Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.285
- Πόντοι
- 46.423
Σε εμένα μου ζήτησε τα λεφτα μπροστα, με το πρώτο που μπ΄ηκε στο σπίτι μου. Πήρε τον πούλο όπως ήρθε.
Καλά σου έκανε !!!
Σε εμένα μου ζήτησε τα λεφτα μπροστα, με το πρώτο που μπ΄ηκε στο σπίτι μου. Πήρε τον πούλο όπως ήρθε.
Και η δική μου εμπειρία με τη Λίλη ήταν χλιαρή και ανάξια επανάληψης, όχι μόνο του @bigmountain89 . Επίσης και σε μένα ζήτησε τα χρήματα μπροστά, αλλά ήμουν πιο ανεκτικός από τον @srek7 .Σε εμένα μου ζήτησε τα λεφτα μπροστα, με το πρώτο που μπ΄ηκε στο σπίτι μου. Πήρε τον πούλο όπως ήρθε.
Που να πνιγεί στο ίδιο του το σπέρμαBy the way εμαθα τον ρουφιάνο!
Δεν είναι πελάτης λαι δεν μπορεί να πνιγεί στο δικό του σπέρμα!!!Που να πνιγεί στο ίδιο του το σπέρμα
Δώσε τον στεγνά
δωσε τον ρουφιανο στο λαοBy the way εμαθα τον ρουφιάνο!
Ασε γιατι ρεζίλι πάλι έγινα! Με βλέπω να αλλάζω account, πρακτορείο ή και τα δύο!δωσε τον ρουφιανο στο λαο
να τον περασουμε μπουρδελοδικειο
Ο οδηγός; Ο ντρλιβεράς; Μήπως ο Receptionist; Η νυχού; Ο φίλος ο πισωγλέντης που δίνει πληροφορίες για τσάμπα στραπονιάρισμα;Δεν είναι πελάτης λαι δεν μπορεί να πνιγεί στο δικό του σπέρμα!!!
εγω καταλαβαΟ οδηγός; Ο ντρλιβεράς; Μήπως ο Receptionist; Η νυχού; Ο φίλος ο πισωγλέντης που δίνει πληροφορίες για τσάμπα στραπονιάρισμα;
Γένους θηλυκου!Ο οδηγός; Ο ντρλιβεράς; Μήπως ο Receptionist; Η νυχού; Ο φίλος ο πισωγλέντης που δίνει πληροφορίες για τσάμπα στραπονιάρισμα;
Α τη ρουφιάνα που να της καεί το hands freeΓένους θηλυκου!
καπα ή εψιλον;Γένους θηλυκου!
Who knows?καπα ή εψιλον;
Δεν έπρεπε να το αρχίσεις. Ευγενικά το λέω.Δεν το συνεχίζω άλλο δεν θα βγει άκρη μαζί σου
ε ναι τουλάχιστον ένας από τους δυό μας γαμιέται... ο άλλος μαραμένη μελιτζάνα σε ταλαιπωρημένα χειλάκια...
εμενα να μην με πιανεις στο στομα σουΟ οδηγός;
Αφήστε λίγο sasha για μας...Τι είναι τούτο πάλι...
Και η δική μου εμπειρία με τη Λίλη ήταν χλιαρή και ανάξια επανάληψης, όχι μόνο του @bigmountain89 . Επίσης και σε μένα ζήτησε τα χρήματα μπροστά, αλλά ήμουν πιο ανεκτικός από τον @srek7 .