Ποτέ να μην γαμάτε επαγγελματίες χωρίς καπότα. Η ζωή είναι πολύ ωραία για να ρισκάρεις τέτοια μαλακία.
Μια ζωή γαμάω με καπότα εκτός αν είμαι σε προχωρημένη σχέση ή αν η σχέση παίρνει αντισύλληψη. Ποτέ με επαγγελματίες, ποτέ με τουρίστριες, ποτέ σε 1 night stand.
Περίπου 20 χρόνια πριν έσπασε η καπότα στο μουνί μιας Ινδονήσιας θεάς στη Red Light στο Amsterdam. Πήρα και εγώ αντιβίωση όπως ο φίλος πιο πάνω αλλά δυστυχώς κόλλησα χλαμύδια που ήταν ανθεκτικά σε όλα τα γνωστά αντιβιοτικά. Σε άλλα περισσότερο σε άλλα λιγότερο. Είχα ελαφρές ενοχλήσεις αλλά νόμιζα ότι ήταν επειδή δεν έπινα πολύ νερό ενώ παράλληλα έκανα και φοβερές καταχρήσεις. Ένα χρόνο μετά ήρθε ο λογαριασμός με έντονες ενοχλήσεις στην ούρηση πόνο στην ουρήθρα και μια διαρκή ενόχληση.
Για 9 μήνες δοκιμάζαμε σχήματα αντιβιοτικών (σχήμα σημαίνει ταυτόχρονη λήψη τουλάχιστον 2 διαφορετικών) μέχρι να καταφέρουμε να τα εξαλείψουμε. Δεν μπορούσα να πιω ούτε μια μπύρα, δεν μπορούσα να γαμήσω ή να τον παίξω, έφαγα δάχτυλο αρκετές φορές από τον ουρολόγο μέχρι να σιγουρευτούμε ότι το μικρόβιο έχει εξαλειφθεί από τον προστάτη.
Εξαιτίας αυτού έχω πλέον υπερπλασία προστάτη με ότι σημαίνει αυτό για την καθημερινότητα μου καθώς και αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη.
Το χειρότερο από όλα είναι ότι καταστράφηκε η χλωρίδα του εντέρου, παρά τα έξτρα προβιοτικά και τα γιαούρτια που έτρωγα. Ακόμη και σήμερα έχω φοβερά προβλήματα με το έντερο, τα οποία θα τα έχω για πάντα, καθώς και ιδιαίτερα αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο του εντέρου (ειδική διατροφή, συχνές κολονοσκοπήσεις κ.τ.λ.).
Προσέξτε δεν έκανα τίποτα απερίσκεπτο ή λάθος, ήταν μια ατυχή στιγμή όπου έσπασε το ρημάδι). Πολλά αφροδίσια μένουν σε λανθάνουσα κατάσταση για πολύ καιρό πριν εμφανίσουν συμπτώματα και διαγνωστούν. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μολύνετε άθελα σας, όπως έτυχε σε μένα, μια μελλοντική σχέση ή τη μέλλουσα γυναίκα σας.
Μάγκας και ντελικανής είναι ο άντρας που έχει πλήρη έλεγχο του εαυτού του και των παρορμήσεων του. Όχι αυτός που παραδίδεται στα πάθη του με κίνδυνο να βλάψει εκτός του εαυτού του και άλλους.
Τα έχω γράψει και σε άλλο νήμα που αναφέρθηκε το συγκεκριμένο θέμα και δεν πρόκειται να γίνω σπαστικός και να τα λέω ξανά και ξανά. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μοιράζομαι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μήπως και γλιτώσω κάποιον απερίσκεπτο, που δεν σας το χρωστάω κιόλας ρε μάγκες.
Οι οι ηλίθιοι δεν μαθαίνουν ποτέ, οι έξυπνοι μαθαίνουν από τα λάθη τους και οι σοφοί από τα λάθη των άλλων. Επιλέξτε σε ποια κατηγορία ανήκετε...