You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνάδελφοι, με αφορμή και σχόλιο άλλου μέλους σήμερα το πρωί σε σχέση με τις κριτικές, για πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας για κάποια πράγματα, για να δω αν σκεφτόμαστε το ίδιο ή αν εγώ είμαι ο γεροπαράξενος της παρέας:
Τελευταία έχω στραβώσει πολύ με περιγραφές και σχόλια που διαβάζω και στις κριτικές και στο thread, συνήθως από συγκεκριμένους τύπους, οι οποίοι κατά περίεργο τρόπο δεν τρώνε ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ παλτό, κάθε κοπέλα που δοκιμάζουν τους βγαίνει από καλή και πάνω – και δεν μιλάω για εμφάνιση, η εμφάνιση είναι το πιο εύκολο, βλέπεις την κοπέλα στο σαλόνι κι αν δεν σου αρέσει κάνεις μεταβολή.
Μιλάω για τη συμμετοχή της κοπέλας στο παιχνίδι. Για περιγραφές σύμφωνα με τις οποίες η κοπέλα είναι και καλά θερμή έως φωτιά, καυλώνει (καμιά φορά κοντεύει και να λιποθυμήσει από καύλα), ζητάει με δική της πρωτοβουλία πιο άγρια παιχνίδια, τα γλωσσόφιλα δίνονται απλόχερα κ.ο.κ.
Και μετά βρισκόμαστε εμείς στο δωμάτιο με την ίδια κοπέλα, συχνά παρακινημένοι από τέτοιες περιγραφές, κι αισθανόμαστε οι μαλάκες της παρέας που έχουμε μπροστά μας ένα όμορφο μεν αλλά εντελώς ντεκαβλέ πλάσμα, θερμό όσο μια φουσκωτή κούκλα, με συμμετοχή στο παιχνίδι σαν να της είπε κάποιος να παραδώσει σεμινάριο πώς να ΜΗΝ ανάψεις έναν άντρα. Και το χειρότερο βέβαια δεν είναι το 20ρικο στον κουβά, είναι που μας γαμάει την ψυχολογία.
Το καταλαβαίνω ότι η κοπέλα δεν είναι μηχανή, το σεξ δεν μπορεί κάθε φορά να είναι καρμπόν ακόμα και με τον ίδιο πελάτη, κάποιος μπορεί με τον τρόπο του να τους φανεί πιο συμπαθής. Όμως τέτοιες ακραίες διαφορές, εσύ να έχεις μπροστά σου το απόλυτο κομοδίνο κι ο άλλος να γράφει ότι η ίδια κοπέλα λίγο πολύ καύλωσε με την πάρτη του και τα έδωσε όλα, συγγνώμη αλλά δεν μου φαίνονται και τόσο λογικές. Σεξεργάτριες είναι οι κοπέλες, γαμώ την κοινωνία μου, δεν μας καψουρεύονται.
Τι συμβαίνει λοιπόν;
- Κάποιοι που γράφουν εδώ μέσα έχουν λόγο – και ποιον; - να προμοτάρουν κάποια μαγαζιά και κάποιες κοπέλες γράφοντας παπάτζες; Υπόψη ότι εδώ μέσα όλοι είμαστε άγνωστα προφίλ, δεν ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο καθένας.
- Ή μήπως κάποιοι έχουν την ψυχική ανάγκη να βρουν βήμα για να διαλαλήσουν πόσο …φοβεροί μπήχτες είναι και πώς δήθεν παίρνουν το καλύτερο από τις ίδιες κοπέλες που εμάς τους υπόλοιπους μας φολιάζουν;
Προφανώς δεν έχω δικαίωμα να λογοκρίνω κανέναν συνάδελφο ούτε έχω πρόθεση να προκαλέσω προσωπικές αντιπαραθέσεις. Αλλά κάτι δεν μου πάει καλά σε όλα αυτά.
Προσωπικά πλέον παίρνω στα σοβαρά μόνο τις αρνητικές κριτικές, εκτός βέβαια αν μου φανούν κακοπροαίρετες. Όσο πιο ενθουσιώδη κριτική βλέπω για μια κοπέλα, ειδικά με αυτοαναφορικές περιγραφές «την έκανα την έδειξα την έμπηξα την ξέσκισα», τόσο πιο μικρό καλάθι κρατάω.
Τελευταία έχω στραβώσει πολύ με περιγραφές και σχόλια που διαβάζω και στις κριτικές και στο thread, συνήθως από συγκεκριμένους τύπους, οι οποίοι κατά περίεργο τρόπο δεν τρώνε ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ παλτό, κάθε κοπέλα που δοκιμάζουν τους βγαίνει από καλή και πάνω – και δεν μιλάω για εμφάνιση, η εμφάνιση είναι το πιο εύκολο, βλέπεις την κοπέλα στο σαλόνι κι αν δεν σου αρέσει κάνεις μεταβολή.
Μιλάω για τη συμμετοχή της κοπέλας στο παιχνίδι. Για περιγραφές σύμφωνα με τις οποίες η κοπέλα είναι και καλά θερμή έως φωτιά, καυλώνει (καμιά φορά κοντεύει και να λιποθυμήσει από καύλα), ζητάει με δική της πρωτοβουλία πιο άγρια παιχνίδια, τα γλωσσόφιλα δίνονται απλόχερα κ.ο.κ.
Και μετά βρισκόμαστε εμείς στο δωμάτιο με την ίδια κοπέλα, συχνά παρακινημένοι από τέτοιες περιγραφές, κι αισθανόμαστε οι μαλάκες της παρέας που έχουμε μπροστά μας ένα όμορφο μεν αλλά εντελώς ντεκαβλέ πλάσμα, θερμό όσο μια φουσκωτή κούκλα, με συμμετοχή στο παιχνίδι σαν να της είπε κάποιος να παραδώσει σεμινάριο πώς να ΜΗΝ ανάψεις έναν άντρα. Και το χειρότερο βέβαια δεν είναι το 20ρικο στον κουβά, είναι που μας γαμάει την ψυχολογία.
Το καταλαβαίνω ότι η κοπέλα δεν είναι μηχανή, το σεξ δεν μπορεί κάθε φορά να είναι καρμπόν ακόμα και με τον ίδιο πελάτη, κάποιος μπορεί με τον τρόπο του να τους φανεί πιο συμπαθής. Όμως τέτοιες ακραίες διαφορές, εσύ να έχεις μπροστά σου το απόλυτο κομοδίνο κι ο άλλος να γράφει ότι η ίδια κοπέλα λίγο πολύ καύλωσε με την πάρτη του και τα έδωσε όλα, συγγνώμη αλλά δεν μου φαίνονται και τόσο λογικές. Σεξεργάτριες είναι οι κοπέλες, γαμώ την κοινωνία μου, δεν μας καψουρεύονται.
Τι συμβαίνει λοιπόν;
- Κάποιοι που γράφουν εδώ μέσα έχουν λόγο – και ποιον; - να προμοτάρουν κάποια μαγαζιά και κάποιες κοπέλες γράφοντας παπάτζες; Υπόψη ότι εδώ μέσα όλοι είμαστε άγνωστα προφίλ, δεν ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο καθένας.
- Ή μήπως κάποιοι έχουν την ψυχική ανάγκη να βρουν βήμα για να διαλαλήσουν πόσο …φοβεροί μπήχτες είναι και πώς δήθεν παίρνουν το καλύτερο από τις ίδιες κοπέλες που εμάς τους υπόλοιπους μας φολιάζουν;
Προφανώς δεν έχω δικαίωμα να λογοκρίνω κανέναν συνάδελφο ούτε έχω πρόθεση να προκαλέσω προσωπικές αντιπαραθέσεις. Αλλά κάτι δεν μου πάει καλά σε όλα αυτά.
Προσωπικά πλέον παίρνω στα σοβαρά μόνο τις αρνητικές κριτικές, εκτός βέβαια αν μου φανούν κακοπροαίρετες. Όσο πιο ενθουσιώδη κριτική βλέπω για μια κοπέλα, ειδικά με αυτοαναφορικές περιγραφές «την έκανα την έδειξα την έμπηξα την ξέσκισα», τόσο πιο μικρό καλάθι κρατάω.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
ολα μπορούν να συμβούν! προσωπικά θα σου πω (το λεγα πριν από λίγο με άλλο συναγωνιστή) ότι είτε πληρώνεις είτε όχι το sex δεν είναι καφές ή σουβλάκι! Πλαγιάζεις με μια γυναίκα! Είναι και θέμα χημείας, θέμα ηλικίας, εμφάνισης, πόσο "θες" να πας με μια πουτάνα και όχι μόνο επειδή δεν έχεις γκόμενα! ΟΛΑ μετράνε! Εγώ έχω πουτάνες που "κόβουν φλέβα" για μένα, άλλες που με τον τρόπο τους με "έδιωξαν" και άλλες που ναι απλά τυπικές."άρχωμες/άοσμες! Εχω τα fb τους, κινητά, με παίρνουν τηλ, σε πολλές τουσ κάνω ότι θέλω όπως θέλω και άλλες μ έχουν εντελώς χεσμένο! Είναι να σου τύχειΣυνάδελφοι, με αφορμή και σχόλιο άλλου μέλους σήμερα το πρωί σε σχέση με τις κριτικές, για πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας για κάποια πράγματα, για να δω αν σκεφτόμαστε το ίδιο ή αν εγώ είμαι ο γεροπαράξενος της παρέας:
Τι συμβαίνει λοιπόν;
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.603
- Πόντοι
- 1.056
Παντως τον συμπλεγματικο τον βρηκες,στην αφεντια σου.Συνάδελφοι, με αφορμή και σχόλιο άλλου μέλους σήμερα το πρωί σε σχέση με τις κριτικές, για πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας για κάποια πράγματα, για να δω αν σκεφτόμαστε το ίδιο ή αν εγώ είμαι ο γεροπαράξενος της παρέας:
Τι συμβαίνει λοιπόν;
Κ βεβαια εχω φαει φολες πχ Κορινα,ειρωνια απο τον κ.Χρηστο οταν δεν περασα με το χαπατο,κρουσεις πορτας στο Φωκ25Ανω το οποιο παλια το λεγα κ φολοσπιτο, με την αθλια 2τσα,την φιμε με τα σγουρα μαλλια.
Κ σε μενα ειχε φυγει η λατινα οταν το ορκ χτυπησε την πορτα κ εγινε κακος χαμος.
Αλλα δεν θα το περιεγραφα επειδη κ αυτοι διαβαζουν.
Δεν γραφω την καθε τσαρκα μου,αλλα οταν εχω περασει καλα γραφω για το πως περασα.
Κ απ οτι βλεπω δεν υπαρχει κ ιδιαιτερος λογος να γραφω αφου υπαρχει τετοια αντιμετωπιση ΔΗΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.
Λογικά αυτά που λες, σίγουρα παίζει ρόλο η λεγόμενη χημεία, άλλωστε κι εγώ έγραψα ότι η κάθε κοπέλα δεν είναι μηχανή. Αλλά τέτοιες ακραίες διαφορές, τι να πω...ολα μπορούν να συμβούν! προσωπικά θα σου πω (το λεγα πριν από λίγο με άλλο συναγωνιστή) ότι είτε πληρώνεις είτε όχι το sex δεν είναι καφές ή σουβλάκι! Πλαγιάζεις με μια γυναίκα! Είναι και θέμα χημείας, θέμα ηλικίας, εμφάνισης, πόσο "θες" να πας με μια πουτάνα και όχι μόνο επειδή δεν έχεις γκόμενα! ΟΛΑ μετράνε! Εγώ έχω πουτάνες που "κόβουν φλέβα" για μένα, άλλες που με τον τρόπο τους με "έδιωξαν" και άλλες που ναι απλά τυπικές."άρχωμες/άοσμες! Εχω τα fb τους, κινητά, με παίρνουν τηλ, σε πολλές τουσ κάνω ότι θέλω όπως θέλω και άλλες μ έχουν εντελώς χεσμένο! Είναι να σου τύχει
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.336
- Πόντοι
- 17.885
καλά κοίτα οι παπάντζες λογικό να υπάρχουν ο άντρας όσο και να μεγαλώσει δεν παύει να ναι κοκόρι! Θα σου πω παράδειγμα που το λένε όλοι εδώ... ΣΙΜΟΝΑ από Φυλής...ΑΝ ήσουν κανα τεκνό ή γυμνασμένος σου κανε ΚΡΕΒΑΤΙ, αλλιώς ήταν από αδιάφορη ως φόλα!Λογικά αυτά που λες, σίγουρα παίζει ρόλο η λεγόμενη χημεία, άλλωστε κι εγώ έγραψα ότι η κάθε κοπέλα δεν είναι μηχανή. Αλλά τέτοιες ακραίες διαφορές, τι να πω...
συνάδελφε, δεν αναφέρομαι σε σένα. Δεν είσαι το κέντρο του κόσμου. Την αφορμή μου την έδωσε άλλος συνάδελφος το πρωί που διαμαρτυρήθηκε για κάποιες κριτικές.Παντως τον συμπλεγματικο τον βρηκες,στην αφεντια σου.
Κ βεβαια εχω φαει φολες πχ Κορινα,ειρωνια απο τον κ.Χρηστο οταν δεν περασα με το χαπατο,κρουσεις πορτας στο Φωκ25Ανω το οποιο παλια το λεγα κ φολοσπιτο, με την αθλια 2τσα,την φιμε με τα σγουρα μαλλια.
Κ σε μενα ειχε φυγει η λατινα οταν το ορκ χτυπησε την πορτα κ εγινε κακος χαμος.
Αλλα δεν θα το περιεγραφα επειδη κ αυτοι διαβαζουν.
Δεν γραφω την καθε τσαρκα μου,αλλα οταν εχω περασει καλα γραφω για το πως περασα.
Κ απ οτι βλεπω δεν υπαρχει κ ιδιαιτερος λογος να γραφω αφου υπαρχει τετοια αντιμετωπιση ΔΗΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 39
- Like
- 11.020
- Πόντοι
- 3.436
Παιδες κατα τις 23:00 περιπου στην Φυλης που περπαταγα εσκασε μυτη περιπολικο....δεν ξερω αν εκανε καμια εφοδο δεν εκατσα να δω....πηγα να τσεκαρω και την Λατινα Ιζαμπελα στο Φ59 οροφο ωραια ψηλη κοπελα αλλα εχει υπερβολικη σιλικονη στα βυζια σε καποιους μπορει να αρεσει αυτο
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Κι εγώ άμα ήμουνα ιδιοκτήτης ή νταβάς, θα έφτιαχνα λογαριασμό εδώ και θα έγραφα διθυραμβικές κριτικές, για να προωθήσω τις εργαζόμενές μου. Επίσης, πάντα υπάρχει ο υποκειμενικός παράγοντας, δηλαδή κάτι που για μένα είναι αδιάφορο στο σέρβις μιας κοπέλας τον άλλον τον ενθουσιάζει και εκστασιάζεται. Αφήνω και μια μικρή πιθανότητα φυσικά ο άλλος να είναι τεκνό/μοντέλο και η κοπέλα να του κάνει παπάδες.
dim.1000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2022
- Κριτικές
- 5
- Like
- 190
- Πόντοι
- 280
Καλή η Αουρόρα την έχω πάρει πριν χρόνια...Λίγο πεσμένα τα βυζιά αλλά είναι βυζάρες!Μάγκες, το έχω παράπονο, τόσα χρόνια στα μπουρδέλα και δεν έχει χύσει καμία γκόμενα ποτέ Πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι για να χύσει με κάποιον μια γκόμενα στο μπουρδέλο μέσα σε ένα 10λεπτο ή θα πρέπει να είναι ερωτευμένη με τον τύπο ή μητρομάνα, αλλά τέσπα.
Επίσκεψη σήμερα στην Αουρόρα, Φυλής 54 ισόγειο, αν και εργάζεται χρόνια δεν την είχα δει καν. Είναι όμορφη κοπέλα, 30-32 πρέπει να είναι, μελαχρινή, γύρω στο 1,65, με κανονικό σώμα, γλυκό προσωπάκι και μεγάλες βυζάρες. Ήρθε στο δωμάτιο και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μου κολλήσει τις βυζάρες στη μάπα, ωραίες βυζάρες, χορταστικές
Η πίπα της (με καπότα) μου άρεσε, εστίαζε στο κεφαλάκι με ωραίο τρόπο. Μετά μια στάση με εμένα από επάνω και λήξη της σεμνής τελετής σε 7-8 λεπτά. Στα αρνητικά, υπήρχε μια αίσθηση fast food, αλλά και σε πιο μπουρδέλο δεν υπάρχει (με εξαίρεση τα γιαγιόνια και λίγες άλλες περιπτώσεις). Στα θετικά, ωραία παρουσία, χαμογελαστή, με ωραία πατουσάκια, αν και λίγο σκληρά, ίσως να χρειάζεται ένα πεντικιούρ, τα οποία μου κόλλαγε με ευχαρίστηση στη μάπα. Θετικό ήταν το πρόσημο για εμένα, ίσως και να ξαναπάω
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Εγώ οποία γκόμενα είχα ο σκοπός μου ήταν να την κάνω να χύσει (φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος εδώ μέσα)Μάγκες, το έχω παράπονο, τόσα χρόνια στα μπουρδέλα και δεν έχει χύσει καμία γκόμενα ποτέ Πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι για να χύσει με κάποιον μια γκόμενα στο μπουρδέλο μέσα σε ένα 10λεπτο ή θα πρέπει να είναι ερωτευμένη με τον τύπο ή μητρομάνα, αλλά τέσπα.
Επειδή αυτό με καυλωνε πολύ, μου βγαίνει με της πουτανες το ίδιο.
Ψάχνω την απόλυτη ευχαρίστηση όταν έχει και αυτή οργασμό.
Κάποιες το καταλαβαίνουν ότι προσπαθώ για αυτό καί προσποιούνται οργασμό.
Όσοι έχετε κάνει γκόμενα να χύσει μερικές φορές δεν ξεγελιεσται εύκολα.
Έχει τύχει εργαζόμενη να χύσει που είχε έρθει καυλωμένη από τον προηγούμενο πελάτη και μάλλον δεν μπόρεσε ό τύπος να κρατηθεί όταν έπρεπε.
Έχει τύχει να χύσει η άλλη στο πρώτο ραντεβού και ενώ έχω πάει επανειλημμένα για αυτό δεν είχε ξανασυμβεί.
Με στανταρακι να είναι σχεδόν πάντα σίγουρο ότι θα χύσει.
έχω βγει με κοπέλα του χώρου σαν σχέση ένα πράγμα,και μου έχει πει πολλά για διάφορους πελάτες.
Δεν είναι με όλους το ίδιο, σίγουρα παθαίνουν ανοσία αλλά δεν παύουν να είναι γυναίκες.
Μπορεί σε κάποιους να φανούν υπερβολικά όλα αυτά αλλά είναι αλήθεια και έγραψα λιγότερα από αυτά που θα μπορούσα να γράψω.
Κάποια που είδε ότι προσπαθώ
Όταν τελειώσα μου λέει.
Δεν θέλω να χύσω με πελάτη,αν χύσω με κάποιον,δεν τον ξανά δέχομαι στο δωμάτιο.
Είναι γνωστή του χώρου που κάνει φατσο κοντρόλ
Τελευταία τροποποίηση:
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Εγώ οποία γκόμενα είχα ο σκοπός μου ήταν να την κάνω να χύσει (φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος εδώ μέσα)
Έχει τύχει εργαζόμενη να χύσει που είχε έρθει καυλωμένη από τον προηγούμενο πελάτη και μάλλον δεν μπόρεσε ό τύπος να κρατηθεί όταν έπρεπε.
Έχει τύχει να χύσει η άλλη στο πρώτο ραντεβού και ενώ έχω πάει επανειλημμένα για αυτό δεν είχε ξανασυμβεί.
έχω βγει με κοπέλα του χώρου σαν σχέση ένα πράγμα,και μου έχει πει πολλά για διάφορους πελάτες.
Δεν είναι με όλους το ίδιο, σίγουρα παθαίνουν ανοσία αλλά δεν παύουν να είναι γυναίκες.
Μπορεί σε κάποιους να φανούν υπερβολικά όλα αυτά αλλά είναι αλήθεια και έγραψα λιγότερα από αυτά που θα μπορούσα να γράψω.
Όταν τελειώσα μου λέει.
Εμένα πάλι τύπε η μοναδική περίπτωση πουτάνα που μου είπε ΔΕΝ πρόκειται να σε ξανά δεχθώ στα ενδότερα ήταν όταν την έκανα να χέσει ((άθελά μου) !
φίλε ακόμα κι αν δεν ισχύουν τα όσα είπε, εσύ γιατί του το χαλάς ;να υποθέσω ότι σου ζήτησε να την παντρευτείς κιόλας;
εκτός αν τον θεωρείς προμότορα δηλαδή που παρασύρει τα νεούδια εδώ
ε ας ωριμάσουν και τα νεούδια, είναι σκληρό σπορ το γαμήσι..
Όσο για το αν μπορούν να φτιαχτούν οι κοπέλες με τους πελάτες, τρία πράγματα παίζουν:
η διαφορά ηλικίας, η εμφάνιση, και αν ο πελάτης δίνει "αέρα" άνεσης να μη νιώθει σφιγμένη η κοπέλα
(αυτά φυσικά υπό νορμάλ συνθήκες γιατί μπορεί να τα χει πάρει με τον προηγούμενο ή να χει τσακωθεί με την τσατσά ή να ναι πτώμα στην κούραση οπότε τζίφος..)
Εγώ ας πούμε που είμαι εξηντάρης πηγαίνω μόνο με σαραντάρες και άνω..
Με πιτσιρίκες δε νιώθω άνετα και είμαι σίγουρος ούτε κι αυτές..
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.844
- Πόντοι
- 1.056
Σκουπα για <<καθαρισμα>> η σκουπα για ανανεωση;Ξέρει κανείς τι γίνεται στην "αγορά"?με ενημέρωσε κορασίδα ότι επίκειται τριήμερη σκούπα, γι'αυτό ο οίκος που δουλεύει θα παραμείνει κλειστός
Περισσοτερες ινφο παρακαλω..Πολυ καλη η κινηση του CEO των Λιοσ73 να καμει υποκαταστημα στην πλ.Βικτ.
Την ειχα γαμησει καποτε αλλα μου εβγαμε μια μυρρωδια καπως ενοχλητικη (μουνιλα) και απο τοτε δεν ξαναπηγα..Επίσκεψη σήμερα στην Αουρόρα, Φυλής 54 ισόγειο, αν και εργάζεται χρόνια δεν την είχα δει καν.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Θα της κάνετε διπυρηνο γλυφοκωλι/γλυφομούνι?Μιλαγα πριν λίγο με τεράστιο μέλος της παρέας και με καυλωσε η πρόταση του...
Τζαννινα ετοιμάσου θα έρθουμε και οι δύο και θα σε λιανισουμε!!!
97nasos97 !
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 71
- Πόντοι
- 0
Καλημερα στη παρεα περασμα απο φυλης και φωκαιας, λιγα πραγματα, φωκαιας 17 κλεποατρα με γυαλακια ,φιδδιπιδου 11α αν θυμαμαι καλα, καρολινα ξανθια κοπελα ωραια, 65 οχι αυτο με την πρασινη πορτα το αλλο με τα σκαλια τζουλι και ντιανα(αν θυμαμαι καλα το ονομα της δευτερης),περασμα με τζουλι που εχει πολυ ωραιο σωμα και ωραια στητα βυζακια,τα μονα καλα που εχει γιατι στο δωματιο εκλεβε σ ολες τις στασεις και μου πε 2 φορες να τελειωνω γιατι περναει ο χρονος ( που η τσατσα δεν ενοχλησε ποτε)εφυγα αχυστος, την φαγαμε την φολα μας και σημερα, απλα το λεω μπορει βεβαια να ταν μονο σε μενα ετσι.αυτα απο εμενα καλο σουκου να εχετε.
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 305
- Πόντοι
- 21
την ντιανα πως την βρηκες συναγωνιστη;;;πως σου φανηκε;;;Καλημερα στη παρεα περασμα απο φυλης και φωκαιας, λιγα πραγματα, φωκαιας 17 κλεποατρα με γυαλακια ,φιδδιπιδου 11α αν θυμαμαι καλα, καρολινα ξανθια κοπελα ωραια, 65 οχι αυτο με την πρασινη πορτα το αλλο με τα σκαλια τζουλι και ντιανα(αν θυμαμαι καλα το ονομα της δευτερης),περασμα με τζουλι που εχει πολυ ωραιο σωμα και ωραια στητα βυζακια,τα μονα καλα που εχει γιατι στο δωματιο εκλεβε σ ολες τις στασεις και μου πε 2 φορες να τελειωνω γιατι περναει ο χρονος ( που η τσατσα δεν ενοχλησε ποτε)εφυγα αχυστος, την φαγαμε την φολα μας και σημερα, απλα το λεω μπορει βεβαια να ταν μονο σε μενα ετσι.αυτα απο εμενα καλο σουκου να εχετε.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Τύπε, κι εγώ προσπαθώ να κάνω τις πόρνες να χύσουν! Συνήθως αυτό γίνεται με πινελαδα και σπανιότερα με διείσδυση. Το μυστικό είναι το εξής: Η κλειτορίδα είναι η φίλη σας! Συνήθως σε ραντεβού μιας ώρας πάντα φροντίζω να χύσει η πουτανα μαζί μου, τουλάχιστον μία φορά. Από κει και πέρα παίζει ρόλο η ιδιοσυγκρασία της και κατά πόσο θα αφεθεί. Μου έχει τύχει και πουτανα να έχει τελειώσει 6 φορές σε ραντεβού 1,5 ώρας. Πάντως, δεν είναι τόσο ακατόρθωτο γιατί κι αυτές γυναίκες είναι και θέλουν να εκτονωθούν, όπως κι εμείς οι άντρες...Εγώ οποία γκόμενα είχα ο σκοπός μου ήταν να την κάνω να χύσει (φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος εδώ μέσα)
Όταν τελειώσα μου λέει.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.907
- Πόντοι
- 9.846
Αδερφε η Καρολίνα τίμια ιερόδουλη όσο λίγες. Μπορεί να μην είναι top model αλλά την ιδρώνει την φανέλα. Ιδιαίτερη μνεία η καθαριότητα της. Πολυ προσεγμενη στα θέματα υγιεινής.Καλημερα στη παρεα περασμα απο φυλης και φωκαιας, λιγα πραγματα, φωκαιας 17 κλεποατρα με γυαλακια ,φιδδιπιδου 11α αν θυμαμαι καλα, καρολινα ξανθια κοπελα ωραια, 65 οχι αυτο με την πρασινη πορτα το αλλο με τα σκαλια τζουλι και ντιανα(αν θυμαμαι καλα το ονομα της δευτερης),περασμα με τζουλι που εχει πολυ ωραιο σωμα και ωραια στητα βυζακια,τα μονα καλα που εχει γιατι στο δωματιο εκλεβε σ ολες τις στασεις και μου πε 2 φορες να τελειωνω γιατι περναει ο χρονος ( που η τσατσα δεν ενοχλησε ποτε)εφυγα αχυστος, την φαγαμε την φολα μας και σημερα, απλα το λεω μπορει βεβαια να ταν μονο σε μενα ετσι.αυτα απο εμενα καλο σουκου να εχετε.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Είναι ακούσια αίσθηση το καβλωμα της ρογαςΕ ναι, άσε που το να σκληρύνει η ρώγα στο άγγιγμα δεν σημαίνει ντε και σώνει ότι γουστάρει, και στο κρύο άμα βγάλουμε την μπλούζα μας θα σκληρύνει, δεν πάει να πει ότι μας σηκώθηκε κιόλας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις