You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η πιο όμορφη πουτάνα που έχετε πηδήξει ποτέ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas21d
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 184
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Αν μιλάμε μόνο για εμφάνιση αλλά αξέχαστες Πατρίτσια και η Ξένια από μοντέλο αλυσίδα πριν χρόνια όσοι θυμούνται και η Ντορίνα από Κολωνού
η μοντελοαλυσιδα ποια ειναι?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Δεν ξέρω τι θα πείτε εσείς... αλλά ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, Φυλής 61, το καλοκαίρι του 2015 πρέπει να σταμάτησε, αν δεν κάνω λάθος!! Τα κριτήρια μου, καθαρά αντικειμενικά, ΕΡΩΤΑΣ... λάτρευα, να πηγαίνω να την πηδάω, υπήρχαν περιπτώσεις που είχα πάει 4-5 φορές σε μια εβδομάδα!! Ψυχούλα μεγάλη...
thalasolikos37
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
φυλής 56-54α+β-66 διδύμου 7α+8η μοντελοαλυσιδα ποια ειναι?
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Δεν ξέρω τι θα πείτε εσείς... αλλά ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, Φυλής 61, το καλοκαίρι του 2015 πρέπει να σταμάτησε, αν δεν κάνω λάθος!! Τα κριτήρια μου, καθαρά αντικειμενικά, ΕΡΩΤΑΣ... λάτρευα, να πηγαίνω να την πηδάω, υπήρχαν περιπτώσεις που είχα πάει 4-5 φορές σε μια εβδομάδα!! Ψυχούλα μεγάλη...
η αδυνατη σκιννυ λες?? το στυλιαρι??
ναι πολυ καλη αν λες αυτη
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.398
- Πόντοι
- 786
Η πιο όμορφη πουτάνα πρέπει να ήταν μακράν η Νατάσσα από Βριλλησού 36. Μιλάμε για 12-15 χρόνια πίσω. Ήταν Ρωσσίδα με ελαφρά ασιατικά χαρακτηριστικά . Μελαχρινή κορμάρα.. Φοβερή πίπα … έκανε και μια παραλλαγή του ιεραποστολικού με σηκωμένη την λεκάνη... μεγάλη κάβλα ... ήταν όμως κάπως ξινή.. ήθελε να πηγαίνεις εντελώς με τα νερά της .. είχε πιστό κοινό επειδή ήταν μουνάρα... Αργότερα εξαφανίστηκε από Βριλησου και την ψάχναμε κάποιοι μανιωδώς... την βρήκε συναγωνιστής αρκετούς μήνες μετά σε μπουρδελάκι σε κάθετο της Φυλής με καμιά 40 αρια κιλά έξτρα... αμφιταλαντεύτηκα πολύ σοβαρά να πάω από εκεί αλλά τελικά προέκρινα να μην δω ποτέ τη μουνάρα Νατάσσα να έχει γίνει σα φακλάνα...
Με το μικρό τατού πεταλούδα πίσω χαμηλά στη μέση. Τέλεια, καραμούναρος. Είχε κάνει ξανά θητεία Φυλής πολύ νέα πριν τα στούντιο. Μικρή ως άβυζη πάλι ήταν θάνατος, απίστευτος κώλος φοβερή φάτσα και κορμός πόδια, αλλά και μετά ως προ-μιλφ που έβαλε βυζάρες και τις κάτσανε σαν φυσικές έγινε πιο αρχοντική. Σήμα κατατεθέν η πίπα βεντούζα στο πουτσοκεφάλι (που πάντα έκανε) και το σήκωμα λεκάνης (που στην Φυλής δεν έκανε μικρή).
Διαγραμμένο μέλος 180642
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 705
- Πόντοι
- 311
βρισκεται ακομα εκει αυτη ?Πέννυ Βριλησσού 36 και τα μυαλά στα κάγκελα ο υπερμουνος
Δ
Διαγραμμένο μέλος 5241
Επισκέπτης
Viktoria απο γερμανικη αλυσιδα στουντιο
bananoflouda
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2015
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
veronica απο your angels
lilly απο τριγγετα (γερμανιδα θηριο)
εμμανουελα κυπρια (για πολλους ξυνη αλλα για μενα σουπερ!!!)
lilly απο τριγγετα (γερμανιδα θηριο)
εμμανουελα κυπρια (για πολλους ξυνη αλλα για μενα σουπερ!!!)
Manost
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 848
- Πόντοι
- 361
Η Γιώτα απο Αθηνα (φοιτήτρια) γύρω στα 22 χρονων. Καλό γαμίσι κι κυρίως είναι υποτακτική και γουστάρει σκληρό κι επιπονο γαμισι.
Πάρτε μία γεύση κι μου λετε αν διαθέτει τα σωματικά προσόντα. Τα υπόλοιπα τα διαθέτει ............. :coolcondom:
Και που βρισκεται;
Kinkey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2017
- Κριτικές
- 17
- Like
- 579
- Πόντοι
- 291
Νο 2 η Ηλέκτρα η καυλωστρα από Λιοσίων 73 ..η Βερόνικα χτες βράδυ Φώκαιας 25 ..@πιστευτο εργαλείο..το οποίο βέβαια εσείς δε γαμάτε(ήμασταν 12 άτομα στο σαλόνι κ φύγανε οι 11!)δε σας αρέσουν τα τατού κ καλά κάνετε συνεχίστε έτσι να τα γαμαμε εμείς οι καλλιτέχνες..νο 3 η Γιασμίν από Φώκαιας 23η 25..βραδυνές βάρδιες η 2η κ η 3η..η Γιασμίν εξαφανίστηκε..μάλλον την σηκωσανε απ' το πάγκο για τον Αύγουστο μονο..
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.266
- Πόντοι
- 8.006
Την προωθείς τύπε?Η Γιώτα απο Αθηνα (φοιτήτρια) γύρω στα 22 χρονων. Καλό γαμίσι κι κυρίως είναι υποτακτική και γουστάρει σκληρό κι επιπονο γαμισι.
Πάρτε μία γεύση κι μου λετε αν διαθέτει τα σωματικά προσόντα. Τα υπόλοιπα τα διαθέτει ............. :coolcondom:
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Την προωθείς τύπε?
καθε new entry καλοδεχουμενο
Trapshooter
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 9.873
- Πόντοι
- 1.336
Παρατηρώ ότι ουδείς έχει τολμήσει να αναφερθεί σε κάποιο από τα τρέχοντα πρώτα ονόματα (κατά 99/100), προφανώς για να μην στραβώσουν οι άλλες …..συμπεραίνω λοιπόν ότι όλες γνωρίζουν τα nick name των παλιών εδώ μέσα. Μόνο για την γνωστή σε όλους τους παλιούς Μόνικα Σέρβα τολμήσαν κάποιοι να αναφερθούν. Μόνο για μπουρδελα υπάρχουν αναφορές και ελάχιστες για studio
Trapshooter
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 9.873
- Πόντοι
- 1.336
Άννα – Μαρία …. Μάλιστα ….σίγουρα έχει καρνέ με 300 αγαπούληδες …. Απορώ γιατί ακόμη δουλεύει σε studioΠοιά από τις τωρινές αξίζει να αναφερθεί τύπε; Εγώ νομίζω καμία. Τα περισσότερα σημερινά στουντιοκόριτσα δε θα δούλευαν ούτε στη Φυλής πριν 10 χρόνια. Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις και αυτές σχεδόν αποκλειστικά κοπέλες που συνεχίζουν από παλιά (Άννα-Μαρία στους Γερμανούς, Λάουρα στα Κασσάνδρας).
Trapshooter
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 9.873
- Πόντοι
- 1.336
Και το επίπεδο των πελατών έχει πέσει τραγικά ……… βλαμμένοι, προβληματικοί, πάκια, λάθρο κλπ. ……. Παρτυ κάνουν άμα εμφανισθεί κάποιος της προκοπής …… γκόμενο θέλουν να το πιάσουνΆννα – Μαρία …. Μάλιστα ….σίγουρα έχει καρνέ με 300 αγαπούληδες …. Απορώ γιατί ακόμη δουλεύει σε studio
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 281
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις