Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nickgreekgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είχατε ποτέ ανάλογη εμπειρία?

  • ΝΑΙ

    Ψήφοι: 12 66,7%
  • ΟΧΙ

    Ψήφοι: 4 22,2%
  • ΠΕΡΙΠΟΥ

    Ψήφοι: 2 11,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Μηνύματα
135
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1
:lheel:


Foot fetish

Πάντα μου άρεσαν τα καλλίγραμμα γυναικεία πόδια. Ειδικά εάν τα έβλεπα μέσα σε καλσόν. Από τα πρώτα πράγματα που παρατηρώ σε μια γυναίκα είναι τα πόδια της. Θυμάμαι πιο πιτσιρικάς που δεν ήταν πολύ διαδομένα τα μίνι (δεκαετία 80-90), έκανα κρα για να δω κανένα αστράγαλο. Υπήρχαν χειμώνες ή καλοκαίρια που τα μίνι ερχόταν στην μόδα και ήταν πραγματικό πανηγύρι. Άπειρα μπουτάκια κυκλοφορούσαν στους δρόμους και στα μπαράκια, και το οφθαλμόλουτρο ήταν κατάσταση.
Ήμουν πλέον αρκετά μεγάλος γύρω στα 30, και χορτασμένος από πολλές ερωτικές εμπειρίες straight, trans, strapon. Γενικά είχα δοκιμάσει τα πάντα όμως ποτέ δεν είχα μια αμιγώς foot fetish εμπειρία.
Ένα καλοκαιρινό απόγευμα είδα σε μια εφημερίδα μια αγγελία για μια foot mistress. Αμέσως μου κέντρισε το ενδιαφέρον και τηλεφώνησα. Απάντησε μια γυναικεία φωνή με ελαφρώς ελληνοαμερικάνικη προφορά.
-Είμαι η αφέντρα Άρτεμις… Μου αρέσει να λατρεύουν τα πόδια μου. Πρέπει να ξέρεις ότι θα κάνουμε μόνο foot fetish πρόγραμμα και οτιδήποτε άλλο αποκλείεται.
Έτσι λοιπόν είπα να δοκιμάσω. Σε λίγη ώρα ήμουν στο αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Γλυφάδα. Ήταν καλοκαίρι και είχε αρκετή κίνηση στην παραλιακή. Παρκάρισα σε μια πάροδο της Μεταξά και  περίμενα στο προκαθορισμένο σημείο του ραντεβού. Σε λίγη ώρα εμφανίστηκε ένα μπλε Toyota με μία κυρία στην θέση του οδηγού.
-Είσαι ο Νίκος; ρώτησε κατεβάζοντας το παράθυρο.
-Ναι εγώ είμαι.
-Είμαι η Άρτεμις, έλα μέσα.
Άνοιξα την πόρτα και μπήκα στο αυτοκίνητο. Αντίκρυσα μια όμορφη κυρία γύρω στα 40 με καστανό μακρύ μαλλί, όμορφο σώμα όσο μπορούσα να διακρίνω και φυσιολογικό ντύσιμο. Φορούσε ένα εμπριμέ πουκάμισο και ένα σκούρο λινό παντελόνι.
-Σου αρέσει το καλσόν μου; Ρώτησε.
Έσκυψα και διαπίστωσα ότι φορούσε μαύρο καλσόν μέσα στο κατακαλόκαιρο.
-Είναι πολύ ωραίο, απάντησα. Δεν σε ζεσταίνει όμως;
-Δεν με πειράζει, μου αρέσει να ιδρώνω πριν με περιποιηθεί ο σκλάβος μου.
Αμέσως μου έγινε πέτρα η πούτσα. Είχα καρφώσει το βλέμμα μου στο μικρό κομμάτι του ποδιού της μέσα στο μαύρο καλσόν που ξεπρόβαλε κάτω από το μπατζάκι.
Σε λίγη ώρα φτάσαμε σε ένα γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Παρατήρησα ότι είχε μαζί της και μία μικρή σακ βουαγιάζ. Όταν φθάσαμε στο δωμάτιο, μου είπε να γδυθώ και μπήκε στο μπάνιο. Σε λίγη ώρα ξεπρόβαλε φορώντας μόνο το μαύρο καλσόν της χωρίς κιλοτάκι, ένα ζευγάρι σχεδόν αφόρετες γόβες που είχε μάλλον στο σακ βουαγιάζ και το μαύρο δαντελωτό  σουτιέν της. Το μουνάκι της ήταν περιποιημένο και καλοξυρισμένο και ξεπρόβαλε λαχταριστό πίσω από τον διαφανή καβάλο του καλσόν. Στο αριστερό της πόδι φορούσε μια χρυσή καδένα που την κάλυπτε το καλσόν. Αυτό ήταν το αποκορύφωμα. Γκάβλωσα στην στιγμή με το που είδα την καδένα. Μου θύμισε μια 45άρα στο καράβι για την Κρήτη πριν αρκετό καιρό. Ταξίδευε με τον άντρα της και τα παιδιά της αλλά ήταν η γυναίκα που αμέσως καταλαβαίνεις ότι τον παίρνει σε κάθε ευκαιρία. Αυτή λοιπόν φορούσε μια χρυσή καδένα κάτω από το διαφανές καλσόν. Καθόταν απέναντι μου στο σαλόνι του πλοίου και όλο το βράδυ δεν ξεκολούσα το βλέμμα μου από τα πόδια της. Εκείνη το είχε καταλάβει και έκανε dagling με την γόβα της…. Η κατάληξη ήταν να τραβάω μαλακία στην τουαλέτα κάθε μία ώρα…. Αλλά ας ξαναγυρίσω στην ιστορία μας.
-Από εδώ και πέρα είμαι η Αφέντρα Άρτεμις. Θα κάνεις ακριβώς ότι σου λέω!! Σκύψε καριόλη και μην τολμήσεις να με κοιτάξεις απευθείας στα μάτια.
-Μάλιστα αφέντρα είπα και υπάκουσα.
Κάθισε στο κρεβάτι και με κάλεσε κοντά της.
-Ξεκίνα να γλύφεις τις γόβες μου.
Όλο λαχτάρα όρμησα στις θεϊκές γόβες και άρχισα να τις γεύομαι. Γεμάτος ανυπομονησία ξεκίνησα να γλύφω και το πόδι που ξεπρόβαλε πάνω από τις γόβες. Ξαφνικά αισθάνθηκα μια κλωτσιά στα πλευρά μου.
-Σου είπα να ανέβεις; Θα κάνεις ακριβώς ότι σου λέω. Γλύφε μόνο τις γόβες.
Υπάκουσα και συνέχισα το έργο μου. Σε λίγη ώρα με διέταξε να της βγάλω τις γόβες. Το έκανα με λαχτάρα.
-Μύρισε τα και ξεκίνα το γλύψιμο. Δεν ήθελα και πολύ. Άρχισα να μυρίζω τα υπέροχα πόδια. Είχαν μια γλυκιά μυρωδιά γυναικείου ιδρώτα. Έγλειφα ένα ένα τα δάκτυλα και το πέλμα. Ακολουθούσα πιστά τις εντολές της. Φαίνεται ότι είχε μεγάλη εμπειρία και με κατεύθυνε κατάλληλα. Ανέβηκα πιο ψηλά.  Έφθασα στο αλυσιδάκι και το έγλειψα με λαχτάρα. Πάντα υπό την καθοδήγησή της, συνέχισα με τις γάμπες της, τα μπούτια της και το εσωτερικό των μηρών της. Δεν ξέρω πόση ώρα διήρκεσε αυτό άλλα είχα γκαβλώσει φοβερά. Εκείνη το κατάλαβε και με διέταξε να ξαπλώσω στο πάτωμα μπροστά από το κρεβάτι. Χωρίς να καθυστερεί έχωσε το ένα πόδι στο στόμα μου και με το άλλο άρχισε να παίζει με τον γκαβλωμένο πούτσο μου και τα αρχίδια μου. Είχα τρελλαθεί από την γκάβλα. Σε λίγο πήρε το πόδι της από το στόμα και άρχισε να μου τραβάει μαλακία και με τα δύο πόδια. Δεν το είχα ξανακάνει αυτό. Το είχα δει σε τσόντες αλλά πίστευα ότι στην πράξη δεν θα ήταν τόσο καλό. Η Άρτεμις ήταν πολύ έμπειρη και μου τράβηξε μια απίστευτη μαλακία με τα πόδια της. Δεν άντεξα για πολύ την πρωτόγνωρη φάση. Ξεκίνησα να  χύνω και εκείνη φρόντισε να πάρει το μεγαλύτερο μέρος από τα χύσια μου πάνω στο πόδι της.
-Γκάβλα μου. Σου άρεσαν τα πόδια της αφέντρας; Κάτι σκλαβάκια σαν κι εσένα τα είχα πιστά στην Αμερική. Πήγαινε να πλυθείς στο μπάνιο και έλα πάλι.
Εγώ την υπάκουσα και σε τρία λεπτά ήμουν ξανά στο δωμάτιο. Με περίμενε στο κρεβάτι αυτή την φορά φορώντας ένα διαφανές tan καλσόν. Ήταν γκάβλα. Εγώ νόμιζα ότι είχαμε τελειώσει το πρόγραμμα αλλά εκείνη είχε άλλες διαθέσεις.
-Έλα σκλάβε, γλείψε το καινούριο καλσόν της αφέντρας σου. Ξεκίνησα να γλείφω τα υπέροχα πόδια. Δεν πρέπει να άφησα ούτε εκατοστό χωρίς να το έχω περάσει με την γλώσσα μου. Εκείνη με επιβράβευε και κατεύθυνε την γλώσσα μου με μεγάλη εμπειρία. Ξαφνικά με έβαλε ανάσκελα και στάθηκε όρθια από πάνω μου.
-Σου αρέσει αυτό που βλέπεις; μου είπε.
Εγώ είχα τρελαθεί για μια ακόμη φορά. Στεκόταν από επάνω μου μια όμορφη γυναίκα με αψεγάδιαστα πόδια φορώντας μόνο ένα διάφανο καλσόν. Άρχισα να την παίζω με μανία και ξαναγκάβλωσα παρά το ότι είχα χύσει λίγο πριν.
-Μάλιστα κυρία, απάντησα.
Εκείνη χαμήλωσε το σώμα της και κάθισε στο πρόσωπό μου. Για πρώτη φορά μου επέτρεψε να έρθω σε επαφή με το μουνάκι της και την τρύπα του πρωκτού της. Ήταν βέβαια καλυμμένα από το καλσόν αλλά αυτό με ερέθιζε παραπάνω.
-Γλύφε καριόλη. Κάνε με να χύσω.
-Η γλώσσα μου ερχόταν σε επαφή με τις τρύπες της μέσω του νάυλον. Εκείνη κουνούσε την λεκάνη της μπρός πίσω δίνοντας τον ρυθμό και γαμώντας μου το στόμα με την κλειτορίδα της και την σούφρα της. Έβλεπα το εσωτερικό των μηρών της και αυτό με γκάβλωνε ακόμα παραπάνω. Σε λίγη ώρα ήρθε σε οργασμό αφήνοντας κραυγές μαζί με βρισιές. Αισθανόμουν τα υγρά της μέσα από το διαφανές νάυλον. Είχα γκαβλώσει τρομερά και ήθελα να χύσω. Η mistress Άρτεμης κατέβηκε από το πρόσωπό μου και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Με διέταξε να πάω κοντά στο κάτω μέρος των ποδιών της και να την παίξω. Μου έδωσε το δεξί της πόδι στο στόμα και το αριστερό το πλησίασε στον πούτσο μου.
-Χύσε στο αλυσιδάκι, αυτό δεν θες;
Και βέβαια αυτό ήθελα. Σε λίγες στιγμές αισθάνθηκα την κορύφωση. -Nαιιιι. Χύνωωωω. Τα χύσια μου κάλυψαν το κάτω μέρος του ποδιού της και βέβαια την χρυσή καδένα που ξεπρόβαλε πίσω από το καλσόν. Εκείνη πήρε το πόδι της και τα άπλωσε σαν αλοιφή.
-Είσαι πολύ καλός σκλάβος. Θέλω να ξαναβρεθούμε. Θα σου τηλεφωνήσω εγώ…
Εγώ της έκανα ένα θετικό νεύμα και σηκώθηκα για να πλυθώ.
Φεύγοντας από το ξενοδοχείο μου το ξαναείπε. –Θέλω να ξαναβρεθούμε. Ετοιμάζω ένα website και θέλω να βάλω video και photos από session. Θα σου τηλεφωνήσω τις επόμενες μέρες για να το κανονίσουμε. Θα είναι στο γύρισμα και ένας σκλάβος μου. Θα φοράτε μάσκες ώστε να μην φαίνονται τα πρόσωπά σας.
Της απάντησα θετικά και την αποχαιρέτησα. Η αμιγώς foot fetish εμπειρία μου ήταν πολύ γκαβλωτική και δεν με χάλαγε να την ξανακάνω και μάλιστα τζάμπα….
Σε λίγες μέρες χτύπησε το κινητό μου. Ήταν η mistress Artemis. –Θα μπορέσεις το απόγευμα; Το ραντεβού κλείστηκε χωρίς πολλά πολλά. Με πήρε με το Toyota από το γνωστό σημείο. Στην θέση του συνοδηγού κάθοταν ένας σαραντάρης καλοβαλμένος με γκρίζα μαλλιά. Αφού συστηθήκαμε πιάσαμε μια σύντομη κουβέντα μέχρι να φτάσουμε στο ξενοδοχείο. Ήξερε την Αρτεμις από την Αμερική. Ήταν μαζί σε μία φιλαρμονική της εκκλησίας. Εκείνη παρατήρησε το ενδιαφέρον που έδειχνε ο συνάδελφός της για τα πόδια της και τον έκανε πιστό σκλάβο της.
-Σου αρέσουν τα γυναικεία πόδια; με ρώτησε ο Δημήτρης.
-Ναι ειδικά μέσα σε καλσόν, απάντησα.
-Και εμένα μου αρέσουν τα pantyhosed.
Φτάσαμε στο δωμάτιο και ξεκινήσαμε το γύρισμα. Στην πρώτη σκηνή ήμουν εγώ πρωταγωνιστής και η Mistress Αρτεμις με ένα μαύρο καλσόν με ραφή στο πίσω μέρος.
Κάναμε τα πάντα. Trampling, face sitting, smothering, foot fucking…..
Μετά ήρθε η σειρά του Γιάννη. Εγώ θα τραβούσα με την κάμερα. Η Άρτεμις φόρεσε ένα λευκό καλσόν αυτή την φορά. Έκαναν ένα full πρόγραμμα foot fetish. Ήταν πολύ γκαβλωτικό να τους βλέπω από κοντά έστω και με την κάμερα…. Αφού τελείωσαν παρακάλεσα την Mistress να ξαναχύσω στα πόδια της και μου το επέτρεψε. Έχυσα αβίαστα στους μηρούς της αυτήν την φορά, off camera.
Ο θαυμασμός μου για τα γυναικεία πόδια είχε κορυφωθεί. Είχα ζήσει απίστευτες εμπειρίες γκάβλας με μόνο  αντικείμενο τα πόδια μιας όμορφης γυναίκας. Άρχισε να με τρώει κάτι άλλο τώρα…..  Στο μυαλό μου περνούσαν οι όμορφες trans που είχα πάρει κατά καιρούς. Θα μου το έκανε κάποια από αυτές ή καμιά καινούρια;…..

 

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Μηνύματα
279
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Eισαι μεγαλος αρθρογραφος!!!Μας καυλωσες μεσημεριατικα...
 

facesitting19831

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Μηνύματα
231
Like
2
Πόντοι
1
"""Κάναμε τα πάντα. Trampling, face sitting, smothering, foot fucking…..""""  :think: :2funny:

ρε μεγαλε ωραιο το στορι σου αλλα τιποτα δεν κανατε!!
 
OP
OP
nickgreekgr

nickgreekgr

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Μηνύματα
135
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
1
Foot φετιχιστές που είστε??

:lheel:
 

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Μηνύματα
642
Like
112
Πόντοι
6
Ρε τύπε εσύ είσαι μεγάλος μυθηστοριογράφος, αδικείσαι εδώ μέσα. Να σε συστήσω σ εναν εκδοτικό οίκο που χρειάζεται παραμυθάδες συγγραφείς όπως είσαι εσύ?
 
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
40
Πόντοι
16


  Αν σου πω πως δεν καύλωσα, παρότι ποδολάγνος, θα με πιστέψεις;


  Αυτά με τις αφέντρες με χαλάσανε... Δεν μπορεί η άλλη να κάθεται να της γλείψω τα ποδαράκια και να τη γαμήσω χωρίς να βγάλει άχνα;

    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom