Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,6%
  • Οχι

    Ψήφοι: 84 21,1%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    398

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
173
Πόντοι
866
"Γι όλα φταίει η Χρυσή Αυγή;"

http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2011/AYGOYSTOS/23-08/kafe.JPG[/img[/URL]]

Η ηθοποιός Ελένη Λιάσκα μέσα από την σελίδα της στο facebook έβγαλε την οργή και την αγανάκτησή κι απαντά σε όλους εκείνους που κατηγορούν την Χρυσή Αυγή. Είναι μια νέα κοπέλα, γνωστή από τα σίριαλ "Καφέ της Χαράς" αλλά κι άλλα πολλά, που δεν βλέπει διέξοδο σε αυτή τη χώρα. Σας...

μεταφέρουμε τι έγραψε: "Συναγερμός. Η δημοκρατία κινδυνεύει .Οι βουλευτές μας .Οι άνθρωποι που έκαναν τόσο υπερήφανη την ελλαδα υποφέρουν κάτω από την δεσποτική τυρανία του συστήματος της χρυσής αυγής. Και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε;Η χρυσή αυγή κυβερνούσε τόσα χρόνια και χρεοκόπησε την ελλαδα .Η χρυσή αυγή άδειασε τα ταμεία του κράτους με αποτέλεσμα οι ελληνες να μην έχουν ούτε καν φάρμακα. Η χρυσή αυγή γέμισε την ελλαδα με μετανάστες τους έκανε νόμιμους για να μπορούν να σκοτώνουν και να σφάζουν και να βιάζουν ελληνες και ελληνιδες .Η χρυσή αυγή πούλησε την ελλαδα στους γερμανους και στους γαλλους. Αυτό κάτω από άλλες συνθήκες θα μπορούσε να ήταν αστείο και γραφικό. Δύστυχως όμως το σύστημα προσπαθεί να μας το περάσει για αλήθεια...

Ανοίξτε τις τηλεοράσεις ,και δείτε το. Τα ραδιόφωνα;Το ίδιο.

Ας σκεφτούμε κάτι όμως:Αυτά τα ραδιόφωνα και τα κανάλια μέσα στην τόσο μεγάλη οικονομική κρίση,που βρίσκουν τα λεφτά για να επιβιώσουν;Και τι πολιτικές εξυπηρετούν για να δικαιολογήσουν την οικονομική ενίσχυση;

Για όλα λοιπόν φταίει όχι ο..ΣΥΡΙΖΑ αλλά η χρυσή αυγή .Μάλιστα. Για κάποιους πλέον είναι ξεκάθαρο, για άλλους όχι τόσο. Θα το πούμε λοιπόν καθαρά.

Ο μόνος λόγος που ξαναγιναν εκλογές ήταν η ελπίδα να μην μπει η χρυσή αυγή στο κοτέτσι με τα χρυσά αυγά. Στην βουλή. Για να μην φωνάζει .Γιατί ,τους έμπειρους πολιτικάντηδες μπορείς να εξαγοράσεις με χρήματα και δόξα. Τα νέα παιδιά με μια καθαρή εθνική ιδεολογία που έχουν στόχους και όνειρα και δεν έχουν προλάβει να διαβρωθούν από το σύστημα ,πως τα εξαγοράζεις;Πως εξαγοράζεις τη σιωπή τους;Την συνενοχή τους;

Δεν τα εξαγοράζεις. Και απόδειξη ήταν αυτό που έγινε στα στούντιο του ΑΝΤ1.

Του την είχαν στημένη ήταν ολοφάνερο. Ήξεραν ότι είναι παρορμητικός νέος και ότι πιστεύει πως έχει το δίκιο με το μέρος του. Φώναξαν λοιπόν το ανάλογο πάνελ, με την μετρ του είδους στο να εξαγριώνει κόσμο Κανέλλη και την Δουρου με την οποία υπήρχε μεγάλο προηγούμενο.

Το σκηνικό στήθηκε και περίμεναν να αρχίσει η παράσταση.

Το ελπιδοφόρο είναι πως ο κόσμος τους κατάλαβε στην πλειοψηφία του. Το ευτυχές είναι πως ο κόσμος είδε την Κανέλλη να σηκώνεται πρώτη και να πουλάει τσαμπουκά. Άκουσε την Δουρου να “ψέλνει” ύμνους υπέρ του συστήματος που υπηρετεί πιστά τόσα χρόνια και να κατακεραυνώνει την χρυσή αυγή..

500 χρόνια Κ. Δουρου μας γύρισαν ήδη, μας γύρισαν οι μέντορες σας, οι συνάδελφοι σας και η βουλή μέσα στην οποία ο λαός σας ψήφισε για να τον υπηρετείτε και όχι για να πάρουν τα μυαλά σας αέρα."

[URL unfurl="true"]http://www.axortagos.gr/liaska-ola-ftaiei-xrisi-avgi.html[/URL]
[/quote]ο λακης πρεπει να εχυσε μολις διαβασε το κειμενο ;D
 

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Μηνύματα
2.752
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
εγο δε κσερο απο κοματα εγο δε πισφιζο κιτο τι δουλιτσα μου κε το φαγακι μου κε μαρεσι να τροο πολι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ελα μικρε! Τσιμπα το!

stock-photo-hamburger-80274841.jpg


:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:


Κουκλα και με αποψη...
Δεν κωλωσε να πει την γνωμη της.
Ηξερε φυσικα οτι θα προκαλουσε αντιδρασεις.

http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2011/AYGOYSTOS/23-08/kafe.JPG[/img[/URL]]

Τωρα δεν την ξεπλενει ουτε ο Νιαγαρας!
 

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Μηνύματα
2.752
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
πας μη συμφωνήσας/συμφωνήσασα με τας αριστεράς αηδεολογίας, δεκσός/ή.
(το σκότωσα ή όχι; )
Δεν πειραζει! :grin:
Δηλαδη δεν τολμαει καποια να πει κατι διαφορετικο με τας αριστερας ιδεολογιας και...
Γινεται πρωτη ειδηση για παραδειγματισμο.
Ωραια Δημοκρατια εχουμε...
Την θαψανε χωρις επιχειρηματα.
Ετσι, επειδη ειναι "Φασιστρια".
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
Δεν πειραζει! :grin:
Δηλαδη δεν τολμαει καποια να πει κατι διαφορετικο με τας αριστερας ιδεολογιας και...
Γινεται πρωτη ειδηση για παραδειγματισμο.
Ωραια Δημοκρατια εχουμε...
Την θαψανε χωρις επιχειρηματα.
Ετσι, επειδη ειναι "Φασιστρια".
είναι προνόμοιο και δικαίωμα των αμυνόμενων ιδεολόγων να εντάξουν τον διαφωνούντα υπέρμαχο της αντίπαλης ιδεολογίας, για να εφαρμόσουν τις γνωστές(και περπατημένες) τακτικές εξόντωσης.
 

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Μηνύματα
1.414
Like
3
Πόντοι
16
προσπαθώ να βρω που δόθηκε η αφορμή για τέτοια ερώτηση,εις μάτην βέβαια.
πόθεν προκύπτει τέτοια απορία;
...μου αδωσες την εντυπωση οτι καπως σα να θιχτηκες για το σχολιο του τυπου παραπανω ...
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
...μου αδωσες την εντυπωση οτι καπως σα να θιχτηκες για το σχολιο του τυπου παραπανω ...
απλά τον ενημέρωσα ότι τα 4000+ καθηστερημένα μυνήματα που βλέπει αυτός δεν είναι τόσα αλλά πάνω από 15000 λόγω και άλλου, παλαιότερου, λογαριασμού
 

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Μηνύματα
1.112
Like
2
Πόντοι
16
Πιο χρήσιμο σου είναι να μάθεις ότι τα κοτομπίφτεκα έχουν πολλές ορμόνες και κάνουν πολύ κακό στο μυαλό. Μόνο που ίσως τώρα είναι πια πολύ αργά. Και ποιό είναι το αγαπημένο σου κόμμα στη χώρα της προέλευσής σου, καλό μου αγόρι;
4231 μηνύματα και δεν είσαι έξυπνο, δεν είσαι μορφωμένο και δεν είσαι έλλην... Δουλεύεις κάπου ή βγάζεις τη μέρα σου γράφοντας στα μπουρδέλα;

κομα δε ξερι ινε τουρκογιφτοσ καλο αγορι ινε του μαγιρεβι ι μαμα κοτοπουλακι με ριζακι κε παι σκαραβεο που εχι δροσερεσ μπιρεσ ομορφα κοριτσα και καλο φαι.χαζο βροθρατζι ινε που χεζι για εκδικισι σε αλουσ βοθρατσιδεσ.δε ινε γνισιο ελιν μονο μπουρδελα γραφι μπασ κε γινι νιντζα κοκινοσ
 

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Μηνύματα
2.783
Like
72
Πόντοι
16
Υπάρχουν αρκετοί βουλευτές και στελέχη της Χ.Α. που μπορούν να διαχειριστούν επαρκώς το επικοινωνιακό κομμάτι.

Αλλά, η περαιτέρω άνοδος της Χ.Α. θα στηριχθεί κυρίως στις ΔΡΑΣΕΙΣ της οργάνωσης.

Η Χ.Α. δεν έχει εξαρτήσεις, ούτε χορηγούς, όπως έχουν τα κατεστημένα συστημικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό της δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα όσον αφορά την οργάνωση κοινωνικών δράσεων για την ανακούφιση των ΕΛΛΗΝΩΝ που υποφέρουν.

Τα λεφτά της κρατικής επιχορήγησης δεν θα καταλήξουν σε κομματικές τσέπες και ημετέρους, αλλά θα επιστραφούν στους πολίτες μέσα από κοινωνικές πρωτοβουλίες και δράσεις.

Αυτός είναι ο στόχος.

Η παρουσία τής Χρυσής Αυγής στην Βουλή είναι μία πραγματικότητα πού όλες οι δυνάμεις τού Συστήματος προσπάθησαν να ακυρώσουν με κάθε θεμιτό και κυρίως αθέμιτο μέσον.
Το πρώτο βήμα πού πρέπει να γίνει είναι η ανοιχτή δημόσια υποστήριξη τών θέσεων τής Χ.Α. όλων όσων την στηρίξαμε.Η προπαγάνδα τού συστήματος έγκειται στην κατασυκοφάντηση τής Χ.Α. και στην δημιουργία ενοχών σε όσους την στηρίζουν και την ακολουθούν.Το σύστημα δεν αντιπαρατίθεται στίς ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Χ.Α. αλλά στην κατασκευασμένη εικόνα τών ΜΜΕ για την Χ.Α.
Δεν είδατε ούτε θα δείτε κάποιο συστημικό κόμμα να υπερασπίζεται την εγκληματικότητα.Δεν μπορούν ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ στις θέσεις τής Χ.Α.Αυτό είναι το τακτικό πολιτικό όπλο τής κοινοβουλευτικής παρουσίας.Τα συστημικά κόμματα θα υποχρεωθούν να δείξουν τη γύμνια τους για τα κοινωνικά και εθνικά θέματα.
Λόγου χάρη όταν τεθεί στην Βουλή το δημογραφικό πρόβλημα όλοι οι Ελληνες θα δούμε ποιός ασχολείται σοβαρά με το εθνικό και κοινωνικό αυτό ζήτημα.
Να αναδείξουμε τά εθνικά και κοινωνικά ζητήματα πού οι αγύρτες τού αριστεροδεξιού κατεστημένου κρύβουν καλά εδώ και δεκαετίες.
Να απομυθοποιήσουμε την κακοφτιαγμένη εικόνα τών διεφθαρμένων ΜΜΕ για τον Ελληνα πατριώτη.
Ο αγώνας είναι συνεχής.
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και αφού έγινε ντόρος,προκάλεσε κ ακούστηκε ρε παιδί μου βγήκε να τα μαζέψει:

«Ποια Χρυσή Αυγή; Τα ροζ λουλουδάκια!»



Η Ελένη Λιάσκα φρόντισε να δώσει άμεσα την απάντησή της για την ανάρτησή της σχετικά με την Χρυσή Αυγή. Επισήμανε ότι δεν είναι Χρυσαυγίτισσα και ότι της αρέσουν τα ροζ λουλουδάκια!

Συνέντευξη στο TLIFE για τους ισχυρισμούς της έδωσε η νεαρή ηθοποιός, Ελένη Λιάσκα. Η ίδια τόνισε:

Για το προφίλ της: Το προφίλ στο Facebook είναι δικό μου. Έχω ακούσει τα μύρια όσα, αλλά το λέω και το φωνάζω ότι δεν θέλω να υποστηρίξω καμιά πολιτική θέση. Δεν είμαι υπέρ της Χρυσής Αυγής, δεν ψήφισα Χρυσή Αυγή και δεν θα μάθει κανείς ποτέ τι έχω ψηφίσει. Δεν ψηφίζω κανένα από τα μεγάλα κόμματα, αλλά και όσους πρωταγωνιστούν στην πολιτική σκηνή.

Για το επίμαχο μήνυμα για την Χρυσή Αυγή: Το μήνυμα το έγραψα γιατί με ενοχλεί πολύ να βρίσκουμε ένα εξιλαστήριο θύμα και να τα ρίχνουμε όλα εκεί. Κατά τη δική μου ταπεινή άποψη συνέβη ακριβώς αυτό. Ζούμε στη σαπίλα όλα αυτά τα χρόνια, ξέρουμε όλοι τι γίνεται και ξαφνικά από ένα συμβάν -που το τονίζω ότι ήταν πολύ κακό, γιατί δεν είμαι υπέρ της βίας- να τα φορτώνουμε όλα σε ένα κόμμα, ή έναν άνθρωπο μεμονωμένα.

Από εκεί και πέρα δεν παίρνω καμιά θέση πολιτικά και δεν καταλαβαίνω γιατί πήρε τέτοιες διαστάσεις και με έβγαλαν κάποιοι 'Χρυσαυγίτισσα', τέρας ή δεν ξέρω κι εγώ τι... Είμαι ένας πολύ ρομαντικός άνθρωπος, υπέρ της αγάπης, με ροζ λουλουδάκια και πιστεύω μόνο σε αυτό στην ζωή.

Για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε
: Αυτό που θέλω να διευκρινίσω είναι πως πήρα πολλά μηνύματα και τα περισσότερα ήταν υπέρ μου. Ήταν εγκωμιαστικά και πολλοί με πήραν για να με συγχαρούν που είχα τα κότσια να κάνω σκληρή κριτική. Και αυτό μου δίνει πολύ δύναμη και έχει να κάνει με εμένα που δεν μπορώ να δεχτώ την αδικία και θα βγω να μιλήσω αν κάτι με ενοχλεί.

 

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Μηνύματα
13.048
Like
2
Πόντοι
166
ρε δεν πατε να κανετε κανα μπανιο να σας περασει μας τα ζαλισατε με το γ ραιχ και της παρελασεις τους.
 

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
916
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ρε δεν πατε να κανετε κανα μπανιο να σας περασει μας τα ζαλισατε με το γ ραιχ και της παρελασεις τους.

Δεν πάνε. Φοβούνται μη μαυρίσουν και τις αρπάξουν το βράδυ απο τίποτα συναγωνιστές.
 

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Μηνύματα
13.048
Like
2
Πόντοι
166
Δεν πάνε. Φοβούνται μη μαυρίσουν και τις αρπάξουν το βράδυ απο τίποτα συναγωνιστές.
sunblock 60  και θα ειναι κουκλοι.Μας τα πρηξανε, ωραια πηρανε 7% βγαλανε 19? βουλευτες αει στο διαολο βαρεθηκα τα πανηγυρια,πανηγυρτζηδες.
Κατι να βοηθησει να παμε λιιιγο καλυτερα? μπα ε? οπαδακια
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom