Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,6%
  • Οχι

    Ψήφοι: 84 21,1%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    398

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Γιατρος. Και? Δεν ειναι ολοι οι γιατροι ικανοι να ειναι πολιτικοι. Ομως ολοι οι πορτιερηδες ειναι ανικανοι να ειναι πολιτικοι.

Κάθε κάστα έχει τα πλεονεκτήματά της.Οι στρατιωτικοί είναι καλύτεροι στα διοικητικά καθήκοντα.
Μερικοί από τους κορυφαίους προέδρους,Αιζενχάουερ,Ντε Γκωλ υπήρξαν στρατιωτικοί γιατί ήξεραν να διοικήσουν ώστε να επιτευχτούν πράγματα.
Οι νομικοί είναι πιο εξοικειωμένοι με το σύστημα των νόμων,τους κανόνες,τις διαδικασίες κτλ και έχουν ένα αρχικό πλεονέκτημα.Για αυτό το 50% στη Βουλή είναι δικηγόροι.
Οι γιατροί συνήθως στερούνται γενικής παιδείας και κάνουν την εντύπωση του βλάκα στο ευρύ ακροατήριο συνήθως λόγω ιδρυματισμού στα νοσοκομεία,αδικαιολόγητης αίσθησης αυθεντίας κτλ.Ομως ο κόσμος τους εμπιστεύεται γιατί θεωρούνται άτομα καλών προθέσεων και αποτελεσματικοί στη θεραπεία.
Επιπλέον οι γιατροί έχουν δυο πλεονεκτήματα
1.Ξέρουν στατιστική όπως μόνο οι οικονομολόγοι από τις άλλες κατηγορίες ξέρουν και καταλαβαίνουν τους μέσους όρους τις δυναμικές κτλ
2.Πιστεύουν στη φυσική κατάσταση,δηλαδή ο χαζός έτσι θα κάνει πάντα γιατί είναι χαζός,ο τεμπέλης έτσι θα κάνει γιατί είναι τεμπέλης,ο λαπάς θα είναι λαπάς κτλ,οπότε είναι κατά βάση ρεαλιστές δεν πάνε να αλλάξουν δραστικά κάτι στη φυσική ανθρώπινη κατάσταση.
Οι οικονομολόγοι είναι καλοί στα οικονομετρικά και στα νούμερα εισροές,εκροές αλλά στις εκθέσεις τους βλέπω εκθέσεις ιδεών.Δηλαδή γράφουν πολλά ευχολόγια,δε λαμβάνουν υπόψιν βιολογικούς περιορισμούς.

Αν κάποιος θέλει ταχύ οικονομικό αποτέλεσμα,δεν υπάρχει αμφιβολία οτι οι στρατιωτικοί είναι οι καταλληλότεροι.Οι στρατιωτικοί απλά τους γαμάνε όλους και τους βάζουν να δουλέψουν.Δηλαδή πέσε,πάρε κάμψεις και το ανάγνωσμα.Δεν υπάρχουν παπαριές και περιπλοκότητες,δικαιώματα,κατηγορίες κτλ. όπως κάνουν οι δικηγόροι,ούτε λαμβάνουν υπόψιν τη φυσική κατάσταση του άλλου ψωλάς άρα απλώς δε δύναται όπως οι γιατροί,ούτε ψάχνουν να δώσουν κίνητρο,πάρε περισσότερα λεφτά εσύ που δουλεύεις όπως οι οικομολόγοι.Είναι στυλ αποφασίζομεν,διατάζομεν.
Για αυτό και το στρατιωτικό καθεστώς 1967-1974 είχε καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα από όλους τους εγκεφάλους που ακολούθησαν.Παρόλο που οι τύποι δε σκαμπάζανε γρι από νόμους,δικαιώματα,οικονομικά μοντέλα ανάπτυξης ή βιολογικά δεδομένα και στατιστικές.Ηξεραν μόνο να διοικούν λόχους και συντάγματα.Είναι όμως λογικό αν το δείτε από τη σκοπιά που προανέφερα και έτσι το έβλεπαν και αυτοί.
 
Εγγρ.
26 Νοε 2016
Μηνύματα
443
Κριτικές
1
Like
82
Πόντοι
1
Το αν πλουτισε καποιος απο την υποτιμηση ειναι ενα συχνο φαινομενο, εμενα δεν με ενδιαφερει. Στην οικονομια εκανε καλο παντως εκεινη η υποτιμηση. Αν καποιοι εβγαλαν και κανενα φραγκο, τι σε ζημιωσε εσενα?

ζημιωσε συνολικά την οικονομία ο παρανομος πλουτισμος.

 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.570
Πόντοι
1.796
22730268_753343738123492_7866635311154153208_n.jpg



ολοι στο καλεσμα εναντια στους φασιστες  :heavymetalbig:
 

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Μηνύματα
2.632
Like
167
Πόντοι
16
Ουτε στο bou ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!

Τσακιστε τους Αντιφασιστες σε ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!


:heavymetalbig:
 
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Μηνύματα
2.771
Κριτικές
14
Like
808
Πόντοι
326
Τεταρτη δεν εχει  ευελπιδες να γυρνανε ενστολοι στη σχολη τους μετά από αδεια. Τσαμπα θα μαζευτειτε.
 

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Μηνύματα
6.723
Κριτικές
28
Like
2.504
Πόντοι
6.265
Παλι μαπες ψαχνονται να φανε οι μπουληδες της ορμα?


Oταν πας να "τσακισεις φασιστες"

2l9jiuw.jpg




και τελικα..


http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2016/04/08/POREIA/peiraias3.JPG[/img[/URL]]

οι φασιστες σε τσακιζουν   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:


:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
[/quote]

ελατε με την οπισθεν παλι
 
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Μηνύματα
2.771
Κριτικές
14
Like
808
Πόντοι
326
Α ρε και να μουνα ευελπης... νακαθαριζα μερικους με το ξιφος...

Ναι μονο που τοτε δε θα έβλεπες αστερι ποτέ. Τα αναρχοκομμουνια ειναι προστατευομενο ειδος στη χωρα μας.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
1) Ενω αν ελεγαν ας πουμε προσεξτε, θα καταρρευσει, θα ηταν ενδεδειγμενη κινηση απο μερους τους.
2) Αν μπορεις θα ηθελα να μου εξηγησεις τι σημαινει "γκριζα ζωνη" (γιατι εγω περαν απο ορο του καφενειου δεν τον εχω συναντησει σε κανενα νομικο κειμενο) και γιατι η κριση στα Ιμια γκριζαρισε την περιοχη. Οσο για τους τρεις νεκρους, δεν αντιλαμβανομαι τι λες, ηθελες να υπαρχουν ας πουμε 3.000 νεκροι επιπλεον επειδη χασαμε 3 ατομα στο ελικοπτερο? Ομολογω δεν το πιανω. Εδω θρηνουμε τρια ατομα 20 χρονια και θα αντεχαμε απωλειες χιλιαδων?
3) Το αν πλουτισε καποιος απο την υποτιμηση ειναι ενα συχνο φαινομενο, εμενα δεν με ενδιαφερει. Στην οικονομια εκανε καλο παντως εκεινη η υποτιμηση. Αν καποιοι εβγαλαν και κανενα φραγκο, τι σε ζημιωσε εσενα?
το γκριζα ζωνη είναι λογια του αερα, δεν σημαινει πρακτικα ισως τιποτα.
η δειλια που εδειξε στο να κανει πολεμο είναι η ντροπη. θα μπορουσε να βυθισει πχ ένα τουρκικο σκαφος τοτε οι τουρκοι τι θα κανανε? θα κανανε πολεμο για ένα σκαφος και παει λεγοντας...
το 1821 δεν καναμε πολεμο,οσοι καναμε για να γλυτώσουμε νεκρους ή για καποια συγκεκριμενη εκταση.
ουτε οι τουρκοι το 1453 μας εκαναν πολεμο για να γλυτωσουν νεκρους ή για μια συγκεκριμενη εκταση που εκεινη την εποχη ειχε αποκλειστεί μεσα στο τουρκικο κρατος.
πολεμο κανεις όταν δεν λογαριάζεις τους νεκρους και πιστευεις στην νικη, νικη που ειτε θα σου επιφερει μακροχρονια κερδος ειτε δικαιωση για την οποια μπορει να εισαι αγανακτησμενος.
στο προκειμενο αν αναλογιστούμε πως οι συγχρονοι πολεμοι αν δεν πεσει μιλημα(και σε έναν πολεμο μεταξυ του μουσουλμανικου εθνους των τουρκων και του παραδοσιακου συμμαχου των δυτικων , της ελλαδας, δεν φανταζομαι πολλα στρατηγικα μυαλα στην αμερικη να θελουν ακομη πιο μεγαλη τουρκια και πιο μικρη ελλαδα) κρινονται στην αεροπορια και στις προβες που γινονται με τις αναχετισεις βγαινουν (εκτος αν μας λενε ψεματα) νικητες οι ελληνες πιλοτοι, τοτε με τα προγνωστικα δικα μας(δεν πεφτουν παντα τα προγνωστικα μεσα πχ ιταλοι χασανε στην βορειο ηπειρο και οι αμερικανοι στο βιετναμ) ενας πατριώτης θα εκανε πολεμο με αυτην την μικρη αφορμή.
τι θα είχαμε να κερδίσουμε? την ησυχια μας για δεκαετιες από τις τουρκικες παραβιασεις και μια συμφερουσα συμφωνια πχ επιστροφή της βορειου κυπρου στην κυπριακη δημοκρατια, απελαση μουσουλμάνων από δυτικη θρακη, ιμβρο, τενεδο. θα ηταν προτιμοτερο για έναν ηττημενο τουρκο από το να βλεπει να αυξάνονται τα θυματα από βομβαρδισμούς στα μικρασιατικα παραλια... βεβαια ο πολεμος είναι ρισκο μπορει να χαναμε εμεις και μαζι να χαναμε και μερικα νησια ή την θρακη. η ελλειψη ρισκου είναι δειλια και αυτή. και ο μεγας αλεξανδρος αν ηταν δειλος και δεν ξεκινουσε με 30.000 στρατιώτες να τα βαλει με την υπερδυναμη των εκατοντάδων χιλιαδων στρατιωτών της εποχης του θα ειχαν σωθει και τοτε καποιοι χιλιαδες νεκροι.
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.337
Κριτικές
15
Like
5.874
Πόντοι
1.496
Μολων λαβε, ελληνικο ειναι. Χρυσαυγιτης ο νεαρος η απλως Ελληνας και δε γουσταρουν τους Ελληνες οι πουτανας γιοι αναρχικοι; Απλως βοηθαει και μας τους νεοτερους μια και δε τα ζησαμε, να κατανοησουμε γιατι ο Εθνικος Στρατος πηγε γαμιωντας τους παππουδες των σημερινων αναρχικων και Τουρκαλβανων που τους στελεχωνουν. Οτι παθατε την αλλη φορα φασιστακια Τσαμηδες ορντινατσες των Ναζι  θα παθετε και τωρα.
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836


Χρυσαυγίτες χτύπησαν γυναίκες δικηγόρους έξω από το Εφετείο


- Περίπου 30 άτομα οπαδοί της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στις δυο γυναίκες στην λεωφόρο Αλεξάνδρας
- Η επίθεση έγινε μέσα σε τρόλει με τις δυο γυναίκες να είναι ανυπεράπιστες
- Τις χτύπησαν στο πρόσωπο με μπουνιές και κλωτσιές - Εσπασαν την μύτη δικηγόρου και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της ΓΑΔΑ

Άνανδρη επίθεση από ομάδα χρυσαυγιτών δέχθηκαν δυο γυναίκες στην λεωφόρο Αλεξάνδρας σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής, στην δίκη της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με την καταγγελία επίθεση δέχθηκαν εκτός της δικαστικής αίθουσας και μέσα σε τρόλει έξω από το Εφετείο δύο γυναίκες, η μία εξ αυτών συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη.

Όπως καταγγέλθηκε, οι δύο γυναίκες κατέβαιναν από το τρόλεϋ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας προκειμένου να μεταβούν στην αίθουσα τελετών οπου θα συνεδρίαζε το δικαστήριο.
Την ίδια ώρα ομάδα χρυσαυγιτών ήταν κοντά στο τρόλει.

Κάποιος μέσα από το τρόλει κάτι φώναξε προς τους χρυσαυγίτες. Εκείνοι, εξαγριωμένοι προσπάθησαν να μπουν μέσα στο όχημα. Οι πόρτες δυστυχώς είχαν ανοίξει και ο οδηγός δεν πρόλαβε να τις κλείσει. 

Οι δύο γυναίκες πανικόβλητες φώναξαν στον οδηγό να κλείσει την πόρτα αλλά, ήταν αργά με αποτέλεσμα να δεχθούν άγρια επίθεση. Η μία δέχθηκε μπουνιές και κλωτσιές στη μύτη και η δεύτερη στο στόμα. Μάλιστα η μύτη της δικηγόρου έσπασε.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκηνυγητό και τους εντόπισε στην Μεσογείων.  Περίπου 30 άτομα έχουν προσαχθεί στην ΓΑΔΑ και τα θύματα της επίθεσης είναι εκεί για να τους αναγνωρίσουν.

Επι τόπου έχουν βρεθεί δυο βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νίκος Κούζηλος αλλά και συνάδελφοι των δικηγόρων και επιτρατεί ένταση.

Νεα διακοπή στη δίκη

Νέα διακοπή στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Σήμερα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε βρίσκονται εισαγγελεας και ενας δικαστής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της ΓΑΔΑ απ’ όπου θα καταθέτουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες.
Η δίκη θα συνεχιστεί στις 3 Νοεμβρίου 2017 όπου αναμένεται να αρχίσει, εκτός απροόπτου, η εξέταση των πέντε προστατευόμενων μαρτύρων.


 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836


Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες έξω από το Εφετείο, στην δίκη της Χρυσής Αυγής


Τις γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο - Η δίκη διεκόπη για τις 3 Νοεμβρίου, όταν θα καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες

Επίθεση σε βάρος δύο γυναικών, η μια εκ των οποίων είναι συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε σήμερα έξω στη Λ. Αλεξάνδρας κοντά στο Εφετείο όπου επρόκειτο να ξεκινήσει η κατάθεση των προστατευόμενων μαρτύρων για την συγκεκριμένη υπόθεση. 


Ειδικότερα, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο γυναίκες κατέβαιναν από το τρόλεϊ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας προκειμένου να μεταβούν στην αίθουσα τελετών του Εφετείου, όπου θα συνεδρίαζε το δικαστήριο για την υπόθεση της ΧΑ. 

Όταν οι πόρτες του τρόλεϊ άνοιξαν, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με δύο άντρες, οι οποίοι πετούσαν φυλλάδια (τρικάκια).  
Αν και οι δυο γυναίκες φώναξαν στον οδηγό να κλείσει την πόρτα, η αντίδραση δεν ήταν γρήγορη με αποτέλεσμα εκείνοι να τις χτυπήσουν. Συγκεκριμένα η μία δέχθηκε μπουνιά στη μύτη και τη δεύτερη στο στόμα.

Αυτήν την ώρα βρίσκονται στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν σχετικά με το επεισόδιο.

Εν τω μεταξύ, για τις 3 Νοεμβρίου διεκόπη η δίκη της ΧΑ αφού το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα να βρίσκονται εισαγγελέας και ένας δικαστής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της ΓΑΔΑ από όπου θα καταθέτουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες

 

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Μηνύματα
2.632
Like
167
Πόντοι
16
Ενταξει γυναικες δε πρεπει να χτυπαμε κι ας ειναι κι αριστερες...

Λαθος εδω η ΧΑ...
 

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Μηνύματα
6.723
Κριτικές
28
Like
2.504
Πόντοι
6.265
Δεν βλεπω καμια γυναικα στις φωτογραφιες του αρθρου  :think:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom