Νέα

Ηλίθια websites

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.107
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.040
Κριτικές
22
Like
14
Πόντοι
4.175
Κλίκαρε όσες περισσότερες φορές μπορείς για να μπεί η Ελλάδα στην πρώτη θέση... :headbang: :headbang:


δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..................
 

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.040
Κριτικές
22
Like
14
Πόντοι
4.175
καντε αυτο το τεστ και δειτε με ποιον/ποια διασημο/η αστερα της σοουμπιζ θα βγαινατε ραντεβου ... :think: :think: :think:



.................................... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
 

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.107
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Dashboard.aim.com: Το συγκεκριμένο site μπορεί να περιγραφεί με μια λέξη …ΒΑΡΕΤΟ! Το δευτερόλεπτο που θα κάνετε το λάθος να το ανοίξετε και τα μάτια σας πέσουν επάνω του (προσέξτε μπορεί να βλάψει σοβαρά και την όρασή σας!!) θα καταλάβετε ότι οι συντελεστές του site κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να σας κρατήσουν έστω και μια στιγμούλα λίγο παραπάνω, χρησιμοποιώντας φανταχτερά γραφικά και τίτλους όπως «Μπορεί να είστε ένας PC Gamer» (!!!) ή «Τα αισχρά μηνύματα που έστελνα έφτασαν στο κινητό του πατέρα μου» (πόσα θαυμαστικά νομίζετε ότι χρειάζονται εδώ;!

Ηavenworks.com: Αν ένα πρόγραμμα για web σχεδιασμό ανακατευόταν και ξερνούσε (συγνώμη κιόλας για τη λέξη!), θα φαινόταν ακριβώς έτσι. Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε ότι σε όσους συναδέλφους το δείξαμε, πέρασαν από τρία στάδια. Αρχικά παρατηρήσαμε μια αλλαγή στο χρώμα τους -από ροζουλί πήρε τελικά το χρώμα του Shrek! Το επόμενο στάδιο ήταν το ένα χέρι τους να φτάσει ερμητικά στο στόμα και το άλλο να κρατά απεγνωσμένα το στομάχι. Το τελικό και πιο ανατριχιαστικό στάδιο ήταν το απότομο πέταγμα από το γραφείο (οι περισσότεροι πέρασαν από πάνω παρασύροντας στο πέρασμά τους τα πάντα!) και το τρέξιμο αλά Flash Gordon έξω από τα γραφεία (υποθέτουμε με προορισμό τα WC!).

Juicycampus.com: Χμ! από πού να πρωτο-αρχίσουμε με αυτό το site; Το juicy campus απευθύνεται σε πιτσιρίκια τα οποία έχουν ως μόνη έννοια τους το κουτσομπολιό. Το gossip δίνει και παίρνει (ανώνυμα φυσικά μη γίνουν παρεξηγήσεις!) από μαθητούδια, το επίπεδο νοημοσύνης των οποίων είναι όμοιο με –πώς να το πούμε ευγενικά- αυτό κατσικιού το οποίο έχει υποστεί κρανιοεγγεφαλική κάκωση μετά από κουτούλημα σε δέντρο! 

Zombo.com: Ένα website; Αφηρημένη τέχνη; Μια φάρσα που πήγε απίστευτα στραβά; Ανοίξτε τη σελίδα και θα ακούσετε : «Αυτό είναι το zombo.com. Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε στο zombo.com. Το μόνο όριο είναι ο εαυτός σας. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο zombo.com». ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ; ΤΙΠΟΤΑ δεν συμβαίνει στο zombo.com! Το μόνο που μας έρχεται στο μυαλό είναι ένα απελπισμένο «Γιατίιιιι;»

Βrillpublications.com: Είναι εικονικό! Είναι λες και είσαι στον αληθινό κόσμο, με τη μόνη διαφορά ότι, χμ!, είναι στο INTERNET! Περάστε το κατώφλι του Brill Publications. Δείτε τη γλυκύτατη γραμματέα. Κάντε βόλτα με τον ανελκυστήρα. Μιλήστε στον Bob στον 5ο όροφο. Για μισό λεπτό …τι κάνουμε εδώ;!!!

Digg.com: Να πούμε την αλήθεια μας, το Digg δεν αποτελεί ακριβώς ένα αποκρουστικό site. Το κακό είναι ότι με το που εισέλθετε σας δημιουργεί ένα αίσθημα κατάθλιψης. Είχαμε γνωρίσει το Digg παλιά σαν ένα ενδιαφέρον site με κύρια θεματολογία την τεχνολογία. Αλλά από τότε που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές, τα 10 καλύτερα θέματά του περιορίζονται κυρίως σε αστείες φωτογραφίες και βίντεο. Αυτό γίνεται όταν τα μυαλά αρχίζουν και παίρνουν αέρα!!!

Weeklyworldnews.com: Το «Οι πιο αξιόπιστες ειδήσεις παγκοσμίως» site είναι ένας παράδεισος με νέα χωρίς τα οποία δεν θα μπορούσατε να ζήσετε με ψυχική ηρεμία!! Μία από τις μεγαλύτερες Top Stories τους ήταν πρόσφατα κατά πόσο μοιάζει η υπερ-ταλαντούχα αοιδός Britney Spears, όταν ήταν σαν γλόμπος, με το «Bat Boy»!! Απορούμε πως δεν το έχει ανακαλύψει το CNN και να πέσει στα πόδια τους παρακαλώντας για συγχώνευση!!

Meet-an-inmate.com: Δεν είναι αρκετά ανατριχιαστική η ζωή σας; Σας λείπει η ένταση και η δράση από την μονότονη καθημερινότητά σας; (καταλαβαίνετε φυσικά τον τόνο σαρκασμού σε αυτά τα λόγια!) Τότε τι καλύτερο από το να γίνετε φίλοι με έναν …κατάδικο!! Ναι καλά ακούσατε και όχι δεν σας κάνουμε πλάκα. Υπάρχει τέτοιο site! Τι άλλο θα δουν τα πονεμένα ματάκια μας; Άτιμη ζωή!

Bermuda-triangle.org: Εντυπωσιακά ελεεινά γραφικά έχουν μπει στο μίξερ μαζί με απαράδεκτα αηδιαστικό web σχεδιασμό για να μας δώσουν αυτόν τον απελπιστικά σιχαμερό αχταρμά. Το πιο ενδιαφέρον πράγμα είναι το ολοκληρωτικά ανούσιο περιεχόμενο. Μας κάνουν πλάκα ή ο κόσμος έχει ξεφύγει τελείως;!!!
 

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.040
Κριτικές
22
Like
14
Πόντοι
4.175
"κουνηστε" το μπουρδελα....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΒΗΜΑ : 1ο ...copy

www.bourdela.tv]http://www.bourdela.tv [/URL] ...paste....

ΒΗΜΑ : 2ο ...copy   

javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++}setInterval( 'A()',5); void(0);   

paste


ισχυει για ολα τα σαιτ,καψιμο...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom