
Aπο δω στελνει
Κάνεις λάθος. Σε πάρα πολλά τρώνε πόρτα. Μου έχει τύχει τουλαχιστον 4-5 φορές και τους έχουν διώξει και μάλιστα σε κάποιο το είχα πει στην υπηρεσία του τύπου, κρίμα τα παιδιά γιατί δεν τα αφήνεται να περάσουν και μου είπε δεν θέλω να βρω κανένα μπελα
Τι να πω...εγώ στα 15(πάνε και δεκαετίες βέβαια έκτοτε)...δεν είχα φάει ποτέ πόρτα λόγο ηλικίαςΚάνεις λάθος. Σε πάρα πολλά τρώνε πόρτα. Μου έχει τύχει τουλαχιστον 4-5 φορές και τους έχουν διώξει και μάλιστα σε κάποιο το είχα πει στην υπηρεσία του τύπου, κρίμα τα παιδιά γιατί δεν τα αφήνεται να περάσουν και μου είπε δεν θέλω να βρω κανένα μπελά.
Δεν ακούγεται άσχημο το εμετουργιο σήμερατώρα σφηνάκι live
Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά χοντρή μιλφ με 2. 5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.
Ιάσωνος 2β Ειρήνη ξανθια μιλφογκιλφ με ψιλοκανονικο σώμα, λεπτα πόδια, 2αρι βυζι ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 1α Μαρίνα, καστανή μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 1β αριστερά Ναταλί ξανθιά μιλφ μέ κοντό μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 1β δεξιά
Ιάσωνος 1γ Λιλια(ν) μελαχρινή μιλφ, με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και στο δεξί μπράτσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,θα είναι σήμερα μέχρι τις 1600, Παρασκευή θα έχει ρεπό.