Νέα

γιαλιά καρφιά τα κάναν οι τουρκόγυφτοι στη μεσογείων

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
έλληνες πολίτες ειναι.

Τους ρώτησες και σου είπαν ότι αισθάνονται Έλληνες ? Η αυτά λέει η αντιρατσιστική ρητορια ?
Και για τους συμπαθούντες το αδικημένο γυφτάριο, δοκιμάστε να ζήσετε όχι χρόνια, όχι μήνες, αλλά καμία 10ρία μέρες, δίπλα σε καταυλισμό γυφταίων.
Εισπνέοντας τον καπνό από τα καλώδια που καίνε για να πάρουν το χαλκό, εισπνέοντας τη βρώμα από τα σκουπίδια που μαζευουν η από της ακαθαρισιες τους,κινδυνευοντας να σας πατήσουν με τα αγροτικά όταν οδηγούν  μεθυσμένοι η όταν όταν βάζουν τα γυφτάκια να οδηγούν για να γίνουν μάγκες. Και φυσικά να να έχετε τiς πόρτες σας ανοιχτές γιατί οι γύφτοι έχουν μπέσα δεν θα μποuν να σας κλέψουν.
 

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Μηνύματα
3.298
Κριτικές
1
Like
770
Πόντοι
96
..................
και πόσο μετράει ο δικός μας δηλαδή τών ελλήνων  έτσι  και καταπατήσουμε κανένα οικοπεδάκι και βάλουμε καμμιά παράγκα ......
με συνοπτικές διαδικασίες και κλοτσιδόν αυτόφωρο....
και φυσικά ούτε σπιτάκι στά μεγάρα και άςείσαι πολύτεκνος και άνεργος έλληνας....

   Μα και στον μπαλαμο ψηφοφόρο εουν χαρισει οικόπεδα , εχουν νομιμοποιησει αυθαιρετα/ημιυπαιθριους , καταπατημενα κτλ , αμα ησουν και προσφυγας κιολας σημερα θα ειχες τα καλυτερα οικόπεδα . Απλα ο ο μπαλαμος ψηφοφορος καταπατα  ΔΗΜΟΣΙΑ κτηματα ενω οι οι τσιγγανοι ψηφοροι καταπατησαν γη που πιθανολογω οτι το κρατος ειχε χαρισει σε προσφυγες να στησουν τα τσαντιρια τους (σημ: καπου εκει -ισως προς την Κηφισιας-ειναι και η περιοχη Καταυλισμος εδιτ Συνοικισμος στο Χαλάνδρι αφου οταν ηρθαν οι προσφυγες τους παραχωρηθηκε γη στην περιοχη)


 Τεσπα το προβλημα ειναι οτι οι τσιγκανοι ΔΕΝ θελουν να αλλαξουν τροπό ζωης . Οπως εμεις οι Ελλήνες δεν θελουμε να γινουμε Ευρωπαιοι αλλα θελουμ να παραμεινουμε Ανατολιτες (με τα λεφτα των κουτόφραγκων) ετσι και αυτοι θελουν να κοιμουνται στα πατωματα να κανουν μπανιο μια φορα το τετραμηνο και να "απαλοτριωνουν" κανα κινητό ή κανα αυτοκινητο.

ΥΓ οι ελληνεςς τοσα χρονια παρανομουν με την αδεια της διοικησης . Φατε την παρανομια των τσιγγανων σημερα ,των αλβανων αυριο  και των πακιστανων μεθαυριο . κακως νομισε ο ελληνας οτι ειναι ο μονος μαγκας που θα κανει οτι του κ@υλωσει,
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom