assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.453
- Πόντοι
- 201
Ναι φυσικα . πιπαρα χωρις προφυλακτικο.Δοκίμασες;
Ναι φυσικα . πιπαρα χωρις προφυλακτικο.Δοκίμασες;
Πως φαίνεται το καλό το ορθόδοξο το προμοσιον… δεν έπιασε καλά την προηγούμενη φορά και τώρα επέστρεψε να το προωθήσει το κορίτσι με σχόλια στυλ πιπάρες και αλλά τέτοια γενικά…Δοκίμασες;
Έχει καρτέλα εδώ σαν elly squirtingΞέρει κανείς κάτι για τη κοπέλα αυτη;
Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη φιλεΠως φαίνεται το καλό το ορθόδοξο το προμοσιον… δεν έπιασε καλά την προηγούμενη φορά και τώρα επέστρεψε να το προωθήσει το κορίτσι με σχόλια στυλ πιπάρες και αλλά τέτοια γενικά…
Παντρεμένη τύπεΚαλημέρα σε όλους
Χτες ήταν κάποιος με μελαχρινό λίγο κοντουλικο με κολλητά μαύρα στο ολυμπικ στο Φάληρο??? Ήμουν στη σειρά στο ΑΤΜ εθνικής δίπλα δε μπόρεσα να μιλήσω
Ώρα περίπου στις 2 το μεσημέρι
Ώπα νά καί τά ωραίαΠαντρεμένη τύπε
...Ώπα νά καί τά ωραία
Πως το γνωρίζουμε το μωροΏπα νά καί τά ωραία
Δεν ξέρω δεν γνωρίζω αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν είναι για όλους αλλά για πολύ λίγους έως καί έναν μόνο.Πως το γνωρίζουμε το μωρο
respect!!! Πολύ δυνατό!!!Παντρεμένη τύπε
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
άλλη μια πονηρίδου που σου ζητάει paysafe
το ήξερα εξ αρχής αλλά επέμενα μέχρι να μου πει το παραμύθι
φυσικά την έστειλα στο διάολο
Για πες...
τι εγινε ρε?που ησουν εσυ ρε παλιογερε?Για πες...
Αν την ειδες, γραψε και το ποιημα να μαθουμε και εμεις...
Φιλος που την συναντησε εξω απο το Ερατω, εκανε μεταβολή κι εφυγε.
αναζητειτε η τον βρηκε τελικα η αγγελικηΦιλος που την συναντησε εξω απο το Ερατω, εκανε μεταβολή κι εφυγε.
Ελπίζω την Παρασκευή να τον βρει η Αγγελικουλααναζητειτε η τον βρηκε τελικα η αγγελικη
Σε επικοινωνία μου μαζί της σε κλήση και σε μηνύματα, φάνηκε πολύ εχθρική και ξινή. Επίσης κρίνοντας από τις φώτο και ορισμένες πληροφορεί δεν αξίζει στο ελάχιστο ούτε για τυφλή δοκιμή.Φιλος που την συναντησε εξω απο το Ερατω, εκανε μεταβολή κι εφυγε.