Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 223 άτομα (13 μέλη και 210 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ πάλι φίλε Florian186 όταν σκέφτομαι ότι υπάρχουν γυναίκες όπως η Τζούλια, η Σύλβια, η Μπάρμπορα, η Κατερίνα η Σέρβα και άλλες που μου δίνουν τα πάντα στα 20 ευρώ και κάνουν και καλό γαμήσι, εκνευρίζομαι όταν κάποια θεωρεί τον εαυτό της άλλης κλάσης απαιτώντας μεγαλύτερη πληρωμή. Γι' αυτό το λόγο δεν δίνω ποτέ ούτε 5 ευρώ παραπάνω για εξτρά.
Αν η κυρία νομίζει ότι τα αξίζει, ας πάει να κάνει το call girl.
Κάθε ευρώ παραπάνω που δίνουμε, χαλάει την πιάτσα. Εντάξει η κατάποση είναι κάτι που δεν γίνεται κανονικά οπότε δικαιολογούν τα επιπλέον, αλλά για εξτρά όπως ελεύθερο στοματικό και κώλο να πάνε να πνιγούν που θα μου αυξάνουν την κλίμακα λες και είναι στούντιο.
Ή επιβράβευση των καλών υπηρεσιών γίνεται όχι με επιπλέον χρήματα, αλλά με επιπλέον επισκέψεις επειδη ο πελάτης έμεινε ικανοποιημένος.
 

Επισκέπτης
αυτα γινονται πλεον γιατι μεχρι πριν 1,5-2 χρονια κωλο στην φυλης εδιναν μονο στο φ40 και αντε και καμια ακομα η οποια ηταν πατσαβουρα και ακαποτο μονο θειτσες στα τσιμπουκοσπιτα (διδυμου αλκαμενους) οποτε σε καβλωνε να γαμησεις κωλο.. τωρα δεν εχει νοημα (για εμενα που δεν ειμαι κωλακιας)...

τωρα το μονο εξτρα που αξιζει πια ειναι το χυσιμο στο στομα (γιατι το κανουν πολυ λιγες)...
 

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Μηνύματα
127
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Πάιζει και μια άλλη η Έλενα.
Γλυκιά φαίνεται, αλλά νομίζω ότι την έχω πάρει παλιότερα, δεν μιλάει Ελληνικά και ενώ είναι χαμογελαστή, θέλει "στρώσιμο" . .  . .

δν μιλαω για αυτην που ειναι μεταμεσονυκτια βαρδυα και μοιαζει στην περιγραφη...αυτην την ξερω.
 

Επισκέπτης
Ασφαλώς το ξέρεις ήδη ότι τα είπα για πλάκα! Πάντως αυτό με τους βασανισμούς είναι πολύ αστείο, αφού όταν βλέπω κοπέλα με μελανιά αμέσως σκέφτομαι ότι "ο Τζόκερ πέρασε σίγουρα από ΄δω!"
:2funny: :2funny: :2funny:

Να σκέφθεσαι τους νταβατζογκόμενους που τις βασανίζουν...
Όπως την Ντανιέλα=Ολίβια=Ροξάνα-Φώκαιας 17άνω, Φυλής 65άνω, 86κάτω και μετά  στην  ΒΡΩΜΟ-ΓΕΡΜΑΝΟ-ΞΕΠΕΤΟ-ΤΡΙΓΓΕΤΟ-ΑΛΥΣΙΔΑ:ΣΥΓΓΡΟΥ 144, ΙΣΜΗΝΗΣ 2, ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 37, ΤΡΙΓΓΕΤΑ 3, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 198
 

Επισκέπτης
Μικρή απογευματινή στο μετάξι, στα μπουρδέλα του 10άρικου.

Σήμερα ξεκίνησα την πορεία μου απ΄την αγησιλάου όπου και μπήκα στην ιάσωνος. Περνόντας έξω απ’τα ιάσωνος 1αβγ έφερα στο μυαλό μου τις αμέτρητες ωραίες στιγμές που είχα περάσει παλιότερα με τη Σοφία, τη Ζάνα/Ζανέτ και τον τελευταίο χρόνο με τη Ρουσλάνα. Πλέον έχω κυρήξει εμπάργκο στα συγκεκριμένα γιατί οι τσατσάδες και οι πόρνες των μαγαζιών (πλην Ρουσλάνας και μιας συμπαθητικής τσατσάς) έχουν σοβαρό πρόβλημα συμπεριφοράς. Δε γαμιούνται, ας κάτσουν στη μιζέρια τους! Αφού πέρασα λοιπόν το τμήμα της ιάσωνος από αγησιλάου μέχρι λεωνίδου μπήκα επίσημα στη ζώνη του 10ευρου όπου και είδα:

Ιάσωνος 27Μαριάνα, κοντή νεαρή καστανοκοκκινομάλλα με μελαμψό δέρμα και ωραίο λεπτό κορμάκι. Βασικό στα 10.

:jerking:Εδώ όπως στεκόμουν αμέριμνος περιμένοντας την κοπέλα να βγει, ένας λεχρίτης απ’τον απέναντι καναπέ άρχισε να με κοιτά έντονα .Δεν πρέπει να ήταν σεξουαλικό, αλλά ούτε και για τσαμπουκά, μάλλον δεν είχε ξαναδεί λευκό αλλοδαπό στο μετάξι! Τα λεπτά περνούσαν κι αυτός συνέχισε να με κοιτά με το ίδιο ηλίθιο ύφος όταν με ψαρωτική τρεμάμενη φωνή του είπα:
«Σταμάτα να με κοιτάς γιατί θα το πω στην τσατσά
Η τσατσά (γνωστή και από φυλής 80) που στεκόταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή, άρχισε να γελά βάζοντας το χέρι της στον ώμο μου, ενώ εγώ προσπάθησα να πιάσω ανεπιτυχώς το βυζί της! :jerking:

Ιάσωνος 30 ημιόροφοςΦλώρα από φωκαίας 17 πάνω προ 3ετίας. Κοντόπορνη πόρνη με καστανόξανθο μακρύ μαλλί, ωραία μεσαίου αναστήματος βυζάκια και χαμηλό κώλο. Βασικό στα 10.

Ιάσωνος 31_Μπουρδέλο Hostel ή σπίτι του Leatherface – Καστανομάλλα μιλφ σαν πρεζάκι, λευκό δέρμα με κανονικές αναλογίες. Ανακοινώθηκε το εξής πρόγραμμα: βασικό και αυταρχικό στα 10 και πρωκτικό στα 100 ευρώ!! Στο σαλόνι εξήγησα σε 2 αλλοδαπούς τι είναι το αυταρχικό.

:jerking: :jerking: :jerking:Φεύγοντας έριξα και μια ματιά στο gift shop που άνοιξε πριν καναδυο βδομάδες. Έχουν φέρει πολλά καινούρια πράγματα για τον σύγχρονο μπουρδελιάρη αλλά και πολλά είδη δώρου για όλη την οικογένεια. Την προηγούμενη βδομάδα είχα αγοράσει για τον εαυτό μου ένα μπρελόκ-κομμένο δάχτυλο και για τον μικρό μου ανηψιό ένα αλυσοπρίονο για βρέφη έως 36 μηνών. Σήμερα λόγω συναισθηματικής φόρτισης περιορίστηκα στο ειδικό section για πουτανοαγαπούληδες, όπου βρήκα πολλά χρήσιμα πράγματα. Κάποια απ’αυτά ήταν: πλαστά χρήματα σε περίπτωση που η αγάπη σας μόνο, δεν είναι αρκετή για τις πουτάνες (προσοχή όμως γιατί οι τσατσάδες είναι λαγωνικά), ληγμένα σοκολατάκια (κατάλληλα για να φαγωθούν πριν το πρωκτικό) και ένα μπουκέτο πλαστικά τριαντάφυλλα με μυρωδιά πουτσίλας για να ξέρει ότι πάντα τη σκέφτεστε! Εγώ προτίμησα το ψηφιακό γραμμόφωνο όπου και κίνησα για το ιάσωνος 1 με σκοπό να κάνω καντάδα στην Ρουσλάνα. 
Καθ’οδόν τσίμπησα και 2 πάκηδες για ψυχολογική υποστήριξη, συγκεκριμένα τους αδερφούς Γιώργο και Γιάννη Πάκη, τους περίφημους ελληνοπακιστανούς τενόρους με τη συνοδεία των οποίων έφτασα έξω απ’το ιάσωνος 1.

                                                            «Το νυφικό σου φόρεμα,
                                                              Θα το κεντήσω μ’άστρα...»


                                             

                                                -Αχ ρημάδα Ρουσλάνα πηδιέσαι κι εγώ ο δόλιος σε περιμένω!

Η Ρουσλάνα δυστυχώς δεν απάντησε στο ερωτικό μου κάλεσμα, ίσως επειδή είχε κάποια πούτσα στο στόμα της. Στη θέση της βγήκε η τσατσά που μοιάζει με playmobile και μου άδειασε τον κάδο με τις καπότες στο κεφάλι λήγοντας έτσι την καντάδα με άδοξο τρόπο. Λυπημένος κατευθύνθηκα προς τα κάτω για να συνεχίσω την τσάρκα μου... :jerking: :jerking: :jerking:

Ιάσωνος 31 υπόγειο – Ψηλή ρωσοειδής καστανομάλλα με λευκό δέρμα, κοντό μαλλί και αρμονικές αναλογίες σώματος. Βασικό στα 10.

Ιάσωνος 33 – Μαρία το μυρμηγκάκι με το σφιχτό μουνάκι! Μικροσκοπική μελαχρινή κοπελίτσα αδύνατη με μικρό στήθος και κωλαράκι. Κατάθεση για 2η φορά μαζί της όπου και πέρασα πολύ καλά! Βασικό στα 10.

Ιάσωνος 37 πάνωΜαρία, ξανθιά λεπτή κοπέλα με μικρά στητά βυζάκια, καλό κωλαράκι και λευκό δέρμα. Κώλος_Τσιμπούκι_Μουνί στα 15, η οποία είναι και η χαρακτηριστική της ατάκα.

Ιάσωνος 36 – Ψηλή μαύρη με καλό σώμα από κολωνού 47. Βασικό στα 10.

Ιάσωνος 46 επάνω – Η γνωστή χοντρή ξανθιά με απ’όλα στο πρόγραμμα, γυμνό τσιμπούκι, πρωκτικό, γλωσσόφιλα, κλωσσόφιλα....όλα στα 15.

Ιάσωνος 46 μεσαίο Άννα η μελαχρινή άσχημη βουλγάρα με το άσχημο δέρμα, κανονικών κιλών περίπου. Βασικό και πρωκτικό στα 15.

Ιάσωνος 46 αριστερά – Μελαχρινή τσιγγάνα κανονικών διαστάσεων εντελώς αδιάφορη με βασικό και πρωκτικό στα 15.

Περδίκα 3 δεξιά– Το κοριτσάκι από λεωνίδου 6 με τα λίγα παραπανίσια κιλά, τα κλαμμένα ματάκια, αδιάφορης εμφάνισης που μιλάει σαν τη κοκκινοσκουφίτσα. Έβαψε τα μαλλιά της μαύρα. Στο δωμάτιο διαπληκτίζονταν δυνατά με τον πελάτη. Μπόρεσα ν’ακούσω το εξής: «Άμα το κάνεις θα σου δώσω καμία...». Βγήκε με νεύρα απ’το δωμάτιο (στ’αρχίδια μας!). Βασικό στα 10
   
Περδίκα 3 αριστερά – Μελαχρινή χοντρή προμιλφ. Βασικό στα 10

Μεγ.Αλεξάνδρου 22 επάνω – Ξανθιά με 4-5 κιλά παραπάνω, λευκό δέρμα, αδιάφορης εμφάνισης. Βασικό στα 10.

Μεγ.Αλεξάνδρου 15 – Η σιχαμερή Ζάνα από αγκύρας με βασικό συν γλωσσόφιλα στα 10.(αι γαμίδια μωρή...!)

Κολωνού 53Αναστασία προτζιλφ με καστανοκόκκινο μαλλί, σώμα κανονικού πάχους, χαμογελαστή και ευδιάθετη. Βασικό στα 10.

Αυτά κύριοι. Καλή εβδομάδα και όσοι γαμήσετε μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε μαζί μας!
 

Επισκέπτης
Περισσότερες από αυτές που δίνουν κώλο δυστυχώς.
Βασικά, για να γίνω πιο συγκεκριμένος, έχω παρατηρήσει ότι στο Μετάξι βρίσκεις σαφώς μεγαλύτερη προσφορά πρωκτικού απ' ότι στοματικού τελειωτικού, μάλλον επειδή κυκλοφορεί πολύ Πακιστάν κλπ και οι κοπελιές σιχαίνονται ή φοβούνται, ενώ στην ευρύτερη περιοχή της Φυλής συμβαίνει το αντίθετο.
 

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Μηνύματα
559
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Για πείτε καμία με ακα τελειωτικό στη Φυλής !
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μαρεσει που ο τσατσος στο 80 λεει οτι εκεινη η μελαμψη ειναι βραζιλιανα


κανει μπαμ για ρουμανο η βουλγαρογυφτακι  :grin: :grin:
 

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Μηνύματα
559
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Εννοώ να έχετε μπει και να το δεχτει σαν εξτραδάκι αποδεδειγμένα !
Δεν εχει νοημα να παω ετσι !  :grin:
 

Επισκέπτης
@ farkeli & dirtyliving
Απ' ό,τι βλέπω, οι τσάρκες σας αλληλοσυμπληρώνονται προς χάριν της ενημέρωσης των απανταχού μπουρδελιάρηδων! :thumbsup:
dirtyliving είσαι σίγουρος ότι η φωνή του farkeli που άκουσες χθες, ήταν αποκύημα της φαντασίας σου;
 

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
7
Πόντοι
1.396
Πριν απο λιγο μινι βολτα στους δρομους της ηδονης,στην Φυλης μετρια η κινηση στο 134 στο υπογειο τιποτα το ιδιαιτερο στο διπλα με την πρασινη πορτα μια ομορφη παρουσια η οποια ομως φοραγε στην κοιλια κατι σαν διακοσμητικο περισσοτερο ,κορσες δεν ηταν σιγουρα,στο 92Α στο υπογειο η νικολ με καρδουλες στις ρογες και να κρεμονται και φουντιτσες σε στυλ χανουμακι,κινιοταν γυρω απο την σωληνα καυλιαρικα,απεναντι στο 71 η ευα παρουσιαζε την Αννα σαν θεα του σεξ,η οποια ηταν ντυμενη κουνελακι,που πατε φωναξε η ευα που πατε στα πηγαδια?οχι παμε να φερουμε καροτα φωναξαμε ,στα Φωκαιας η γωνια στην αχαρνων εχη μετατραπη σε ρωσσομαγαζα,στο 27 επανω σε αυτο με την επιγραφη οπεν που αναβοσβηνη,μιλφ αγαπη,ευτραφης με πιασιματα,η γιαγια τσα με παρκισον προφανος ελεγε τα καλυτερα ,στο κατω το γνωστο ουκρανεζακι με την αφελεια κοιταζε γεματο υποσχεσης,διπλα στην υπογα,ουκρανεζα κατευθειαν απο χωριο απομακρο,θυμιζε νοικοκυρα διπλανης πορτας.Απεναντι στο 22,στα 3παμε,στο υπογειο αδυνατο ψηλο,αν βαλω και το τακουνι,με μεγαλο τατου στην μεση,απο πανω ακριβως αδυνατο αδιαφορο,στο διπλα αξιοπροσεχτη δεκαοχταρικη παρουσια με φουλ προγραμμα και αξιοπροσεκτο κωλο,περιμεναμε 10 λεπτα, στο δωματιο η μικρα βογγαγε και ο τσατσος ειπε τωρα γαμαη κωλο παιδια επεσε το γελιο της αρκουδας,παντως ακουγωταν δυνατο σφυροκοπημα και δεν ακουσαμε καποια διαμαρτυρια,στα υποψιν για δοκιμη.στο 25 κατω,εντυπωση μου εκανα τα 16αρια λαχανι τακουνια παρα η κοπελλα,αναχωρηση προς Μεταξι.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Στοχευμένη βόλτα στην απογευματινή βάρδεια στο Μεταξουργείο και στην Διδύμου.Πολύ ιδανικές καιρικές συνθήκες για περίπατο.'Oμως θα πρέπει να σημειώσω οτι απόψε για το Μεταξουργείο δεν ήταν η νύχτα των ζωντανών νεκρών μιας και δεν είχε πρεζόνια αλλά σίγουρα ήταν η νύχτα των μπάζων.Ευτυχώς που πήγα στοχευμένα.
Το Κολωνού 53 η μπουρδέλο κοτέτσι ήταν κλειστό και έτσι έχασα την ευκαιρία να δω την Αναστασία του farkeli.Στο Μεγ Αλεξάνδρου 15 εκδίδοταν η γνωστή στους περισσοτέρους μιλφ Ζάνα με 10 ευρώ.Απέναντι στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο ήταν μία ψηλή νταρντάνα αλβανόφατσα με καστανά πιασμένα μαλλιά αδιάφορη.Bασικό.
Στον όροφο ήταν μία κανονικών κιλών με άσχημη κοιλιά,μελαμψή,με ξανθά ίσα μαλλιά και τραχύ πρόσωπο.69.
Στο Περδίκα το αριστερό βγήκε μπάζο υπέρβαρο με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους.Κανονικο πρόγραμμα.Το δεξιό είχε την κοπέλα με τα σχιστά μάτια που δουλεύει στην Λεωνίδου 6 την πρωινή βάρδιά.Αδιάφορη.Τα βασικά.Στο Μεγ Αλεξάνδρου 28 υπήρχε πολύς κόσμος Έλληνες και αλλοδαποί.Υπέθεσα οτι θα εργάζεται η μιλφ Μαρία που την είχα ξαναδεί και μου άρεσε και μάλλον και οι άλλοι ημεδαποι συναγωνιστές αυτό θα τους πέρασε απο το μυαλό.Μάλιστα ένας ημεδαπός συναγωνιστής πριν δει την κοπέλα,πλήρωσε ανυπόμονος να μπει στο δωμάτιο.Φαντάζεστε την έκπληξη που ένιωσα όταν η πόρτα στον όροφο άνοιξε και ξεπρόβαλλε μια άλλη μιλφ το Θωρηκτό Ποτέμκιν στην κυριοολεξία αλλά με κάτι βυζιά κανόνια.Υπέρβαρη με μαύρα πιασμένα μαλλιά και ολόσωμο.Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη θα ένιωσε ο συναγωνιστής όταν θα μπήκε στο δωμάτιο η φάλαινα.Εκτός και αν την είχε δει προηγουμένως και πέρασε γιατί είναι bbw lover η βυζολάγνος.Αλλά κλείνω να πιστεύω οτι πέρασε για την Μαρία.Τέσπα.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο ήταν η κοντή,λεπτή, αθίγγανη γυρολόγος απο Φυλής 54 όροφος,Ιάσωνος 46,Αχιλλέως 40 η οποία έχει κοντύνει τα μαλλιά της τώρα τελευταία και τα έχει κάνει περμαναντ.Άσχημο πρόσωπο,κατσαρά καστανά μαλλιά.Στα 10 ευρώ ανακοίνωσε και πρωκτικό.
Μέχρις εδώ όλα τα σπίτια ήταν στα 10 ευρώ.Στον όροφο Κωλοκυνθούς 38 ήταν κοπέλα γεμάτη με καστανα κανονικά μαλλιά,νεαρή,αδιάφορη με 10 ευρώ βασικό και με 15 ευρώ γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό.
Αχιλλέως 48 και Μαραθώνος καινούρια κοπέλα παχουλή,λευκόδερμη,νεαρή,βουκολικής εμφανίσεως με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους αδιάφορη.Στα 20 ευρώ ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό,κώλος,ισπανικό και 69.Στο Μαραθώνος 59 εκδιδόταν η υπέρβαρη φάλαινα απο το Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο.Με ξανθά μαλλιά,μπουτάρες και κωλάρα μεγάλη,αδιάφορη.Το ίδιο ακριβώς full πρόγραμμα με το διπλανό του.20 ευρώ πάντως για τέτοια μπάζα είναι υπερβολικό τίμημα και ας έχει και εξτρά μέσα.Για να σοβαρευτούμε λίγο μερικοί-μερικοί λέω εγώ λιγάκι....
Βιργινίας Μπενάκη είναι σταθερά εκεί η μιλφ Άντζελα απο Διδύμου 20 και παλιότερα Αλκαμένους 117 στην οποία να τονίσω οτι ήμουν τακτικός πελάτης και εδώ και λίγα χρόνια δυστυχώς η κοπέλα έχει αλλάξει δραματικά.Αφού νόμιζα οτι ήταν σωσίας αλλά έγκυρος συναγωνιστής με πληροφόρησε οτι δυστυχώς πράγματι είναι η ίδια.
Κρατάω με νοσταλγία λοιπόν τις ευχάριστες εμπειρίες που μου πρόσφερε αυτή η κοπέλα και προχωρώ στο άγνωστο για νέες αναζητήσεις.Σε ευχαριστώ πραγματικά Άντζελα!
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο ήταν η Αλίνα απο Κωλοκυνθούς 38.Ψηλή κοπέλα,λευκόδερμη,με πιασίματα αλλά και με πρόβλημα στην μέση της.20 ευρώ με γυμνό τσιμπούκι όχι τελειωτικό και με πρωκτικό.Μέσα είναι έπιπλο.Εσκεμμένα για να μεγαλώσω την αγωνία μου προχώρησα στο Ελευσινίων 22 όπου εκδίδοταν η ίδια μιλφ που είχα δει και πρωί που είχα πάει πριν κανα 2 εβδομάδες.Ελληνίδα,γεματούλα χωρίς να την λες χονδρή, αλλά μάλλον ζουμερή,με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους.Αδιάφορη για μένα.Αξίζει να αναφέρω όμως χάριν αστεισμού το εξής περιστατικό.Το σαλόνι αυτού του ιδρύματος έχει καθρέπτες και καθώς βγήκε η κοπέλα εγώ θαύμαζα το είδωλο μου που αντανακλόταν πάνω σε αυτούς.Η κοπέλα το κατάλαβε αυτό και μου είπε "Καλέ εσύ δεν κοιτάζεις εμένα αλλά τον καθρέπτη!! Εντάξει είσαι όμορφος!" Η αλήθεια βέβαια είναι οτι απλώς κοιτούσα εκεί γιατί απλά δεν έβρισκα κανένα ενδιαφέρον!! Χε!Χε! Απεχώρησα λέγοντας στην τσατσά και την κοπέλα "Καληνύχτα σας!" Η κοπέλα είπε ειρωνικά "Είναι αρκετά νωρίς ακόμα εσύ απο τέτοια ώρα πέφτεις για ύπνο;" Η απάντηση που έλαβαν "Τα καλά παιδιά πάνε απο νωρίς για ύπνο δεν το ξέρετε αυτό;" Έφυγα και τις άφησα να με σχολιάζουν.Κανονικό πρόγραμμα προς 20 ευρώ.
Και ήρθε επιτέλους η ώρα που θα λύνοταν η απορία μου που είχα τον τελευταίο καιρό με αφορμή τις κριτικές θεσμικών συναγωνιστών.Κατευθυνόμενος με μεγάλη αγωνία προς το υπόγειο πορνείο επι της οδού Κωνσταντινουπόλεως 166 αισθανόμουνα την καρδιά μου να χτυπάει ταχύτατα και την αδρεναλίνη να έχει ανεβεί στα ύψη.Η Εύα αλήθεια θα πληρούσε τις προσδοκίες μου;; Κάθισα στο σαλόνι και ανακοινώθηκε απο την τσατσά το πρόγραμμα του ελεύθερου στοματικού με τελείωμα στο στήθος.Με το που είδα την κοπέλα δεν θα μπορούσα να μην αναφωνήσω "Τι ουρί του παραδείσου είναι αυτό;" Η κοπέλα πληρούσε τις προσδοκίες μου αναφορικά με τις προδιαγραφές που θέτω για να χαρακτηρίσω κάποια μουνάρα. Αυτό ισχύει βέβαια σε όσους αρέσουν οι αδύνατες.Πλήρωσα το εικοσάρικο και πέρασα αρκετά καλά.Περισσότερα στην κριτική μου που θα ανέβει σήμερα η αύριο αναλόγως την διάθεση  μου.Μουνάρα η κοπέλα και μπράβο στα παιδιά που την ανακάλυψαν!!
Στην Λιοσίων 76 το ισόγειο παραμένει κλειστό και ο όροφος είχε την Μιλένα την Βουλγάρα που δούλευε παλιά στο Κωλοκυνθούς 38.Έχει βάψει τα μαλλιά μαύρα,έχει περισσότερη κυτταρίτιδα,έχει χάσει λίγα κιλά και φένεται αρκετά σπασμένη.Αδιάφορη για μένα.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι όχι πλέον τελειωτικό και κώλος δεν ανακοινώθηκε καθόλου.
Τα Διδύμου 25&27 κλειστά.Το Διδύμου 16 είχε την μιλφ Νάταλυ η οποία δεν είναι άλλη απο την Βίκυ που δούλευε παλιά στο Κωλοκυνθούς 38.Προσφάτως έχει δουλέψει ως Νάταλυ και στο Διδύμου 25 όροφος για λίγο και τελευταία στο Περγάμου 27 ισόγειο καθώς και όροφος.Είναι ψηλή,λευκόδερμη με μακριά ξανθά μαλλιά και ως χαρακτηριστικό αναγνώρισης  μπορεί να εκληφθεί το πρησμένο πρόσωπο της.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Κατα το παρελθόν την είχα πάρει 2 φορές και είναι αρκετα διεκπαιρεωτική μέσα με ειδικότητα στο τσιμπούκι το οποίο και είναι το ατού της.Πλέον αδιάφορη για μένα.Στο Διδύμου 18 υπόγειο ήταν η Σύλβια η Βουλγάρα.
Τέλος με αγωνία μπήκα στο Διδύμου 20 να δώ την καινούρια την Άννα και όντως δούλευε εκεί.Πρόκειται για μιλφ μουνάρα λεπτή με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους,μαυρισμένο κορμί απο σολάριουμ και δυάρια βυζιά φτιαγμένα με σιλικόνη.Για την ηλικία της έχει πολύ καλό σώμα ελάχιστα χάνει στην κοιλιά.Τα μάτια της είναι γαλανά αλλά μπορεί και να φοράει φακούς επαφής.Το κρεββάτι της χαρακτηρίζεται σχετικά καλό αλλά θέλει δουλειά ακόμά.Περισσότερα στην κριτική μου.
Σημερά η βραδιά ήταν καλή και μετεωρολικώς αλλά και σεξουαλικώς.Να έχετε όλοι σας μια καλή εβδομάδα!
 

Επισκέπτης
Εννοώ να έχετε μπει και να το δεχτει σαν εξτραδάκι αποδεδειγμένα !
Δεν εχει νοημα να παω ετσι !  :grin:
Τι σαν εξτραδάκι ρε τύπε; Στο βασικό πρόγραμμα το έχουνε.
Όλες σχεδόν οι κοπέλες της Διδύμου.
Αντριάννα,
Σύλβια,
Εύα,
Ιβάνα,
Όλες σχεδόν οι κοπέλες της Αλκιβιάδου.
Νταϊάνα,
Κατερίνα,
Βερόνικα,
Στέλλα,
Κάποιες της Φωκαίας
Ρωξάννα,
Μπάρμπορα,
Γιάννα,
Μια στο 22 που δεν θυμάμαι όνομα,
Συνήθως στο 25 όροφο προσφέρεται,
Επίσης συνήθως βρίσκεις και στο 24
Αρκετές της Φυλής,
Βίκυ,
Τζούλια Ρουμάνα,
Μίκη,
Φυλής 136 μια Ρουμάνα μελαχροινή που δεν θυμάμαι όνομα
Και πολλές, πολλές άλλες ακόμα. Δεν είναι και σπάνιο φαινόμενο πλέον. Υπολογίζω ότι το 50% των ιερόδουλων της πρωινής βάρδιας κάνει.
Δεν ισχύει το ίδιο και για το Μεταξουργείο.
 

Επισκέπτης
Ωραίος...
Καιρό είχαμε να δούμε πρωινή από μετάξι! :thumbsup:

ΚΟΛΩΝΟΥ 30 ΟΡΟΦΟΣ
Ιωάννα με μελαχρινά μέχρι την μέση, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μάλλον ψηλή με καλές σωματικές αναλογίες κατάλληλες και για παρέλαση, μέτρια βυζιά (μάλλον σιλικονούχα) και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο. Θα περνούσα αλλά κάτι με σταμάτησε αναφορικά με την ουδέτερη έως ψυχρή κάπως συμπεριφορά της στο σαλόνι. Πιθανόν να έκανα λάθος. Πάντως είναι επιλέξιμη ως προς τα σωματικά της χαρακτηριστικά
Φαρκέλι λογικά μιλάς για την Ιωάννα του Jopino.

Την είχα πάρει κι εγώ παλιότερα αλλά δεν είχα περάσει καλά.

@ farkeli & dirtyliving
Απ' ό,τι βλέπω, οι τσάρκες σας αλληλοσυμπληρώνονται προς χάριν της ενημέρωσης των απανταχού μπουρδελιάρηδων! :thumbsup:
dirtyliving είσαι σίγουρος ότι η φωνή του farkeli που άκουσες χθες, ήταν αποκύημα της φαντασίας σου;
Όντως αλληλοσυμπληρώνονται! Το ίδιο έγινε κι εχθές με τον προφέσορ
Λες ο Φαρκέλι να 'ταν κρυμένος πίσω από κανένα αυτοκίνητο; :2funny: :2funny:
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
72
Πόντοι
1.886
Ναι. Πρόκειται για την ίδια Ιωάννα ... ;)
 

Επισκέπτης
Στοχευμένη βόλτα στην απογευματινή βάρδεια στο Μεταξουργείο και στην Διδύμου.
Πραγματικά αυτό το σ/κ ήταν πολύ παραγωγικό, πήξαμε στις ενημερώσεις!
Προφέσορ πρέπει να πήγες στο μετάξι λίγο πριν τις 18:00. Αρκετά σπιτάκια αλλάζουν βάρδια στις 18:00.
Στο κολ53 ήταν Η Αναστασία η προτζιλφ που γράφω στην ενημέρωσή μου. Εγώ πήγα κατά τις 18:30
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Πραγματικά αυτό το σ/κ ήταν πολύ παραγωγικό, πήξαμε στις ενημερώσεις!
Προφέσορ πρέπει να πήγες στο μετάξι λίγο πριν τις 18:00. Αρκετά σπιτάκια αλλάζουν βάρδια στις 18:00.
Στο κολ53 ήταν Η Αναστασία η προτζιλφ που γράφω στην ενημέρωσή μου. Εγώ πήγα κατά τις 18:30
Και νόμιζα οτι ήταν καμιά μουνάρα.Ευτυχώς δέν έχασα τίποτα δηλαδή.Στο Μετάξι ήμουν στις 18.00 περίπου.Για μια ακόμα φορά η ενημέρωση σου ήταν πληροφοριακή και διασκεδαστική!
 

Επισκέπτης
Και νόμιζα οτι ήταν καμιά μουνάρα.Ευτυχώς δέν έχασα τίποτα δηλαδή.Στο Μετάξι ήμουν στις 18.00 περίπου.Για μια ακόμα φορά η ενημέρωση σου ήταν πληροφοριακή και διασκεδαστική!
Τώρα τελευταία όλο τις ίδιες ώρες τσαρκάρουμε. Πάντως δεν είμαι σίγουρος αν μιλάμε για την ίδια Αναστασία με τον Φαρκέλι. Τελοσπάντων δεν έχει και πολύ σημασία.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom