guerrero1838
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Alexia ψηφίζω αν και Νικολ φαίνεται υποσχόμενη
@Yiannis888 είδες κάτι αστείο και γελάς??? Είσαι αστειατζης?Ρε σεις γνωρίζει κανείς γιατί δεν απαντάει η Βίκυ στις κλήσεις? Την πήρα 2-3 τηλέφωνα και ούτε απάντηση, ενώ πάντα καθυστερούσε να απαντήσει αλλά έδινε σημεία ζωής κάποια στιγμή.
Νατα μας!! Γελάω ρε μικρέ επειδή μπορεί να έφαγες και άκυρο ή μπορεί να μην είναι διαθέσιμη ή μπορεί να κάνει νηστεία. Που να ξέρω εγώ?@Yiannis888 είδες κάτι αστείο και γελάς??? Είσαι αστειατζης?
Οχι φιλε, δεν εχει αγγελια. Σε τοσο κλειστο κυκλο ειναι χαχα. Πολυ πολυ κλειστοΔεν δουλεύει με κάποια αγγελία δηλαδή??ούτε τρόπος επικοινωνίας??μεγάλο διαμαντακι η συγκεκριμένη θυμήθηκα τα παλιά..λαρύγγι champions League
Καλά που υπάρχουν συνάδελφοι που μιλάνε. Έλαβα πμ για την Βίκυ από φίλο που κάνει νηστεία όπως λες. Εάν περιμέναμε από σας ...Νατα μας!! Γελάω ρε μικρέ επειδή μπορεί να έφαγες και άκυρο ή μπορεί να μην είναι διαθέσιμη ή μπορεί να κάνει νηστεία. Που να ξέρω εγώ?
Λίγο δύσκολα θα την βρεις, αλλά αξίζει παλικάρι.Αυτη η Βικη στην Μαρτιου, ποια ειναι; Κανα λινκ καποιος; η τηλ;
Να ειμαι γειτονας και να μη το ξερω η θυμαμαι χαχα. Να σαι καλα αγορινα!Λίγο δύσκολα θα την βρεις, αλλά αξίζει παλικάρι.
Εμφανισιμη κοπελα-ερωτικο μασαζ μονο για σωστους αντρες και ανω των 40
Ερωτικό μασάζ απο εμφανισιμη κοπέλα στην ανατολική θεσσαλονικη με δικό της χώρο. Μόνο για άντρες άνω των 40 αυστηρά και μόνο για γενναιόδωρους και εχέμυθους. Μου στελνεις ενα μηνυμα με πληροφορίες σου για να δούμε αν μπορούμε να κανονίσουμε μέσω κινητού τηλ. τα ραντεβου δε κλεινονται τελευταια...kanesex.com
Είναι δύσκολη στην επικοινωνία.Να ειμαι γειτονας και να μη το ξερω η θυμαμαι χαχα. Να σαι καλα αγορινα!
Κινητο δεν βλεπω στην αγγελια παντως
Συμφωνώ φίλος, σέβεται τα χρήματα του πελάτη. Μπορεί να μιλάει πολύ, αλλά εάν φερθείς σωστά δεν θα χάσεις. Για την ακρίβεια από τα πραγματικά καλά παιδιά στον χώρο.Ιρίνα vfm!!
Οκ μην τρελαίνεσαι, μια ωραία κοπέλα του χώρου. Τρώει λίγο έως πολύ την ώρα σου με το μπάνιο της και συζήτηση, αγαπάει πολύ το χρημα όπως κατάλαβα από τις συζητήσεις μας και δεν μασάει να σε κόψει εάν είσαι λίγο αργός στο τελείωμα σου.Να ειμαι γειτονας και να μη το ξερω η θυμαμαι χαχα. Να σαι καλα αγορινα!
Κινητο δεν βλεπω στην αγγελια παντως
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Θα τις χρειαστω. Θα προσπαθησω να επικοινωνησω μαζι της.Οκ μην τρελαίνεσαι, μια ωραία κοπέλα του χώρου. Τρώει λίγο έως πολύ την ώρα σου με το μπάνιο της και συζήτηση, αγαπάει πολύ το χρημα όπως κατάλαβα από τις συζητήσεις μας και δεν μασάει να σε κόψει εάν είσαι λίγο αργός στο τελείωμα σου.
Καλή υπομονή...Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Θα τις χρειαστω. Θα προσπαθησω να επικοινωνησω μαζι της.
Ισχύει ότι είναι καλό άτομο αλλά αν σεβόταν πραγματικά τον πελάτη θα καθάριζε και λίγο το αχούριΣυμφωνώ φίλος, σέβεται τα χρήματα του πελάτη. Μπορεί να μιλάει πολύ, αλλά εάν φερθείς σωστά δεν θα χάσεις. Για την ακρίβεια από τα πραγματικά καλά παιδιά στον χώρο.
Καλά κοιτά να δείς, η καθαριότητα είναι ένα από τα μείον της. Η το έχει ή δεν το έχει, και αυτή σιγυδεν το έχει. Τώρα σχετικά με την εξυπηρέτηση είναι σαφώς τίμια στο πακέτο της.Ισχύει ότι είναι καλό άτομο αλλά αν σεβόταν πραγματικά τον πελάτη θα καθάριζε και λίγο το αχούρι