Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.612
Κι εγω!ε αυτο κανω χαχααχ
Σε αυτο μοιαζουμε
Κι εγω!ε αυτο κανω χαχααχ
Οπως τα λουλούδια δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τη ζεστασιά του ήλιου έτσι κι ο ανθρωπος δεν μπορει να εχει στην ζωή του τοξικους ανθρώπους που του καταχραζονται την θετικη του ενέργεια !Πολυ χαιρομαι που νιωθεις τοσο καλα....και ηρεμα.
Μαλλον καποια γεγονοτα σε επηρεασαν θετικα και βοηθησαν.
και μαζι συμφωνουμε σ αυτο.οπωσ μασ βγαινει να κανουμε οπωσ αισθανωμαστε,και οχι οπωσ ειναι δηθεν το σωστο.Κι εγω!
Σε αυτο μοιαζουμε
Οπως τα λουλούδια δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τη ζεστασιά του ήλιου έτσι κι ο ανθρωπος δεν μπορει να να εχει στην ζωή του τοξικους ανθρώπους που του καταχραζονται την θετικη του ενέργεια !
Εχω κανει μια διαδρομή μεγαλη στην ζωη μου και τωρα πλεον στον δρομο που επελεξα θελω διπλα μου μονο ανθρώπους που με σεβονται και με αγαπουν !
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ !
Να κανεις παντα αυτο που λεει η καρδια σουκαι μαζι συμφωνουμε σ αυτο.οπωσ μασ βγαινει να κανουμε οπωσ αισθανωμαστε,και οχι οπωσ ειναι δηθεν το σωστο.
ενωειται.Να κανεις παντα αυτο που λεει η καρδια σου
ναι,μας λειπει ο μαστουρωμενος καγκουρας με τα αθλια καψουροτραγουδα που γρατζουναγε την κιθαρα και κουνουσε την κεφαλα πανω-κατω..Οχι μονο λαμπει δια της απουσιας του ....
Μπορει πολλα τραγουδια να μην ειχε μεσα σε αυτα τα 5 χρονια που ηταν στο τραγουδι ...
Ομως εχει καταφέρει να αφήσει το στιγμα του μεσα στης καρδιες μας ... Τοσα χρονια μετα και οταν ακούγετε η μουσικη ενάρξεις τραγουδιου του απλα αναστατώνει ολοκληρα κεντρα διασκεδασεις
Καλημερα !Τζουτζούκα , καλές τελευταίες μέρες, στην Αθήνα
Καλή εκδρομή όπου πας και καλά να περάσεις.
1-2 μέρες έμειναν, όπου ναναι σε βλέπω να αναχωρείς. Καλή επάνοδο......
Τα φιλιά και να προσέχεις τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου (αν έχεις).............
Η ζωη συνεχιζεται αλλα η αναμνησεις μενουν !ναι,μας λειπει ο μαστουρωμενος καγκουρας με τα αθλια καψουροτραγουδα που γρατζουναγε την κιθαρα και κουνουσε την κεφαλα πανω-κατω..
Καλημερα και καλη εβδομαδα αγαπημενη μου μαθητριαΚαλημερα !
Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες !
Δυστυχως δεν εχω γινει ακομα γιαγια αν και πολυ θα το ηθελα !
Καλημερα αγαπη και καλη εβδομαδα να εχουμε !Καλημερα καλη εβδομαδα Ελενα ...
Αγαπη μπορεις να επικοινωνήσεις μαζι σου σε παρακαλω ?
Να εχεις ομορφες ευχαρστες γιορτες , γεματες υγεια αγαπη
Υπομονή. Με το καλό , όλα θα γίνουν... Μην βιάζεσαι, μικρή είσαι ακόμα, έχεις χρόνο.Καλημερα !
Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες !
Δυστυχως δεν εχω γινει ακομα γιαγια αν και πολυ θα το ηθελα !
Ωραια μου φτιαξατε την ψυχολογια μου σημερα με την λέξη 《 Γιαγια 》.....χαχαχαχαχαΚαλημερα και καλη εβδομαδα αγαπημενη μου μαθητρια
Εγω παντως οταν εισαι γιαγια
αχχχχ. να ήταν έτσι όλες οι "γιαγιάδες".....Ωραια μου φτιαξατε την ψυχολογια μου σημερα με την λέξη 《 Γιαγια 》.....χαχαχαχαχα
Εεεεεε !
Δεν ειμαι και τοσο μεγαλη ποια ρε αγορια μου γλυκα
Εσεις θα πρεπει να ευχεστε να μην γινω γιαγια γιατι μετα: Αντε γεια !!αχχχχ. να ήταν έτσι όλες οι "γιαγιάδες".....
Ε όχι και γιαγια !!!!!Εσεις θα πρεπει να ευχεστε να μην γινω γιαγια γιατι μετα: Αντε γεια !!
Παει η ελενα 110 θα εξαφανιστει για πάντα
Στη πραγματική ζωή εξαφανιζόμαστε, μόνο από αυτούς που δεν μας νοιαζει να τους βλέπουμε ή έστω να τους ακούμε....Εσεις θα πρεπει να ευχεστε να μην γινω γιαγια γιατι μετα: Αντε γεια !!
Παει η ελενα 110 θα εξαφανιστει για πάντα