Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 131 άτομα (4 μέλη και 127 επισκέπτες)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Φοβερή "μουνάρα" η Μόνα.

Μάς έπρηξε τ'αρχίδια δυο μέρες τώρα ο μαλακοπίτουρας ο xx για μια ημικαμπουριασμένη τάπα με νορμάλ σώμα-να τρέξουμε κιόλας μη χάσουμε το κελεπούρι
 

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Μηνύματα
1.590
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
  Διπλή κατάθεση χθες, με την πρώτη να είναι στην Χριστίνα από Ακομινάτου 2β. Είναι μία μιλφ με 3άρι πεσμένο βυζί μέτριο πρόσωπο και κανονικό με λίγα παραπανίσια κιλά στην  περιφέρεια σώμα. Πήγα μαζί της λόγω της πολύς καλής προηγούμενης εμπειρίας την οποία θυμόταν και το γεγονός ότι ήταν ντυμένη σαν σκυλού  που με καύλωσε  :wanker:. Μέσα ήταν σαν την αχόρταγη γειτόνεισσα που ψοφάει για νεανικούς πούτσους, αφού είχε φιλιά, προκάτ, όπου όταν γυρνάει για να τον πάρει για να τον πάρει και με βλέπει καυλωμένο βγάζει ένα "MAMMA MIA" και τον βάζει αμέσως στο στόμα της  , πίπα ακα(για λίγο όμως) με και χωρίς χέρια και 3 στάσεις (ιεραποστολικό, από πάνω και στα 4 και ξανά ιεραποστολικό) με φουλ συμμετοχή, αφού ακουγώνταν έως έξω  και χύσιμο στην κοιλιά της. Με λίγα λόγια είναι μία μιλφάρα που ξέρει και θέλει να σε καυλώσει, ζητάει τα φιλιά, αλλά και τα θετικά σου σχόλια. Έτσι υπερκαλύπτει τις όποιες εμφανισιακές αδυναμίες της Η τσα2 πριν μπω μου είπε για 10 λεπτά μέσα, αλλά έκατσα παραπάνω χωρίς να πει κάτι. Μιλφάκηδες σπεύσατε :walkingpenis:.
  Η δεύτερη ήταν στη Βίκυ μία μελαχρινή με 2,5-3 σακουλένιο βυζί και γενικά σώμα με περιττά κιλά από Μέγα Αλέκο 28β, στην οποία μπήκα γιατί ο τσατσος έλεγε για το μεγαλύτερο βαθύ λαρύγγι και ότι θα μου τον εξαφανίσει. Α-Ρ-Χ-Ι-Δ-Ι-Α, λίγο πάνω από το μισό πήρε, λόγω μεγέθους απ΄ότι είπε( βασικά μου λέει "αυτό δεν είναι πουλί είναι ψωλάρα", "έτσι λες;" "ναι, βγάζει και έντερο έξω αχαχαχαχχααχαχαχ" και γέλαγε σαν χαζοχαρούμενο :S :S :S) όχι ότι δεν ήταν καλό ή δεν την πίστεψα γιατί είχε δακρύσει, αλλά περίμενα άλλα πράγματα. Τώρα στο μετάξυ είμουν και εγώ και έφαγα το παραμύθι. Τέσπα, ισπανικό και πίπα με σκουφί καλά, αλλά όταν γύρισε να την πάρω στα 4 είδα τρίχες στην πλάτη και ξενέρωσα τη ζωή μου. Μου έπεσε, αλλά η κοπέλα ξεπέρασε το  10λεπτο μπας και τελειώσω παρά  τον τσατσο που φώναζε και τον κόσμο. Το ξαναπήρε στα βυζιά, γυρίσαμε ιεραποστολικό και φτάσαμε κοντά για φιλιά, χωρίς να κάνω κίνηση, έλεγε προστυχόλογα αλλά τίποτα.  Δεν πειράζει, για την κοπέλα δεν έχω να πω κάτι αρνητικό, μες την καλή χαρά να σε τελειώσει είναι, εγώ ξενέρωσα με την πίσω πλευρά. Αν δεν είχα πάει με την Χριστίνα προηγουμένως μπορεί και να τελείωνα.

ΥΓ Μπορεί να μου πει κάποιος μία μελαχρινή ράστα με ωραίο σωμα από κολωνού 32 α αν αξίζει; Στο δωμάτιο γαμιώταν σαν σκυλί και παρά το νεαρό της ηλικίας της δεν μου μοιάζει σαν φολά  :hi: Βέβαια όταν βγήκε από το δωμάτιο ήταν ψυχρή :S
ΥΓ2 Η Αντριάννα από Ιάσωνος 46β που δίνει κώλο θα είναι σήμερα γιατί χθες έλειπε. :hi:

Καλά γαμήσια και ΣΚ :hi:
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.061
Κριτικές
52
Like
16.791
Πόντοι
10.686
Λίγο πριν τη λήξη της χθεσινής δεύτερης βάρδιας πήρα για τρίτη φορά τη Λάουρα στο Κολωνού 11 πάνω,κάθε φορά γίνεται και καλύτερη παρόλη την κούραση από τις συνεχόμενες πουτσιές όλων των φυλών που τη γαμάνε κάθε μέρα,καθιερώνεται ως στανταράκι μου στην κατηγορία της!
 

spirolondon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
41
Κριτικές
15
Like
533
Πόντοι
290
Λίγο πριν τη λήξη της χθεσινής δεύτερης βάρδιας πήρα για τρίτη φορά τη Λάουρα στο Κολωνού 11 πάνω,κάθε φορά γίνεται και καλύτερη παρόλη την κούραση από τις συνεχόμενες πουτσιές όλων των φυλών που τη γαμάνε κάθε μέρα,καθιερώνεται ως στανταράκι μου στην κατηγορία της!
E να παω και εγω να την ξαναπάρω, πολύ φιλικό πλάσμα.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Kαλημέρα φίλοι,
Η ενημέρωση αφορά την χθεσινή απογευματινή βάρδια.
Ξεκίνησα την βόλτα από το Διδύμου 20 όπου εκεί ήταν η Σύλβια.Η μία από τις δύο καινούριες κοπέλες.Η Μικαλίνα επιβεβαιώνω δυστυχώς ότι σταμάτησε.Η Σύλβια είναι Ρωσόφωνη,κοντή,με λίγα πιασιματάκια,μαλλιά ξανθά πιασμένα σε αλογοουρά.Κοπέλα της διπλανής πόρτας.Ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της.Την δοκίμασα και αυτήν.Μπορεί εμφανιακά να μην είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά από υπηρεσίες έμεινα ικανοποιημένος.
Στο Διδύμου 18 στο ισόγειο κλασσικά η Αλιόνα.Με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Είχα να την δω πολύ καιρό.Έχει παχύνει.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο η μιλφ Τζίνα η Κορεάτισα.Κοντή,με μακριά μαύρα μαλλιά,σώμα με λίγα πιασιματάκια,σχιστομάτα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Διδύμου 16 ήταν η Ντιάνα,μιλφ Ρωσόφωνη,λεπτή,με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της και ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο ήταν η μιλφ Λίλιαν παλιά καραβάνα,ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 8 στον όροφο η Μάγια,ψηλή,κοπέλα,με όμορφα πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,βυζάρες και κωλάρα,μαύρα μαλλιά σχετικά κοντά.Κανονικό.
Στο Διδύμου 7 στο ισόγειο δεξιά η Τζώρτζια,έχει παχύνει λιγάκι,μαλλιά καστανά πιασμένα σε μικρή αλογοουρά,σώμα γεμάτο με τατού.Απλό πρόγραμμα μη συμπεριλαμβανομένου του 69.
Στο Διδύμου 7 στο ισόγειο αριστερά ήταν η Τατιάνα,με καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,σώμα κανονικό.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 54 στον όροφο η Νικόλ,κοντή,λεπτή,με μαλλιά καστανόμαυρα μακριά και κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 54 στο ισόγειο ήταν δύο κοπέλες η πρώτη η Αλίνα,με μαλλιά καστανόμαυρα προς το καρέ,όμορφο σώμα,σε πρόσφατη μου συνεύρεση θυμίζω ότι με είχε ξεπετάξει και με είχε αφήσει άχυστο. Η δεύτερη ήταν η Ντιάνα,ψηλή,λεπτή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω,λευκό δέρμα.Σε κανονικό πρόγραμμα αμφότερες.
Στο Φυλής 66 αριστερό ισόγειο ήταν η Αλεξάνδρα,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66 ισόγειο δεξιά ήταν κοπέλα η οποία δηλώνει "Κρητικιά" μάλλον η Σύλβια πρέπει να ήταν. Σώμα κανονικό με μαύρα μακριά μαλλιά.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Φυλής 59 στον όροφο η Εβελίνα,μιλφ Αλβανέζα,με μαλλιά ξανθά σγουρά στο ύψος των ώμων της,σώμα κανονικό.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φωκαίας 17 στο ισόγειο ήταν η Μικαέλα,ψηλή,σώμα κανονικό με ωραία πιασίματα,μαλλιά μαύρα λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,τατού.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο ήταν η Τζένη,καινούρια κοπέλα απο Βουλγαρία είπε η υπηρεσία,λεπτή,με μελαμψό δέρμα,μαλλιά καστανά με ξανθές ανταύγειες μακριά.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της. Για να πω την αλήθεια νομίζω ότι αυτή η κοπέλα δεν πρέπει να είναι τόσο καινούρια.Πρέπει να έχει δουλέψει και προσφάτως στο μαγαζί και με το όνομα Μαίρη.Οι γνώστες ας επαληθεύσουν όπως και αν είναι και καλή μέσα στο δωμάτιο.
Στο Φωκαίας 25 στον όροφο η Ζάνα,κοπέλα Ρωσόφωνη,με σώμα κανονικό,καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,τατού ο τίγρης στην ωμοπλάτη.Ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 25 στο ισόγειο ήταν η Ελένη.Πρόκειται για κοπέλα με μαλλιά ξανθά τα οποία είχε πιασμένα πάνω,σώμα κανονικό με πιασιματάκια ιδίως στον κώλο που ήταν πιο φαρδύς από το σώμα.Ανακοινώθηκε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Αγκύρας 12 ανοιχτό ήταν το δεξιό μαγαζί και ήταν η Αλίσα Ρωσόφωνη μιλφ,ψηλή,σώμα με πιασιματάκια,μαλλιά ξανθά πιασμένα αλογοουρά και η Λάνα,Ρωσόφωνη,μιλφ,ψηλή,σώμα με πιασιματάκια,μαλλιά ξανθά πλατινέ στο ύψος των ώμων της.Οι γνωστές κοπέλες και από το Πιπίνου 118 αδελφό μαγαζί.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 109 στον όροφο ήταν η Ελένη,μιλφ Βουλγάρα,σώμα κανονικό με πιασιματάκια,μαλλιά μαύρα πιασμένα αλογοουρά.Η κοπέλα που είχα πάρει προσφάτως και στο Φυλής 81.Για όποιον ενδιαφέρεται έχω γράψει σχετικά για αυτήν στο Φυλής 84 καθώς δεν είναι καταχωρημένος ο οίκος.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό στο σώμα και κώλος.
Στο Φυλής 109 στο ισόγειο ήταν η Τάνια,Ρωσόφωνη,κοντή,σώμα με λίγα πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Ρεμούνδου 21 στον όροφο ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Άννα,ψηλή,με καστανά μαλλιά σγουρά σχετικά κοντά,σώμα με πιασίματα,φαρδιά κωλάρα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Η βόλτα συνεχίστηκε λιγάκι και στο Μεταξουργείο.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στο ισόγειο δύο μιλφ Ρωσόφωνες,η γνωστή σε πολλούς Μαρίνα,ψηλή,σώμα με πιασίματα,μαλλιά καστανά σγουρά σχετικά κοντά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Και η Ρωσόφωνη μιλφ Κατερίνα,καινούρια,κοντή,με μαλλιά ξανθά πλατινέ σχετικά κοντά,λευκό δέρμα,σώμα κάπως ακανόνιστο με λίγα πιασιματάκια.Σε ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα της.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 στον όροφο ήταν η Λίνα,ώριμη Ρωσόφωνη με κοντά ξανθά μαλλιά,σώμα με λίγα πιασίματα.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 στο ισόγειο,κοπέλα,με μαλλιά καστανά,πιασμένα επάνω,σώμα κανονικό με λίγα πιασίματα.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 στον όροφο ήταν δύο κοπέλες Ρωσόφωνες απο το Ιάσωνος 46 όροφος.Η πρώτη ήταν η Βαλέρια,κοντή,υπέρβαρη,με καστανά μακριά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό νομίζω.Η δεύτερή ήταν η Ναταλύ μιλφ,σώμα κανονικό με λίγα πιασιματάκια,μαλλιά κοντά καστανόμαυρα.Τα πάντα εκτός από κώλο.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο κατευθύνθηκα μήπως πετύχω την καινούρια εντυπωσιακή κοπέλα που περιγράψατε αλλά αντ΄ αυτής ήταν η Νίκη και η Νικόλ.Η Νίκη,κοντή,αδύνατη,με μαλλιά μαύρα προς το καρέ.Η γνωστή κοπέλα απο το Κωλονού 32 και Λεωνίδου ισόγειο και άλλα μαγαζιά.Η Νικόλ λίγο ψηλότερη.αδύνατη και λίγο πιο γεμάτη από την Νίκη,μαλλιά καστανόξανθα μακριά.Και οι δύο με απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 44 στο ισόγειο δεξιά ήταν η Μαρία από Αλβανία,κοντή.αδύνατη,με χαρακτηριστική μύτη,μαλλιά καστανά μακριά.Σε πρωκτικό.Η κοπέλα που έχει εργαστεί και στα Φωκαίας 9,Φυλής 74.
Στο Ιάσωνος 44 αριστερά ήταν δύο κοπέλες.Η πρώτη που ήταν καινούρια,κοντή,ελαφρώς γεματούλα,με μαλλιά μαύρα μακριά,δέρμα λευκό.Σε κανονικό πρόγραμμα.Η δεύτερη ήταν η Αλβανέζα μιλφ Ελένη,κοντή,με μαλλιά καστανόμαυρα κοντά,σώμα ακανόνιστο με πιασίματα.Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Και η Ελένη είναι η γνωστή μιλφ από τα Φωκαίας 9.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο η αυλαία έκλεισε με την Μαρία,την γνωστή Ρωσόφωνη μιλφ με τις πολύ καλές υπηρεσίες.Μαλλιά καστανόμαυρα σγουρά,όμορφο πρόσωπο,σώμα με πιασιματάκια,βυζάρες.Σε ελεύθερο στοματικό.Μαζί με την Μαρία ήταν και η Ναταλύ,με μαλλιά ξανθά προς το καρέ σώμα με πιασιματάκια και ελεύθερο στοματικό.Πρόκειται για την κοπέλα που εργαζόταν και προσφάτως στο ίδιο μαγαζί.
Καλό Σαββατοκύριακο!
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.570
Πόντοι
1.796
λοιπον τσακαλακια για σας δουλευω

εκανα επιχειρηση κεραυνος χθες στο ηλεκτρισμενο μεταξι

στοχος το ιασωνος 37α ισογειο και ωρα τριτη βαρδυα

δουλευε μια μελαχροινη αδυνατη με μικρο βυζακι

η τσατσα ειπε οτι η κοπελα ειναι κανουργια

αλλα το πιο σημαντικο

κοστολογουσε υπηρεσιες στα 15ευρα :new_shocked:

ρε αλητες χθες δεν μου ειπατε οτι ειναι δεκαρικακι?? :s&m_1:

ονομα δεν ειπε η τσατσα διοτι οταν τη ρωτησα μας απαξιωσε σκληρα με μια ατακα του στυλ ...γιατι εσυ με το ονομα θα γαμησεις... :S

αν η κοπελα παντως ηταν η μονα που λεγατε δεν ειναι και καμια μουναρα νταξει μην τρελαθουμε  :grin:

αυτα μαγκες
:hi:
 

liontari123456

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Μηνύματα
155
Like
54
Πόντοι
1
Μήπως ξέρει κανεις σε ποιον οικο δουλεύει η μαρίνα από Ιασώνος πήγα στο 1α κ δεν τη βρήκα
 

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Μηνύματα
431
Κριτικές
83
Like
2.121
Πόντοι
3.875
λοιπον τσακαλακια για σας δουλευω

εκανα επιχειρηση κεραυνος χθες στο ηλεκτρισμενο μεταξι

στοχος το ιασωνος 37α ισογειο και ωρα τριτη βαρδυα

δουλευε μια μελαχροινη αδυνατη με μικρο βυζακι

η τσατσα ειπε οτι η κοπελα ειναι κανουργια

αλλα το πιο σημαντικο

κοστολογουσε υπηρεσιες στα 15ευρα :new_shocked:

ρε αλητες χθες δεν μου ειπατε οτι ειναι δεκαρικακι?? :s&m_1:

ονομα δεν ειπε η τσατσα διοτι οταν τη ρωτησα μας απαξιωσε σκληρα με μια ατακα του στυλ ...γιατι εσυ με το ονομα θα γαμησεις... :S

αν η κοπελα παντως ηταν η μονα που λεγατε δεν ειναι και καμια μουναρα νταξει μην τρελαθουμε  :grin:

αυτα μαγκες
:hi:
Αυτή η τσατσά θέλει μπάτσες...αν και θα προτιμούσε το πήδημα, αλλά μην της κάνουμε τη χάρη
 

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Μηνύματα
838
Κριτικές
66
Like
11.683
Πόντοι
4.706
Διαβάζοντας προχτές για άφιξη καινούργιας μουνάρας, στο Ιάσωνος 37Β, πήγα χτες το απόγευμα για να την δω από κοντά. Δυστυχώς δεν δούλευε και στην θέση της ήταν δύο νέα κορίτσια. Μία Νικόλ, αρκετά εμφανίσιμη και μία Νίκη, μέτριας εμφάνισης. Δεν πέρασα με καμία, γιατί είχα διαβάσει στο forum περί φόλας, στον συγκεκριμένο οίκο. Από την άλλη, δεν ήθελα να φύγω άχυστος και λόγω καύλας, πήγα στο Κολωνού 27Α και γάμησα την Λωρένα, μία νεαρή μπαμπάτσικη Ρουμάνα, με όμορφο πρόσωπο, σε υπεραπλό πρόγραμμα.
 

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Μηνύματα
558
Κριτικές
37
Like
1.811
Πόντοι
1.076
H Νικόλ ωραίο σωματακι και πρόσωπο. Ρε σεις τα δωματια μέσα παλευονται η είναι σταβλος;
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Τι θα γίνει επιτέλους;

'Εχω δεινοπαθήσει να στείλω 2 κριτικές για δημοσίευση και δεν μπορώ να μπώ στο σύστημα. Μου βγάζει error 524 και error 502.

Ούτε μπορώ εύκολα να ανοίξω και να διαβάσω κριτικές συναγωνιστών.

Το πρόβλημα αυτό υφίσταται 2 μήνες κοντά με τον τελευταίο μήνα να έχει γίνει πιο έντονο.

Συγκεκριμένα μου βγάζει εικονίδιο που δείχνει ότι εγώ λειτουργώ κανονικά,το cloudflare λειτουργεί κανονικά, o host μπουρδέλα όμως έχει πρόβλημα.

Προσπάθησα να στείλω pm αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα.

Τον τελευταίο καιρό μου έχει βγει η πίστη να προσπελάσω τις κριτικές.

Aυτό συμβαίνει μόνο στο bourdela σε άλλα site δεν έχω κάποια κολλήματα.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Δεν ξέρω για ποια Mόνα έχει γράψει ο συναγωνιστής Δημητράκης!

Σήμερα πήγα και δοκίμασα την Τζένη απο Βουλγαρία.Εμφάνιση top model και πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο.Ελεύθερο στοματικό και 69. Τελείωμα στο σώμα δεν κάνει αλλά πέρασα υπέροχα!Η κοπέλα είναι ολοκαίνουρια τελικά.

Προσπαθώ να ανεβάσω και κριτική και δεν μπορώ να μπω στο σύστημα.
 

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Μηνύματα
558
Κριτικές
37
Like
1.811
Πόντοι
1.076
Προφέσορα τώρα απογευματάκι πήγες;
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Προφέσορα τώρα απογευματάκι πήγες;
Πρωί.Εχθές την είχα πετύχει και απογευματινή.
Κριτική έστειλα με τα χίλια ζόρια.
Τώρα παλεύω να στείλω και για Σύλβια Διδύμου 20.
 

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Μηνύματα
3.239
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Πρωινή βάρδια Λιοσίων και πέριξ

Λιοσίων

Λιοσίων 73Α
Χριστίνα, ξανθιά με ωραίο σωματάκι και πρόσωπο και Κλεοπάτρα, μαυρομάλλα με ωραίο σώμα και πρόσωπο.

Λιοσίων 73Β
Οριάνα, μελαχρινή με καλό σώμα και πρόσωπο και Ηλέκτρα, ξανθιά με καλό σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο.

Λιοσίων 76
Κλειστό.

Λιοσίων 76Β
Κλειστό.

Λιοσίων 79Α
Κλειστό.

Λιοσίων 79Β
Νατάσα. Πυρόξανθο ζυμαράκι.

Λιοσίων 91
Κλειστό.

Βέργας

Βέργας 2Α
Αλεξάνδρα. Ξανθιά με πιασίματα.

Βέργας 3
Βικτόρια. Όμορφη λεπτή πυρόξανθη.

Βέργας 6Α
Μπάρμπαρα. Ωραία μαυρομάλλα milf.

Βέργας 6Β
Μαριάννα. Μπαμπάτσικη ξανθιά.

Βέργας 7
Κωνσταντίνα. Παχουλή μελαχρινή.

Εξηκίου

Εξηκίου 18Α
Μπέλα. Μαυρομάλλα νταρντάνα milf.

Εξηκίου 18Β
Μιράντα. Ξανθιά νταρντάνα.

Εξηκίου 18Γ
"Σε μισή ώρα."

Εξηκίου 20
Κλειστό.

Τροφωνίου

Τροφωνίου 11
Άννα. Μελαχρινή gilf.

Τροφωνίου 13
Μπέτυ. Μπαμπάτσικη με απροσδιόριστο χρώμα μαλλιών.

Παιωνίου

Παιωνίου 47
Το έκλεισε η αστυνομία.

Κνίδου

Κνίδου 18 (& Λιοσίων)
Κλειστό.

Παρασίου

Παρασίου 36
Μπέτυ. Χοντρούλα με ανοιχτόχρωμα μαλλιά.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Aκόμα παιδευομαι να στείλω την κριτική Διδύμου 20.

 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Τime out.
The site is offline.Retry for a live version.
Error 524,Error 502.
Τα βγάζει και σε άλλους αυτά τα μηνύματα;
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom