Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.452
- Πόντοι
- 736
Του Αγιου....250;
Θα σας ειδοποιήσουμε...
Του Αγιου....250;
Θα σας ειδοποιήσουμε...
Ρε παιδιά, στην αγγελία που έχει και έχετε βάλει, λέει 160 ευρώ η ώρα τα υπόλοιπα 90 από που προέκυψαν? Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας?Σε επικοινωνια που ειχα μαζι της μου ειπε 250 ευρω για 1 ωρα! Παντως, απο βυζι σκιζει,αν ειναι οντως, οπως στις φωτο!!
αν θες δωσε πληροφοριες σε πμ. με ενδιαφερει150 ευρω ζητάει για μια ωρα ελεύθερο στοματικο τελειωτικο στο στομα 69
Χαχαχα ειλικρινα δεν ξερω φιλε μου, πριν καμια βδομαδα που μιλησα μαζι της μου ειπε τοσα! Τωρα, μπορει να κατεβασε την τιμη! Αν θες , στειλε της! Παντως φαινεται μουναρα, με βυζαρες!!Ρε παιδιά, στην αγγελία που έχει και έχετε βάλει, λέει 160 ευρώ η ώρα τα υπόλοιπα 90 από που προέκυψαν? Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας?
Ενδιαφέρον πολύΤο φιλετάκι στο έστειλα στην φωτο , για να μιλάμε συγκεκριμένα1,60Υ 53KG 26 χρονων Ελληνίδα.
δεχεται αδερφε,αλλα ειναι οτι χειροτερο υπαρχει σε ξενοδοχειο στην περιοχη.Καλησπέρα υπάρχει κάποιος που να ξέρει αν το Athens Delta hotel στο Μεταξουργείο δέχετε βίζιτες?+(δεν ξέρω αν κολλάει εδώ)
Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ τώρα τι να κάνω το έκλεισα και το πλήρωσα που να ήξερα... Για να μην πληρώσω και άλλο τώρα δεν λέει για μια ώρα...δεχεται αδερφε,αλλα ειναι οτι χειροτερο υπαρχει σε ξενοδοχειο στην περιοχη.
εμπειρια προ πολλων ετων.
Κριτική για Delta Hotel, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ
Το ξενοδοχείο Δέλτα είναι βολικά τοποθετημένο στο κέντρο της πόλης της Αθήνας, ακριβώς μερικά βήματα μακριά από το κεντρικό σταθμό του τρένου ( Σταθμός Λαρίσης ) και πολύ κοντά στις στάσεις του μετρό Μεταξουργείο και Σταθμός Λαρίσης, οι οποίες παρέχουν τη γρήγορη και ανέξοδη ...www.bourdela.com
Πολύ σωστά τα λες. Γενικά μετά την Μαλβίνα το χάος θα έλεγα . Δεν έχει εμφανιστεί απο τότε κάποιο καινούριο καυλάκι να του κάνουμε λίγο κου πεπε.. . Έφυγαν και οι Αμελιέ, Μάγδα19 , ενώ και η Κατερίνα η φοιτήτρια ειναι επίσης εκτός. Φύγανε και μας άφησαν μπουκάλα..Είναι δική μου μόνο η αίσθηση ότι εδώ και κάτι μήνες το επίπεδο των ανεξάρτητων cg έχει πέσει αρκετά κάτω από το μέτριο εμφανισιακά ενώ οι χρεώσεις που ζητούν ειδικά οι πρωτοεμφανιζόμενες είναι δυσανάλογα υψηλές σε σχέση με την εμφάνισή τους; Οκ είναι και το σέρβις, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που μετράει. Κι αυτό ισχύει κατ' εμέ μετά την ουσιαστική αποχώρηση από τον χώρο των περισσότερων από τις κοπέλες που ήταν η τελευταία καλή φουρνιά που εμφανίστηκε. Και αναφέρομαι στην Paola UK, την Monica Armenian, την Amelie (που κι αυτή δούλεψε για ένα φεγγάρι μόνο), την Malvina, την Κάτια Ουκρανή και κάποιες άλλες λίγο πιο παλιές που έχουν αποσυρθεί ή έχουν καιρό να δώσουν σημεία ζωής. Ενώ κάποιες άλλες είναι δυσεύρετες και με ανεβασμένες χρεώσεις σε σχέση με τις αρχικές (βλ. Nikol, Ιωάννα 34 κ.α.) Κι αν δεν υπήρχαν ακόμα κάποιες λίγες σταθερά καλές περιπτώσεις κοριτσιών, η κάθε μια για το είδος της και στη κατηγορία της, όπως της Άννας Πιπινάκι, της Adrianna, της Melina, της Αννα24 και της Artemis, για τα δικά μου γούστα πάντα, θα κλαίγαμε τώρα.
καλα αφου ειχες κλεισει και πληρωσει τι ρωτησες τοτε?????δεν υπαρχει λογικη απαντηση.σε αυτο...Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ τώρα τι να κάνω το έκλεισα και το πλήρωσα που να ήξερα... Για να μην πληρώσω και άλλο τώρα δεν λέει για μια ώρα...
Τι λέει ρε φίλε το κορίτσι? Παίζει να γίνει κονέ?Το φιλετάκι στο έστειλα στην φωτο , για να μιλάμε συγκεκριμένα1,60Υ 53KG 26 χρονων Ελληνίδα.
Φαινεται πολυ δυνατοΤο φιλετάκι στο έστειλα στην φωτο , για να μιλάμε συγκεκριμένα1,60Υ 53KG 26 χρονων Ελληνίδα.
Φιλετακι για ...ξεκοκκαλισμα!...Το φιλετάκι στο έστειλα στην φωτο , για να μιλάμε συγκεκριμένα1,60Υ 53KG 26 χρονων Ελληνίδα.
Μαλλον γιατι δε τη βρισκει κανειςτην Νικολ την Ανεξαρτητη γιατι την κατεβασαμε ; δουλευει κανονικα το κοριτσι
Φίλος που βρέθηκε μαζί της δεν πέρασε καλά...
γνωρίζει κανείς τηλέφωνο επικοινωνίας γιατί δεν θέλω να κάνω εγγραφή και μπορεί να μου το στείλει π.μ. για να δω αν αξίζει?
Κάνει και παρτούζες το φιλετάκι;Το φιλετάκι οποίος ψήνεται να το πάρουμε μαζί
Πμ