Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (3 μέλη και 106 επισκέπτες)

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Μηνύματα
697
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνώ. Απο τη στιγμή που πληρώνεται δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώσω extra. Δεν νομίζω εμένα στη δουλειά μου να με πληρώνουν extra όταν κάνω καλή δουλειά.
cool δικε μου,αλλα ειναι καποια επαγγελματα, οπως ντελιβερας, πουτανα,παπας,νεκροθαυτης κα.που ειναι σχεδον ΄΄δεδομενο'' το φιλοδωρημα,οταν μαλιστα δε το απαιτουν οι εκαστοτε,καμια φορα το δινεις με την ξυχη σου
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
38
Πόντοι
1.220
Συμφωνώ. Απο τη στιγμή που πληρώνεται δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώσω extra. Δεν νομίζω εμένα στη δουλειά μου να με πληρώνουν extra όταν κάνω καλή δουλειά.

Τυπε μηπως εισαι λιγο τσιγκουνης? Για αυτο δεν σου εκατσε
και η γκομενα απο το τρενο.
 

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Μηνύματα
420
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Σημερινή πρωινή

Μιας και είναι της μόδας το Κων/πόλεως 166Β, πέρασα μια βόλτα, αν και η περιβόητη Εύα (που δεν την έχω δεί ακόμα) ξέρω ότι είναι απογευματινή. Στο πόστο ήταν η Αντριάννα, με ξανθα ίσια μακρυα μαλλια, σχετικά ψηλή κοπέλα με καλό σώμα αλλά στο πρόσωπο δεν μου άρεσε καθόλου. Ηλικία είκαζω 25-28. Η υπηρεσιά δεν ανακοίνωσε ρεπερτοριο.

Κίνησα για φυλής, έχοντας στο μυαλό να πάρω την Χριστίνα οριεντάλ στο 69 ή την Στέλλα αστεράτη στο 74.

Φυλής 71 ισόγειο : Η ψηλή σπανιόλα Σάντρα από το 71 πάνω.
Αετοφωλία: Ενα χοντρό μπαζάκι με φουλ.
Φυλής 69 πάνω: Η Αννούλα. 1ος στόχος άκυρος.
Φυλής 69 κάτω: η θεία Τάνια η γουρλομάτα.
Φυλής 67 με την λευκή πόρτα: Μια νεαρή μπαμπάτσικη ξανθιά με βυζάρες.
Φυλής 65 κάτω: Δεν θυμάμαι γιατί μου προσπαθούσα να αποφύγω την ερωτική επίθεση του τσάτσου  :S
Φυλής 65 πάνω: 2 μελαχρινές αδύνατες νεαρές, η μία με φούλ, η άλλη με ελ. στοματικό.
Φυλής 74 αριστερά: Ενα δράμα με φουλ. 2ος στόχος επίσης άκυρος. Αρχίζουν να με ζωνουν τα φίδια ότι θα φυγω άπραγος. 
Φυλής 74 δεξιά: Μια 35άρα αδύνατη με μεγάλο κώλο αλλά και κυτταρίτιδα. Σακίρα το ονομά της.     
Τελευταία ευκαιρία στη Φωκαίας μπας και βρώ την Στέλλα μου.
Φωκαίας 22 πανω αριστερά: Αδιάφορη μελαχρινή αδύνατη πολύ κοντή με φουλ.
Φωκαίας 22 πανω δεξιά: Μελαχρινή αδύνατη λίγο ψηλότερη απ΄ την προηγούμενη με φουλ και χύσιμο στο στόμα.

Φευγοντάς, κατέβηκα την Φυλής και σταμάτησα Φυλής&Ιουλιανού, έξω απ' το 40 να βάλω το κράνος. Κατέβηκα το 40 για μια τελευταία προσπάθεια. Εμφανίστηκε μια Ντέλια, ξανθιά, περίπου 1,65 με καλό σώμα, όμορφα μάτια με κάπως αδιάφορο βλέμα.
Είπα να δοκιμάσω και στάθηκα τυχαιρός. Απ' της ελάχιστες φορές το τελευταίο καιρό που δοκιμάζω στην τύχη και μου κάθετε καλή φασή. Περισσότερα στη κριτική.
Τα πορνολαγωνικά παρακαλώ να μας πουν αν έχουν εμπειρίες με την συγκεκριμένη ή ήταν σύμπτωση που έμενα μου έκατσε καλά. 









 
 

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Μηνύματα
2.371
Like
9
Πόντοι
16
παιδες η Ελενη η τρελοκαμπερω παιζει πουθενα? ..εχω καιρο να το τιμησω και ψηνομαι..
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.751
Πόντοι
7.783

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.968
Πόντοι
6.955
Τυπε μηπως εισαι λιγο τσιγκουνης? Για αυτο δεν σου εκατσε
και η γκομενα απο το τρενο.
Γιατί, προλάβαμε να βγούμε για να το διαπιστώσει;
Απλά, λέω το αυτονόητο: πληρώνω μια υπηρεσία και ΤΕΛΟΣ. Δεν νομίζω να μου έδωσε έξτρα χρήματα μαθητής μου επειδή είχε καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις.
 

Επισκέπτης
[size=10pt][size=10pt]Απογευματινή στο μετάξι μετά τις 18:00[/size][/size]

    Η προγραμματισμένη σημερινή μπουρδελότσαρκα με είχε κρατήσει σε υπερένταση όλη μέρα, ώστε όταν ήρθε η πολυπόθητη στιγμή, πέταξα με απέχθεια τον λαιμοδέτη πεοδείκτη (που λέει ο τιτάνας, πρόσφατα ερωτοχτυπημένος, “Larger than life”, ΠΥΡΑΥΛΟΣ). Η αλήθεια είναι ότι δεν φοράω γραβάτα, οπότε αρκέστηκα μονάχα να πάρω την τσάντα του λάπτοπ, στην οποία κουβαλάω καθημερινά το φαγητό μου και να ξεκινήσω για την μεγάλη περιπέτεια! Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που ένιωθα σαν μαθητριούλα των 70s, βράδυ παρασκευής, λίγο πριν πετάξει την παρθενιά της σε κάποιον άγνωστο, σε συναυλία των ABBA. Κάπως έτσι δηλαδή:
                                                               


[size=10pt]ΜΕΡΟΣ Α’: Σύντομο ταξίδι στο παρελθόν [/size]

    Μετά από πολλά χρόνια ακόλαστης, και παράλληλα αμιγούς (ΧΩΡΙΣ στριπ, στούντιο, freelancer οποιασδήποτε διαλογής, μασάζ κ.α), μπουρδελιακής ζωής, με είχε πιάσει μια νοσταλγική διάθεση να ξαναζήσω, σε πνευματικό, όχι φυσικό επίπεδο, τις εμπειρίες της δεκαετίας του 90. Είπα λοιπόν να ξεκινήσω απ’το μέρος που είχα τις χειρότερες αναμνήσεις, αλλά παράλληλα το μέρος που μυήθηκα στον αγοραίο έρωτα, το μεταξουργείο. Ξεκίνησα λοιπόν τη διαδρομή μου απ’την θρυλική οδό Μυλλέρου.

Μυλλέρου 33 – Ξανθιά 50άρα άσχημη, με μαλλί μέχρι τους ώμους, μεγάλα βυζιά πεσμένα, κανονικών σχετικά κιλών, αλλά τουμπανιασμένης κοιλιακής χώρας, ενδεχομένως λόγω πρησμένου εντέρου.
    Μόλις είδα την πόρνη την αναγνώρισα αμέσως, ήταν μια ελληνίδα της οποίας το όνομα δυστυχώς δεν θυμάμαι και η οποία δούλευε γύρω στο 1999 στο Μυλλέρου 23 αλλά και σε αυτό. Την είχα πάρει τότε κάμποσες φορές και οφείλω να πω ότι ήταν πολύ στοργική και με καλές σχετικά υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο. Σήμερα ήρθε κοντά μου, έβαλε το χέρι της μέσα στο παντελόνι μου, βάζοντας παράλληλα το χέρι μου στο βυζί της. Όση ώρα τριβόμασταν μου είπε το πρόγραμμα: «15 ευρώ είναι...θα κάνουμε ότι θες...ότι ανωμαλία θες...μην το σκέφτεσαι». Αν και με είχε καβλώσει πολύ και ένιωθα την ανάγκη να ξαναζήσω την εμπειρία μαζί της, με συγκράτησε το γεγονός ότι ήθελα να συνεχίσω την μπουρδελότσαρκα καβλωμένος, όπως και να αποφύγω τυχόν αρνητικές συνέπειες από μια συνεύρεση μαζί της, καθώς μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά, φαινόταν αρκετά καμένη. Αφού της τσαλάκωσα τα βυζιά για 3 λεπτά, την χαιρέτησα ευγενικά και αποχώρησα χωρίς ν’ακούσω το παραμικρό βρισίδι.

Μυλλέρου 23 – Κλειστό λόγω κατεδαφίσεως!
    Το μπουρδελάκι αυτό είναι κλειστό απ’το 2006 και νομίζω το είχα επισκεφτεί κι αυτό γύρω στο 1999. Είχα κάποιες καλές και κάποιες αρκετά άσχημες εμπειρίες. Αν και ήμουν απ΄τις αρχές του ‘90 στους δρόμους και αρκετά έμπειρος, δεν ήξερα ότι το σπιτάκι αυτό όπως και το 33 φιλοξενούσε τρανσφόμερ! Θυμάμαι μία κοπέλα με την οποία είχα περάσει στο δωμάτιο, ψηλή, ξανθιά, άσχημη, ονόματι Λίνα η οποία έκανε μόνο πρωκτικό! Στο δωμάτιο κατάλαβα ότι ήταν τρανς και κατά τη διάρκεια του πρωκτικού μου έπεσε ο πούτσος και με παράτησε στα κρύα του λουτρού (καλύτερα βέβαια). Μερικές μέρες αργότερα που πήγα με κάποια άλλη κοπέλα, η γιαγιούλα του μαγαζιού μου είπε ότι ή Λίνα διέθετε και μαγκούρα! Ουσιαστικά είχα γαμήσει άντρα δηλαδή! Η αλήθεια ήταν ότι μου είχε κάτσει βαρύ εκείνη την εποχή. Δε βαριέσαι όμως, ο χρόνος απαλύνει όλες τις πληγές.
    Στο συγκεκριμένο σπιτάκι εκτός απ’την κοπέλα που ανέφερα στο 33 και μια άλλη ξανθιά βυζαρού μιλφ ονόματι Άννα, έπαιζαν συνήθως πολύ παλιές καραβάνες, χοντρές, γριές και τις οποίες είχα γονιμοποιήσει όλες χωρίς να αφήσω καμιά παραπονεμένη. Εκεί που έπιασα πραγματικά πάτο όμως ήταν όταν πήρα μια νταρντάνα βυζαρού η οποία αν και έκανε βασικό στις 3000 δρχ (αν θυμάμαι καλά), μέσα μου έκανε ακάποτο τσιμπούκι ενώ μου είχε δώσει και κώλο (τότε τον αποζητούσα τον κώλο). Στην τελευταία μας συνεύρεση μόλις έχυσα ιεαροποστολικά, με κράτησε μέσα της πολλά λεπτά, μην αφήνοντας με να βγω και φιλώντας με συνέχεια στο στόμα, με αποτέλεσμα όταν βγήκα, καπότα δεν υπήρχε πουθενά, είχε μείνει μέσα. Μετά από λίγο καιρό μου απονεμήθει το 1ο και ελπίζω τελευταίο παράσημο της ζωής μου. Ευτυχώς δεν ήταν απ’τα σοβαρά, ήταν βλενόρροια. Έκατσα μερικούς μήνες εκτός δράσης επιστρέφοντας παρά την ήττα, ακόμη πιο δυναμικά και δεν ξαναπλησίασα από τότε τα 2 σπιτάκια στη μυλλέρου.

3ος προορισμός η οδός Ακομινάτου. Το Ακομινάτου 2 δεξιά ήταν κλειστό ενώ το Ακομινάτου 2 αριστερά είχε ανοιχτό φως, αλλά κλειδωμένη πόρτα. Αν δεν κάνω λάθος λειτουργεί και το μπουρδελάκι ακριβώς απέναντι απ’τα 2άρια. Κι αυτό κλειστό αλλά με αναμμένο φως.
    Πριν καμιά δεκαριά χρόνια δούλευε στην ακομινάτου η πρώην πόρνη, τώρα τσατσά Κατερίνα με τα τεράστια βυζιά και τα εξτριμ προγράμματα. Κάποια μέλη έχουν μιλήσει ήδη γι’αυτή. Την θυμάμαι κι εγώ ως πόρνη, με τα κανόνια της, αλλά δεν είχε τύχει να την δοκιμάσω ποτέ. Πριν 1,5 χρόνο περίπου στο κολωνού 11 υπόγειο και ενώ περίμενα να περάσω στο δωμάτιο, της έπιασα την κουβέντα λέγοντας ότι τη θυμάμαι αλλά δεν την είχα πάρει ποτέ. Κουβεντιάζαμε αρκετή ώρα όταν επιτέλους βγήκε απ’το δωμάτιο ένας έλληνας, σχετικά ψηλός, 45 αρης και έτσι ήρθε η σειρά μου να περάσω στο δωμάτιο. Όταν μπήκα στο δωμάτιο μου ήρθε μια απίστευτη μπόχα σκατίλας και χωρίς να ξεντυθώ άρχισα να ψάχνω την πηγή του σκατού. Ο συναγωνιστής που μόλις είχε βγει, είχε αφήσει μια kinder έκπληξη κάτω απ’το μαξιλάρι! Φώναξα αμέσως την Κατερίνα στο δωμάτιο και της έδειξα τα κουραδάκια, τα οποία ατάραχη μάζεψε με λίγο χαρτί υγείας, χωρίς να αλλάξει σεντόνια και μαξιλαροθήκη. Της ζήτησα πίσω τα λεφτά τα οποία και έδωσε και για να μην φύγω τσατισμένος άρχισε να μου μιλά για τις δικές της εμπειρίες. Μου είπε λοιπόν ότι με το κατάλληλο αντίτιμο έκανε πολύ επικίνδυνα πράγματα, μεταξύ άλλων και κοπρολαγνεία! Τις έδωσα τα συγχαρητήρια μου για τις επιλογές της και έφυγα χωρίς να έχω πατήσει μου το πόδι μου στο βρωμερό αυτό υπόγειο, εδώ και 1,5 χρόνο.

4ος προορισμός η Δεληγιώργη. Το Δεληγιώργη 30 είχε κι αυτό ανοιχτό φως αλλά κλειδωμένη πόρτα.
Πριν μπω έβγαινε ένας πάκης γελώντας. Όταν χτύπησα την πόρτα ακούστηκε μια βαριά τραβέλικη φωνή: «Δεν σου πα ρε μαλάκα να φύγεις;». Στη συνέχεια πέρασα απέναντι στο δεληγιώργη  39....

[size=10pt]ΜΕΡΟΣ Β’: Επιστροφή στο παρόν[/size]

Δεληγιώργη 39 – 2 πόρνες. Μελαχρινή με κάποια κιλά παραπάνω, άσπρο δέρμα, τεράστια βυζιά 4,5αρια (μάλλον) και άσχημο κώλο. 2η πόρνη, ένα κοντόπορνο μαυριδερό κοριτσάκι με μεσαία χυτά βυζιά, ευγενική και χαμογελαστή. Βασικό στα 10 και οι 2 κοπέλες.

Λεωνίδου 6 – Ξανθιά μαυριδερή τσιγγανούλα με μαλλί ως τους ώμους, μικρό στήθος, καλό λεπτό κορμάκι, βασικό στα 15.
Ανακοινώθηκε επίσης φιλιά παντού εκτός απ’το στόμα, το πρόσωπο και το λαιμό! :think:

Κεραμεικού 13 πάνωΆντζελα, κοντόπορνη πόρνη κι εδώ, με λευκό δέρμα κανονικών κιλών, μικρό στήθος και ορθογώνιο κώλο. Βασικό στα 10.

Κεραμεικού 13 υπόγειοΛίντια, ξανθό, λεπτό, σχετικά ψηλό μιλφ, με καλό σώμα. Βασικό στα 10 νομίζω.
Την είχα πάρει 2 φορές πριν από μήνες στα 15 και ήταν ικανοποιητικά εντός δωματίου.

Κεραμεικού 15 πάνωΚαμέλια, μελαχρινή, ψηλή νταρντάνα με κάποια κιλά παραπάνω, μικρό στήθος και σφιχτή κωλάρα.
Την είχα πάρει, αλλά μέσα με ξενέρωσε πολύ το σώμα της και την έδιωξα ευγενικά (χωρίς ασφαλώς να ζητήσω τα χρήματα) αφού δεν μου είχε φταίξει σε τίποτα η κοπέλα. Ήταν καθαρά επιπόλαια επιλογή. Βασικό στα 15.

Κεραμεικού 15 κάτω – Ξανθιά πόρνη με λευκό δέρμα, λίγο πλαδαρό σώμα, χαμογελαστή. Βασικό στα 10.

    Στο κεραμεικού 13 ισόγειο δεν πήγα γιατί τους τελευταίους μήνες παίζει 2βάρδιες η Ανέτα η οποία όταν πρωτοεμφανίστηκε ήταν φοβερή μουνάρα (ψηλή, μελαχρινή με ωραία βυζάκια και κώλο), τώρα έχει πάρει αρκετά κιλά και κάνει βασικό στα 15. Επίσης διαφημίζει και φιλάκια στο στόμα σε όλους. Την έχω πάρει 2 φορές οι οποίες ήταν αρκετές.

Ιάσωνος 30 ισόγειο – η τσατσά Άντζυ παρουσίασε ένα μαυριδερό μπάζο με άσχημο δέρμα και κάποια κιλά παραπάνω. Βασικό στα 10.

Ιάσωνος 31 – Μπουρδέλο HOSTEL ή σπίτι του Leatherface – Η γνωστή πλέον καστανομάλλα με το σπαστό μάλλι και το μάγκικο ύφος μιλφ, καλό σώμα, με το πρωτοποριακό πρόγραμμα των 10 ευρώ σε βασικό και αυταρχικό και 100 ευρώ σε πρωκτικό!
:new_shocked: :new_shocked:

Ιάσωνος 44 – 2 πόρνες. Μελαχρινό αδύνατο τσουλάκι με τεράστια για το σωματότυπο του βυζιά (μάλλον 3,5) και 2η τροφαντό μελαχρινό, επίσης τσουλάκι, με μικρά βυζιά και μεγάλο πλαδαρό κώλο. 15 ευρώ και για τις 2 κοπέλες.

Ιάσωνος 46 πάνω – Η χοντρή ξανθιά φακλάνα με το φουλ πρόγραμμα στα 15, γνωστή στο σπιτάκι αυτό και 2η η Φραντσέσκα, καστανομάλλα μιλφ με καλούτσικο σωματάκι, μεγάλα πεσμένα 3,5αρια βυζιά και βασικό στα 15. ΄Την έχω πάρει 2 φορές. Έχει κριτική μου στο ιάσωνος 46β.

Ιάσωνος 46 μεσαίοΣτέλλα, ξανθιά μεγαλόσωμη νταρντάνα με κάμποσα κιλά παραπάνω, τεράστια βυζιά, χαμογελαστή και ευδιάθετη όπως πάντα. Βασικό στα 15. Κατάθεση εδώ μιας και της το χρωστούσα από καιρό. Θ’ανέβει κριτική και γι’αυτή την νταρντανοτσουλάρα! :rockon: 2η πόρνη, μελαχρινή ευτραφής με άσχημο σώμα και ελ.στοματικό στα 15.

Ιάσωνος 46 αριστερά Άννα η άσχημη πουτάνα, με το άσχημο σώμα, 15 ευρώ πρωκτικό. Έχω γράψει πολλές φορές στις ενημερώσεις μου για τη συγκεκριμένη και πρόσφατα έγραψε κι ο Hardcoras. Προς αποφυγή. 2η πόρνη Μια ξανθιά τσιγγανούλα με κανονικό σώμα, μικρά βυζιά, πρωκτικό στα 15.

Στο μεταξουργείο σήμερα όπως και τα άλλα απογεύματα είχε αρκετό κόσμο, πολλές μηχανές της αστυνομίας, ενώ έκπληξη μου έκανε ένας πιτσιρικάς συναγωνιστής που είχε το πιο εξτρίμ κούρεμα που έχω δει. Μια λωρίδα στη μέση όπως ο Mr. T, (μοϊκάνικο στυλ) με μήκος τριχών που έφτανε τα 50 εκατοστά. Κοινώς είχε καρφάκι μισού μέτρου!

Μα καλά πως κάνουν γλυφομούνι αυτά τα παιδιά;   :think:
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
72
Πόντοι
1.886
Φωκαίας και Φυλής 25/11/2011 στις 20.30’

ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΟΡΟΦΟΣ
Άννα Ρωσίδα (κατά την δήλωση της τσατσαο-φραουλίτσας) με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, ωραία και προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου με πρασινωπά μάτια, χορταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο
Ακάπωτο, τελειωτικό, πρωκτικό και παρτούζες

%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1004.jpg


ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΟΡΟΦΟΣ
Τάνια με πολύ κοντά καστανό-ξανθα μαλλιά, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, προεξέχοντα βυζιά και υπερ-θεσπέσια περιφέρεια κώ(ο)λου σε προτεταμένη εξωκοινοβουλευτική θέση

ΦΩΚΑΙΑΣ 22 ΟΡΟΦΟΣ (ΠΑΛΙΟ)
Λώρη μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, βουνίσια οπτική και σκούρα προοπτική, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου, σκουλαρίκι στο κάτω χείλος, μέτρια στο ύψος, μπαμπάτσικο σωματότυπο, παραφουσκωμένα και στριμωγμένα βυζιά μέσα στο σουτιέν και στρουμπουλό κώ(ο)λο
Η δεύτερη κοπέλα σαφώς ωραιότερη ως προς τα κοινώς αποδεκτά κριτήρια τόσο για το σώμα όσο και για το πρόσωπο. Παρόλα αυτά δεν θυμάμαι το όνομα της

ΦΩΚΑΙΑΣ 22 ΟΡΟΦΟΣ (ΝΕΟ)
Άννα με σπαστά και (κάπως) ανοικτά μαλλιά αυτή την φορά μέχρι την μέση, προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, ικανοποιητικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΦΩΚΑΙΑΣ 27 ΙΣΟΓΕΙΟ
Έμα με ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια προς κοντή, αποδεκτό σώμα με καλές αναλογίες και σεμνό κώ(ο)λο

ΦΩΚΑΙΑΣ 27 ΟΡΟΦΟΣ
Μιράντα μελαχρινό πορνο-κόριτσο με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με καλές αναλογίες, μάλλον μέτρια βυζιά και συμπαθητικό κώ(ο)λο
Λίντα από Φυλής 84 όροφος (παλαιότερα) με ξανθά μαλλιά κοτσίδες (εχτένσιονς) προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου με αποφασιστική διάθεση και πορνική ιδεολογία, μέτρια στο ύψος με αποδεκτά βυζιά και τετραπέρατο κώ(ο)λο. Δοκιμασμένη σε υψηλές στροφές και σε μέγιστη ροπή.  

ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 16
Εμανουέλα με μελαχρινά ίσια λαμπερά μαλλιά μέχρι την μέση (πιθανόν να είναι εξτένσιονς) προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου αλλά με περίεργη οδοντοστοιχία, μέτρια στο ύψος, λεπτή με χορευτική αύρα, μικρά βυζιά και ζημιάρικο κώ(ο)λο

ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 16 (ΒΑΠΟΡΙ)
Μαρία από Φυλής 74 δεξιό μπουρδελο-σαλόνι (όπως μπαίνουμε) ξανθοβαμμένη με βουκολική πρόθεση και λαίμαργη διάθεση, μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα με κώ(ο)λο οικοκυρικής

ΦΥΛΗΣ 71 ΟΡΟΦΟΣ
Σάντρα από την Ισπανία της Βαλκανικής με προτεταμένη οδοντοστοιχία, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μελαχρινά μαλλιά μέχρι την μέση, λεπτή, ψηλή (ή μάλλον φαίνεται ψηλή), ικανοποιητικά βυζιά και καλοστημένο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 80
Βαλέρια από την Βραζιλία (της Βαλκανικής θα συμπλήρωνα καχύποπτα) χορεύοντας με τον καθρέπτη, μελαχρινή με Βραζιλιάνικα (πράγματι) χαρακτηριστικά και προκλητική έκφραση, μέτρια προς ψηλή στο ύψος, κανονικό σώμα με ικανοποιητικά βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο σε στριφογυριστή κίνηση

ΦΥΛΗΣ 59 ΙΣΟΓΕΙΟ
Σαμπρίνα με προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου αλλά και με περίεργη κοιταξιά, σκούρα σπαστά μαλλιά μέχρι την μέση, ικανοποιητικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 59 ΟΡΟΦΟΣ
Αλεξάνδρα με ξανθά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον κοντή, αρκετά λεπτή με μικρά βυζιά και μικροκαμωμένο κώ(ο)λο σε καλοσχηματισμένη μορφή
Σακίρα με καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον ψηλή με κανονικό σώμα σε ενδιαφέρουσες αναλογίες

ΦΥΛΗΣ 61
Ρόζα με ξανθά εξτένσιονς μέχρι τα κω(ο)λομάγουλα, βουνίσια έκφραση με αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου, φάνταζε μέτρια προς ψηλή, κάπως γεματούλα με συνηθισμένο σώμα φορώντας ένα κινέζικο ολόσωμο εσώρουχο με κορδελάκια κρύβοντας τον στρουμπουλό της κώ(ο)λο

Φυλής 67
Ξανθιά απλοποιημένη πορνο-δεσποινίδα, μετεξεταστέα με εξτενσιονς με χαρακτηριστικά προσώπου σε επίπεδο καθημερινότητας, μέτρια στο ύψος με υπερ-φουσκωμένα βυζιά και τρεχάμενο κώ(ο)λο σχετικά στρουμπουλό και σε χαμηλή θέση

ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ
Ξένια η Βουλγάρα μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες (ψηλά), μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με αποδεκτές αναλογίες και ενδιαφέροντα κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 86 ΟΡΟΦΟΣ
Λάουρα με ανοικτά καστανά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια στο ύψος, αρκετά λεπτή με μικρά βυζιά αλλά τετραπέρατο κώ(ο)λο
Μιχαέλα του Hilnik μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον ψηλή με σώμα σε προδιαγραφές παρέλασης και επέλασης

ΦΥΛΗΣ 84 ΟΡΟΦΟΣ
Ιρίνα ή Ειρήνη με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με (κάπως) γαμψή μύτη, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες και καλοτεντωμένο κώ(ο)λο
Ανοικτο-ξανθο-βαμμένη (νομίζω Άννα) με ανοιχτόχρωμα μάτια, μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα με κώ(ο)λο σε αποδεκτή και καλή παραμετροποίηση

Καλή (μας) ξεκούραση ...
 

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Μηνύματα
232
Like
0
Πόντοι
1
Ρε  Farkeli,

Αφού σε συγχαρώ για τη δουλειά που κάνεις εδώ πέρα, τον ποδαρόδρομο που ρίχνεις και την ενημέρωση που προσφέρεις σε όλους μας, σε παρακαλώ να μου (μας) εξηγήσεις (ει δυνατόν με φωτογραφικά παραδείγματα) τις διαφορές που υπάρχουν στις έννοιες:

- ωραία χαρακτηριστικά προσώπου,
- συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου,
- αποδεκτά χαρακτηριστικά προσώπου,
- προκλητικά χαρακτηριστικά προσώπου,
- γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου,
- ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου,
- χαρακτηριστικά προσώπου σε επίπεδο καθημερινότητας

γιατί εγώ τουλάχιστον δε τις καταλαβαίνω.

"Φωτογραφικά παραδείγματα" εννοώ τυχαία (όχι τις ίδιες τις πουτάνες), θα τα ψαρέψεις από το Google images και είτε θα μας δώσεις λινκ, είτε θα βάλεις τις εικόνες εδώ.

Δε ζητάω τίποτα περίεργο ε?  :thumbsup:
 

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Μηνύματα
1.242
Κριτικές
3
Like
1.068
Πόντοι
216
Απαράμιλλος ο λυρισμός σας κ. dirtyliving
..και μας θυμησε τσαρκες σε εποχες ανεμελες και ηρεμες..τοτε που μπαιναμε και αφηναμε το μοτορι απ εξω ξεκλειδωτο..ευγε κ.dirtyliving..Οσο για τον αξιοτιμο κ.Farkeli,ειναι ακριβης και παντα ευστοχος,αφου η γλυκια δεν ειναι αναγκαιο να ναι κι ομορφη,οπως η ομορφη δεν ειναι αναγκαιο να ναι προκλητικη..η καθε μια ομως ειναι ικανη να μας τραβηξει την προσοχη,ενιοτε  ;).ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ.Και σε σας αγαπητε κ. Πυραυλε..
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.751
Πόντοι
7.783
Μαζευτήκαμε όλες οι παλιόγριες, σαν τις μύγες στα σορόπια...
 

Επισκέπτης
@ xaros1982, Steven_1, Farkeli, ΠΥΡΑΥΛΟΣ, magaret

:rockon: :rockon:

@ Babel μπορεί να μην έχει πολύ σημασία, αλλά είχα δει την Στέλλα/Μόνικα την αστεράτη πριν 2 βδομάδες, απογευματινή στο 109 κάτω.

@ magaret όσο πιο πίσω γυρνάμε στο παρελθόν τόσο καλύτερα ήταν μου φαίνεται. Νομίζω το ιδανικό ήταν στα μέσα του '90, όπου από άποψης πορνών, είχαμε πολλές κορυφαίες επιλογές απ'την πρώην ΕΣΣΔ, ενώ παράλληλα μπορούσαμε πλέον να αποφεύγουμε και τις φόλες ελληνίδες. Από άποψης ασφάλειας, ήταν πάλι καλά καθώς δεν είχαν έρθει ακόμα τα μεταναστευτικά κύματα από Ασία και Αφρική. Είχαμε μόνο αλβανούς.

 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.129
Πόντοι
17.436
Αξιοτιμοι συμπουρδελιαρηδες εχω δυο αποριες/ερωτησεις:
1. Ποιο ειναι το μπουρδελοχοστελ που εχω δει κατα καιρους στην ενημερωση? Σκεφτομαι να κατεβω να καταθεσω εκει  :grin:  εχει κανα καλο κομματι στην πρωινη βαρδια?
2. Καρμεν και Μπαρμπορα που εργαζονται και σε ποια βαρδια? Σκεφτομαι να τιμησω καποια απο αυτες.
 

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Μηνύματα
322
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Αξιοτιμοι συμπουρδελιαρηδες εχω δυο αποριες/ερωτησεις:
1. Ποιο ειναι το μπουρδελοχοστελ που εχω δει κατα καιρους στην ενημερωση? Σκεφτομαι να κατεβω να καταθεσω εκει  :grin:   εχει κανα καλο κομματι στην πρωινη βαρδια?

παρε και κανενα αλυσοπριονο μαζι σου.ποτε δεν ξερεις!!!!!!!!
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
25
Πόντοι
1.246
σημερα το πρωι...

περγαμου 27β  ναταλι,ψηλη ξανθια μιλφ,με σημαδι στο πηγουνι κατω απ το χειλος...οχι η ναταλι η χοντρη του 27α,ουτε η ναταλια η ξανθια τζιλφ της περιοχης

αλκαμενους 113  ευα απο διδυμου 16,περγαμου,περδικα κτλ...

ρεμουνδου 21α  αλλη μια αννα ρουμανα,ή μηπως οχι...?ακολουθει κριτικη...
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom