Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (14 μέλη και 235 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Μηνύματα
900
Κριτικές
52
Like
16.370
Πόντοι
9.426
Πριν λίγο ανοίγει η Πόρτα και τι να δω????
Ζονκ????

Όχι κύριοι!!!!
Φυλής 105
ΜΠΈΛΑ
Η γνωστή ξέρετε εσείς
Σε ελεύθερο και 69
Η υπηρεσία είπε λίγες μέρες στη δουλειά και δεν ξέρει ούτε τα ελληνικά....
Και εγώ είπα μιλάω μόνο Αλβανικα!!!
Στραβωσε...
 

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Μηνύματα
2.187
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Μηνύματα
388
Like
757
Πόντοι
81
Τι λαϊκό προσκύνημα γινόταν πριν λίγο στην Σαμπινα ήρθε φίλος από Γερμανία κ είπα να τον βγάλω μια βόλτα στα μέρη, πάμε βέργας 7 γύρω στις 11 κ 30 περίπου γεμάτο σαλόνι δεν ξέρω κ εγώ ποσα άτομα βγαίνει η μικρή όντως πολύ όμορφη και στα στάνταρτ του φίλου που πάει να πληρώσει κ του πετάει η τσατσά δεν εχω δωμάτια 3 είναι πιασμένα κ έχουν πληρώσει αλλά 3 άτομα έτσι σηκωθήκαμε κ φύγαμε..Δευτέρα βράδυ στην αρχή της βάρδιας κ γινόταν αυτός ο χαμός φαντάσου Πσκ γαμησετα μάλλον μπαρμπάδες και πιτσιρίκια περιμένουν απ έξω μέχρι να έρθει να πιάσει δουλειά...
 

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Μηνύματα
355
Like
1.361
Πόντοι
201
Το έχω σκεφτεί, αλλά... Θα με φάει η μαλακία παλικαρι μου!

Κάθε μέρα θα γαμάς και κάτι διαφορετικό και αντί να πληρώνεις 20 ευρώ θα εισπράτεις τουλάχιστον τα διπλά!
 

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
197
Κριτικές
56
Like
11.230
Πόντοι
18.036
Καλημέρα σας. Ενημέρωση της χθεσινης απογευματινής βαρδιας (Δευτ 20.ΙΙI.2023), μεταξύ 19:30-20:40. Να σημειωσω ότι ελαχιστα σπιτακια ηταν κλειστά.

OWO: ελ.στοματικο. COB: εκτονωση στο σωμα. CIM: εκτονωση στο στομα.

-Περγάμου 27: Νάταλι [Τσιαντάκης] & Ειρήνη (κοντα ξανθα μαλλιά). Μονιμες γκιλφοθείτσες.

-Αλκαμένους 113: η ΜΑΡΙΝΑ. Ψηλη παχουλη μιλφογκιλφ. Με ξανθα μακρια μαλλια & μεγαλο στηθος.

-Το Περγάμου 1 ηταν ανοικτο. Περασα στη Ρεμουνδου και αντικρυσα τα μονιμα κλεισμενα σπιτακια με τα ξηλωμενα φωτα (το αυτό ισχύει και για Αλκαμένους 117).

-Φυλής 134Α: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ & SOL. Η πρωτη είναι Λατινα με πεταχτο κωλο. Η Sol είναι ομοιως Λατινα, αλλα όχι σκουροχωμη. Από τις πιο ομορφες κοπελες στην περιοχη. Βεβαια βγηκε με υφος επηρμενο και γελουσε μετα το σαλοναρισμα (όταν μου γυρισε την πλατη). Η τσατσα ανακοινωσε και για τις δυο OWO και παρτουζα (εδώ 40€). Μύγες χτυπαγαν. Όλα τα δωματια αδεια. Δεν ξερω τι σαλος δημιουργηθηκε, αλλά το υφος τους παραπεμπει σε ξεπετες. Να σημειωσω ότι οι εργαζομενες του εν λογω οικου πριν ένα μηνα περιπου δουλεψαν 2-3 μερες ως escorts στα γραφειο Magic Girls. Δεν γνωριζω αν προερχονται από το γραφειο που μπουζουριασε νωριτερα η αστυνομια.

-Φ 109Β: ΡΟΝΤΙΚΑ (αδυνατη μαυρομαλλα μιλφ) & ΝΕΛΛΥ η φοβισμενη. Αμφοτερες σε OWO & COB.

-Φ 109Α: ανοικτο. Λογικα η Βικτωρια.

-Φ 105/αριστερη θυρα: Μπέλλα: αδυνατη καστανομαλλα. Σε owo, 69 & cob. Η τσατσα την παρουσιασε ως νεα αφιξη από Βορρά. Την ανεφερε μετα και ως Ιζαμπέλλα. Φυσικα δεν αποτελει νέο φρουτο.

-Μαγνησίας 11: η ΣΟΦΙΑ. Γνωστή ξανθια θειτσα.

-Φυλής 71Α: η ΝΙΚΟΛ. Μαυρομαλλα νοστιμουλα με κανονικο σωμα & απλο προγταμμα. Γνωστη κι αυτή.

-Φ 69Β: ΟΛΓΑ & ΛΑΝΑ. Η Ολγα είναι ψηλη νταρντανα αξιοπροσκεκτη ξανθια μιλφ. Η Λανα εινσι πιο νεα. Τσουπωτη μαυρομαλλα. Αμφοτερες σε OWO & COB.
Πριν φθασω στον οικο, σταματησε μπροστα ένα λευκο Ford κουρσα και κατεβηκε σφαιρςα η ομορφη ΒΙΚΥ με πολιτικα (πρασινο μπουφαν κσι μπλε τζιν παντελονι) & μπηκε στον οικο. Δεν ξερω αν αφησε κατι, αλλα μεχρι να ανεβω τα σκαλια, κατεβηκε παλι σαν σιφουνας και μπηκε στον εν λειτουργία FORD, οπου την περιμενε ο γκομενο νταβας και εξαφανιστηκαν. Άγνωσται αι βουλαί των εκδιδομένων.

-Φ 67: ΕΛΕΝΗ η ξανθια & ΕΛΛΗ η μαυρομαλλα. Γνωστες. Σε απλο προγραμμα.

-Φ 65 κατω: η ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Βυζαρού με πολλα τατουαζ στα χερια και πλατη. Κανονικο σωμα. Εμφανιση πορνοσταρ. Νομιζω σε απλο προγραμμα.

-Φ 65 όροφος: η ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ξανθια με το 1.5ρι στηθος. Σε OWO & COB. Όλο καυλαντα και χουφτωματα στο σαλονι για να μπω.

-Φ 86 κατω: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ & ΝΙΚΑ. Ως Λατινες νεοφερμενες τις παρουσιασε η τσατσα. Ναι μεν συμπαθητικες ως εμφανιση, αλλά βλεμμα ολο βαρεμάρα. Αμφοτερες σε απλό.

-Φ 86 όροφος: ΚΛΕΙΣΤΟ.

-Φ 84 κατω: η ομορφη ΡΑΝΙΑ. Ο κυρ Βασιλης ειπε: «ελατε στην πρωταθλητρια της Φυλής!» και λοιπές φανφάρες. Σε owo & cob. Σε συνεχομενα δωμάτια.

-Φ 84 όροφος: Τζαάνα και Λάουρα. Λατινες κι αυτές. Η πρωτη κανονικη. Η Λάουρα είναι νεαρη, αλλά χοντρουλα. Αμφοτερες σε απλό.

-Φιλιππίδου 11Α: η ΕΥΑ. Χοντρη αδιαφορξη.

-Φιλιππίδου 11Β: ΝΤΙΑΝΑ με ασπρα εσωρουχα & ΝΑΤΑΛΙ (καστανοξσνθη μιλφ). Γνωστές από τα Φωκαίας 27. Σε OWO & COB.

Στην οδο Φωκαίας όλα ανοικτά, πλην του 19. Εχουμε και λεμε:
-Φωκαίας 13 ισογειο: η ΜΑΡΙΑ (ηταν δωματιο). Γνωστή.

-Φωκ 13 υπόγειο: η ΕΥΑ. Μαυρομαλλα τσουπωτη με 3ρι+ φυσικο στηθος. Γνωστη κι αυτή με θητεια στα Λιοσίων 73. Ειχα ακουσει καλά λόγια και αποφασισα να την δοκιμασω, αφου η τσατσα ανακοινωσε owo, 69, ισπανικο και τελειωτικο στο στηθος. Να προσθεσω ότι ειχε συνεχομενα δωματια, όπως και η Ρανια Φ84. Επεστρεψα και πληρωσα. Το δωματιο είναι ευπρεπές. Η ΕΥΑ μπηκε και εβγαλε το εσωρουχου. Κατεβασε το μικρο ντεκολτέ και δεν ηθελε να το βγαλει. Το αφαίρεσε με ενοχληση. Να πω ότι περιποιηθηκα το στηθος της (πεσμενο αγελαδισιο τρόπον τινα), το οποιο αποτελει το μεγαλο προσόν της! Προφανως είναι βυζολαγνοι οι πελατες της, όπως κι εγω. Παντως εχει βαρια στηθη και χαιρεσαι να τα πιανεις.. Εχει απαλο δερμα και ωραια οπισθια! Προσωπο καθημερινο και λιγο γαμψη μυτη. Μου καθαρισε το μοριο με μωρομαντιλο και ξεκινησε με σχετικα καλη ακα πίπα. Περιποιηθηκε και τους ορχεις. Ισπανικο δεν εκανε καλό, ουτε ηθελε να τριβω ή να χτυπαω τα βυζια με το μοριο. Με το περασμα του προφυλακτικου θελει μονο 2 στασεις: ιεραποστολικο και doggy. Δεν συναινει σε άλλες, πχ cow girl. Ουτε κανει τη σταση 69. Εβαλε και λιγο τζελ στο μουνι της. Ανοιξε τα ποδια και μπηκα μεσα της, αλλά εχασα τη στυση. Μετα ξανα πιπα και νέο προφυλακτικο και στηνεται στα τεσσερα (όχι τοσο καλο στησιμο). Αγκάλιασε το μαξιλαρι. Μπηκα μεσα της και αρχισα διεισδυσεις, αφου επιανα λιγο τα στηθη της (τοτε σηκωσε λιγο τη μεση). Εκει ενιωσα βεβαια εντονη τριβη από το μουνιβτης και λιγο αργοτερα ολοκληρωσα μεσα της. Ηταν βεβαιο ότι δεν θα δεχοταν να καταθεσω στα βυζια με τον τροπο που κυρτωσε την πλατη. Αλλωστε δεν ηθελε να αφαιρεσει αρχικα το ντεκολτέ. Πριν φυγει με φιλησε στο μαγουλο, όχι τοσο χαρουμενη. Χρονος παραμονης περιπου 10 λεπτά. Η θητεια στα Λιοσίων 73 επιβεβαιωνει την τακτικη της ξεπετας και για ΕΥΑ. Ηδη την ξεχασα. Δεν θεωρω ότι εχασα 20€ διοτι γευτηκα βαριες φυσικές βυζαρες. Κι οσοι θελουν στηθος, μπορουν να την τεσταρουν, αλλά μια φορά μόνο. Η τσατσα δεν χτυπαει πορτες, αλλά λεει ψεμματα για το προγραμμα.

-Φωκ 17Α: η τσατσα Ευα εκθειαζε σε 4 νοματαιους τα προσοντα της ΜΙΚΑΕΛΑΣ. Φυσικα ολοι λακισαν μολις την ειδαν. Εχει πλαστικουρα αρκετη.

-Φωκ 17Β: Για Ειρηνη πηγα και εμεινα μπουκαλα. Εργαζοταν η ΝΑΤΑΛΙ. Συμπαθητικη νεαρη. Σε απλο προγραμμα.

-Φωκ 27Α: μια αδιαφορη μιλφ με ξανθα καρε μαλλια και τατου στα μπρατσα. Νομιζω Εμιλυ.

-Φωκ 27Β/ ισογειο: η ΚΙΜ. Θεόχοντρη Λατινα με μεγαλο πλαστικο στηθος και πισινό. Σαν φουσκα.

-Φωκ 27Β/ οροφος: η Εμμανουέλα (στο δωματιο). Η γνωστη νυφιτσα του ισογείου.

-Στην οδο Διδύμου ανοικτα το 16, 18Α και 20. Στο 22 κατω ηταν η ΚΑΤΕΡΙΝΑ: το γνωστό βατράχι που βλεπαμε στο 18Β. Ανακοινωσε φουλ προγραμμα και να με γλειψει παντού. Μπλιαχ. /Το Διδ 27 κλειστο.

-Περιξ της Λιοσίων ηταν όλα ανοικτα (και τα Χωματιανού και τα τρια στην Εξηκίου).

-Λιοσίων 73Β: η ΕΜΗ (στο δωματιο): γνωστη εμφανίσιμη ξσνθια.

-Λιοσιων 73Α: ΒΙΚΥ & ΑΝΤΖΕΛΑ.

-Βέργας 7 ισογειο: η ΤΖΟΥΛΙΑ (καστανόξανθη χοντρή). Η μικρη Ψιψινέλ απούσα, αλλά διαβαζω ότι εμφανιστηκε στη νυκτερινη βαρδια.

-Βέργας 7 υπογειο: η πορνη στο δωματιο και 2 ατομα στο σαλονι. Τσατσα δεν βγηκε για ενημερωση.
-Ανοικτα όλα τα υπολοιπα στη Βέργας.

ΣΥΝΟΨΙΣ: οι ομορφοτερες σημερα, κατ’εμέ, αν και με επιφυλαξη λογω χαμηλού φωτισμού: Sol Φ134Α, Χριστινα βυζαρου Φ65 και Ράνια Φ84 κατω. /Συνεχομενα δωμάτια ειχαν οι Ράνια Φ84 και Ευα Φ13.
----------

Φυλής 148 και Αμορίου.
Εκλεκτικιστικό κτήριο της δεκαετίας 1920. Συνιστά χαρακτηριστικό δείγμα της εκλεκτικιστικής περιόδου, με αξιόλογα επιμέρους αρχιτεκτονικά και μορφολογικά στοιχεία νεοκλασικισμού. Ενας δρόμος με νεοκλασσικα κτήρια, μέρος του αθηναϊκού «μύθου». Καποτε την ευρύτερη περιοχή ζουσαν εύπορες οικογένειες, ηταν γεμάτη κήπους και περιβόλια. Επιπλέον ειχε αναβαθμιστεί όλο το διαμέρισμα, λόγω της ολοκλήρωσης του Πολυτεχνείου και του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Τί είναι όμως το Αμόριον; Στην περιοχη συναντουμε τοπωνυμια των αρχαϊκών και βυζαντινών χρόνων. Το Αμόριο ηταν μια σημαντική βυζαντινή πόλη της Μικράς Ασίας, στα σύνορα Γαλατίας και Φρυγίας. Προκειται για το σημερινό Hisar που βρίσκεται κοντα στην πολη Emirdag. Τον 7ο αιώνα το Αμόριο εγινε πρωτεύουσα και φρούριο του Θέματος των ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ, λογω στρατηγικής θεσης. Δεχθηκε την πρωτη επιθεση απο τους Αραβες το 644. Τα ετη 742-43 υπηρξε η βαση του Κωνσταντίνου Ε' στη διαρκεια της επαναστασης του Αρταβάρδου. Η αίγλη του Αμορίου εκτοξευθηκε αργότερα οταν ενα τέκνο της πολεως εγινε αυτοκρατορας: ο Μιχαήλ Β', o οποίος θεμελιωσε τη "δυναστεία του Αμορίου". Το έτος 838 το Αμοριο κατελήφθη και κατεστράφη απο τον Αββασίδη Χαλίφη al- Mutasim, κατά τη διάρκεια μεγάλης εκστρατείας εναντιον του. Οι πηγές λενε οτι τουτο εγινε σε αντίποινα για την άλωση της Σωζόπετρας της Συριας απο τον αυτοκρατορα Θεόφιλο το 837, γενέτειρα του χαλίφη Αββασίδη. Ετσι ο τελευταιος αποφασισε να εκδικηθει τον Θεόφιλο με το να εκπορθήσει την ιδιαίτερη πατρίδα του. Μολις το εμαθε ο Θεόφιλος, εστειλε στρατευματα προς ενισχυση του Αμορίου. Οι στρατιωτικοι και πολιτικοι αρχοντες που αιχμαλωτιστηκαν απο τους Αραβες στην αλωση του 838 και αργότερα εκτελέστηκαν, διότι δεν αλλαξοπίστησαν, εμειναν γνωστοί ως οι 42 μάρτυρες του Αμορίου. Η μνήμη τους εορταζεται απο την Εκλησία την 6η Μαρτίου. Η άλωση της πόλης απετέλεσε βαρυ πλήγμα για την στρατιωτική φήμη και την υγεία του Θεοφίλου.
H κατεστραμενη πόλη δεν καταφερε να ανακτηθει απο τους Βυζαντινους, παρότι συνέχισε να καταγράφεται ως επισκοπική έδρα. Εκτοτε βρισκόταν σταθερά στην κατοχη των Σελτζούκων μετα τη μαχη του Μάντζικερτ (ετος 1071). Σημερα ομάδες αρχαιολόγων κανουν ανασκαφές σε σημεια της παλιάς πολης για ευρημα και μελετη της τότε πολεοδομίας.
 

Συνημμένα

  • IMG-9e06c5f0de928c7ea7215a18397c634c-V.jpg
    IMG-9e06c5f0de928c7ea7215a18397c634c-V.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 30
Τελευταία τροποποίηση:

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Μηνύματα
98
Κριτικές
9
Like
1.833
Πόντοι
480
Κάθε μέρα θα γαμάς και κάτι διαφορετικό και αντί να πληρώνεις 20 ευρώ θα εισπράτεις τουλάχιστον τα διπλά!
Κοίτα... Τα καινούργια πεδιλα, γόβες, πορνοτακουνα κτλ, δεν έχουν ψυχή. Δεν έχουν καυλα, δεν έχουν φορεθεί. Το πελμα και τα δάχτυλα δεν έχουν αφήσει σημάδι.
Και κυρίως... Δεν μυρίζουν!
 

Pa Luki Luk

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Μηνύματα
900
Κριτικές
52
Like
16.370
Πόντοι
9.426
Τι λαϊκό προσκύνημα γινόταν πριν λίγο στην Σαμπινα ήρθε φίλος από Γερμανία κ είπα να τον βγάλω μια βόλτα στα μέρη, πάμε βέργας 7 γύρω στις 11 κ 30 περίπου γεμάτο σαλόνι δεν ξέρω κ εγώ ποσα άτομα βγαίνει η μικρή όντως πολύ όμορφη και στα στάνταρτ του φίλου που πάει να πληρώσει κ του πετάει η τσατσά δεν εχω δωμάτια 3 είναι πιασμένα κ έχουν πληρώσει αλλά 3 άτομα έτσι σηκωθήκαμε κ φύγαμε..Δευτέρα βράδυ στην αρχή της βάρδιας κ γινόταν αυτός ο χαμός φαντάσου Πσκ γαμησετα μάλλον μπαρμπάδες και πιτσιρίκια περιμένουν απ έξω μέχρι να έρθει να πιάσει δουλειά...
Τα έγραψα και χθες για το Σάββατο!!!
Είχε ουρά μέχρι το Σταθμό Λαρίσης!!!
Επίσης έχω δει πολλές φορές από νωρίς να την περιμένουν στα αυτοκίνητα μέχρι να έρθει!!!
Ψιψινα θα τους κλείσεις όλους!!!
 

Pa Luki Luk

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Μηνύματα
900
Κριτικές
52
Like
16.370
Πόντοι
9.426
Πέφτω από τα σύννεφα με τις θερμές Λατίνες εράστριες (θηλυκό του εραστές). :P
Και επειδή είναι πολύ ψυχρες οι Λατινες χθες ψεκασα το φιλόξενο στοματακι κάποιας με Καυτό Σπέρμα!!!
Φόλες Σίγουρα!
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
20.961
Κριτικές
490
Like
36.549
Πόντοι
41.447
Καλημέρα σας. Ενημέρωση της χθεσινης απογευματινής βαρδιας (Δευτ 20.ΙΙI.2023), μεταξύ 19:30-20:40. Να σημειωσω ότι ελαχιστα σπιτακια ηταν κλειστά.

OWO: ελ.στοματικο. COB: εκτονωση στο σωμα. CIM: εκτονωση στο στομα.

-Περγάμου 27: Νάταλι [Τσιαντάκης] & Ειρήνη (κοντα ξανθα μαλλιά). Μονιμες γκιλφοθείτσες.

-Αλκαμένους 113: η ΜΑΡΙΝΑ. Ψηλη παχουλη μιλφογκιλφ. Με ξανθα μακρια μαλλια & μεγαλο στηθος.

-Το Περγάμου 1 ηταν ανοικτο. Περασα στη Ρεμουνδου και αντικρυσα τα μονιμα κλεισμενα σπιτακια με τα ξηλωμενα φωτα (το αυτό ισχύει και για Αλκαμένους 117).

Τεράστιο ρισπεκτ! Αυτο θα πει πολύπλευρη ξεχωριστή ενημέρωση!!!
Χωρίς αμφιβολία ο Borgia21 ειναι ο Αθηναιογράφος του σάιτ. Υποδειγματική ενημέρωση και ξεναγηση στον χρόνο.
 

Συνημμένα

  • IMG_20230321_090100.jpg
    IMG_20230321_090100.jpg
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 22

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Μηνύματα
2.057
Κριτικές
7
Like
3.761
Πόντοι
736
Καλημέρα σας. Ενημέρωση της χθεσινης απογευματινής βαρδιας (Δευτ 20.ΙΙI.2023), μεταξύ 19:30-20:40. Να σημειωσω ότι ελαχιστα σπιτακια ηταν κλειστά.

OWO: ελ.στοματικο. COB: εκτονωση στο σωμα. CIM: εκτονωση στο στομα.

-Περγάμου 27: Νάταλι [Τσιαντάκης] & Ειρήνη (κοντα ξανθα μαλλιά). Μονιμες γκιλφοθείτσες.

-Αλκαμένους 113: η ΜΑΡΙΝΑ. Ψηλη παχουλη μιλφογκιλφ. Με ξανθα μακρια μαλλια & μεγαλο στηθος.

-Το Περγάμου 1 ηταν ανοικτο. Περασα στη Ρεμουνδου και αντικρυσα τα μονιμα κλεισμενα σπιτακια με τα ξηλωμενα φωτα (το αυτό ισχύει και για Αλκαμένους 117).

-Φυλής 134Α: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ & SOL. Η πρωτη είναι Λατινα με πεταχτο κωλο. Η Sol είναι ομοιως Λατινα, αλλα όχι σκουροχωμη. Από τις πιο ομορφες κοπελες στην περιοχη. Βεβαια βγηκε με υφος επηρμενο και γελουσε μετα το σαλοναρισμα (όταν μου γυρισε την πλατη). Η τσατσα ανακοινωσε και για τις δυο OWO και παρτουζα (εδώ 40€). Μύγες χτυπαγαν. Όλα τα δωματια αδεια. Δεν ξερω τι σαλος δημιουργηθηκε, αλλά το υφος τους παραπεμπει σε ξεπετες. Να σημειωσω ότι οι εργαζομενες του εν λογω οικου πριν ένα μηνα περιπου δουλεψαν 2-3 μερες ως escorts στα γραφειο Magic Girls. Δεν γνωριζω αν προερχονται από το γραφειο που μπουζουριασε νωριτερα η αστυνομια.

-Φ 109Β: ΡΟΝΤΙΚΑ (αδυνατη μαυρομαλλα μιλφ) & ΝΕΛΛΥ η φοβισμενη. Αμφοτερες σε OWO & COB.

-Φ 109Α: ανοικτο. Λογικα η Βικτωρια.

-Φ 105/αριστερη θυρα: Μπέλλα: αδυνατη καστανομαλλα. Σε owo, 69 & cob. Η τσατσα την παρουσιασε ως νεα αφιξη από Βορρά. Την ανεφερε μετα και ως Ιζαμπέλλα. Φυσικα δεν αποτελει νέο φρουτο.

-Μαγνησίας 11: η ΣΟΦΙΑ. Γνωστή ξανθια θειτσα.

-Φυλής 71Α: η ΝΙΚΟΛ. Μαυρομαλλα νοστιμουλα με κανονικο σωμα & απλο προγταμμα. Γνωστη κι αυτή.

-Φ 69Β: ΟΛΓΑ & ΛΑΝΑ. Η Ολγα είναι ψηλη νταρντανα αξιοπροσκεκτη ξανθια μιλφ. Η Λανα εινσι πιο νεα. Τσουπωτη μαυρομαλλα. Αμφοτερες σε OWO & COB.
Πριν φθασω στον οικο, σταματησε μπροστα ένα λευκο Ford κουρσα και κατεβηκε σφαιρςα η ομορφη ΒΙΚΥ με πολιτικα (πρασινο μπουφαν κσι μπλε τζιν παντελονι) & μπηκε στον οικο. Δεν ξερω αν αφησε κατι, αλλα μεχρι να ανεβω τα σκαλια, κατεβηκε παλι σαν σιφουνας και μπηκε στον εν λειτουργία FORD, οπου την περιμενε ο γκομενο νταβας και εξαφανιστηκαν. Άγνωσται αι βουλαί των εκδιδομένων.

-Φ 67: ΕΛΕΝΗ η ξανθια & ΕΛΛΗ η μαυρομαλλα. Γνωστες. Σε απλο προγραμμα.

-Φ 65 κατω: η ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Βυζαρού με πολλα τατουαζ στα χερια και πλατη. Κανονικο σωμα. Εμφανιση πορνοσταρ. Νομιζω σε απλο προγραμμα.

-Φ 65 όροφος: η ΧΡΙΣΤΙΝΑ η ξανθια με το 1.5ρι στηθος. Σε OWO & COB. Όλο καυλαντα και χουφτωματα στο σαλονι για να μπω.

-Φ 86 κατω: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ & ΝΙΚΑ. Ως Λατινες νεοφερμενες τις παρουσιασε η τσατσα. Ναι μεν συμπαθητικες ως εμφανιση, αλλά βλεμμα ολο βαρεμάρα. Αμφοτερες σε απλό.

-Φ 86 όροφος: ΚΛΕΙΣΤΟ.

-Φ 84 κατω: η ομορφη ΡΑΝΙΑ. Ο κυρ Βασιλης ειπε: «ελατε στην πρωταθλητρια της Φυλής!» και λοιπές φανφάρες. Σε owo & cob. Σε συνεχομενα δωμάτια.

-Φ 84 όροφος: Τζαάνα και Λάουρα. Λατινες κι αυτές. Η πρωτη κανονικη. Η Λάουρα είναι νεαρη, αλλά χοντρουλα. Αμφοτερες σε απλό.

-Φιλιππίδου 11Α: η ΕΥΑ. Χοντρη αδιαφορξη.

-Φιλιππίδου 11Β: ΝΤΙΑΝΑ με ασπρα εσωρουχα & ΝΑΤΑΛΙ (καστανοξσνθη μιλφ). Γνωστές από τα Φωκαίας 27. Σε OWO & COB.

Στην οδο Φωκαίας όλα ανοικτά, πλην του 19. Εχουμε και λεμε:
-Φωκαίας 13 ισογειο: η ΜΑΡΙΑ (ηταν δωματιο). Γνωστή.

-Φωκ 13 υπόγειο: η ΕΥΑ. Μαυρομαλλα τσουπωτη με 3ρι+ φυσικο στηθος. Γνωστη κι αυτή με θητεια στα Λιοσίων 73. Ειχα ακουσει καλά λόγια και αποφασισα να την δοκιμασω, αφου η τσατσα ανακοινωσε owo, 69, ισπανικο και τελειωτικο στο στηθος. Να προσθεσω ότι ειχε συνεχομενα δωματια, όπως και η Ρανια Φ84. Επεστρεψα και πληρωσα. Το δωματιο είναι ευπρεπές. Η ΕΥΑ μπηκε και εβγαλε το εσωρουχου. Κατεβασε το μικρο ντεκολτέ και δεν ηθελε να το βγαλει. Το αφαίρεσε με ενοχληση. Να πω ότι περιποιηθηκα το στηθος της (πεσμενο αγελαδισιο τρόπον τινα), το οποιο αποτελει το μεγαλο προσόν της! Προφανως είναι βυζολαγνοι οι πελατες της, όπως κι εγω. Παντως εχει βαρια στηθη και χαιρεσαι να τα πιανεις.. Εχει απαλο δερμα και ωραια οπισθια! Προσωπο καθημερινο και λιγο γαμψη μυτη. Μου καθαρισε το μοριο με μωρομαντιλο και ξεκινησε με σχετικα καλη ακα πίπα. Περιποιηθηκε και τους ορχεις. Ισπανικο δεν εκανε καλό, ουτε ηθελε να τριβω ή να χτυπαω τα βυζια με το μοριο. Με το περασμα του προφυλακτικου θελει μονο 2 στασεις: ιεραποστολικο και doggy. Δεν συναινει σε άλλες, πχ cow girl. Ουτε κανει τη σταση 69. Εβαλε και λιγο τζελ στο μουνι της. Ανοιξε τα ποδια και μπηκα μεσα της, αλλά εχασα τη στυση. Μετα ξανα πιπα και νέο προφυλακτικο και στηνεται στα τεσσερα (όχι τοσο καλο στησιμο). Αγκάλιασε το μαξιλαρι. Μπηκα μεσα της και αρχισα διεισδυσεις, αφου επιανα λιγο τα στηθη της (τοτε σηκωσε λιγο τη μεση). Εκει ενιωσα βεβαια εντονη τριβη από το μουνιβτης και λιγο αργοτερα ολοκληρωσα μεσα της. Ηταν βεβαιο ότι δεν θα δεχοταν να καταθεσω στα βυζια με τον τροπο που κυρτωσε την πλατη. Αλλωστε δεν ηθελε να αφαιρεσει αρχικα το ντεκολτέ. Πριν φυγει με φιλησε στο μαγουλο, όχι τοσο χαρουμενη. Χρονος παραμονης περιπου 10 λεπτά. Η θητεια στα Λιοσίων 73 επιβεβαιωνει την τακτικη της ξεπετας και για ΕΥΑ. Ηδη την ξεχασα. Δεν θεωρω ότι εχασα 20€ διοτι γευτηκα βαριες φυσικές βυζαρες. Κι οσοι θελουν στηθος, μπορουν να την τεσταρουν, αλλά μια φορά μόνο. Η τσατσα δεν χτυπαει πορτες, αλλά λεει ψεμματα για το προγραμμα.

-Φωκ 17Α: η τσατσα Ευα εκθειαζε σε 4 νοματαιους τα προσοντα της ΜΙΚΑΕΛΑΣ. Φυσικα ολοι λακισαν μολις την ειδαν. Εχει πλαστικουρα αρκετη.

-Φωκ 17Β: Για Ειρηνη πηγα και εμεινα μπουκαλα. Εργαζοταν η ΝΑΤΑΛΙ. Συμπαθητικη νεαρη. Σε απλο προγραμμα.

-Φωκ 27Α: μια αδιαφορη μιλφ με ξανθα καρε μαλλια και τατου στα μπρατσα. Νομιζω Εμιλυ.

-Φωκ 27Β/ ισογειο: η ΚΙΜ. Θεόχοντρη Λατινα με μεγαλο πλαστικο στηθος και πισινό. Σαν φουσκα.

-Φωκ 27Β/ οροφος: η Εμμανουέλα (στο δωματιο). Η γνωστη νυφιτσα του ισογείου.

-Στην οδο Διδύμου ανοικτα το 16, 18Α και 20. Στο 22 κατω ηταν η ΚΑΤΕΡΙΝΑ: το γνωστό βατράχι που βλεπαμε στο 18Β. Ανακοινωσε φουλ προγραμμα και να με γλειψει παντού. Μπλιαχ. /Το Διδ 27 κλειστο.

-Περιξ της Λιοσίων ηταν όλα ανοικτα (και τα Χωματιανού και τα τρια στην Εξηκίου).

-Λιοσίων 73Β: η ΕΜΗ (στο δωματιο): γνωστη εμφανίσιμη ξσνθια.

-Λιοσιων 73Α: ΒΙΚΥ & ΑΝΤΖΕΛΑ.

-Βέργας 7 ισογειο: η ΤΖΟΥΛΙΑ (καστανόξανθη χοντρή). Η μικρη Ψιψινέλ απούσα, αλλά διαβαζω ότι εμφανιστηκε στη νυκτερινη βαρδια.

-Βέργας 7 υπογειο: η πορνη στο δωματιο και 2 ατομα στο σαλονι. Τσατσα δεν βγηκε για ενημερωση.
-Ανοικτα όλα τα υπολοιπα στη Βέργας.

ΣΥΝΟΨΙΣ: οι ομορφοτερες σημερα, κατ’εμέ, αν και με επιφυλαξη λογω χαμηλού φωτισμού: Sol Φ134Α, Χριστινα βυζαρου Φ65 και Ράνια Φ84 κατω. /Συνεχομενα δωμάτια ειχαν οι Ράνια Φ84 και Ευα Φ13.
----------

Φυλής 148 και Αμορίου.
Εκλεκτικιστικό κτήριο της δεκαετίας 1920. Συνιστά χαρακτηριστικό δείγμα της εκλεκτικιστικής περιόδου, με αξιόλογα επιμέρους αρχιτεκτονικά και μορφολογικά στοιχεία νεοκλασικισμού. Ενας δρόμος με νεοκλασσικα κτήρια, μέρος του αθηναϊκού «μύθου». Καποτε την ευρύτερη περιοχή ζουσαν εύπορες οικογένειες, ηταν γεμάτη κήπους και περιβόλια. Επιπλέον ειχε αναβαθμιστεί όλο το διαμέρισμα, λόγω της ολοκλήρωσης του Πολυτεχνείου και του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Τί είναι όμως το Αμόριον; Στην περιοχη συναντουμε τοπωνυμια των αρχαϊκών και βυζαντινών χρόνων. Το Αμόριο ηταν μια σημαντική βυζαντινή πόλη της Μικράς Ασίας, στα σύνορα Γαλατίας και Φρυγίας. Προκειται για το σημερινό Hisar που βρίσκεται κοντα στην πολη Emirdag. Τον 7ο αιώνα το Αμόριο εγινε πρωτεύουσα και φρούριο του Θέματος των ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ, λογω στρατηγικής θεσης. Δεχθηκε την πρωτη επιθεση απο τους Αραβες το 644. Τα ετη 742-43 υπηρξε η βαση του Κωνσταντίνου Ε' στη διαρκεια της επαναστασης του Αρταβάρδου. Η αίγλη του Αμορίου εκτοξευθηκε αργότερα οταν ενα τέκνο της πολεως εγινε αυτοκρατορας: ο Μιχαήλ Β', o οποίος θεμελιωσε τη "δυναστεία του Αμορίου". Το έτος 838 το Αμοριο κατελήφθη και κατεστράφη απο τον Αββασίδη Χαλίφη al- Mutasim, κατά τη διάρκεια μεγάλης εκστρατείας εναντιον του. Οι πηγές λενε οτι τουτο εγινε σε αντίποινα για την άλωση της Σωζόπετρας της Συριας απο τον αυτοκρατορα Θεόφιλο το 837, γενέτειρα του χαλίφη Αββασίδη. Ετσι ο τελευταιος αποφασισε να εκδικηθει τον Θεόφιλο με το να εκπορθήσει την ιδιαίτερη πατρίδα του. Μολις το εμαθε ο Θεόφιλος, εστειλε στρατευματα προς ενισχυση του Αμορίου. Οι στρατιωτικοι και πολιτικοι αρχοντες που αιχμαλωτιστηκαν απο τους Αραβες στην αλωση του 838 και αργότερα εκτελέστηκαν, διότι δεν αλλαξοπίστησαν, εμειναν γνωστοί ως οι 42 μάρτυρες του Αμορίου. Η μνήμη τους εορταζεται απο την Εκλησία την 6η Μαρτίου. Η άλωση της πόλης απετέλεσε βαρυ πλήγμα για την στρατιωτική φήμη και την υγεία του Θεοφίλου.
H κατεστραμενη πόλη δεν καταφερε να ανακτηθει απο τους Βυζαντινους, παρότι συνέχισε να καταγράφεται ως επισκοπική έδρα. Εκτοτε βρισκόταν σταθερά στην κατοχη των Σελτζούκων μετα τη μαχη του Μάντζικερτ (ετος 1071). Σημερα ομάδες αρχαιολόγων κανουν ανασκαφές σε σημεια της παλιάς πολης για ευρημα και μελετη της τότε πολεοδομίας.

:respect:
 

Mpooumpoukos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Μηνύματα
477
Κριτικές
13
Like
4.555
Πόντοι
731

Mikess

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2023
Μηνύματα
90
Like
299
Πόντοι
20
Καλημέρα μάγκες. Έχει δοκιμάσει κάνει τη Χριστίνα από Φυλής 65(πρωινή) με τις βυζάρες?
Όλοι χαχαχαχα
Μην περιμένεις πολλά άλλα δεν κλέβει...και για μένα είναι μουναρος!
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.406
Πόντοι
3.636
Βασικά ψάχνω την Χριστίνα με μαύρα εσώρουχα συνήθως ,φοράει γυαλιά , δεν ξέρει ουτε αγγλικά και όταν γαμας δεν βγάζει στρινγκ το κάνει στην άκρη και βάζεις έτσι πουτσο ..τέλος ουτε σουτιέν βγάζει αλλά πολύ ντροπαλά σε αφήνει και της το τραβάς εσυ καθώς την γαμας και ρουφάς βυζαρες ….πολύ ντροπαλό πουτανακι που ξεδιπλώνετε πάνω στο γαμηση αν κανείς κίνηση ( δεν ξινίζει κτλ )
 

Mikess

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2023
Μηνύματα
90
Like
299
Πόντοι
20
Η Ρουμάνα με τα tattoo μιλάει καλά Ελληνικά
 
  • Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Μηνύματα
202
Κριτικές
3
Like
189
Πόντοι
1
Παίδες μήπως πρόκειται για την Τζούλια από φυλής 134β και το χάσαμε το κορμί μοιάζει πολύ στις φωτό και περιγραφή επίσης ύποπτο που δεν φαίνεται πρόσωπο
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.665
Κριτικές
11
Like
12.495
Πόντοι
5.060
Τί είναι όμως το Αμόριον; Στην περιοχη συναντουμε τοπωνυμια των αρχαϊκών και βυζαντινών χρόνων. Το Αμόριο ηταν μια σημαντική βυζαντινή πόλη της Μικράς Ασίας, στα σύνορα Γαλατίας και Φρυγίας. Προκειται για το σημερινό Hisar που βρίσκεται κοντα στην πολη Emirdag. Τον 7ο αιώνα το Αμόριο εγινε πρωτεύουσα και φρούριο του Θέματος των ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ, λογω στρατηγικής θεσης. Δεχθηκε την πρωτη επιθεση απο τους Αραβες το 644. Τα ετη 742-43 υπηρξε η βαση του Κωνσταντίνου Ε' στη διαρκεια της επαναστασης του Αρταβάρδου. Η αίγλη του Αμορίου εκτοξευθηκε αργότερα οταν ενα τέκνο της πολεως εγινε αυτοκρατορας: ο Μιχαήλ Β', o οποίος θεμελιωσε τη "δυναστεία του Αμορίου". Το έτος 838 το Αμοριο κατελήφθη και κατεστράφη απο τον Αββασίδη Χαλίφη al- Mutasim, κατά τη διάρκεια μεγάλης εκστρατείας εναντιον του. Οι πηγές λενε οτι τουτο εγινε σε αντίποινα για την άλωση της Σωζόπετρας της Συριας απο τον αυτοκρατορα Θεόφιλο το 837, γενέτειρα του χαλίφη Αββασίδη. Ετσι ο τελευταιος αποφασισε να εκδικηθει τον Θεόφιλο με το να εκπορθήσει την ιδιαίτερη πατρίδα του. Μολις το εμαθε ο Θεόφιλος, εστειλε στρατευματα προς ενισχυση του Αμορίου. Οι στρατιωτικοι και πολιτικοι αρχοντες που αιχμαλωτιστηκαν απο τους Αραβες στην αλωση του 838 και αργότερα εκτελέστηκαν, διότι δεν αλλαξοπίστησαν, εμειναν γνωστοί ως οι 42 μάρτυρες του Αμορίου. Η μνήμη τους εορταζεται απο την Εκλησία την 6η Μαρτίου. Η άλωση της πόλης απετέλεσε βαρυ πλήγμα για την στρατιωτική φήμη και την υγεία του Θεοφίλου.
H κατεστραμενη πόλη δεν καταφερε να ανακτηθει απο τους Βυζαντινους, παρότι συνέχισε να καταγράφεται ως επισκοπική έδρα. Εκτοτε βρισκόταν σταθερά στην κατοχη των Σελτζούκων μετα τη μαχη του Μάντζικερτ (ετος 1071). Σημερα ομάδες αρχαιολόγων κανουν ανασκαφές σε σημεια της παλιάς πολης για ευρημα και μελετη της τότε πολεοδομίας.
Και μαθήματα ιστορίας μαζί με τις διεξοδικότατες ενημερώσεις! Ευχαριστούμε :smiling-face-with-heart-eyes:
 

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
231
Κριτικές
45
Like
3.321
Πόντοι
1.431
Τι λαϊκό προσκύνημα γινόταν πριν λίγο στην Σαμπινα ήρθε φίλος από Γερμανία κ είπα να τον βγάλω μια βόλτα στα μέρη, πάμε βέργας 7 γύρω στις 11 κ 30 περίπου γεμάτο σαλόνι δεν ξέρω κ εγώ ποσα άτομα βγαίνει η μικρή όντως πολύ όμορφη και στα στάνταρτ του φίλου που πάει να πληρώσει κ του πετάει η τσατσά δεν εχω δωμάτια 3 είναι πιασμένα κ έχουν πληρώσει αλλά 3 άτομα έτσι σηκωθήκαμε κ φύγαμε..Δευτέρα βράδυ στην αρχή της βάρδιας κ γινόταν αυτός ο χαμός φαντάσου Πσκ γαμησετα μάλλον μπαρμπάδες και πιτσιρίκια περιμένουν απ έξω μέχρι να έρθει να πιάσει δουλειά...
Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί το 1979 (Άνοιξη) στην οδό Σωνιέρου (κάθετος Λιοσίων) όταν είχαν φέρει μια ανήλικη μουσουλμάνα σε έναν οίκο με 2 δωμάτια. 200 δρχ. και ο τσατσός έκοβε χαρτάκια με αριθμό προτεραιότητας . Πολύ κρέμα και φυσικά αδιάφορο κι ας είμασταν πιτσιρίκια.
Αντίστοιχος χαμός είχε γίνει και με Τζένη Χειλουδακη στο Φυλής & Θύρας ! Μιλάμε για τρέλα τότε ('89-'90) .
Ακολούθησε (τον χαμό) η μετέπειτα πρόεδρος των εκδιδόμενων αρχές δεκαετίας 90 στην Αχαρνών με την μυθική μονοκατοικία ΈΛΛΗ
Αναμονή 1.1/2 ώρα αλλά παράνομη 15' ανά πελάτη στο δωμάτιο.
Είχε κάνει την διαφορά πάντως.
Εποχές που η ενημέρωση ήταν δια στόματος !
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.665
Κριτικές
11
Like
12.495
Πόντοι
5.060
Παίδες μήπως πρόκειται για την Τζούλια από φυλής 134β και το χάσαμε το κορμί μοιάζει πολύ στις φωτό και περιγραφή επίσης ύποπτο που δεν φαίνεται πρόσωπο
Από τα βυζιά και το μουνί την αναγνώρισες; Θυμίσου αν η Τζούλια έχει τατουάζ (νομίζω ότι έχει).
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom