Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 406 άτομα (51 μέλη και 355 επισκέπτες)

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
231
Κριτικές
45
Like
3.320
Πόντοι
1.431
Καλημερα. Ακολουθεί ΧΘΕΣΙΝΗ διπλη ημέρωση.

Α’ ΜΕΡΟΣ. Πέμπτη 28.VII.2022, μεταξυ 18:15-19:15 στο Μεταξουργείο (β’ βάρδια), αν και μερικα εχουν ηδη αναφερθει παραπανω.
-Συντμήσεις OWO: ελ.στοματικο. COB: εκτονωση στο σωμα ή στηθος. CΙΜ: εκτονωση στο στομα. ΑΝΑL: πρωκτικό σεξ./ Βλ. χθες: βλέπε χθεσινή αναφορά μου.

-Μεγ. Αλεξάνδρου 28Α: η ΕΙΡΗΝΗ. Κλασικα σε δωματιο και τρεις να περιμενουν στο σαλονι.

-Μεγ. Αλεξ 28 υπόγειο: η ΚΑΡΜΕΝ. 30αρα με κανονικο σωμα και τατουάζ κεφαλής λυκου στην ωμοπλατη. Την εχω πετυχει ξανά αυτή, αλλά δεν θυμαμαι τοπο. Ειχε δωματια.

-Μεγ. Αλεξ 22 όροφος: η ΜΑΡΙΑ. Μια χοντρη αδιαφορη μαυρομάλλα (βλ. χθες).

-Μεγ. Αλεξ. 22 ισόγειο: δυο χοντρες μελαχρινές. Τις εχω ξαναδει εδώ.

-Μεγ. Αλεξ. 21: ΚΛΕΙΣΤΟ.

Οδός Γερμανικού 13 & Κυναιγείρου. Εξώστης νεοκλασικού διατηρητέου κτηρίου με χαρακτηριστική την καμπύλη σιδεριά. Και τα δυο μπαλκονια εναι περίτεχνα, αν πατε να το δειτε. Να ξερετε ότι πολλοί δρόμοι στο Μεταξουργείου φέρουν τα ονοματα από τους Μηδικούς Πολέμους (Μαραθώνος, Πλαταιών, Σαλαμίνος κλπ). ΥΓ Ο Κυναίγειρος ήτο αδελφός του Αισχύλου και πολεμησε στη μαχη του Μαραθώνα.
20220329_132229-1-1-1.jpg


-Ιάσονος 44 ΝΕΟ/ 2ο από αριστ με σκάλες: μια άκυρη καστανομάλλα μιλφ.

-Ιάσονος 37Α: ΚΛΕΙΣΤΟ.

-Ιάσονος 37 όροφος: ΙΝΑ (γνωστή πετιτ) & ΣΤΕΦΑΝΙΑ (παχουλη γυφτορουμανα που ο τσατσος παρουσιαζει ως Ινδή). Βλ. Χθες.

-Ιάσονος 39 ή πολυχωρος. Στο υπογειο δεξια ηταν μια χοντρη μιλφ με διαφορα τατουαζ. Ανακοινωθηκε πρωκτικο. Στον οροφο απεναντι δεξια (αρ. 4) ηταν η ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Εμφανισιμη κοπελα με ωραιο σωμα. / στα λοιπα δεν μπηκα.

-Ιάσονος 30 υπόγειο: δυο χοντρες γυφτορουμάνες.

-Ιάσονος 32 ΙΣΟΓ δεξιά: η ΠΑΤΡΙΣΙΑ. Ξανθια χοντρή, μόνιμη εδώ.

-Ιάσονος 32 ΙΣΟΓ ευθεία: η ΡΙΤΑ στο δωματιο. Τσατσος ο Γραβατακιας. Δεν βοραει γραβατα, αλλα εχει στο πηγουνι μια χιλιοφορεμενη μασκα προσωπου. Κατι εψαχνε στο κινητο και ειχε έναν Αφγανό σε αναμονή. Εδιωξε κανα δυο ατομα που εχει σταμπάρει. Η Ριτα είναι μια καστανοξανθη χοντρη με μεγαλο πεσμενο στηθος. Εμφανώς μεθυσμενη ελεγε ασυναρτησιες όταν εμφανιστηκε. Σε πρωκτικο σεξ.

-Ιάσονος 31 ευθεια & δεξια. Τσατσος ο πουστης με το καπελο που τσιριζει. Μια πολύ χοντρη παρουσιασε ως νεοφερμενη. Με OWO & COB. /στην αρχη με αποκαλεσε «αρχοντα θα περασεις να χυσεις ομορφα;», κατοπιν αρχισε ειρωνειες που εφυγα.

-Κολωνού 32Α: η ΑΝΤΖΕΛΑ. Αδυνατη μελαχρινη. Μονιμη κι αυτή.

-Κολωνού 27 ισογειο: Άντρεα & Μπιάνκα. Λατινες νταρντανες. Τιποτα ιδιαιτερο από προσωπο/εμφανιση. Η Μπιανκα εχει παιδικη φατσουλα. Στα 10€

-Κολ 32Γ (δηλ υπογειο): η Ανναμπέλα. Η γνωστη λατινα, η οποια εχει παχυνει. Τσατσος ο αντιπαθης από Λεωνιδου 28. Στα 10€. Δωματια με ηχομόνωση διάτρητη και λατινα φολα. Ο καλυτερος συνδυασμος.

-Κολ 15: ανοικτο μονο το μεσα αριστερο. Μια ξανθια παχουλη μιλφ (Μαρια νομιζω) με μαυρο κομπινεζον.

-Κολ 11 ισογειο: η ΡΟΖΥ. Αδυνατη καστανομαλα με γλυκο προσωπο. Αξιοπροσεκτη κοπελα. Σε απλο & συνεχομενα δωματια. Ο ομοφυλοφιλος υπηρετης με πληροφορησε ότι εργαζοταν για καιρο στο Κολ 15.

-Κολ 11 υπογειο: ΚΛΕΙΣΤΟ. Υποτονικη η κινηση στο Μεταξουργειο από πελατες & περιπατητές, κυριως αφροασιάτες.

-Λεωνίδου 6: Κλειστό.
-Καλλέργη 33: Κλειστο. 5-6 πρεζονια διασπαρτα στον δρομο λαμβαναν τη δοση τους.

-Κων/πόλεως 166 υπογειο: Κλειστό.
-Κων/πόλεως 166 αριστερα: ΓΙΑΝΝΑ (καστανη παχουλή, σε owo & ισπανικο, όχι cim) & ΣΑΜΠΙΝΑ (χοντρη ξανθια. Σε owo & cim). Εκάστη στα 20€, παρτουζα στα 30€.

------------
Β’ ΜΕΡΟΣ. Ενημερωση από γ’ βαρδια στη Λιοσιων, η οποια εληξε προ ολίγων ωρών. Δηλ ξημερωματα Παρασκευής 29/7, από 01:30-02:30.

-Βέργας 7 ισογειο: ΚΛΕΙΣΤΟ. Πάλι ακυρο για Σαμπινοψιψινέλ.

-Βεργας 7 υπογειο: η ΓΙΑΝΝΑ. Ψηλη παχουλη μαυρομαλλα κοπελα με μεγαλο στηθος. Σε OWO, ισπανικο, COB. Βλ. Χθες. /Δουλευει από απογευμα αυτή κι οσα τραβηξει. Στις 2:30πμ ηταν κλειστο.

-Βέργας 6 ισογ: ανοικτο όταν κατεβηκα, κλειστο στις 2:30.

-Βέργας 2Α: κλασικα η Βικυ. Χοντρη μιλφ με μαυρα μαλλια. Βγηκε από δωματιο. Σε owo & cob.

-Βέργας 3 αριστερα: η ΕΛΙΝΑ. Μαυρομαλλα νεαρη κοπελα με κανονικο σωμα και προσωπο, με μικρο στηθος. Πηγαινε σε δωματιο για ραντεβου 30 λεπτών.

-Βέργας 3 δεξιά: η ΛΟΛΙΤΑ. Καστανοξανθη παχουλούλα με μεγαλο στηθος και γλυκο προσωπο. Το δεξι χερι καλυμενο με τατουαζ ως την ωμοπλάτη.

-Λιοσίων 79Β ανοικτο. Σιγουρα η ΑΝΤΖΕΛΑ με το πρωκτικο. Ριζωμενη εδώ.

-Εξηκίου 18: η Ελλη καθημενη στο πεζοδρομια με την τσατσα. /το 18 οροφος ανοικτο. Λογικα η Μιλενα οσο αντεχει.

-Λιοσίων 73Α (ισογειο): Άντρεα και Λολίτα. Την πρωτη την αναφεραμε μελαχροινη με μεγαλο στηθος και υφος μουτρωμενης (εγγυηση φόλας ΑΑΑ). Η ΛΟΛΙΤΑ είναι μια μελαχρινη με καλο στήθος, σωμα με πιασιματα και σκουρο δερμα. Η ξανθια τσατσα ειπε ότι σημερα επεστρεψε. Παντως η Λολιτα ηταν η πιο εμφανισιμη της βαρδιας στα Λ73. Ειχαν και οι δυο δωματια.

-Λιοσίων 73Β: ΜΟΝΙΚΑ (γνωστη. Αδυνατη καστανομαλα) & ΠΑΟΛΑ (αδυνατη καστανοξανθη, γνωστη). Τσατσα μια μεσηλικη με μαυρα μαλιλια πιαμενα κότσα. Για γυφτισα φερνει. Το προγραμα είναι OWO & 69. Για τελειωτικο στο σωμα, διευκρινησε μονο στην κοιλιά, όχι στηθος ή μέση. Αποφασια να περασω με ΠΑΟΛΑ, αφου την παρατηρηρησα καλυτερα. Δεν είναι τοσο ομορφη στο προσωπο (κανονικο είναι, αν και στυλ λιγο μπαροβιας, με σημαδια ακμης, παροτι κοντευει 30 ετων). Σωμα αδυνατο (όχι σκινυ) & 1.5ρι στηθος. Μεγαλο τατου στην κοιλια σε σχημα δυο τριανταφύλλων. Δεν είναι λατινα, αλλά προφανώς Μολδαβή ή Βαλκάνια. Ομιλει καλά ελληνικα (αρα εχει δουλεψει αλλού). Εκεινη την ωρα ειχε ηδη δυο ατομα που πληρωσαν μετα από μενα για την ιδια. Ειχαν μπει και δυο γυφτοι (όχι οι κλασικοι τουρκογυφτοι που λεμε) & τους ρωτησε η τσατσα από που είναι.

Η Παολα ηρθε στα 3 λεπτα στο δωματιο, παροτι ζητησα 5 να ετοιμασθω. Δεν ηθελε να βγαλει τα πεδιλα (αυτό που κανουν οι ξεπέτες) στο κρεβατι. Τα εβγαλε με ολίγη γκρινια. Κανει καποια βασικα προκαταρκτικα. Η ακα πιπα της είναι μετρια κι όχι βαθια• χρησιμοπιει χερι και δοντι. Καλο 69 προσφερει και είναι καθαρη. Φιλια δεν δινει βεβαια. Στο cow girl δινει καλο ρυθμο. Στο spider όχι τοσο, το οποιο συνεχισαμε ως ιεραποστολικό. Το καλο της υπόθεσης ειμαι ότι δεν εβαλε τζελ στο αιδοιο της και ενιωθα την αισθηση της τριβής. Στα 4 εκανε μετρι στησιμο και κοκκαλωσε εκει. Βρηκα τελικα ρυθμο και εδωσα πονο, κατι που γουσταρε και η ιδια. Η αθλία γρια χτύπησε πορτα στο 8’, η Παολα της εγραψε κανονικα (αει γαμησου, ψιθηρησε). Χρονος συνουσια 10 λεπτα. /θαγραψω αναλυτικη κριτικη.
Δεν ηταν κατι ιδιαιτερο η εμπειρια μου με Παολα καθως θελει η ιδια να κατευθευνει τον παρτενερ και να κανει κουμαντο. Σκεφτειτε ότι της ζήτησα να την σηκωσω στον αερα για σεξ (standing position ή the iron chef) & αρνηθηκε κατηγορηματικα. Βασικα ξεπέτα είναι η Παολα, όπως καταλαβετε. Εχει επισημανθει τουτο για τα Λ73. Εγω δεν σας την συνιστω παντως. Την ξεχασα πολύ γρηγορα. Η τσατσα σφουγγαριζε άλλο δωματιο και της ζητησα τον λογο που χτυπησε στο 8’. Ειπε ότι χτυπησε στο 10’. Στο δικο μου δεν ειχε σφουγγαρισει διοτι ζητησα αμεσα δωματιο (όχι ότι σφουγγαριζει όπως πρεπει). Ενας τυπος με ακουγε αταραχος στο σαλονι που διαμαρτυρόμουν για το 8λεπτο. Μακαρι, φιλοι μου, να μπορουσα να φωναξω από Λιοσιων και να ακουσθώ ως τον Πειραια για το εδώ συστημα (χρονος, ξεπετες, πονηριες κλπ), αλλα οι πελατες δεν μας διαβαζουν ουτε νοιαζονται. Ειπαμε ότι εχει πελατεια η συγκεκριμενη.

-Στην Τροφωνίου ηταν ανοικτο στο 11 κατω και το 13 ανω όταν κατεβηκα. Στις 2.30 ηταν ανοικτο μονο το 11. Σιγουρα η Μπελλα θα ηταν. Στο άλλο εφυγαν οι γιαγιαδες. Το 11 οροφος εχει ενοικιαστηριο.

Οδός Πεισιστράτου 7. Καταληγει πιο κατω στο Κων/πολεως 202 (στο 206 υπηρχε οικος). Ήσυχη κλιμακα άλλων αθηναϊκών χρονων σε παραδρομο της Κωνσταντιπουπολεως και Λιοσίων. Και φυσικα πρεπει να διατηρηθουν οι μικρες μονοκατοικιες, ακομη κι οταν δεν παρουσιαζουν αρχιτεκτονικο ενδιαφέρον.
a13aad64b0ff57c9553f32080990a9be.0-1.jpg
(....) βασικα ξεπέτα είναι η παολα, όπως καταλαβετε. εχει επισημανθει τουτο για τα λ73. εγω δεν σας την συνιστω παντως. την ξεχασα πολύ γρηγορα.
@Borgia21 εσείς λέτε αυτό ! Φανταστείτε τι έχουμε τραβήξει εμείς στην δεκαετία 80 που η αθλιότητα στις πόρνες και στην συμπεριφορά τους ήταν καθεστώς. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις, ελαχιστότατες !
Γι'αυτό μόλις έκαναν την εμφάνιση τους οι πρώτες θεές εξ' αλλαγής για να δουλέψουν σε σπίτια μάζεψαν όλο το χαρτί τότε.
Μιλάμε για Έλλη στην Ιεροσολύμων, λίγο αργότερα η Τζένη σε Πιπίνου και μετά Μ. Βόδα+Θύρας η μετέπειτα πρόεδρος Δήμητρα (είχε την ταμπέλα με το όνομα Έλλη στην είσοδο του μεγάρου στην Αχαρνών) παράλληλα με λίγες καινούργιες που μπορούσαμε να επενδύσουμε το χαρτζιλίκι μας η το μέρος του μεροκάματού μας.
Έπειτα έπεσε το τείχος
Δυστυχώς οι αθλιότητες στην πιάτσα πάνε να γίνουν καθεστώς πλέον.
 
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Μηνύματα
82
Like
555
Πόντοι
80
Αδερφέ, η Λώρυ είναι μία που δούλευε παλιότερα απέναντι από τον καφενέ στη Μεγ.Αλεξ. ; Ψηλή με κοντό μαλλί, θολωμένη ματιά κσι μιά μικρότερη αδερφή που της μοιάζει; Την ψάχνω χρόνια
ΥΓ παρεπιπτόντως η Λωρυ με τις βυζαρες ηταν από νωρις στο πόστο της ως σερβιτορα στο καφέ, κι όχι στον οικο.
 

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Μηνύματα
2.934
Κριτικές
31
Like
25.783
Πόντοι
7.046
Επίσης για τους λάτρεις του γκροβερ: Αναμπελα στη Φυλής απουσα, Κατερίνα στη Φωκαιας παρουσα, Στέλλα επίσης Φωκαιας παρουσα.
Και η φωλα Άννα Μαρία παρουσα αλλά η υπηρεσία με είδε ότι έχω μεγάλη μυτη και δεν ανακοίνωσε πρωκτικο...!
 

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Μηνύματα
1.929
Like
6.722
Πόντοι
1.056
Εγώ έχω δει σε μια μπουρδελότσαρκα μου στο Μετάξι πριν περιπου 10 χρόνια. Σε ένα σαλόνι ενός δελου. Χειμωνάς, σόμπα. Μουναρομουναρα η τυπισσα με παρτενερ γέρο καραφλό. Η πορτα άνοιξε μόνη της από τους σαπιους μεντεσεδες.
Δεν πηρανε χαμπάρι. Η τσα στην κουζίνα κι εγώ να βλέπω γέρο και ιερόδουλη σε στάση 69. Η γλώσσα του γέρου είχε εξαφανιστεί στο μουνι της κορασιδας. Τελευταία αντισώματα πριν γνωρίσει τον Άγιο Πέτρο. Ιασωνος 33. Όροφος. Ανεβαινες τα σκαλοπάτια και νόμιζες ότι θα πεσεις στο κενό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:


Το παρατηρησα κι εγώ αλλά με χάλασε πολυ η εικόνα αυτή αδερφε. Το ότι δέχθηκε αυτό το υποκείμενο.
Καλο απογευμα Φιλε Διανο.....σε τετοιο στυλακι εγλυφε ο "δικος"μας......αν ηταν ετσι της το υγρανε..... και εχυσε η Γκομενα.....χαχαχαχαχαχαχαχαα
 

Συνημμένα

  • FakeDefensiveAmericanrobin-size_restricted.gif
    FakeDefensiveAmericanrobin-size_restricted.gif
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 30

Junax

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Μηνύματα
1.331
Κριτικές
15
Like
11.654
Πόντοι
3.246
Επίσης για τους λάτρεις του γκροβερ: Αναμπελα στη Φυλής απουσα, Κατερίνα στη Φωκαιας παρουσα, Στέλλα επίσης Φωκαιας παρουσα.
Και η φωλα Άννα Μαρία παρουσα αλλά η υπηρεσία με είδε ότι έχω μεγάλη μυτη και δεν ανακοίνωσε πρωκτικο...!
Με τη μύτη γαμας κωλο μύστη? :2funny::rockon:
 

analgape

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2019
Μηνύματα
140
Κριτικές
4
Like
448
Πόντοι
21
Εχτες εγραψα κριτικη για Διδυμου 27 δεν εχει ανεβει ακομα.ποια δινει κωλο τωρα χωρις γκρινια η κατερινα φωκαιας 9 ειναι καλη ? Αν ναι πειτε η ντιανα και ποιο σπιτι ειναι ευχαριστω .
 

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Μηνύματα
1.890
Like
5.619
Πόντοι
1.056
Πέρασμα από Φυλής 64. Ένα τρελό μωρο εν ονόματι Ευα. Απίστευτη ξανθιά θυγατέρα. 10 και κάτι η ώρα. Δωμάτια γεμάτα. Αναμένω να μπω και βλέπω να βγαίνει ένας γέρος τρισάθλιος, βρωμερος και υπερβολικά ατημέλητος στο ντυσιμο. Του φευγαν τα σάλια ρε μαλακες!! Αν κι εχω πολυ γερό στομάχι μετά από 25 χρόνια μπουρδελοζωης σηκωθηκα κι έφυγα. Ξενερωσα τη ζωή μου ρε σεις!!.. Ναι και οι γεροι έχουν ψυχή γιατί κι εμείς θα έρθουμε στην ηλικία τους αλλά ο τυπος ήταν άθλιος! Κανονικά δεν θα έπρεπε να μπει στο δωμάτιο, να τον έδιωχνε το κοριτσάκι. Τι να πω... :confused:

Τι τραβανε και αυτες..
Αυτοι πρεπει να τρωνε πορτα!
Ρε γερο δεν σεβεσαι ουτε τον εαυτο σου ουτε τους αλλους; πηγαινε περιποιημενος και ολα καλα!
 

Katourokavlas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Μηνύματα
1.255
Κριτικές
8
Like
2.784
Πόντοι
736
-Κολ 32Γ (δηλ υπογειο): η Ανναμπέλα. Η γνωστη λατινα, η οποια εχει παχυνει. Τσατσος ο αντιπαθης από Λεωνιδου 28. Στα 10€. Δωματια με ηχομόνωση διάτρητη και λατινα φολα. Ο καλυτερος συνδυασμος.
Wait 32Γ?
 

Kitsoso

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Μηνύματα
27
Κριτικές
3
Like
141
Πόντοι
0
Υπάρχει κάτι αξιόλογο για αυτή την ώρα;

Μάγκες για να μην κόβω βόλτες, δεν γνωρίζω τέτοια ώρα κάτι γι'αυτό ρωτάω
 

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
197
Κριτικές
56
Like
11.230
Πόντοι
18.036
Καλημέρα. Απογευματινή βολτα στο Μεταξουργείο. Η μικρή οδός Οδυσσέως φιλοξενεί ένα θαυμάσιο μετωπο κτηρίων παρισινής εκλεκτιστικής αύρας. Τα οποία, δυστυχώς, στέκονται δεκαετίες χωρίς φροντίδα. /Οδυσσέως 10, λιγο πιο κάτω από το Hotel Stanley:
20220729_191318.jpg


Παρασκευη 29.VII.2022, μεταξυ 19:30-19:30 στο Μεταξουργείο (β’ βάρδια). Βασικα η ιδια κατασταση με τη χθεσινη μου ενημερωση.

-Ανεβαινοντας την Κολωνού, ειδα Κλειστό το Μεγ.Αλεξ 22 ισογειο. Ανοικτος ο οροφος (σιγουρα με Μαρια). Στην Κολωνού ακριβως η ιδια εικονα. Κίνηση ελάχιστη. Τα Κολ 27 ηταν όλα ανοικτα. Σιγουρα εκει οι Λατινες. Η Αναμπέλλα ηταν στο 27 υπογειο όπως χθες. Εκει εκ παραδρομής εγραψα 32Γ αντί για 27Γ, όπως ορθα επισημανε το μελος Katourokavlas. Οκ, ολοι ξερουν ότι στα Κολ 27 βρισκουμε τις Λατίνες.

-Κολωνού 15: ανοικτο μονο το μεσα αριστερο. Δουλευε η ΑΝΝΑ: ξανθια παχουλη μιλφ με μαυρο κομπινεζον. Καλο προσωπο, απλο προγραμμα. Ηταν και χθες.

-Κολ 11 ισογειο: η ΡΟΖΑ. Αδυνατη καστανομαλα με κανονικο προσωπο. 2ρι φυσικο στηθος & μικρο τατου στην ωμοπλάτη. Ηλικια περιπου 27-28. Ρουμάνα. Αξιοπροσεκτη κοπελα. Σε απλο. Εργαζόταν καιρο στο Κολ 15. ΧΘΕΣ ειχε δωματια (βασικα 2 λειτουργουν διοτι το διπλανο στην κουζινα εχει χαλασμενο A/C).:confused: Αποφάσισα να περασω χωρις να ψαξω κριτικές. Παροτι εχει καλο σωμα και στηθος δεν κανει προκαταρκτικα. Στο μουνι είναι λιγες μερες αξυριστη. Ουτε ξερει να παιξει το μοριο: Το επιανε λες και πρωτη φορα το εβλεπε. Η πιπα της είναι αεροπιπα. Στο cow girl, παροτι το ξερει, κοκκαλωσε τα ποδια της (σφιχτηκε) & κοπανιοταν να χυσω εκει. Δεν κανει άλλες στασεις πέραν του ιεραποατολικού και doggy (πισοκολλητο το λενε). Φυσικα εκλεισε τα ματια και πηρε υφος θυμού. Σταση spider δεν ηθελε. Εχασα τη στυση όταν δοκιμασα να μπω στα τεσσερα. Μετα από λιγο φορεσα δικο μου προφυλακτικο και καναμε ιεραποστολικο. Δεν ανοιγε τερμα τα ποδια και παγωσε παλι το σωμα της σαν κουτσουρο. Τωρα ηταν τελειως χαλαρο το αιδοιο της. Παροτι βρηκα ρυθμο, ηταν εμφανές ότι δεν θα ολοκληρωνα ετσι. Ολοκληρωσα με αυνανισμο αφου παραλληλα φιλουσα το στηθος της. Δεν θελει ρουφηγμα στις μεγαλες θηλές της κλπ. / ΥΓ μπορει να την πετυχα σε κακή μερα, αλλά από τη πιπα και τη μηδενικη συμμετοχη, αποδεικνυεται ότι συνηθισε μηχανικο σεξ και να ολοκληρωνουν γρηγορα οι πελατες της. Από εμενα ΟΧΙ για την μανταμ. Ο συμπαθης ομοφυλόφιλος υπηρετης δεν ενοχλησε, παροτι καθισαμε 15λ μεσα. Η Λαουρα λειπε σε διακοπές. Στο κουζινακι επαιζαν μουσικη του Παπαζογλου.

-Κολωνού 11 υπογειο: ΚΛΕΙΣΤΟ.
-----------

Live ενημερωση από Λιοσιων, μιας και βρεθηκα εκει νωριτερα στην εναρξη γ’ βαρδιας (29/7, μεταξύ 23:15-23:30)

-Χωματιανού 11Β ανοικτο. Σίγουρα η Αλεξανδρα (σε απλο).
-Χωμ 11Α: ΚΛΕΙΣΤΟ.

-Λιοσίων 73Β: ΚΑΤΕΡΙΝΑ και ΕΜΜΥ. Η πρωτη είναι μια συμπαθητικη μελαχρινη, νεαρη με καλο στηθος. Η Εμμυ (εβγαινε από δωματιο) είναι γνωστη ξανθια με 2ρι στητο στηθος. Δεν είναι παχουλη όπως ελεγαν. Μια χαρα είναι το σωμα της (λιγα πιασιματα). Αξιοπροσεκτη, αλλά λιγο φολα. Αμφοτερες σε OWO & 69. Τσατσα δεν ηταν η χθεσιμη χοντρη γυγτισα, αλλά μια χοντρη με ξανθο αγορε μαλλι.

-Λιοσίων 73Α (ισογειο): η ΑΝΤΡΕΑ. Σας γνωριζουμε. Σκουροχρωμη με μακρια μαλλια και πεσμενο 3ρι στηθος. Εχει όμως υφος ξενερωτο και κερασμα φολας.

-Εξηκιου παλι τα ιδια ανοικτα (18, 18Α).

-το Λιοσιων 79Β ανοικτο (Αντζελα). Πισω μου ερχοταν μια μαυρομαλλα παχουλή μιλφ που χωθηκε στην πορτα του 79Α. Τουτο είναι κλειστο, εκτός και εχει πορτα εσωτερικη με το 79Β. Κάτια λεγοταν μια που δουλευε ως 2η εκει. Σκοτιστηκαμε.

-Βέργας 2Α: κλασικα η Βίκυ.

-Βέργας 6: αμφοτερα κλειστα.

-Βεργας 3: ανοικτο το δεξια. Με ΕΛΙΝΑ. Την ανεφερα χθες. Μαυρομαλλα νεαρη κοπελα με κανονικο σωμα και προσωπο, με μικρο στηθος. Εχει πελατεια αυτή.

-Βέργας 7 υπογειο: κλειστο.

-Βέργας 7 ισογειο: η ΓΙΑΝΝΑ. Η ψηλη παχουή μαυρομαλλα που ηταν χθες στο υπογειο. / Σαμπίνα απούσα. Μπηκα έναν συναδελφο που την αναζητουσε. Εξηθλαμε παρεα. Μου ειπε ότι σε καποιο σαιτ γραφουν για μια ομορφη αδυνατη (Σαμπινα). Του απηντησα ότι μαλακιες γραφει το σαιτ με τις αγγελιες και προγραμα των στουντιο. Προφανως δεν ειναι μελος (εσυ ο αδυνατος με τη μπλε μπλουζα). Χαιρετηθηκαμε και ο ανθρωπος τραβηξε για Λιοσιων. Θα τον ξεπεταξαν στα Λ73 αν περασε με καποια.
:hi:
 

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Μηνύματα
1.890
Like
5.619
Πόντοι
1.056
Καλημερα μυστες!

Η Ντιανα με την κωλαρα δουλευει απογευμα η πρωι;

Καλο σκ να εχετε με καλα γαμησια!
 

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Μηνύματα
2.934
Κριτικές
31
Like
25.783
Πόντοι
7.046
Πήγα και είδα τη Μυρά επιτέλους. Γυναικαρα ναι, αλλά με καβλωσε τρελά η τσατσά. Δεν ενεδωσα γι'αυτο το λόγο. Την έκοβα από πανω μέχρι κάτω.

Βόλτα επίσης για Ευα Φυλής 66Α το οποίο ήταν κλειστό. Αυτός ήταν ο αρχικός μου στόχος και πηρα το μπουλο...

Τέλος περασμα από στουντελα Λιοσίων 73 για τσεκαρισμα της Μπέττυς. Εντάξει μάγκες, μιλάμε για call girl των 170+€ αλλά δεν ενεδωσα γιατί δεν είναι του στυλ μου. Προτιμώ καθημερινά μουνια όχι τόσο υπερπαραγωγη. Είχε και γεμάτα δωμάτια παρολο που πηγα πρωι πρωι. Βαρέθηκα να περιμενω....

Τέλος για του λάτρεις του ιστορικοτερου γκροβερ του Σταθμού Λαρίσης ενημερώνω ότι ακόμα είναι κλειστά. Η βυζαρου μας ακόμα διακοπαρει, πω πω ποσο θα της έχει σφίξει το γκροβερ.....!!!
 
Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Μηνύματα
303
Like
627
Πόντοι
81
Τέλος περασμα από στουντελα Λιοσίων 73 για τσεκαρισμα της Μπέττυς. Εντάξει μάγκες, μιλάμε για call girl των 170+€ αλλά δεν ενεδωσα γιατί δεν είναι του στυλ μου. Προτιμώ καθημερινά μουνια όχι τόσο υπερπαραγωγη. Είχε και γεμάτα δωμάτια παρολο που πηγα πρωι πρωι. Βαρέθηκα να περιμενω....
Για πες πρόγραμμα; :bigdick:Μη μου πεις απλό... Άμα είναι απλό, όσο και μουνάρα να είναι.... δεν...
 

König

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2019
Μηνύματα
129
Κριτικές
1
Like
277
Πόντοι
21
Καλησπερα μάγκες … παίζει καμία καλή με πρωκτικό στην φυλής ; Ευχαριστώ
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom